Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > TRU, dă-le cu Vuittonu-n cap la micuţi!

TRU, dă-le cu Vuittonu-n cap la micuţi!

Intai am aflat ca nea Traian e corespondentul Realitatea TV la Cotroceni. N-am aflat daca are contract de analist sau nu, da’ never say never. Adica, daca insistam mai mult, poate ca-si deschide sufletul Inaltimea Sa si ne povesteste-n declaratia de avere pentru ce sau pentru cat.

Acu’ aud si vad (si ma frec la ochi) ca deontologii l-au chemat la ei in studio si pe Traian cel Mic, autorul expresiei populare Traian cel Mare, doar fiindca doamna Udrea era olecuta ocupata cu datu’ afara pe la oamenii lu’ nea Vasile Blaga si n-avea cin’ sa le dea cu Vuittonu-n cap. Asa ca invitatia pentru patefonul preferat a venit in mod cald, firesc si deschis…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “TRU, dă-le cu Vuittonu-n cap la micuţi!

  1. Oarecum offtopic dar nu prea tare : remarcabil succes ANI : dupa 3 ani de pauza , Mircea ” Fa-te ca lucrezi” Dinescu si-a actualizat declaratia de avere pe situl CNSAS.N-o fi fost aseara in studio ca sa nu-l ia ailalti elitisti la misto, manca-i-ar mosu’ de dolofanei 🙂
    Poseda cate ceva la portofel poetul, poseda…

  2. Eu m-am delectat duminică seara cu el. Pe Radio România Actualităţi. Aşa că aseară m-am cruţat. Primisem deja mesajul. Şi calea spre mântuirea prin Traian (corespondentu’).

  3. Tare ma mai distrez cu blogul d-lui Ciutacu! Il invidiez ca le spune si le arata mai mult decat as fi eu in stare sa le descopar de una singura.Sa va traiasca Blogul!

  4. Boss iar ne pui sa ne uitam la astea in gradina, io ma tot uit da nu pricep nimic, ori ne traduci ori lasa-ne prosti, sau or fi ei prosti? merg pe varianta a II-a, am nimerit-o?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.