Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ăsta-i guvernatorul tuturor pacienţilor

Ăsta-i guvernatorul tuturor pacienţilor

Ăsta a ajuns să-şi traducă singur şi-n direct declaraţiile, că o ţară întreagă-i proastă şi nu-l înţelege. Musteşte de îngrijorări pe bază de stat de drept şi interes naţional, cu peronul pe partea dreaptă. Iese-n fiecare seară la tv şi se miră-n gura mare peste ce nenorocire l-au pus americanii guvernator, de parcă a ajuns preşedinte alaltăieri seara pe la mijitul zorilor. Ar trebui să-şi facă emisiune tv, pe bune. Un soi de “Alo, Presidente!”, a lui Chavez. Să-l sune pacienţii, să le răspundă la toate îngrijorările. Dar 18:30 nu-i pe slotul orar potrivit. Publicul lui se uită-n geam la ora televotingului la sfârşitul căruia află dacă Cioacă şi-a făcut nevoie între Rucăr şi Bran…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

49 thoughts on “Ăsta-i guvernatorul tuturor pacienţilor

  1. Intrebarea este…De ce e tocat el zilnic la Antena 3 in timp ce PUTEREA adica USL-ul e mangaiata pe crestet? Cum ramane cu cainele de paza a democratiei?!

  2. Corect, despre publicul lui. Iar…celălalt public, în loc să privească emisiunile preferate, îşi face de lucru; cum ar fi, să asculte muzică.
    Pentru că arătarea beţivă nenorocită nu mai face rating demult, iar televiziunile nu pot avea decât de pierdut, din acest punct de vedere. Organic, eu NU MAI POT să-l ascult şi nici să-l văd fără sonor.

  3. a iesit sa dea`n antonescu … 🙂 si evident sa ne explica inca o data cum e cu statul de drept … el fiind motul …

  4. @d: de-ai dracu’ si de inimosi ce suntem 🙂 el e-n opozitie?
    @Crocodilul: ai o extrem de vaga intelegere asupra legislatiei electorale si, mai ales, a alcatuirii unui program tv

  5. Locul lui e in galeria “vedetelor” de emisiuni de “smenuri-birfe-susanele”
    gen taximetristul abuzat ori d-ra aceea supraponderala ce facea video-chat.
    Apropo, mai e valabil consultul anual pisho-pupu ?
    Daca nu mai e cu toti boii acasa, eu zic ca se impune venirea unei echipe
    de baieti in alb care sa-i aduca o camesa noua.
    Totusi… e prea mult; e clar ca individul n-are simtul masurii si nici
    al ridicolului.
    Orice om cu scaunul la cap cind il aude/vede pe asta cum presteaza de la
    pupitrul ala cu antet modificat, se scutura si-si zice ca e absurd.

  6. Poate ca ai dreptate in ceea ce priveste legislatia electorala dar un lucru stiu bine: Sunt alegeri pentru parlament nu prezidentiale. Ca sunt condus de catre un om care nu stie lucrul asta. As putea spune ca e foarte grav. Ca legislatia nu prevede clar acest lucru iarasi este grav. Ca eu trebuie sa ascult un fost securist ceausit in anul 2012 la postul de televiziune pe care-l prefer. Nu mi se pare corect. Este o parere pe care o consider destul de logica si la locul ei.

  7. Faptul că ne-a spus, cu subiect și predicat, că indiferent ce votăm noi, el pune premier în acord cu ”interesul național”, arată limpede că ne crede idioți. Noi nu știm nimic despre ”interesul” în cauză, el fiind depozitarul unic.
    Pe de altă parte, ”mirările” sunt normale. E campanie electorală, moment în care băsescul se postează, tradițional, în opoziție.
    Deși bocii și unguenii au distrus, alții sunt de vină că… orice.

  8. Domnule Ciutacu,este cat se poate de clar,asta si-a pierdut mintile..El centreaza,el da cu capul…Iese la televizor si alearga sa-si prinda coada.Pana si cainii se trateaza cand dau semne de nebunie.
    P.S. Vreau sa ii raspund si cuiva care se plange de Antena3 ca se leaga prea mult de el si “mangaie pe crestet USL-ul”…
    SCHIMBA CANALUL !!! Treci pe orice alt canal si vei asculta ODE basiste…

  9. Din păcate, ne conduce un schizofrenic. Mă aştept la orice de la această odioşenie de preşedinte.

  10. Io zic sa plece unde a intarcat mutu’iapa,declaratiile lui ridicole si incarcate de buhuhu sunt adresate neantului.Interesu’national,rapoarte,dezastru,o avea calendarul mayas,dupa decembrie apocalipsa,s-o fi incarcat cu energie violeta si are vedenii,reminiscentele lui manolea!Consecinta ii da frisoane,ii dispar pdl-eii sau ard-eii!.

  11. guvernatorul tuturor pacientilor, imi pare a fi valdo liderul nebunilor din “cine a castigat razboiul mondial al religiilor” si la fel de periculos ca acesta. de multe ori paranoicul valdo, isi manipuleaza ciracii care nu ezita sa comita cele mai abominabile fapte…asa ca atentie! numai ca Romania pare un balamuc mai vast, in rest…sunt curios cine este tanasacu, oricum nu va intarzia sa moara din ordinul (manipularea) liderului valdo.

  12. A iesit basescu din taverna dupa 2 luni de tras la masea si a tusit asmatic… Atat e de spus despre “interventia” lui de ieri cu “poporul”! :))

  13. Dar asa tare e asta cu imunitatea ? Altii erau primari ai capitalei si aveau probleme cu “flota” sau candidau la presedintie si aveau proces pe rol cu acordarea de fonduri fara aprobarea CLMB, caz penal. Bineinteles, acel judecator ce a clasat cazul e la CCR acum… Am impresia ca suntem vanduti cu totul americanilor, occidentalilor, organismelor masonice si noi nu stim. Sa ni se spuna sa facem plecaciunile de rigoare. Dar acea democratie de care se povestea si ne-au amagit (democratie = puterea poporului), s-a dus. Suntem colonie. Si Iliescu ne-a dat mai mari sperante decat acum…

  14. Da’ asta unde a fost de 8 ani?!!
    Sper ca nu am gresit cifra acum,ca ma scoate din minti guvernatorul asta!sa-l ia odata naiba!!!

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  15. M-am nascut in un mic oras din Romania acum 30 de ani. Copilaria a fost la fel ca la toti ceilalti din generatia mea, cu vacante la mare, cu concedii platite de regimul ceausist pe la statiuni. Nu regret regimul comunist, nu ii duc dorul tovarasului Ceausescu, pentru ca intradevar, libertatea de exprimare e foarte importanta, precum si libera alegere a viitorului tau, dar parintii mei il regreta pe tovarasul raposatu’ si duc dorul acelor vremuri. Acele vremuri in care mama cu tata, doi oameni simpli, muncitori, aveau salarii indeajuns de bune incat sa nu ducem lipsa de nimic, sa avem tot timpul haine, mancare si bani de cheltuiala, fara sa includ si banii de vacanta anuala pe care o aveam timp de o luna in fiecare an.
    In momentul de fata sunt absolvent de universitate si imi caut de munca de 8 luni de zile fara nici o speranta ca as putea gasi ceva de munca. Dupa cateva luni de cautat de munca in domeniul absolvit, am decis ca nu mai are rost sa caut in domeniul meu si am ales sa muncesc si ca muncitor nealificat in orice domeniu. Dar in Romania daca nu ai relatii nu poti sa te angajezi nici ca muncitor necalificat. Nu stiu cum e in celelalte orase ale acestei tari, dar la mine in oras, daca nu esti din partidul domnului viceprimar sau daca nu ai relatii, nu te angajeaza nimeni, nici macar ca si maturator.
    De fapt, gresesc. Traim in o tara plina de rasisti si de oameni cu prejudecati aiurea. Intr-o tara in care daca culoarea pielii este inchisa la culoare, esti un tigan, si cand zic tigan ma refer la faptul ca tigan, in mintea majoritatii este egal cu hot, vagabond, om de nimic. In cautarea unui loc de munca m-am lovit de multe prejudecati si priviri pline de rasism, desconsiderandu-ma doar pentru simplul fapt ca sunt tigan.
    Traim in tara in care daca esti inchis la culoare esti un nimeni din punctul multora de vedere. Daca esti tigan, nu esti destul de bun pentru a avea o relatie cu o fata alba la piele. Traim in tara in care daca esti tigan nu esti destul de bun pentru a avea un loc de munca bine platit. Patronii angajeaza mai bine un baiat sau o fata alba la piele, chiar daca e mai putin pregatit(a) ca tine, chiar daca are mai putina experienta ca tine, chiar daca esti mai potrivit pentru locul de munca respectiv decat ceilalti aspiranti, dar cu pielea alba.
    Una din intrebarile puse de un prieten a fost “de ce au altii salarii de zeci de milioane si eu ca si muncitor normal, nu am bani nici sa imi cumpar o paine zi de zi, timp de o luna?. De ce au altii salarii de mii de euro? De ce sa isi permita ei sa manance zi de zi 7 paini si eu sa nu imi permit sa mananc nici una? Oare ei mananca cu 7 guri? Oare ei nu sunt tot oameni ca si noi? De ce a lasat Dumnezeu diferenta asta intre oameni?”
    Dar nu Dumnezeu a lasat diferenta asta intre oameni, ci oamenii care ne conduc au facut diferenta asta. Inteleg ca nu are cum sa primeasca un muncitor necalificat in o fabrica de cherestea acelasi salar cu un parlamentar sau un director sau un economist sau chiar cu un maistru, pentru ca diferenta de salar o face pregatirea, scoala, experienta. Doar ca la noi in Romania diferenta o face relatiile, interesele si hotia.
    Traim in una dintre cele mai bogate tari din punct de vedere al resurselor naturale, dar totusi avem cele mai mici salarii din Europa. As vrea sa vad cum se descurca familia unui domn parlamentar daca salariul dansului ar fi de 8 milioane pe luna. Sa traiasca si el cum traim noi ceilalti, cei care duc greul, cei care simt cu adevarat cat este de grea viata in Romania. Sa simta si el durerea aceea care o simte tatal unui copil cand ii cere copilul bani de o prajitura si el nu are nici macar de paine pentru a doua zi. Sa simta si el foame macar odata pe luna. Sa simta si el cum se simte parintele unui copil care nu are sa ii cumpere haine pentru scoala. Sa mearga si el in magazine second-hand in cautarea unei geci ca sa aiba ce sa ii dea copilului sa se imbrace. Sa simta si el ce simte un tanar care ia salariul dupa o luna de munca si nu are bani nici sa ii cumpere iubitei lui o floare, pentru ca trebuie sa isi plateasca datoriile, chiria, mancarea si sa isi ajute parintii cu bani de medicamemte. As dori sa simta macar odata unul dintre cei care ne conduc tara ce simte un om simplu care in data de salar nu stie cum sa isi imparta banii astfel incat sa ii ajunga toata luna pentru mancare in casa, pentru scoala la copii, pentru intretinere, pentru medicamente.
    Ne este ingradita libertatea de exprimare, pentru ca suntem ignorati de cei care ar putea sa schimbe tot ce se intampla de atatia ani in Romania. Intradevar, noi avem puterea sa schimbam conducerea tarii, dar schimbam de fiecare data unul rau cu altul mai rau. Atat de dezamagiti suntem de cei care ne conduc tara, incat am ajuns sa il votam pe Diaconescu, un om care habar nu are despre viata, care nu stie cum sa mai faca un scandal sau sa isi faca imagine si reclama prin ceruturi televizate si minciuni pe care multi oameni satui de atata nepasare din partea celorlalti, tiind sa il creada.
    Am ajuns sa visez la o viata mai buna, dar nu la noi in tara, nu in tara in care m-am nascut, nu in tara in care traiesc, nu in tara in care am facut o scoala, ci in orice alta tara in care sa ma simt apreciat pentru faptul ca muncesc. In o tara in care sa castig un salar din care sa imi permit sa mananc zi de zi, sa traiesc fara sa am gandul ca a doua zi nu am bani nici de o paine.
    Traim in o tara in care politia si jandarmeria bate oameni nevinovati pe strada, doar pentru ca li s-a parut lor suspect ca cineva face jogging noaptea. Tara in care daca nu ai bani, esti un nimeni. Tara in care daca muncesti zi de zi 12 ore primesti salar 8 milioane. Tara in care daca lucrezi ca si economist cu studii superioare primesti salar 12 milioane.
    Oare s-au intrebat vreodata cei care stau zi de zi in parlament si dorm pe scaune sau se gandesc cum sa mai faca o combinatie de cateva zeci de mii de euro, cum traieste o familie de pensionari cu pensii de 5 mil fiecare, si care mai au si doi baieti tineri acasa, dar care nu isi gasesc de munca pentru ca nu ii angajeaza nimeni datorita culorii pielii sau poate doar datorita faptului ca nu este de munca nimic in Romania?
    Imi cer scuze daca nu am fost coerent in ganduri si exprimare, dar sunt atat de multe nemultumiri pe care le port in suflet incat nu mai stiu care sa o scriu prima.

  16. Marinarul nostru e totalmente derutat. Nu intelege de ce prostimea care i se prosterna si hahaia la fiecare gluma proasta nu i se supune fara conditii. El este presedintele infaibil, care nu greseste niciodata, el e singurul cunoscator al interesului national, el e geniul singuratic neinteles, el este iresponsabilul care a adus tara in conditiile pe care le reclama, ca si cum la Cotroceni, de 8 ani, stau altii, care trebuie criticati. Asteapta organizarea coloanei a V din PNL, aripa Frunza-verde (foaie albastra). Rolul lui e sa sparga PNL-ul, prin crearea unui partid liberal popular (si national, situatii divergente imposibil de pus de acord). Lipsit de bun simt, Frunza verde si alti cativa ciraci s-au dus sa taie panglica reinfiintarii spitalului din Bozovici, pe care tot ei l-au desfiintat, pentru a pastra spitalul din Otelul Rosu, aproape de Obreja gugulanului cu nume de frunza.

  17. Cel plin de substanta oferita de Frunza verde n-a aparut, intrebarea mea neutra, DA.

  18. Apreciez ca lumea nu percepe ce inseamna instaurarea unui regim de forta majora. Poate ar trebui sa se explice mai pe larg intr-o emisiune a dvs. ce ar insemna pentru Romania instaurarea de catre Basescu a unui astfel de regim. Si ii trebuie doar un motiv. Mijloacele le are!

  19. Stralucitor din nou in ale scrisului, geniule!
    Nici macar ingrijorare sau parere de rau nu-mi mai starneste individul.
    Clar, este irecuperabil!

  20. @Doru Danciu: ma doare-n cur de Frunzaverde. public, de regula, comentariile on topic, nu fixatiile fiecaruia

  21. El poate sa spuna acum ce vrea si sa isi joace cartea cum vrea fiindca USL nu isi face treaba pana la capat si transparent. Am votat la referendum fiindca mie, un cetatean al Romaniei, USL mi-a promis:
    1. audituri la fiecare minister care gestioneaza banul public si fonduri nerambursabile. Unde sunt auditurile si probele materiale incriminatoare !!?? De ce nu sunt facute publice ??
    2. de ce nu s-a terminat raportul justitiei privind volumul fraudelor la referendum? Ce le trebuie celor din USL sa ceara DNA finalizarea raportului ? Chiar nu exista nimeni la DNA care sa-si asume responsabilitatea unui raport cinstit ? Si atunci, cum sa nu isi permita guvernatorul sa minta in continuare cu fraude de 3 mil de voturi ?
    3. de ce nu este facut public raportul UE asupra fondurilor nerambursabile ? Ce fac europarlamentarii? Nu este de ajuns sa aflam cate o informatie neoficiala . Sa-si faca treaba europarlamentarii si sa puna mana pe acest raport chiar daca sunt persoane interesate sa nu fie publicat si discutat in plenul consiliului european.
    Va rog pe dvs. si pe ceilalti colegi din mass-media sa insistati, in toate emisiunile , sa fie facute publice auditurile interne si externe. Altfel eu, cetatean al Romaniei, nu o sa mai imi misc posteriorul pe data de 9.12.2012, nu o sa mai votez, si o sa iau , ca informatie corecta, afirmatia dnei Paul de aseara cum ca ” este o viermuiala politica fara culoare”. In traducerea mea: corb la corb nu-si scoate ochii, atunci cand sunt interese materiale transpartinice.
    Si atunci, de ce sa mai am speranta ca votul meu va contribui la instalarea altei puteri politice corecta, verticala, transparenta si cu actiuni pentru binele Romaniei??
    Ideea cu ” in politica nu poti da cu barda” in orice situatie mie nu imi place. Miroase a duplicitate. Eu vreau sa dea cu barda, daca au probe materiale, si sa curete din radacina toata mizeria, chiar daca in increngaturi sunt prinsi si membrii lor de partid. Parandarat a fost si va fi intotdeauna o data ce nu legifereaza lobby-ul.Sa il legifereze si atunci nu vom mai avea preturi triple la km de autostrada sau mp de cladire.
    Concluzie: daca nu fac publice toate auditurile si nu initiaza actiuni in justitie, daca nu au imediat o actiune clara si concreta asupra vechii guvernari, eu raman la ideea ca ni se serveste un spectacol politic multicolor, cu final negociat tot multicolor,si in acest caz nu are sens sa mai am sperante si sa mai merg la vot.

  22. Domnule Victor Ciutacu,cu riscul de a va enerva va spun ca de baieticu asta chelios si isteric,nu cred ca vom scapa NICI dupa astia 2 ani pe care-i mai are!
    Maniacul asta dement si-a construit metodic si cu rabdare timp de 8 ani un intreg sistem de protectie si propaganda!Cine i se opune este facut praf in ,,presa” lui,este chemat la Securitate,compromis,terminat!Pina la glont in ceafa mai e putin!
    Io zic sa ne pregatim pentru o foarte lunga perioada de timp cu asta in capu’ Tarii!

  23. @nini Sunt impresionata fata de cele ce ai scris si ai dreptate,nu mi-e clar cu discriminarea,fie alb fie negru are parte de acelasi tratament,relatia makes de rules!.Cat priveste cu dd,sarac si curat,sa-ti dai votul doar pentru faptul ca ai fost dezamagit si sa te arunci in bratele escrocului,nici asta nu e o solutie dar depinde de educatia fiecaruia,nu mananci doar in ziua votului ci mananci,traiesti 4 ani de atunci incolo!Sper ca Mos Craciun sa vina la tine cu un loc de munca bun!Ai credinta.

  24. Domnule Victor Ciutacu,de individul asta oribil nu vom mai scapa!
    Sa ne pregatim pentru o lunga perioada cu asta in capu’ Tarii,foarte lunga…..

  25. “Privighecioara” din dealul Cotrocenilor a prins glas! Pana acum a tacut, insa cum a inceput campania a sarit la beregata USL-ului.
    Dar cum ramane cu faptul ca EL “REALES D’ASILA” nici nu ar trebui sa macane in perioada asta pentru ca nu are voie sa se amestece in campania electorala?! sau are?!
    Culmea este ca sunt inca multi care se uita-n gura lui.

  26. Cine naiba se mai uita la nenea asta, cand apare el la tv sa ne vorbeasca? La ce sa te astepti de la un individ malefic si infect? El nu poate decat sa minta, sa insele, sa prezinte distorsionat realitatea, sa ameninte, sa denigreze, sa dea o interpretare exgerata, eronata anumitor fapte, intamplari potrivit propriilor interese.

  27. uite de aia am ajuns sa-l regret pe ceausescu ,ce folos ca pot spune orice daca nu mai ai nici o sansa la un trai decent ca am ajuns sa avem de toate in vitrine dar sa nu putem cumpara nimic. am trei copii plecati din tara fiindca de opt ani hahaitul a ruinat tot si ne-a vindut pt putere si tot el vine si se plinge ca nu e inteles cind debiteaza numai aberatii iar acolitii lui vorbesc de rau tara pe afara. am impresia ca ne-am intors in epoca fanariota cind domnitorii se duceau cu jalba si biru la sultani.daca mai sta mult ne ducem de ripa si vom disparea ca tara

  28. Cu toate ca A3 e postul meu favorit, am ajuns sa ma uit la gsp cand apare basescu ptr ca nu mai pot cu base. Ar fi interesant de stiut daca pierde postu din audienta pe perioada insipidelor lui declaratii. Si ar mai fi ceva; ce cauta aici unii care-l au pe nasu in suflet? Nu de alta, dar poate-i apuca ceva dureri de cap!

  29. Guvernatorul vrea cu orice chip sa ne enerveze seara de seara cu iesirile lui in prim time.Mi-au placut colegii din regie aseara la emisiunea sinteza zilei ca au impartit ecranul in 2 cu basescu luni(un pic cam luat la bord) si basescu marti un pic mai lucid, vb colegului Radu.Are o incredere asa oarba si o parere despre el, de ma sperie.
    Nini, ai dreptate in tot ceea ce scrii, cu totii avem probleme unele mai mari, altele mai mici totul e sa nu ne pierdem speranta si increderea. Si mai stiu sigur ca eu si familia mea v-om merge la vot si chiar daca nu sunt super multumita de usl, ura pe care am acumulat-o in acesti ani ma v-a impinge de la spate la vot si sigur nu v-oi vota nici ard nici pp-dd.Asa ca iti doresc sa nu iti pierzi increderea, credinta si curajul in speranta unei vieti mai bune.dana

  30. Sunt de acord cu ce a scris Doina!In plus,nenea nu-i nebun ci isi cunoaste bine puterea primita de la stapanii lui;a si spus ca nu ii este frica de nimic!Nimicul suntem noi si voturile noastre iar asta s-a vazut la referendum si vom vedea si in dec.Mai grav este ca un guvernator nu poate guverna fara complicitatea fortelor politice interne iar aceasta complicitate a usl a devenit evidenta la referendum deci ma astept sa produca aceleasi efecte si la parlamentare!

  31. Cred si eu ca este ingrijorat pt aceasta tara, si nu din alte motive, deoarece a spus clar ca el nu e in campanie electorala 🙂 Deci trebuie sa-l credem… din nou?!?

  32. D-nul guvernator este disperat.In toate cazurile in care vede ca “funia se apropie de par” isi pune propaganda/postacii portocali sa-l injure pe Antonescu, ca in mahala, sa-l inece in expresii de tate/tatoi ,fiindca nu poate sa puna ANI,DNA,PROCURATURA pe el(deci este curat).Fara sa fii o minte ascutita ,poti sa-ti dai seama, dupa faptul ca ANTONESCU fiind inamicul no.1 al lui basescu ,al portocaliilor, face ca el sa fie cel mai credibil om”al schimbarii de regim”.

  33. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Poate dl Gadea citeste blogul dvs. si poate decide ca A3 sa faca un reportaj in Mehedinti in cazul prezentat de “Daniel”.
    Cred si eu ca e veridic; cine sa-l asculte pe bietul om in tara asta?!Poate se urnesc bolovanii care ii stau in drum,dupa mediatizarea acestei situatii.

    Cu mult respect pentru Dvs. si pentru colegii de la A3,
    IoanaP

  34. Eu unul am altă bănuială în legătură cu apariţiile lui din ultimele două zile. Prea se leagă multe lucruri, inclusiv undele de şoc transmise-n propaganda băsistă. N-o să mă desfăşor într-un pomelnic interminabil aici (m-am refulat destul pe blogul personal), însă pe scurt, eu cred că-i vorba despre convingerea votantului că justiţia, reprezentată de DNA şi Parchet (ultimele lui redute), îşi face datoria. Şi ne va băga asta cu justita pe gât, d-aci şi pân’ la alegeri, ca să-şi poată justifică circul pe care-l va face atunci. Abuzurile procurorilor de la referendum sunt mic copil pe lângă ce-o să facă-n Decembrie. De-aia ne tot inoculează ideea asta, că justiţia îşi face treaba şi că e garantată de Bruxelles. Şi odată cu serenadele lui de la ora 18:00, au apărut noile condamnări din fotbal, şi vor mai apărea şi alte “dovezi” din care eu tre’ să-nteleg că justiţia îşi face treaba, ca să nu mă mire bocancul de pe capul meu pe care mi-l vor aplica în Decembrie…

  35. Raman la parerea mea nestramutata de cand l-am vazut prima oara pe acest individ. Are probleme psihice grave. Problema serioasa este ca nu e singurul si a reusit sa catalizeze in jurul lui un intreg salon si in plus inca o categorie de indivizi eminamente penali. Practica pe care o am in sectiile spitaluilui 9 ca psiholog ma obliga sa vad toate astea. Nu stiu cum vom scapa de el ca prost nu pare a fi. Cred ca numai cu testari psihologice inainte de acceptarea candidaturilor mai putem curata ceva din clasa politica. Hai sa legiferam noi regula asta,ca se pare ca nu exista nicaieri in lume! Daca pentru toate celelalte job-uri este aplicabila cu atat mai mult in cazurile de posturi la nivel inalt se impune. E vorba de viata a milioane de oameni! Nu ne putem bate joc in halul asta de ei!Hai sa fie ca la obtinerea permisului auto! Sunt responsabili sau nu, traiesc in realitatea asta sau nu, au reflexe cognitive sau nu, au logica sau nu….etc.

  36. presedintele masa-verde nu este invincibil ! Daca am ajuns sa credem altfel , suntem pieduti ! HAI LA VOT !

  37. Cand isi va face emisiune, Basescu va avea pretentia sa fie tot el si in public, sa se aplaude. Pana atunci, astept continuarile la seria clipurilor cu Badea in regie prezidentiala (Ploua II, III, IV etc).

  38. Stii Victore , m-au “calcat rau de tot , pe bataturi” , USL-istii astia , facand multe imbeciliati si “caciulindu-se” nepermis de mult la “Inaltele Porti” 😡 , incat , hotarasem la un moment dat sa nu mai merg la vot (contrar opiniei mele de pana atunci) …

    Dar aparitia televizata a “javrei infractoare” de la Cotroceni si tupeul inimaginabil al jigodiilor PDL-isto-ARD-iste 😳 MI-AU REAMINTIT DE CE TREBUIE sa ma duc chiar si taras (daca e cazul) la vot : ca sa-i bag in pizda-mamii-lor de gunoaie umane , de avortoni recuperati , de rebuturi biologice , de jeguri morale care continua sa-si verse ticalosiile , ura , nesimtirea , minciunile si manipularile asupra noastra ! 👿

    Am sa pot sa-i injur pe USL-isti cat vreau , DUPA ce le-am varat inapoi pe gat propriile dejectii , lui Basescu si gastii sale … 😉
    Sper sa reusim …!

  39. Superb articolul. Eu una, insa, nu mai am rabdare si stomac sa ma uit la Basescu sau sa ascult ce indruga. Ma rog zilnic si o sa ma apuc si de voodoo daca rugatul nu ajuta, sa tragem apa odata dupa mizeria asta umana.

  40. Am observat ca i se spune in ultimul timp “guvernator”, insa termenul mi se pare prea moale. Mai potrivit mi s-ar parea a fi “satrap”. Si aia erau guvernatori numiti ai provinciilor vechiului Imperiu Persan, insa au ramas in istorie prin faptele lor “deosebite”.

  41. Revizie tehnica sau a inceput boicotul la Antena 3? Incerc sa accesez pagina de internet si nu merge… tot binele din bejanie.

  42. E presedintele curticicii, al garajului si-al gemuletului
    wc-ului la care ieseau zevzecii aia de tipau pina li se
    vedeau amigdalele ca statul de drept al guvernatorului
    si-a pastrat intact himenul, neputind fi violat de hoardele
    barbare de votanti precum taranii rasculati la 1907 cu
    stampile in miini, parul vîlvoi in cap si gol in stomac.

    Apropo, pentru d-l unguent: mai nea, nu uita lista
    cu urmatorii sfinti cu notorietate “mare” (stiuti doar
    de connoisseuri si pupatoarele profesioniste de moaste):
    Achindin, Pigasie, Aftonie, Elpidifor, Agapie, Rodion,
    Olimp, Erast, Sosipatru, Cuart, Paisie, Proclu, Onisim,
    Arhip, Amfilohie, Alipie Stalpnicul, Nicon, Stelian
    Paflagonul, Iacob Persul, Natanael, Pinufrie, Irinarh,
    Paramon, Filumen, Frumentie.
    [Sfintiile enumerate mai sus sint cuprinse in Noiembrie.]

  43. @nini: shit happens, traim niste vremuri nasoale, frazele
    “daca nu ai relatii” si “daca n-ai bani esti un nimeni”
    sint valabile si pentru “romanii rasisti”; pe aceeasi logica
    “romanii sint rai si ii discrimineaza pe minoritari
    (oricare ar fi ei)” as putea sa-ti dau nenumarate exemple
    prin care si eu si familia mea ne-am ciocnit de “rautatea”
    minoritarilor, deci nu ţine.
    Insa pot sa-ti arat si fotografii de familie in care vei vedea mai
    multe minoritati decit cele ce se string de obicei in Parlament.
    Nu culoarea pielii e problema in Romania, ci lacomia si sistemul PCR
    (pile, cunostinte, relatii), iar o solutie universala de rezolvare
    a problemelor nu exista, ci doar punctual, pentru fiecare in parte.
    In afara politicienilor (oricare ar fi ei), sistemul se auto-sustine
    prin nepotism, relatii de clan (si cind ma refer la clan, ma refer la
    familie/legaturi de singe) si afaceri oneroase pe banii publici.
    Si-a pus cineva problema sa faca o harta a familiilor angajate in
    sistemul public, in institutiile locale, centrale, cu precadere in
    cele de control, ori a prieteniilor celor din institutii diferite
    ce-si instaleaza loazele incrucisat (asta merge si la privat, nu va
    faceti iluzii, stim cu totii de o anume domnisoara botoxata) ?
    Nici-un partid ori politician nu a pus problema vreodata de luat la
    puricat sistemul si facut curat la singe, dar toti se pling de el.
    Incompatibilitatea se aplica lui Mircea Diaconu, dar nu altora.
    Inca traim in feudalism pentru ca sistemul de caste a atins
    perfectiunea, nu te-ai nascut in familia potrivita, nu esti
    “potrivit” pentru cutare meserie, chit ca ai “chemare”.

  44. D-le Ciutacu ,astept cu intres sa va ocupati putin de idiotul de danilet care ataca presa (J.N.)

  45. dupa ce ca am timp putin de tv,si atunci se uita nea asta urat la mine si ma cearta ca nush ce am facut!mars la cacat javra!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.