Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cine face guvernarea mare?

Cine face guvernarea mare?

* Ora 21:00, Antena 2, “Vorbe grele” cu Crin Antonescu. Astept, ca de obicei, contributia voastra cu sugestii si intrebari…

[poll id=”4″]

* Ora 22:00, Antena 3, “Sinteza zilei”, cu noi, ai nostri.

UPDATE: Tare dor cuvintele lui Crin Antonescu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

34 thoughts on “Cine face guvernarea mare?

  1. PSD – PD-L ar putea forma o alianta puternica , in cazul acesta …PNL -ul nu e atat de musculos incat sa ofere opozitie. si chiar daca ar fi asa ..cel mai mult ar avea de castigat tot ei ..pt. ca in situatia asta o sa preia sindromul basescian “jos coruptii” cu ajutorul caruia ar putea castiga voturi pt. alegerile viitoare.
    PSD PD-L sa bata palma …eu stiu ..ar fi moarte pt. basescu` , pt. ca in special el a adaugat pe imaginea PSD-ului stampila de corupti.

  2. Deci cu pedelicii n-au la ce discutii sa stea ca deja stiu ce-i asteapta : zeus cu satarul in mana. Cu pesedeii, mai merge dar trebuie negociat la sange cu dom JR Ewing (al’de-aseara) pe programe.
    Mestere mare rugaminte , poate-l intrebi pe Crin : i-a propus cineva, candva, vreodata sa candideze impotriva lui Zeus ? E tanar, are speech,are charisma , nu stiu de nici un scandal de coruptie, ce asteapta omul asta sa iasa in fata ? Sa faca 60 de ani ?
    Are aproximativ aceeasi varsta cu mosul – de fapt e mai mare cu 1 an si ceva- ce mai asteapta ?
    Multam fain.

  3. PSD + PC + PNL, mama Base, simti miros de lanturi? acum multi or” sa zica, uite inca un bou care doreste razbunare, cand avem atatea altele de facut. ASA E, nu mai zic dar sa se intample.

  4. 🙂 Era vorba de califar, care cred ca exagereaza rolul presedintelui in scena.

  5. @Bebe: deja devii spammer. btw, la primul link postat, esti istorie.

  6. Personal, coalitia logica la acest moment este PNL-PSD. Desi doctrinele celor doua partide sunt antagonice eu cred ca avem de-aface in Romania cu o situatie asemanatoare cu cea existenta in preajma abdicarii fortate a lui Alexandru I. Cuza.

    Avem deja un personaj politic care se credea la inceput de mandat Cuza (onor dom’ Basescu), de ce nu am avea si o Monstruasa Coalitie? O actiune concentrata pentru limitarea puterii personajului de la Cotroceni este binevenita.

    In alta ordine de idei, Victor, salut ideea invitarii in studio a lui Crin Antonescu, un liberal sadea cu convingeri puternice, dar un politician realist.

    Nesansa lui este ca s-a nascut contemporan cu prea multe nulitati politice. Tariceanu este primul nume care imi trece prin cap.

    O emisiune reusita!

  7. Eu zic ca PSD+PNL. Ce e aia doctrina, stanga, dreapta? Praf in ochi la fraieri. Nu exista partide nici de stanga si nici de dreapta. Sunt doar partide de ciolan… ciolan afumat cu fasole! Unii apuca ciolanul(puterea), altii fasolea(opozitia) si cei mai multi n-apuca nimic…

  8. Coalitia care sa aduca “propasirea spirituala si materiala a poporului” nu exista. Eventual o monstruoasa coalitie care sa ne mentina pe acelasi trend descendent ar putea fi PDL – PNL. Nici PSD – PNL sau PSD – PDL nu vor face mare branza. De aceea nu am votat, cum probabil o sa fac si la alegeri! Iertata sa-mi fie lipsa de spirit civic.

  9. Am votat PSD+PNL pentru ca e combinatia cea mai putin rea – dar nu este deloc ideala. La noi nici o coalitie nu poate functiona pentru ca pe oamenii politici ii preocupa mai mult politichia decit politica adevarata, iar orgoliile sunt mai importante decit principiile. ca sa n-o mai spunem pe aia cu mina care se face grebla…

  10. Victoraş, salută-l, te rog, pe Crin Antonescu din partea mea şi apropo de combinaţiile din chestionarul tău, propune-i tu, aşa de la mine pentru domnia sa: PNL, PRIN NOI ÎNŞINE.

    Te mai rog să-i semnalezi mascarada pe care a făcut-o Miluţ suspendându-l nestatutar pe Radu Sârbu, pe care 28 de organizaţii au declarat deja că îl vor vota preşedinte al PNŢCD la Congresul extraordinar din 24 august, de la Timişoara.

    Şi ce părere are despre o alianţă PNL-PNŢCD, după ce ţărăniştii îşi aleg o conducere adevărată?

  11. dar, vot neutru nu ne dedesi ! Se putea pune, lejer, langa coalitile cu pricina si o sectiune de genu, NICI UNA. Eu, asta, as vi votat 😀

  12. Eu nu am votat de data asta cu cine as dori sa formeze coalitia, ci cu cine se va forma, oricit de mult imi displace asta… 🙁

    Asa ca nu a fost un vot “afectiv”, ci unul lucid. Sper sa nu am dreptate, dar…

  13. Va aud, domnu’ Ciutacu, pomenind, in timpul discutiei cu prea “elevatul” Crin, ca amintiti despre… SUCCESURI. Aveti curajul, ca i-am auzit pe multi ca va “acuza” de temeritate, sa faceti public vreun dezacord “produs” de domnul prof. univ. dr. Voiculescu? Daca da, voi incerca sa vi-l pun la dispozitie. Dar, fi-va oare postat? Intreb si eu un arogant, iar aroganta, banuiesc ca stiti cu ce se asociaza… de obicei.

  14. PC + PRM + PIN + PNG.
    Vreau partide care m-au mai fost la putere.
    Pe celelalte “le-am verificat”.

  15. PD-L+PC+PNG-CD+UDMR La combinatia asta de ce nu te`ai gandit dom`le? Inainte de a lua in ras acest comentariu……gandeste`te….chiar e imposibil? PC are deja experienta “solutiei imorale”, banii lu` Jiji sunt suficienti pt a aduce 20-25 de parlamentari. Daca mai punem si UDMR….ohoooo , iata guvernarea.

  16. Daca va mai referiti la Stolojan, in emisiuni, va rog, nu uitati si de actul confiscarii valutei firmelor particulare si de stat, prin 93-94-95, nu mai stiu exact. Pentru cine nu stie sau a uitat, aceasta bestie a dat cea mai monstruoasa lovitura “capitalismului” care incerca sa se infiripeze, ne-a bagat, efectiv,tuturor romanilor, mana in buzunar.Adica, a confiscat valuta, obligand companiile sa schimbe, in lei, tot ce aveau, la un curs de schimb cu mult mai mic decat era, in realitate, cel oficial. Foarte multe firme mici au dat faliment si foarte multe, mijlocii si-au revenit cu greu si nu total din dezastru. Multe intreprinderi de stat, care faceau export sau import au fost puse, practic, pe butuci. Multi romani si-au pierdut locurile de munca!
    Cand am indraznit sa spun lucrurile astea, invitata la o televiziune, surpriza! intra cu mine in direct un deputat PD-L care ma minte in fata (astia mint, asa cum respira), ca de fapt s-a confiscat valuta numai intreprinderilor de stat (de parca asta era OK?), pentru ca n-aveau bani pentru gaze, in iarna urmatoare.
    Ce nerusinare! O tara lasata, fara datorii, in ’89, la nici cativa ani, nu mai are bani de gaze! Atunci a inceput dezastrul! Premeditat!

  17. singura alianta posibila in tara asta este pnl psd din punct de vedere politic. din punctul meu de vedere si al multora dintre noi nu exista aliante posibile. oricine vine la putere in tara eu tot o sa manac nervi pe o centura exedrabila a oradiei dupa o zi de munca, tot va trevui sa merg sa mi platesc tributurile catre imperiul maffiot roman (TREBUIA SA ZIC STATUL ROMAN?)

  18. Personal as prefera sa nu vad nici unul din cele trei partide enumerate mai sus, din pacate lumea inca ii voteaza…

  19. Coalitia galbiniilor,roscatilor si celor conservatori va anihila substantial dezbinarea nationala indusa de basesti !Oricum ,in noua guvernare trebuie un filon liberal pursange…

  20. D-le Ciutacu, va rog sa aveti in atentie cateva idei legislative, in interesul Poporului Roman. Sunt convins ca, din pozitia dumneavoastra de persoana publica, puteti sa faceti enorm de mult.

    Iata cateva idei:

    Nici o persoana care este salariat de stat nu va avea vreun alt venit, in afara de un salariu platit de stat, pentru orice serviciu pe care aceasta il presteaza oricarei alte entitati.

    Scopul respectarii doctrinei separarii puterilor in Constitutie este de a preveni instaurarea tiraniei intr-un stat republican. Cu toate ca unul din articolele Constitutiei declara ca aceasta doctrina este respectata, alte doua articole contrazic acest lucru.

    Constitutia sa garanteze Proprietatea, Libertatea, Dreptatea si Prosperitatea.

    Respectarea doctrinei taxarii concomitente (separarea taxelor nationale de cele locale).

  21. M-am lamurit. Tai si crinul de pe lista. Moale si fara ambitie, tot ce-si doreste e un fotoliu de senator sub fund si sa se ingrase domol in Senat. Bafta ii doresc. Destin de politician dambovitean: potential adormit pe scaunul dorit.

  22. Ce spune ruxi este perfect adevarat. Tragedia este ca neamul asta a tacut chitic intotdeauna si a reactionat prea tarziu. Poate ar fi fost bine sa avem si noi o Solidaritatea, un Walesa, un Nagy, oameni care sa fie ROMANI,nu vanduti intereselor. Coalitia asta PNL ,PSD ar fi chiar hilara, dar cine mai stie poate pe fondul crizelor energetice si agricole care se observa la orizont pentru Romania ar fi necesara o combinatie de politica sociala cu politica liberala. Ideologic nu se pupa,nici macar in bot, dar mai stii…

  23. Off-topic pornit de la finalul emisiunii de aseara:
    Dle. Ciutacu, chiar il stimati intr-atit pe dl. Cristoiu?

  24. Domnule Ciutacu, probabil ca nu postez unde trebuie, dar sper ca veti citi oricum acest comentariu.
    V-ar interesa un material (poze) despre un spatiu verde aflat chiar sub balcoanele unui bloc, unde primarul Aradului, domnul Falca vrea sa aprobe construirea unor garaje, dar bineinteles nu pentru locuitorii din blocul respectiv…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.