Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > România, ţara faimoaselor curve virgine

România, ţara faimoaselor curve virgine

În ţara unde fosta opoziţie acuza fosta putere de ciocoism, actuala putere se comportă la fel de ciocoieşte cum o făcea şi actuala opoziţie. În ţara unde Băsescu şi-a pus curvele miniştri, ne indignăm că Dragnea şi-a făcut secretara candidat, iar Stroe pe-a lui secretar general adjunct la guvern. În ţara unde slugoiul Tapalagă o face piţipoancă pe propteaua liberală de mai sus, în acelaşi Tapalagă se scoală demnitatea şi indignarea că Becali a făcut-o ciocănitoare pe Pora. În ţara unde Orban şi-a pus toate panaramele pe funcţii grele, Orban se indignează că a pus şi Stroe una. În ţara unde Boc şi-a pus şoferul şi nepoata consilieri, Diaconu-şi pierde mandatul de ministru şi nu mai candidează pentru conflict de interese. În ţara unde foşti ziarişti lucrează pe acte la partidul portocaliu, la Cotroceni sau exercită mandate de demnitate publică, ziariştii care au rămas în presă sunt acuzaţi de activism politic. În ţara unde Pora e dată afară de la Hotnews ca să scape de ruşinea plagiatului, Pora şi Hotnews îl acuză-n cor pe Ponta că-i plagiator. În ţara unde Cristoiu se jură-n direct că nu mai stă de vorbă-n viaţa lui cu Băsescu, Cristoiu-l pupă-n cur pe Băsescu şi spune c-o face de-al dracu’. În ţara unde ciobanul Becali e înjurat că-l jigneşte pe intelectualul Djuvara, intelectualul Djuvara e aplaudat că-l jigneăte pe ciobanul Becali. În ţara unde Huidu e căinat de presă c-a luat trei ani cu suspendare pentru omor la puterea a treia, Gică Popescu e înjurat de presă c-a luat trei ani cu suspendare pentru o evaziune de unde statul şi-a recuperat banii.

Nu vă e scârbă de voi, băi, ipocriţilor?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “România, ţara faimoaselor curve virgine

  1. se pare ca nu – ca raspuns la ultima intrebare (dar probabil ca stiai deja asta)

  2. Absolut corect!

    Ar mai una totusi. In tara unde a ajuns presedinte un securist notoriu care a “condamnat” comunismul si care il huleste pe regele inca in viata si in drepturi …

  3. foarte faina tableta, ciutace. scurt, concis, dens, la obiect. ai si tu momentele tale 🙂 acuma, firesc un continuarea celor de mai sus, ca istoria sa fie cu adevarat rotunda, ar fi sa candidezi si tu 🙂

  4. De-aia e indicat, cu tot respectu’ de care-s in stare la ora asta, sa-i (eva) kiss in freza pe toti politicienii din Romanica in ansamblu’ lor si apoi, pe fiecare-n parte, unu’ cate unu’.
    Nu de alta, da’ e scris in stele.

  5. asa este dar ce ne facem ca se pare ca nu avem oameni care sa ne scoata din situatia asta; sunt foarte dezamagita de Ponta si Antonescu; imi este groaza de circul care va urma dupa alegeri, Romania va fi distrusa, terminata….cei doi au demonstrat deja ca nu stiu sa mearga pana la capat, fac pe ei la cea mai mica amenintare iar celalalt va face prapad, va parjoli totul, stiti la cine ma refer

  6. Stiam ca esti cel mai bun.
    Foarte tare articolul dar crede-ma ca nu mai am puterea sa comentez cand vad ce se intampla in tara asta. Ma bucur ca tu inca o mai ai.

  7. Nu le este scirba de nimic si la fel vor face inca zeci de generatii de acum incolo. Se termina anul 2012 in care nesimtirea umana a avut o oarecare limita. In 2013 limita se va mari cu patratul celei din 2012. Nenea Toma spunea ca asa-i in tenis. Nu mai vreau sa mai aduc aminte ce spunea Caragiale acum 100 de ani.

  8. Ipocrizia omoara Romania si mapamondul in general.
    I s-a dat mana libera din afara lui Base si alor lui pentru a duce tara de rapa si apoi sa poata fi vanduta pe bucati.
    Personal cred, ca au beneficiat si cativa de pe afara de toata hotia. Cu siguranta ca au cotizat la ai mai mari care, dupa cum s-a vazut la referendum, au primit partea lor din jaf si in felul acesta au putut pune in actiune planul lor de anihilare a Romaniei. Curvele nu sunt virgine doar in Romania, ci si in UE … cine nu vrea sa vada asta, se cheama ca sufera de ” strutzism “.
    Si romanii au vina lor, cu siguranta, insa trebuie observat totul cu obiectivism si detasare. Discutia in general ar trebui sa vizeze gasirea solutiilor pentru ca tapii ispastori sunt deja pe tapet. Ii stim, dar ce facem cu ei ?
    Ati vazut ce a patit Polonia cand nu a vrut sa semenze cu FMI-ul, da? sau cine stie ce santaj mizerabil i s-a pus pe masa.
    Ar fi interesant de aflat cum si-au maturat urmele cei mari de pe la curtea UE … E imbarligata povestea iar romanii nu sunt decat, cum spune franglezul “, means to an end ” – end-ul fiind tot banul.
    va salut

  9. Roamanie,Romanie,ma gandesc la ciocarlia chinezuta care-i canta lui ceasca la o primire oficiala!.Si-n tara asta,unde noi trebuie sa ne pastram mintea limpede si trebuie sa vietuim vertical,asistam siderati parca la o predare primire stafeta,ciclic parca interminabil,facuti parca in ciuda noastra!Sf.Petru se duce la Doamne Doamne,si-i spune:Doamne tara asta este o binecuvantare pentru locuitori,are tot ce-si poate dori pe pamant,rauri,mare,munte,paduri,animale,bogatii!.De ce le-ai dat pe toate Doamne intr-un singur loc?Iar Doamne Doamne ii raspunse hatru:Ehei Petre,stai sa vezi ce conducere le dau!Poate-l stii dar am tinut sa-l spun.Frumos articol,cu subiect si predicat.

  10. 1. Ai scris la nervi si ai facut niste “typo”-uri in rindul doi.
    2. Nu cred ca Djuvara l-a jignit pe Becali. A fost o caracterizare corecta.
    3. Multi jurnalisti fac activism politic. Daca tu nu-l practici asta nu inseamna ca nu se intampla.
    4. Avem obiceiul de a le da unor oameni statutul de model (sau de semi-zeu) doar pentru ca in anumite situatii au dat un exemplu bun. Dupa care, jurnalistii se grabesc le gaseasca greseli si sa demosntreze ca de fapt sunt opusul unui model.
    Din pacate se greseste de fiecare data: si atunci cand il suim pe piedestal si atunci cand il dam jos de acolo unde nu trebuia suit.
    Oamenii fac greseli si trebuie sa li se dea dreptul/sansa sa le repare.
    5. Am vazut ca Chiulangiul sef a spus ca Marinarul este un presedinte legal dar nu e legitim. A spus-o foarte bine si corect (fara nici o urma de ironie). Dar, el ce fel de senator este? Din cate tin minte, a ajuns senator luand fata unuia care a avut mai multe voturi decat el.

  11. @bigradu: nu e nimic corect in mitocaniile lui Djuvara la adresa lu’ Becali. faptul ca la unu’ se-nchina snobimea nu-i da mai multe drepturi decat celuilalt. vreti civilitate de la Becali, pretindeti-i si lu’ Djuvara. jurnalistii care fac activism politic declarat si platit sunt, deocamdata, infinit mai multi la aia care acuza fenomenul. Crin a ajuns senator pe lege. aceeasi lege care este azi in vigoare fiindca au contestat ai lu’ Base la Curtea Constitutionala modificarea ei. aia cu chiulangeala e o ieftinaciune de propaganda pedelista. unicul om care a avut mai multe absente parlamentare decat Antonescu (ceea ce-i chiar o performanta) se numeste Basescu, dar asta se omite. end of story

  12. nu-mi este rusine de mine!!!! de altii da,dar ce folos,oricum mie=mi place aia cu Cristoiu care-l pupa-n cur pe Basescu,scena horror/comedy de zece!!!!hai la vot!!!!!!!!!!!!!!

  13. Cata dreptate ai! Si noi? Cu cine? Pt. ce? Activismul politic este mai ascutit ca oricand. Si ce daca? Au pus oameni de-ai lor in functii cheie, mai rai si mai infatuati decat ceilalti.
    The end of choice!

  14. E doar inceputul la o altfel de politica,cea a bunului simt.
    E putin ingrijorator ce fac USL-istii in campanie electorala…abjecta aia cu “ciocul mic acum noi suntem la putere” macar a avut rabdare pana dupa alegeri.

    Cum sa cunoasca scarba unii care ling cu pofta unde au scuipat…sau mai rau,unde scuipa stapanul.

  15. D-le Ciutacu f bine ca loviti fara “discriminare”.Daca eu si cei de pe aici vom merge 99,99 %(sper) cu gandul de a scapa de regimul odios al ultimilor ani(astia nu se fac bine si nu pot fi eradicati de la furt/alte ilegalitati, chiar daca 7,4 milioane de oameni sau mai multi, tipa la ei si ii critica/injura;au o nesimtire si un tupeu nemasurat) apare totusi o problema pentru aceasta mica perioada de timp, care a mai ramas pana la alegeri.Daca dvs sau alt ziarist al ANTENEI 3(toti aveti credibilitate f mare) atentioneaza/critica USL in scopul remedierii/rezolvarii unor “probleme” ,aceasta tema/critica este PRELUATA/PRELUCRATA/MULTIPLICATA de propaganda basista.Si astfel exista destui prostanaci in aceasta tara sa zica:USL este F.RAU, este de K..K..at, daca si “sustinatorii schimbarii/sustinatorii USL” ii critica,lucru care ar fi perfect NORMAL si daca “sustinatorii portocaliilor” i-ar critica din cand in cand(ca slava domnului ca au “material” din greu).Dar acestia ..indiferenti la lucrurile ODIOASE facute de PDL/ARD…fac tot timpul ODE portocaliilor si lovesc sub centura USL.Daca imi amintesc si in 2009 ,un candidat a fost “criticat din greseala la antena” iar regretele au venit ..dupa alegeri.Scuze..poate gresesc.

  16. 1. Tu inca mai crezi ca Becali este capabil de civilitate? Omul nici nu stie sa scrie civilitate ca sa nu spun de faptul ca am dubii ca stie sa scrie gramtical corect.
    Parerea mea este ca oile pe care le-a pascut au mai multa civilitate si educatie decat Becali.
    Singura lui calitate este ca aduce rating canalelor TV pentru ca face circ.
    Djuvara a spus lucurilor pe nume, in mod corect. Daca ar fi sa-l caracterizez eu pe Becali as fi mult mai colorat:)
    2. Comentariul legat de legalitate si legitimitate nu avea nici o legatura cu legea. Vroiam sa scot in evidenta ironia faptului ca o afirmatie corecta facuta de Antonescu despre Basescu este la fel de corecta si pentru Antonescu: un senator fara legitimitate, dar legal ales! Chiar daca PDL a contestat legea.
    3. Ai mai spus odata ca Basescu ar fi fost un chiulangiu mai mare decat Antonescu. Din pacate, eu nu am reusit sa gesesc undeva un raport care sa confirme ce spui tu. Din cate stiu Marinelu a fost in parlament in perioada 1990 – 2000, din care o perioada destul de lunga a fost ministru (cred ca vreo 5 ani).
    Prin urmare, daca stii de vreun raport public care sa confirme ce spui (chiar articole de presa) da-mi si mie link-ul. Pana atunci, statisticile publicate par sa-l indice pe Antonescu cel mai mare chiulangiu, pe langa altii de la alte partide, pana la proba contrarie.
    4. Si voi, la Trustul Intact, aveti proprii propagandisti politici. Acest lucru se intampla de cand a intrat Voiculescu in politica, mult inainte ca tu sa fi ajuns in Trust. De fapt, asta a fost singurul motiv pentru care Voiculescu impreuna cu partidul lui de buzunar au fost luati in diverse aliante electorale pentru a intra in Parlament. Nesurprinzator, din cate tin minte, partidul lui Voiculescu a avut grija sa tradeze de fiecare data aliatul sau, cu apogeul din Decembrie 2004. Daca nu trada Voiculescu, alianta DA nu era la guvernare.

  17. eu nu cred nimic. constat. ca Djuvara e la fel de mitocan ca Becali. si e aplaudat pentru asta. ceea ce mi se pare jalnic

  18. De acord cu tine Victor (nu-mi permit Ciutace) , f frumos scris, am citit de 2-3 ori asa mult mi-a placut.

    Problema noastra cea mai mare este ca ajungem la ce zicea Base’ in celebra dezbatere cu Nastase ” tragedia romanilor este ca trebuie sa aleaga intre doi comunisti” si , update pt zilele noastre putem spune ” romanii trebuie sa aleaga intre 2 grupari de mafioti”.
    Astia sunt toti la fel, identici, daca nu ar fi culorile siglelor electorale nici nu i-as putea distinge deloc. O blamam cu totii pe Udrea cum se apleca ea , cum statea in genunchi si cum obtinea la urma un fotoliu de ministru cu mega buget. Poi daca impertinentul ala de Dragnea si-o pune pe aia sa candideze (normal ca si-a facut calculele ca o sa si castige un loc ca altfel nu risca sa piarda o pozitie) ne putem imagina si ce o sa urmeze apoi. Nu neaparat cu tantilica asta nevinovata ci ca mod de lucru. Normal ca toti au “afinitati” si toti o sa-si puna amantele in functii cheie de parca alea o sa devina apoi mai femei decat erau inainte….dar asta e prostia tipic masculina de a “recompensa” duduile.
    La fel , infatuatul asta de Ponta cu zambetul lui strengar afisat fix cand nu trebuie, declara sus si tare ” nu o sa schimbam oamenii din agentiile guvernamentale sau descentralizate pana la alegeri ca suntem un guvern tampon, dupa alegeri vedem”. Ce a facut apoi ? A stat cuminte cam o luna si a inceput sa decapiteze tot, strict pe apartenenta politica. Zicea “schimbam doar pe nivel de competente”. Ce a facut la Cluj , la Electrica ? L-a schimbat pe Rares Rusu de la sefie (un zero dpdv profesional) cu o tanti activista PSD Cluj care nu are nicio treaba cu electrica inafara faptului ca, ca si noi toti, mai aprinde becu.

    Asadar Victor, din pacate, toti sunt la fel, gemeni de-a dreptul. Diferenta este ca unii (PDL) sunt deja imbuibati de bani si altii (PSD) urmeaza sa se umple si ei in urmatorii ani.

    Sa nu consideri ca sunt PDL-is sau PSD-ist sau USL-ist. Nu, sunt unu din boii care produc valoare adaugata in economie si care de 10 ani a inregistrat 3 zile de intazieri la plata impozitelor pe cele 5 firme pe care le are si care niciodata nu a lucrat si nu o sa lucreze cu statul.
    Si in plus, ii detesta profund pe toti cei despre care ai scris tu, eu , si care au legatura cu cei mentionati.

    Toti o apa si-un pamant….noi platim !

  19. jalnic Ponta, romanii nu asta vor sa auda de la el, impartaseste cu presedintele aceleasi idei, jalnic, si-a dat foc la valiza, eu nu mai votez USL, nu eram sigura dar acum m-am convins, dupa alegeri sa-i rada pe toti ca asa merita, sa-i termine, isi merita soarta

  20. Va dati seama ce sursa de inspiratie ar fi avut Caragiale daca ar fi trait in vremurile astea, si ce opera fabuloasa ar fi lasat? Catavencu, Ghita Nitescu si Nita Ghitescu ar fi fost copii palizi pe linga Danilet si EBA….Caragiale, maestru in a ticlui nume conforme apucaturilor, ar fi avut de furca in a gasi nume mai potrivite….Sulfina, Frunzaverde, Plumb la Mediu – fabulos, BOC !!!, BASESCU !!!!Bheecali, William Brinza,chiar si Barroso-Barosanu, Udrea ar fi fost probabil Zoe Vuitoneanu samd.
    Pristandaua moderna ar fi numarat celulare iPaduri si unguente in loc de steaguri…

  21. Ahahahahhaaaaaa !!! MRU = MANELIST ?!?!!?! Vai, dar nu pot sa cred !!!

    LOOOOOOOOOOOL !!!! Chiar e tara manelistilor reevaluati =))

  22. Pai domnu’ MRU, cind cinti “Mona mea” in birt,
    sa n-ai pretentii de ‘telectual la ceainaria
    academiei, mu’ca’ţaş !

  23. @ bigradu:

    1. Pot să-l caracterizez şi eu pe Băsescu? Nu să-l jignesc, să-l caracterizez. 🙂
    2. Dacă tot ne-am apucat să vorbim despre ceea ce este corect gramatical, taie şi tu “r” de la “vroiam” şi mai pune un “i” la “proprii”.
    3. Dacă nu era PNL, Băsescu n-ajungea preşedinte. Dacă partidul lui Voiculescu nu trăda, alianţa DA nu era la guvernare. Dacă PSD nu făcea alianţa “de vis” la sfârşitul lui 2008, cu PDL, Boc n-ar fi ajuns prim-ministru. Pardon, am vrut să spun Băsescu. E istoria noastră, ce să faci. Important e să n-o repetăm.

  24. Da,Da ,Da aveti dreptate dar ce putem face? Nu este o resemnare,este o intrebare pentru ca la locale am fost cam in aceeasi situatie-NU AM AVUT PE CINE ALEGE!!!!

  25. @bigradu

    Pana sa-ti dai tu seama daca Becali stie sa scrie gramatical corect ->> “sa nu spun de faptul ca am dubii ca stie sa scrie gramtical corect”, poate afli si tu ca nu exista “vroiam” in limba romana. Cred ca Neagu Djuvara ar fi foarte dezamagit de tine… =))

  26. Dublu standar.
    Si e foarte practicat in societatea noastra.
    As spune ca este nativ.
    🙂

  27. Inca o data se constata diferenta dintre ziarist si activist politic
    Victor Ciutacu, Mircea Badea si altii au criticat de zor regimul basescu pt ca acum sa critice si fosta opozitie, actuala putere.
    Timp in care tapalaga, turcescu, cristoiu si pora nu au facut decat sa critice fosta opozitie, actuala putere si sa pupe in cur regimul basescu
    QED (daca mai avea nevoie cineva de demonstratie)

  28. Aveti dreptate d-le Ciutacu ,un articol f.bun ,au obiceiul unii barbati parveniti ,imbogatiti peste masura in scurt timp ,sa-si traga si-o amanta (secretara ,insotitoare etc)de cele mai multe ori proasta si fara scoala dar frumoasa ,alaturi de o masina buna si o bratara pe mana . Mor cand vad asemenea ‘barbatie ” Basescu a legiferat acest comportament ,vad ca se prostesc si usl-istii.
    Va dau dreptate si cu Djuvara ,unde-i modelul ,unde-i normalitatea ? Ce a dat asa a primit .

  29. Cine isi doreste o viata, e cazul sa se care de acolo. Acolo sunt doar “mancatori de timp si bani”. De la politica si pana in tv, pentru bani omul e capabil si de ceea ce nu era capabil.

  30. @Nemesis: discutabil. omul a dat banii inainte sa fie deschis dosarul penal. da’ omorul sigur ramane omor

  31. Aceeiasi problema o gasiti si la spitalul Universitar, la Primaria Capitalei si multe alte institutii. Nu cred ca ministerul mediului face nota discordanta. Mitocania tine de cei 7 ani de acasa nu de diplome sau nivel de cultura. V-am urmarit comentariul de astazi si sincer m-a dezamagit parerea dvs.In situatia in care suntem e nevoie de toti oamenii indiferent de greselile pe care le-au facut.Important e scapam de plaga asta, apoi ii judecam pe fiecare.

  32. Chiar ma gandeam zilele astea ca e necesar un articol cu privire la curvele virgine din Romania… Nu l-am simpatizat niciodata pe Becali, insa cred ca in ultima vreme acesta reactioneaza la provocarile tuturor acestor “virgine”. Toti “intelectualii” de dreapta si de stanga ne dau lectii de morala despre Becali si Vanghelie, insa nu se uita putin in oglinda sa vada ca acestia sunt exact la nivelul la care se afla intreaga societate romaneasca, inclusiv politica si presa. Cand avea bani multi, Becali i-a imprumutat pe toti cu bani multi, bani pe care nu ii va mai vedea inapoi niciodata. Cu ce e mai buna Udrea decat Becali? Cu ce e mai bun oprea decat Becali? Igas, Ialomitieanu, TRU, Negoita, Banicioiu sau Chiliman sunt mai buni decat Vanghelie? Referitor la Vanghelie, cred ca acesta ar trebui sa fie o mandrie pentru un partid de stanga: un rom cu educatie minimala a reusit sa avanseze, prin munca de partid, pana la nivelurile superioare. Nu despre asta e doctrina social-democrata: oferirea de oportunitati tuturor cetatenilor acestei tari (fie ei parte a majoritatii sau a unei minoritati)?

  33. Am crezut ca m-am lecuit de naivitate de la esecul CDR-ului dar pur si simplu chiar am crezut ca de data asta chiar va fi altfel. Nu va fi. Este la fel. Aceeasi aroganta, mediocritate si nesimtire. Pur si simpu nu le pasa. Ba chiar vad un upgrade de la o guvernare la alta – de la Mantale, Turcanu si Udrea, date ca si contraexemplu de Orban in 2006 cand spunea ca femeile pot face o cariera in politica fara sa treaca prin patul sefului, acum avem una bucata la guvern de 27 de ani si alta de 23 ani posibil deputat. Ambele foste secretare…sa ne traiasca!

  34. @big: nu-s nici obiectiv, da’ nici orb
    @gabriela: faptul ca si altii-s parveniti nu scuza, ci confirma fenomenul. ma oboseste placa asta cu “intai sa scapam de astia si dupa aia-i judecam”. e propaganda proasta

  35. 1. Ca sa scapam de astia trebuie o noua clasa politica,
    dar tare ma tem ca nu prea avem noi “apucaturi” nordice.

    2. Odinioara, un filozof botswanez graia:
    “A fi manelist e o drama, a te numi MRU e o confirmare”.

  36. Cind faci greseala sa intri in cirdasie cu toti dubiosii gen “impresarii” Becali, parca nu il mai ai asa la suflet pe Baci. Pacat pentru ca imi aduc aminte de Gica P. ca fiind unul dintre ultimii fotbalisti inteligenti pe care i-a avut Romania. Si pe teren si in afara lui. Acum creed ca realizeaza si regreta ce a facut. Cu toate astea, bafta Gica!

  37. @Violet si Sunny,
    1. Cred ca am scris corect cuvantul “proprii” in contextul in care l-am folosit. Cred ca se scrie cu doi de “i” si nu cu trei.
    2. Se pare ca am gresit folosit “vroiam” in loc de “voiam”. Totusi, sunt intr-o companie selecta cum ar fi Teodor Arghezi (“De-abea plecasesi”). Mai mult se pare ca mai sunt si alti poeti si scriitori care au facut aceeasi greseala.
    Pe de alta parte, forma “vroiam” este mai des intalnita decat “voiam”, evident fiind o greseala. Totusi, regulile gramaticale si de ortografie se schimba in timp, de cele mai multe ori pentru ca uzul impune. Asa si cu “vroiam” vs. “voiam”.
    Deci cred ca Neagu Djuvara mi-ar ierta scaparea gramaticala.
    3. Din pacate, constat ca un derbedeu a carui singura calitate este ca are bani, ajunge sa fie validat, promovat si aparat de niste oameni care fac concesii de dragul banilor.

  38. Nu le este scirba de ei, cred ca mai repede de noi ca existam si uneori le mai cerem cate ceva! Adevarul e ca la patru ani o data si-aduc aminte de popor, care popor fie vorba intre noi il doare in cot de orice. Ca de obicei un articol excelent! Felicitari.

  39. Bigradu:

    Nu, nu ai scris corect în contextul dat, “proprii”. Pentru că nu l-ai articulat cu articolul hotărât “i”. E ca la copii-copiii. Alte exemple, în stânga fiind articularea cu articol nehotărât:
    nişte portocalii – portocaliii;
    nişte argintii – argintiii;
    nişte geamgii – geamgiii;
    nişte cafegii – cafegiii;
    nişte vizitii – vizitiii etc.

    E vorba, evident, de forma de masculin.
    Limba română nu e uşoară şi toată viaţa s-ar putea să învăţăm câte ceva.

    La naiba, nu-l apăr/ validez / promovez pe cioban. Zic doar să aplicăm aceeaşi măsură. Ca şi Victor.

  40. salutam. Te referi la NOI sau la ei? Nici noua si clar nici lor. Si stii ce ? Nu o sa ne schimbam! Ei , da se vor schimba. Cand curve virgine cand piosi lingai de icoane cand justitiari neinduplecati cand … Pai pana cand ii mai lasam noi, ca sa nuj crezi ca au sunt ei asa ca vor, nu… Noi ii lasam si mai ales ii incurajam prin simplul… : bravo lui, daca e baiat dashtept! … Vezi tu… Crucea asta o purtam de prosti? Sau de prosti? Eu zic sincer sa ii lichidam… Financiar ma refer 😉 si ce o sa fim cu vreo 8 milioane mai putin? ( platitori de taxe ma refer ) Mai bine !

  41. domnule ciutacu , sa va relatez o mica povestioara despre dl djuvara ,asa de viata .Dansul detine vreo 50 ha teren agricol ,prin jud Braila , pentru care nu a platit impozit de vreo 20 ani ,I se face somatie ( primaria stia ca detine 100 ha ) , si marele istoric ,face contestatie in instanta , arata ca nu detine decat 50 de ha ,si nu le plateste nici pe astea nici pina la acest moment .A ,apropo , datoria ,sau debitul cum vrei sa-i spui , se ridica la vreo 3-400 mil lei vechi . Asta asa ,sa vezi caracter , dar el este mare istoric , nu-l poti atinge cu o floare ,daramite cu o critica. Sanatate !

  42. Mi-e sila de ei, de toti. Daca m-au “pacalit” sa merg la referdum, amu’, la mascarada de alegeri din decembrie, zau ca nu ma mai las dus de nas. Ce sa aleg? Intre familiile mafiote ce patroneaza Romania? Ba! Las ca oricum isi negociaza ei conducerea cupolei oricum. Sper ca toti mai multi romani sa nu se mai lase manipulati de nicio parte si, nepaticipand, sa dea un vot de blam fara precedent acestei mafii, pe care unii o numesc “clasa politica”. Eu o definesc asa: ex.securistii+ex.activistii pcr+interopii+oportunistii=”clasa potitica romaneasca”, in frunte cu Basescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.