Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > De ce-i penibil Mircea Lucescu

De ce-i penibil Mircea Lucescu

Citesc, la ora asta din noapte, ultima rafuiala a lui Mircea Lucescu cu ce-a mai ramas din familia Ceausescu. Mi se strepezesc dintii. Sunt dinamovist de cand m-am uitat prima oara la un meci, dar atata ipocrizie si lipsa de bun simt rar mi-a fost dat sa ma izbeasca in freza. Fostul angajat al Ministerului de Interne, condus de Tudor Postelnicu, omul de incredere al lui Nicolae Ceausescu, se da – in bucata de Ucraina cumparata en-gros de Rinat Ahmetov – disident.

Draga Mircea, iti scrie acum – stiind ca te doare-n cozoroc – un dinamovist cu varsta extrem de apropiata de a fiului tau Razvan. Un dinamovist care – cand ne batea, pe bune sau cu arbitrii, Steaua in epoca ei de glorie – nu iesea trei zile din casa. Pentru ca se simtea umilit, pentru ca refuza sa accepte ca aia pot fi mai buni ca noi. Te rog, te implor, pentru ce ai insemnat candva in fotbalul romanesc, opreste-te. N-ai fost nici o clipa victima a sistemului opresiv comunist, ci beneficiar al lui. Antrenai – pe zeci de mii de lei pe luna – Dinamo Bucuresti, locuiai in centrul Capitalei, iar copilul tau frecventa (nu excesiv de des) un liceu din buricul targului. Nici dracu’ nu te-a gonit din tara, ba, dimpotriva, ai dus o viata de boier. Cand veneati la Sinaia, orasul unde m-am nascut si am copilarit, spre exemplu, plecati cu portbagajele pline de salam de Sibiu; produsul ala (banal azi) pe care sinaienii-l jinduiau si nu-l puteau cumpara, decat la suprapret, de la bisnitarii care va organizau voua protocoalele.

Draga Mircea, dinamovistul din mine a trait cele mai mari satisfactii ale microbistului din el cand ai lui, cainii rosii, au batut Hamburg cu 3-0 si, imediat dupa castigarea Cupei Campionilor de catre ei, Steaua in doua randuri. M-au facut fericit Oneata Augustin, Gigi Multescu, Costel Orac, Cornel Talnar, Marian Damaschin si “Cacao” Mihaescu. Pentru ca erau de-ai mei, mureau pe teren si voiau glorie; dar erau si retributi pentru asta, al naibii de tine, ca si tine, de altfel. Nici unul dintre acesti oameni nu-i vreun model de pricopseala-n viata postrevolutionara. Tu, in schimb, “victima” sistemului ceausist, esti. Bravo tie!

Tocmai d’aia, daca mai tii cat de cat la imaginea ta, incearca sa taci. Stiu ca ti-e greu, ca nu prea ai simtul ridicolului si ca ai impresia ca esti un soi de viitor profet izgonit din tara ta. Dar totul are o limita. Iar tu, omul pentru care candva eram gata sa fac moarte de om, ai sarit deja parleazul catre ridicol, ai calcat apasat inlauntrul perimetrului jenant si incepi sa te cufunzi in magma clasicilor Napoleonil fara imperii din spatele gardurilor de beton cu sarma ghimpata…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

50 thoughts on “De ce-i penibil Mircea Lucescu

  1. Sindromul ” Lucescu ” este elementul definitoriu al leprelor cameleonice, al lingailor patentati,al monelor si mustelor de tip nou, este – daca ne raportam la numarul celor atinsi de acesta- esentza societatii romanesti de azi.Nu numai romanii sunt atinsi de el, fenomenul este comun cam tuturor ” samurachilor ” ce se vor bagati in seama, al tutoror broastelor raioase ce se umfla crezand ca au devenit bivoli.

  2. Ma infior si ma simt razbunata cand citesc aceste randuri;BRAVO , d-le Ciutacu!

  3. In momentul in care fotbalul se mai odihneste un pic Mircea Lucescu(Servitorul) se simte usor stingher,simte ca nu se vorbeste suficient despre dansul in ziarele de profil,in tabloide, in spectacolele cu Salam si Garcea pe afis.Si pentru a intra intempestiv in circuitul “primelor pagini” face exact ce face si Basescu in politica.Incepe sa planga un pic undeva in provincie ca sa fie preluat cu furie si nesatz de ziarele centrale.Basescu o da cu deja penibilul cliseu 322.La Mircea Lucescu este mai simplu,el o da de 18 ani cu Valentin eventual cu Ienei marele antrenor al Stelei ’86.Si plange Lucescu(Colonelul de Securitate Lucescu)si plange si iar suspina,se da ca ce a mai fost el vanat in perioada ceausista si cum nu a fost el lasat sa performeze de catre “sistemul lui Valentin”.Din care,poate nu stiati,facea parte si 17 Nentori Tirana.Ce daca Steaua era cap de afis in Europa in perioada ’86-89…Ce daca jucatorii Stelei si Ienei duceau Nationala la CM din Italia…nimic nu conta si nu conteaza pentru colonelul-victima, el trebuie sa demonstreze azi generatiilor tinere ca NU A FOST LASAT…Cum si Basescu la anul o s-o faca in campanie asta ca sa inchid paralela intre cele doua penibile ” victime “,una a lui Valentin(fiul atipic)si Sistemul ticalosit(codificat 322)….Mircea Lucescu,ai imbatranit si asteptam de la tine sa-si faca aparitia in sfarsit ceea ce se numeste “intelepciunea varstei a 3-a”…Nu,cred ca la tine nu va aparea vreodata pentru ca ura si invidia,frustrarea si orgoliul bolnav nu au varsta,functioneaza si te loveste cand ti-e lumea mai draga.De aceea iti spun si pe aceasta cale : Mircea Lucescu,ai imbatranit urat !!!

  4. Din nefericire omul Mircea Lucesu n-are simtul ridicolului.Intr-o vreme spunea ca Steaua a castigat CCE datorita lui. Acu’ e amic cu Gigi Becali caruia ii da sfaturi.
    Hai sa zicem ca e doar varsta la care – firesc- neuronul incepe sa oboseasca si sa dea rateuri . Altfel n-ar fi uitat cine patrona Dinamo. Si ca la chefurile de dupa derby-uri beau cot-la-cot cu totii.

  5. Eu m-am plictisit de Lucescu pana peste cap, a devenit un fel de oracol, isi da cu parerea despre orice subiect indiferent daca are sau nu treaba cu domnia sa. Il respect, desi am 20 ani si nu prea am prins vremurile sale de glorie ca jucator/antrenor, sau eram prea mic ca sa le realizez.
    Cu siguranta faptul ca el antreneaza in strainatate are un scop pur financiar, la varsta lui nu cred ca il mai stimuleaza asa tare inca performanta deosebita, nu cred ca o cauta antrenand in continuare Sahtior, intr-un campionat in care nu are cu cine se lupta si in care exista practic doar 2 echipe, ca in Scotia, asa ca daca el sta in afara este doar alegerea lui.
    Ma bucur, Victore, ca esti dinamovist ca si mine. Multa bafta in continuare!

  6. Si eu sint dinamovist. Am alergat in ’89 pe strada dupa cand Dinamo a batut cu 3-0 in Ghencea, am jubilat la victoriile din Cupa Cupelor in ’90, si multe alte amintiri, placute sau nu, insa ceea ce face acum Lucescu, pe mine ma uimeste. El a fost unul dintre beneficiarii acelui sistem. De numele sau se leaga cateva scandaluri in fotbalul romanesc, dinainte de ’89.
    Putina decenta din partea sa, la o varsta la care altii isi plimba nepotii prin parcuri, nu ar strica.

  7. Buna dimineata
    Victore, desi eu sunt stelist de prin 1983, sunt intru totul de acord cu tine in ceea ce ai postat; nu uita ca si nea’Mircea este tot roman si se comporta ca atare( apropo de chestia asta cu nea’-nea’MIRCEA, nea’PITI, nea’ANDO – iti imaginezi pe jucatorii de la Inter sa-i spuna lui Mourihnio “nea’MOURIHNIO mai stam la antrenament?”). Intotdeauna, dar absolut intotdeauna, vinovatii pentru insuccesele de moment se gasesc in alta ograda decat in a noastra.
    Piturca a gasit vinovatii in aia care au pus televizoarele in vestiare, Lucescu gaseste acum vinovatii in ograda lui Ceasca’.E super tare “nea’Mircea”!Mai trebe sa scoata un certificat de revolutionar (daca nu cumva il are?!)si totul e ok!Sa dea dreaku, toti au fost dizidenti, iar ceea ce au facut alde Coposu, Diaconescu&Co a fost doar o joaca de copii…Rusine “nea’ Mircea”! Prin astfel de declaratii, arati ca ramai un simplu”nea’Mircea”, iar titlul de sir al lui Ferguson – cel cu care te comparai mai deunazi – e departe rau de tot!
    Salutare taica si noroc.

  8. Adevarul e ca sunt multi care-l vad ca pe cel mai tare antrenor roman, a luat campionatul cu Rapid, echipa ce nu avea pretentii la titlu, deci normal ca era amenintarea numarul 1 pentru Steaua. Asa cred ca a gandit si Valentin cand i-a cerut sa plece din tara. Cred ca era imposibil sa-l ia la Steaua 😀

  9. Stai bre aşa, omu’ a zis în esenţă că era favorizată Steaua, mai mult decât Dinamo, pe vremea prea-împuşcatului. Ceea ce nu înseamnă că nu era favorizată şi Dinamo, şi omul n-avea cârcă de avantaje, dar când se ajungea la derby-uri şi câştigări de campionate, se trăgea cu Steaua în mod barbar. Ando de ce crezi că şi-a arătat fundul la tribună în meciul ăla de pomină?

    P.S. Scre bre cu diacritice, lasă păsăreasca asta internaută…

  10. lipsa de “FAIR-PLAY” din partea dlui Lucescu, si cu asta am spus tot…

  11. Jenant! Ai dreptate, am citit şi eu chestia-aia penibilă.

    Mircea Lucescu se dă victima lui Valentin Ceauşescu, deşi pe atunci avea în spate chiar Securitatea. El însuşi cu steluţe pe umeri.

    Îmi trebuie o lămâie …

    Pe Valentin l-au apărat chiar colegii lui de la Măgurele, în 23 decembrie 1989 au avut curajul să ceară eliberarea lui din arestul aberant, având cuvinte de preţuire pentru colegul care era.

    Şi vine, după aproape 19 ani, securistul de Lucescu-tatăl şi zice că l-a persecutat pe el Valentin şi i-a cerut să se care din ţară.

    Aşa aberaţie monumentală nici n-am pomenit! Păi dacă el ar fi vrut să-şi folosească privilegiile, îl zbura mai repede decât a zis Boc că-şi dă demisia!

    Şi mai e ceva: doar nu Ceauşescu a câştigat super-trofeele europene! Le-a câştigat o echipă superbă, antrenată de cel mai inteligent antrenor român din toate timpurile, Emerich Jenei, pe care Lucescu îl jigneşte grosolan prin afirmaţiile lui privind refuzul concurenţei.

    Îţi mulţumesc pentru intervenţia ta.

    Victore, nu te dezminţi! Tu, dinamovist înrăit, aperi un stelist, de dragul dreptăţii. Stelista de mine te salută!

    P.S. Postez şi eu ceva la mine, cu trimitere la tine. 🙂

  12. @ ” Un dinamovist care – cand ne batea, pe bune sau cu arbitrii, Steaua in epoca ei de glorie – nu iesea trei zile din casa ”
    Un dinamovist va fi intotdeauna mandru ca-i caine Victore.. cred ca ai inteles ce am vrut sa spun.

  13. Salut.

    Cam asa e. In perioada in care Evenimentul Zilei publica stenograme care arata cum au masacrat fotbalul romanesc cluburile Steaua SI DINAMO, tu te apuci sa faci astfel de declaratii …

    Pe de alta parte, cel putin 50% din vina o poarta si ziarul GSP impreuna cu toti comunistii (+ descendentii de comunisti) care il pastoresc.

    Un imens HUO din toti plamanii mei.

  14. cred ca il ataci prea dur. omul nu s-a dat victima a sistemului doar ca in raport cu steaua si cu familia ceausescu dinamovistii au fost mai dezavantajati. Eu cred ca noi dinamovistii trebuie sa-i fim recunoscatori lui Mircea Lucescu pentru echipa din 89-90.

  15. D-le Ciutacu, lasa omu’ sa vorbeasca! Stie mai bine decat mine sau decat tine ce s-a intamplat. E un punct de vedere, al sau.

  16. @Mica: da’ cine nu-l lasa? e libertate de cuvant; si pentru el, si pentru mine.
    @gopo: n-a facut gratis echipa aia mare de la Dinamo si nu i-a contestat nimeni calitatile profesionale si meritele.

  17. Bre Nea Victore,

    Adica Mitica de la Liga, cand era la Victoria, echipa a doua a lui Dinamo, era boier si Lucescu la Dinamo era sclav. Asa imi siroiesc lacrimile pe obraz cand ma gandesc la cat de prigonit a fost Lucescu ca trebuie sa umblu in cizme de cauciuc sa nu ma ud la jampiere…

  18. si Dinamo si Steaua au fost echipele care au beneficiat din plin de sprijinul sistemului comunist. “U” Craiova a fost singura care a rezistat atatia ani prin fortele proprii… istoria spune tot!

  19. Ca un stelist de-un leat cu stapanul blogului ma simt razbunat.
    In rest…Steaua si Dinamo faceau pe vremea lui Ceasca ceea ce faceau si aia din capitalism dar cu metode comuniste. Oricine vroia o paine mai buna si un grad pe vremea aia. Tablagiu sau mai mult daca putea si avea talent.

    Altminteri…sunt destule carti care descriu vremurile respective; cand a venit Iovan din Motatei in Bucuresti la Steaua, aia de la Dinamo si-au trimis Dacia neagra sa-l ia de la gara, iar ala nestiind sa faca diferenta intre o masina cu numar de armata sau una cu numar de militie s-a urcat in ea. Scandal dupa aia, generali care se injurau…probabil toate astea erau transate de Valentin.
    De acolo ura lui “Il Luce”. Si oricum stie toata lumea ca e un frustrat si ca are “boala” pe Steaua. O “boala” ce depaseste limitele normale ale unui antrenor.
    Cat despre campionatul luat cu Rapid…sa lase ciocul mai mic ca la cate “prajituri” a dat Copos atunci mi-e ca apar la suprafata.

  20. “Dezvaluiri” dupa aproape 30 de ani ? Si chiar nu va miroase a lucrare comandata ? Si chiar va cade bine la onoare sa-l mai numiti cel mai mare antrenor in viata ?
    Ce a fost inainte de ’89 se stie mai mult sau mai putin clar si precis de catre toti cei care au fost implicati sau priveau, saptamanal, spre stadioane. Si chiar nu cred ca se va reusi insanatosirea fotbalului romanesc cu dezvaluiri de acest gen. Fotbal in care, din pacate, se intarzie jignitor de mult schimbul de generatii si unde se tot “reincarca” aceeasi gaunosi lafel ca si in politica damboviteana.
    Valentin o fi facut si bune si rele. O fi fost si el, ca fiu de Presedinte, alb si negru. La fel si acele vremuri.
    Insa, pana la urma, cu ce il ajuta “al batran” pe Razvan cu shoparleli de genul asta ? Cu ce ii face viata mai luminoasa ?

  21. are si luce bubele lui fotbalistice, inclusiv contraperfomantele cu albanezii si eliminarea rapidului de timpuriu din cupa uefa. nici la caracter nu a fost un mare virtuos. problema nu e insa asa de simpla: majoritatea ziaristilor iti baga microfonul sub nas si cauta exclusiv scandal. de vazut cat de real este interviul.

  22. Victore, aici m-ai lovit unde îi e drag voinicului. Că tot cu Dinamo îmi prăjesc ficaţii. Da’ de aia zic că bătuta dată celor de la Hamburger SV n-are nicio treabă cu Lucescu. Pe atunci echipa era antrenată de Dumitru Nicolae Nicuşor şi Cornel Dinu. Altfel, după ’89 numărul anti-ceauşiştilor, anti-comuniştilor, anti-securiştilor şi anti-filateliştilor a crescut frumos ca aluatul de cozonac. N-avem noi treabă.

  23. @Mordechai: stiu, bre, d’aia bagai Hamburgu’, ca marele clarvazator al fotbalului romanesc n-a avut nici o treaba acolo

  24. Mircea Lucescu, penibil ? Nu stiu ce treaba au unii cu Mircea Lucescu, in conditiile in care omul asta s-a realizat. Cand romanii vor intelege semnificatia termenului, poate vor rumega de mai multe ori frazele anterioare. Pentru ca, nu-i asa, doar oamenii realizati se pot balacari intre ei. Altminteri, cainii latra, Mircea Lucescu face ce stie demic – performanta si bani. Sa traiasca !
    PS – Nici macar n-am citi pe-ndelete interviul ala plin de grozavii. Doar ca, ‘fratilor’, n-aveti autoritatea necesara. N-aveti ce va trebuie.

  25. Bre, Victore, stelistul din mine, care a ragusit la victoria aia minunata a dinamovistilor – 3-0 cu Hamburgul – isi scoate palaria. Nu-i usor pentru un dinamovist sa-i bata obrazu’ lu’ nea Mircea…

  26. Acum eu inteleg ca frustrarea e mare si ca atunci cand neputinta si insuccesele te coplesesc iti vine sa dai cu noroi in stanga si dreapta ca sa nu pari tu cel mai”murdar”,dar totusi eu cred ca in toate acestea exista si un punct de reper,un”arbitru”impartial care sa ateste,logic cel putin,adevarul;si aici ma refer la rivalitatea intre Steaua si Dinamo,care se inteapa reciproc pt “inainte de 89″…Iar pt mine”arbitrul” e nimeni altul decat Europa,acolo unde nu conta ca Valentin era sustinatorul Stelei si securitatea mergea mana in mana cu Dinamo…Ambele echipe au avut ocazia sa-si dovedeasca valoarea si din cate se pare Steaua este cea care a iesit invingatoare;fara suparare si frustrari puerile cred ca acesta este adevarul.

  27. E epoca in care toti fosti activisti striga “jos comunismul!” si hotul striga “hotii!”. In rest, toti sunt niste adevarati “capitalisti” care mulg statul de bani si se dau “oameni de afaceri de succes” si “oameni cu frica lui D-zeu”, de parca credinta are vreo treaba cu lumea civilizata. Acuma si cu fotbalul asta: ce treaba are comunismul cu fotbalul? Pasa, centra, suta, alerga, sarea la cap,faulta, antrena altfel(adica mai bine) Lucescu in alt regim politic? De ce nu s-a dus sa antreneze in tari africane sa vada cat de “deontologi” erau insi ca Mobutu Seseseko? Nu mai facea gat acuma…

  28. Si “Il Luce” si Valentin au facut ce au vrut in fotbalul romanesc. Ei nu au nici un merit in performantele lui Dinamo si Steaua.Sau ocupat doar cu FURATUL de jucatori de la alte echipe.”Nea Mircea” sa nu uite ca e bagat Timisoara in B doar pentru ca au batut Dinamo,si nu a jucat la mondiale in 70′ pentru ca nu ia platit o asa zisa datorie la “babaroase” lu’ “Nea Mircea”. Iar ca antrenor e MULT sub Covaci,Ienei,Iordanescu sau chiar Piturca ori chiar Razvan Lucescu car va fi un mare antrenor. Deci CIOCU MIC !

  29. Trebuie sa recunoastem : este cel mai emancipat tigan ! Dupa Madalin Voicu .

    Retin, cand Rica Raducanu, intr-o emisiune TV, spunea : Mircea ? E tigan de-al nostru !

    Apoi insasi Madalin Voicu, afirma tot la TV : Mircea e tigan de-al nostru.
    Apoi Mircea a ripostat : Nu-s tigan !
    Madalin : El nu, doar taica-sau si maica-sa !

    Asta nu insamna ca nu il pretuim ! Ba da ! Si choiar il iubim, fiind un mare roman !

  30. RECTIFICARE:Si “Il Luce” si Valentin au facut ce au vrut in fotbalul romanesc. Ei nu au nici un merit in performantele lui Dinamo si Steaua.Sau ocupat doar cu FURATUL de jucatori de la alte echipe.”Nea Mircea” sa nu uite ca *a* bagat Timisoara in B doar pentru ca au batut Dinamo,si *Dobrin* nu a jucat la mondiale in 70′ pentru ca nu ia platit o asa zisa datorie la “babaroase” lu’ “Nea Mircea”. Iar ca antrenor e MULT sub Covaci,Ienei,Iordanescu sau chiar Piturca ori chiar Razvan Lucescu *care* va fi un mare antrenor. Deci CIOCU MIC ! P.S.:Scuze Victor,am scris gresit prima oara. 🙂

  31. Mirciulica, esti ultimul om care sa il atace pe Valentin! Sa nu uiti ca erai “maestrul tuturor aranjamentelor” pe vremea cind Andone ne arata tuturor, pe stadion, cit de potent este, chiar daca nu era scula… ta! Ai dus-o greu in acele vremuri? Stateai la coada pentru un tacim de pui si un salam “Victoria”? Hai-da, de! Faceai fel de fel de “manevre” cu bunuri aduse din vest si necontrolate la vama(ca doar erai sub “ordinele” secu’). Este rusinos! Acest atac mirsav nu face altceva decit sa-ti puna in umbra toate “meritele” tale, merite care nu ar fi fost posibile daca nu ar fi existat acest – atit de blamat de tine – Valentin.

  32. Mirciulica, esti ultimul om care sa il atace pe Valentin! Sa nu uiti ca erai “maestrul tuturor aranjamentelor” pe vremea cind Andone ne arata tuturor, pe stadion, cit de potent este, chiar daca nu era scula… ta! Ai dus-o greu in acele vremuri? Stateai la coada pentru un tacim de pui si un salam “Victoria”? Hai-da, de! Faceai fel de fel de “manevre” cu bunuri aduse din vest si necontrolate la vama(ca doar erai sub “ordinele” secu’). Este rusinos! Acest atac mirsav nu face altceva decit sa-ti puna in umbra toate “meritele” tale, merite care nu ar fi fost posibile daca nu ar fi existat acest – atit de blamat de tine – Valentin.

  33. Si eu ca si tine, ca si o masa mare a acestui popor sunt dinamovist. Si mie imi era rusine, cand manca Dinamo bataie, dar culmea este, ca eram mai “rau” dupa aceste esecuri si incercam sa arat ca Dinamo este cea mai buna. Culmea faptului este ca eu eram stelist cand steaua castiga Cupa Campionilor, si tot culmea este ca am devenit suporter infocat al echipei Dinamo, tot datorita faptului pe carte il prezinta Lucescu. Eu am reusit sa fac acest pas si datorita varului meu, care a fost portar la steaua si care mi-a povestit cum se aduceau jucatorii la Steaua. Dinamo a avut in spate un alt tertip al comunismului, asa numita cooperativa, care intr-adevar era mai puternica decat a stelei. Dar aici se opreste totul, la baza stand si realitatile, care ne arata ca noi puteam sa luam jucatori de la echipe mici, precum Corvinul , unde conta sa ai ochiul format pentru un jucator ce urma sa explodeze, iar altii ii luau cu japca deja confirmati. Cam asta e diferenta, desi ambii s-au ajutat de parghii sa fure, unii nu au avut aceeasi putere si sistemul in spate, au avut parte decat de ce li s-a permis.
    De aici, trag si concluzia, ca intr-un fel are si Mircea Lucescu dreptatea lui, desi poate din cauza frustrarilor traite, incearca sa amplifice momentele traite in acele timpuri, dar cu toti stim ca inainte de ’89 steaua si Dinamo furau, numai ca unii furau un bou si altii un ou, si cateodata si ala stricat. Sa nu uitam ca steaua se lauda cu multi jucatori ai ei care nu prea au cunoscut echipa de tineret a clubului ci au venit de la alte echipe consacrati, ceea ce nu pot spune si despre Dinamo.
    De aceea sper in continuare ca poate si Lucescu isi mai schimba putin ideile radicale, dar sper ca si tu vei veni mai des la stadion si cu baiatul tau, si sa-i lasi mostenirea grea aceea de dinamovist.
    Cu multa stima pentru Lucescu si pentru tine, dai si cu siguranta ca poate se va dezvalui adevarul despre vremurile trecute, in care desi furam toti, doar unii pierdeau campionatul in ultima etapa

  34. Mai domn Ciutacu,

    Tot ce a spus Lucescu e corect incepand de la Steaua anilor 80 – 90 (ce ai uitat ca a parasit o finala a cupei Romaniei si in loc sa piarda la scor de forfait la interventia familiei Ceausescu a confiscat cupa) si pana la Mourinho (daca ai vazut returul de la Barca spune-mi ce a jucat Inter?)

  35. de a facut LUCESCU pt fotbalul romanesc, nu au facut Jenei,Hagi si piturca la un loc

  36. sa nu uitam ca lucescu a format generatia de aur ! sa nu uitam ca a dus o echipa de divizia ‘b’ in cupa uefa !

  37. Am avut si noi cativa ani de glorie in fotbal, care s-au incheiat acum 12 ani si ce facem de atunci? Ne certam cine a avut cele mai mari merite, ne dam la gioale ca niste mosi senili, care traiesc doar din amintiri. “Pusca si cureaua lata, ce fotbal aveam o data si nu vom mai avea vreodata”. In loc sa ne uitam ce facem in prezent, discutam la nesfarsit de cai morti pe pereti. Acum mai urmeaza sa ne intrebam cine are meritul pentru generatia 1930 a lui Bodola.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.