Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Un deşt în sus şi-o manglă pentru partid

Un deşt în sus şi-o manglă pentru partid

Oameni buni, gratie lu’ domnu’ nea Dan, azi am citit doua dintre povestile anului. Ma terorizeaza de pe la pranz sa ma afund in lectura, da’ pana n-am terminat ardeii umpluti cu smantana (de la Lucica) nici prin cap nu mi-a dat sa cedez tentatiei. Pana la urma, insa, n-am avut de ales si am cedat presiunilor Cezarului. Sa luam pe rand, la o analiza fina, cele doua texte:

1. In Doljul legendar al nevesti-mii, jandarmii de la Pleniţa sunt atat de vigilenti incat vad in crucea noptii obscenitatile carutasilor. Dupa ce s-au autosesizat, l-au prins si retinut pe nemernicul cu destiu-n sus; nu inainte de a-i confisca una bucata cutit, plus o sabie de (spre) vreun metru, ca doar in fiecare oltean serios zace un stranepot de-al lu’ Mihai Viteazu.

2. Nici cu moldovenii nu mi-e rusine. In mandrul Sascut, un tanar de nadejde din oastea lu’ nea Gigi a spart casa de schimb si a donat malaiu’ la partid. Asta-i adevaratul activism. Pesedistii jefuiau in numele partidului si cascavalu’ ramanea la ei, in vreme ce penegistii baga vastu’ in nume personal si dau cashu’ forward la partid.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

5 thoughts on “Un deşt în sus şi-o manglă pentru partid

  1. Permiteţi-mi o recomandare: ar fi util să se afişeze şi data publicării posturilor. Un cititor ce răsfoieşte blogul dvs. se simte dezorientat în timp.

  2. @Moş Călifar: oricât ne-ar deruta, drumul spre casă îl găsim, fie şi în zori…
    Recomandarea mea a fost bine intenţionată şi nu în dorinţa de a găsi cu orice chip o eroare, unui blog de altfel valoros.
    Şi am să dau un exemplu prin care să demonstrez cât de utilă este data publicării postului: postul anterior cu “nea Traian corespondent la Realitatea”. Această informaţie a fost publicată şi pe alte bloguri, nu numai la dvs. pe blog, de ex. la dl. Constantin Gheorghe. Numai data e cea care stabileşte întâietatea publicării şi care referinţă de autor e cea corectă. În exemplul meu referinţa e corectă dar dacă nu ar fi existat datele postărilor?
    Cred că stabilirea corectă a autorului unui articol, unei idei, este o necesitate pentru jurnalismul de blog în care se preiau în lanţ informaţii, posturi cu sau fără link.
    Şi exemple de incorectitudine sunt multe chiar şi dvs ati fost afectat într-un fel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.