Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Dumnezeu nu bate cu parul; face mişto

Dumnezeu nu bate cu parul; face mişto

1.Decizia de astazi a PSD demonstreaza ca asta nu mai e partid politic, ci o haita de oportunisti jalnici, insetati de bani si speriati de dosarele de la DNA. Raspunsul “plin de responsabilitate pentru tara” al lui Emil Boc, daca va fi urmat si de OK-ul lui Traian Basescu, ma face sa astept momentul in care TRU se va arunca de pe bloc, iar Dan Tapalaga va scrie comunicatul de presa in care Monica Macovei saluta plina de satisfactie incetarea urmaririi penale a lui Miron Mitrea si Marian Oprisan.

UPDATE: Uitasem de Pora, care sa-i faca bocancii cu limba lu’ varu-sau Musetescu.

2.Realitatea s-a facut de cacat atunci cand a incercat sa ascunda identitatea lui Cornel Nistorescu imediat dupa accidentul pe care acesta l-a provocat. Nu ma omor dupa el ca om, dar nu sunt de acord cu demonizarea lui Cornel, mai ales ca majoritatea injuraturilor vin pe filiera portocalie a descreieratilor cu acces la Net. Doamne-fereste de acidente rutiere si, in plus, exista politisti si procurori care-s platiti pentru asta. Dar, ca post de stiri, cand ai in spate panarama facuta in “cazul Orban” si ditamai rubrica de demonizat “smecherii din trafic”, iar reporterul tau de la fata locului – complice cu intreaga conducere a redactiei – tace adanc in speranta ca nu se va afla, nu poti sa procedezi asa decat daca nu te respecti. Si cine mai da, in ziua de azi, macar doi bani gauriti pe autorespect?

3.Ziua de Constanta o sustine pe Feri Predescu in procesul pierdut cu Radu Mazare. M-au sunat si pe mine si a iesit de-un interviu. Vedeti voi ce-am zis, cu amendamentul ca sustinerea mea pentru Feri – pe care o apreciez pentru ca stie si face meserie intr-o lume de fatuci – e partiala si se refera exclusiv la valoarea despagubirilor cerute, cu trimitere directa la fosta calitate de ziarist a lu’ Radu (cu toate belelele pe care le-a avut din gurii mari pe care si-a folosit-o copios). In plus, nu-mi aduc aminte ca aceleasi voci civice de azi sa fi fost atat de saritoare si de ingrijorate pe vremea cand Ion Cristoiu era amenintat cu executorii judecatoresti. Solidaritatea de breasla functioneaza selectiv in media din .ro. Se pare ca ai lu’ Felix n-au dreptul sa beneficieze de ea, ca-l enerveaza rau pe Traian Basescu.

UPDATE: Luati si un clip cu invitatul meu de astazi, de la “Vorbe grele”. O sa ma duc dupa aia si la Gadea, sa facem olecuta de spectacol de sunet si lumina.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

99 thoughts on “Dumnezeu nu bate cu parul; face mişto

  1. Ma ingrozeste gandul guvernarii cu PDL .”Mai bine la paguba cu un destept ,decat la castig cu un prost ” .Nu inteleg!!!!!!!!!

  2. ce trist trebuie sa fie ptr. sustinatorii psd-ului acum cand descopera ca in fruntea partidului se afla doar lasi.
    ..cu asemenea “caractere” vroiau ei sa ne duca pe “inalte culmii”?

  3. chiar ca face misto.
    daca da la pace pdl cu psd+pc, ori te apuci de ode conducatorului iubit, ori iti cauti de lucru.
    cum te coafeaza mai bine :))

  4. Ma alatur si eu corului de dezamagiti.

    @Victor Ciutacu: Crezi ca este posibil sa pice guvernul la vot?
    Cati sustinatori ai aliantei cu PD-L sunt in parlament?

    Cum ar vota PNL?

    Se pot fura voturile in Parlament?

  5. Toate ca toate…da’ cucuveaua aia de Dragotescu in seara asta m-a scos din capace!!! Dracu stie ce va face pesedu’ daca’s asa de prosti incat sa’i traga baselu’n piept treaba lor!!! Or pati ca Vadim dupa ce a defilat cu zavoranca. Dar sa o vad atat de contrariata pe madame Dragotescu de cotitura PSD-ului sa fiu al nabii daca m-am asteptat vreodata. Mai! Gata! In seara asta m-a enervat mai mult ca oricand. Cand o aud cum se infoaie in pene imi vine sa sparg televizorul da’ ma opresc de teama crizei!

  6. Daca stau bine si ma gandesc, cred ca o sa o pun si eu de o organizatie sau “adunatura”, HAIDUCII, sa zicem, si pe foamea asta o sa dau cu jula pe la ei prin case sau sedii de firma.Pentru ca sunt sigur ca nici unul sau toti la un loc nu imi vor garanta locul de munca si nu-mi pot lasa copii sa moara de foame sau frig (vezi ce se intampla in america acum).

  7. ”Pe lângă voturile împotrivă date de Ion Iliescu şi Adrian Năstase, şi-au exprimat poziţia anti-PD-L organizaţiile:
    – Bucureşti
    – Constanţa
    – Buzău
    – Sibiu
    – Călăraşi
    – Argeş
    – Tulcea
    – Prahova”

    Sursa: Antena3.ro

  8. si papagalul asta de Boc parca’i bagat in priza: Auzi la el “Dreptul suveran al presedintelui de a desemna premierul”!!!!

  9. DEZAMAGIRE!

    Pana mai deunazi omu’ stia cam ce-l asteapta dupa ce vota cu psd sau pd sau pnl…
    PSD datea “pomana” pt cei “cu un picior in groapa” si pt. functionari,profesori etc., PNL-ul “tragea” pt. “oamenii de afaceri” iar PDL-ul ….tinea cu toata lumea si avea programe pt toti , pt toate “paturile sociale” si avea “solutii la toate problemele” si …..ce era mai important “lupta impotriva coruptilor, a oligarhilor din psd si pnl”.
    Astazi s-a vazut ca un partid care vrea sa le faca pe toate, poate avea si “solutii morale” pt. “iesirea tarii din criza”, “crestere economica” si alte de-astea servite calde…
    Trombonist mai mare ca Boc nu am vazut pana acum. Mai sunt si altii insa atat de efervescent ca dl Boc, atat de patimas in a minti nu exista.
    Astia chiar ne amintesc de Ceausescu si PCR!Chiar vor sa ia toate posturile in Stat sa conduca ei tot si toate, sa ne invarta pe noi din varful limbii cu vorbe dulci si sforaitoare si ei sa roada ciolanul in liniste sa nu mai fie nimeni sa-i deranjeze in opozitie.
    SA LE STEA OSUL IN GAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Pt. PSD: “E foame de bani, baieti/E foame de bani!”
    Pt. Nistorescu: Nu-mi vine sa cred ca nu s-a dat jos din masina sa vada ce e cu ranitii.
    Concluzie: Asta e tara in care traim. O tara de KKT.

  11. Stiam deja de ieri ca portocaliul se va inrosi azi.De unde stiam ? Simplu.Omniprezentul Portofel il nominaliza pe Emil Boc cu apelativul ” Marele om politic “…La fiecare interventie si au fost vreo 4-5.Ori pe Boc nu l-a numit nimeni in viata asta pana acum in halul asta…poate doar la shtokareala

  12. D-LE CIUTACU culmea ironiei mi se pare ca acuma PSD si pdl sa sustina un candidat unic la PRESEDENTIE in persoana lui basescu………… iar poate NASTASE sa fie desemnat in postul de sef de campanie al aliantei…… :)) :)) ursul si iepurasul

  13. @dracu: findca eu sunt mai multin tolerant la spamul portocaliu, o sa vezi din afara blogului meu daca-mi caut de lucru sau inchin ode conducatorului iubit.

  14. de ce te iei de teo?
    ce ti-a facut ea?
    intrebari stupide la care nu astept raspunsuri.
    Da ROmania guvernata de partide..o Romanie la fel ca cea de ieri… nimic schimbat, nimic nou.. cred ca am gresit pt ca nu ne-am dus in nr mare la vot..poate daca votam doua paride mult si bine.. aveam o opozitie clara si o guvernare pe care ne-o doream..asa stam si maraim ca prostii la astia care beau apa plata pe la restaurant , facand gargara in fata electoratului. Sa traim cum se mai poate. Si sa zambim ca doar atat ne-a mai ramas.

  15. Sunt un liberal convins si desi nu am decat 23 de ani, facultatea de Stiinte Politice pe care am terminat-o m-a ajutat sa nu amestec sentimentele cu judecata (mai ales daca tineti cont ca decanul facultatii este un stimanil consilier care sta la propriu la dreapta parintelui nostru Basescu). Si totusi domnule Ciutacu, azi am trait o dezamagire crunta, un sentiment de scarba totala observand gradul de pervertire al celor care ne conduc. Stiu ca pare un cliseu, dar pana acum idealismul meu m-a facut sa cred ca “lucrurile nu stau asa de rau”. Dupa 6 ore de comutat de pe antena 3 pe realitatea (in functie de cum intrau calupurile publicitare) si cu seranta reala ca “ilustrii” nostri conducatori vor lua o decizie decenta..am ramas mut. Credeti-ma ca am citit si studiat cu varf si indesat evenimentele din ’90 de la universitate si rolul FSN-ului in “solutionarea” lor incat sa imi dau seama de consecintele acestui gest politic (inchipuiti-va cam ce as fi simtit daca le-as mai fi si trait pe propria-mi piele).
    Tot ce-mi ramane sa sper este ca media dar si formatorii de opinie din tara nu se vor perverti precum cei pe care i-au votat si vor intelege ca de-acum adevaratul razboi nu se mai da in parlament ci INTRE parlament (si ma refer la coalitia ce se prefigureaza) si aceste persoane.
    Sper ca si dumneavoastra sa va pastrati verticalitatea si simtul raspunderii si, in masura in care puteti, sa denuntati acest compromis ISTORIC (asa cum caracateriza astazi ilustrul Marian Oprisan acordul PSD – PD-L)
    Cu stima,

  16. De unde vin politicienii astia frate!!! De unde a aparut Hrebe sau Mitrea?? Din ce medii sociale s-au coborat Boc sau Tariceanu? Va zic eu de unde vin baietii astia. Ei provin din familii de romani, din gradinite romanesti,si-au primit educatia in liceele si universitatiile patriei.Ei vin dintre noi,din randurile noastre se ridica acesti lacomi si mincinosi. Ei sunt creati din randurile noastre,sunt odraslele civilizatiei noastre…DE ATAT SUNTEM NOI IN STARE,FRATILOR! ASTIA SUNTEM! ASTA PRODUCE SISTEMUL NOSTRU..GARBAGE IN,GARBAGE OUT. (Care e cel mai citit ziar din Romania?? Raspuns: Libertatea!! Ce fel de politicieni sa produca o tara care se ingramadeste sa cumpere Libertatea!?? Pai exact astia pe care-i avem!!Sunt ai nostri!! Ei sunt noi!

  17. ….buna dimineata! …zic si io la nimereala, chiar daca multi dorm pe ei, doar de fro 50 de ani. 🙂
    intarata-i darce…! 🙂

  18. Sa-si ia unul teapa de la cineva, se intampla. Sa si-o ia si al doilea de la aceeasi persoana, n-o fi stiut de primul tzapit. Sa si-o ia si al treilea dupa ce o aflat de primii doi, s-o fi crezut mai smecher ca ei. Da’ dupa aia sa voteze liber vreo 41 ca sa stea la coada sa si-o fure, asta e deja schema piramidala.

  19. ‘neata la Tonomatu’
    Hai sa nu ne grabim. Daca chestia cu teleormanenii lui Dragnea care sunt foarte preocupati de participarea ungurimii la guvernare e reala, s-ar putea sa nu se stie…Pentru ca greu va fi lui mister Boc sa explice PPE-ului cum de a inlaturat un partid “frate” de la o posibila guvernare, in detrimentul unuia socialist.
    In alta ordine de idei,nu ii vad pe Iliescu, Nastase si Hrebe sa stea linistiti si sa zica “bravos baieti, ne-ati infrant”; si spun asta, avand in vedere excelentele relatii ale lui Hrebe cu cei din UDMR, el fiind intotdeauna negociatorul sef cu acestia.
    Mai sunt deasemeni convins ca UDMR-ul nu va accepta sa plece linistiti de la aceasta ciolaniada nationala, fara sa sune la coana Europa si sa-i dea in gat pe “fratii”PD-L-isti.
    Sa mai asteptam nitel…
    Salutare taica si noroc

  20. Apropo de subiect…cu tot regretul ajung sa o spun: Basescu e cel mai mare om politic din ’89 si pana acum! De ce? Pentru ca intrevad 2 scenarii: 1. s-a mai spus si prin emisiuni, deci nu e ideea mea si anume Basescu va refuza PSD, de aici rezulta o umilire a PSD si scoaterea in evidenta a oportunistilor; 2. de dragul unei aliante de “uniune nationala”, va accepta formula PSD – PD-L. Aproape 1 an de zile guvernul va functiona in aceasta formula. In paralel cu ceea ce se intampla la noi in tara, are loc monitorizarea pe justitie, care se va prelungi, probabil, cu inca un an. Ca atare in timpul campaniei electorale Basescu va tipa ca e de ajuns cu atata monitorizare pe justitie si ca s-a ajuns la asta datorita coruptiei, etc. si ca singurul element care sta in calea “fericirii justitiei” este PSD, de care se va dezice si va ramane un guvern minoritar PD-L – UDMR – minoritati. Si va merge, pentru ca dupa un an nu se va risca nimeni la anticipate.
    PS: varianta 2 pare mai credibila, deoarece singurul partid, cu sanse reale si egale cu ale lui Basescu, de a da un candidat la presedintie e PSD. Iar in numele unei guvernari intr-o perioada de criza, probabil acei 41 din PSD vor decide sa nu iasa cu un candidat serios, tocmai pentru “pastrarea unei continuitati” in conducerea tarii. Iar daca Basescu iese presedinte, din nou, urmatorul prim-ministru, cel din 2012, va fi propus tot de catre el.

  21. Profit de aceasta ocazie pentru a va ura tuturor un calduros LA MULTI ANI si tot ce va doriti. De ce asa devreme ? Fiindca:
    1. Pentru mine luna decembrie este foarte aglomerata (ca activitate profesionala). Zile libere ? La anu` !!!
    2. Mi-a crapat putintel windowsul (merge dar cu probleme) iar de intrat pe bloguri nu o fac decit de acasa.
    3. In concluzie e posibil sa nu prea mai apar pe bloguri.
    Sa ne vedem sanatosi si sa aveti “drum drept si lumina“ cum bine zice cineva.
    Marian.

  22. Nu cred ca P.D.L-ul va accepta toate conditiile P.S.D-ului!Iar daca cei de la P.S.D.ne-au pacalit din nou si vor accepta orice fel de alianta,inseamna ca sunt niste lasi si fomisti.
    Nu pot sa cred ca sunt atat de tampiti!

  23. Se vede ca Hrebe a luat teapa-n PSD, deoarece felul in care a fost pusa intrebarea : ” cu PD-L la guvernare ,sau cu PNL in opozitie “( de ce nu la guvernare ?),raspunsul a fost mai mult indus .Acum toata speranta e in flerul lui Patriciu….

  24. Pai daca se formeaza majoritatea asta, nu cred ca doar cei mentionati sus, vor fi “surprinsi”. Adica sunt curios ce o sa se intample cu alianta psd-pc…cum o sa se inteleaga basescu cu voiculescu…si mai ales daca se inteleg…nu zic de tine ca te vad mai rar…dar ce o sa faca domnu gadea si “domnule gadea!!”??? ah da, ce au facut romanii dintotdeauna, depinde cum bate vantu

  25. Cum ar inghiti C.V. Tudor nominalizarea de catre PSD a unui fost PRM-mist ca ministru sau secretar de stat in viitorul guvern ? Ar demonstra ca PRM-ul a avut oameni competenti, apti sa guverneze, numai ca “buba la cap” a fost cea care l-a impiedicat. S-ar spulbera si perceptia indusa de dl. Marko care-i cataloga pe PRM-isi drept o rasa inferioara, un soi de pitecantropi.

  26. Sunt curios daca se va desfiinta Antena 3 in cazul unei aliante PL-D-PSD-PC. Nu o sa mai aveti pe cine injura si in cine arunca cu noroi.

  27. Drăguţ.
    Chiar fermecător pe alocuri.

    Din parte-mi bine ar fi fost ca pesedeaua să nu fi luat decizia cu pricina.
    Nu mă aştept să înţelegeţi de ce.

    Da’ e plăcut să mă uit cum anticontra-şi ia chiloţii pă dos şi să-ncalţă cu fesu’…

    Perversă plăcere, necazu’ lu’ duşmanu’….
    Fi-mi-ar jenă să-mi fie….

    Viq – out!
    Yes, sir !

    Pupici.

  28. Stimate domn, am cautat blogul dvs. pentru a vedea daca pot sa gasesc si eu pe cineva la fel de blocat, socat, incremenit in ziua de ieri, asa cum sunt eu. Locuiesc in Vrancea, STIU ce inseamna baronii, stiu cat de stramba-i “democratia” pe meleagurile locale. Nu-l apreciez pe presedintele Romaniei pentru scandalul pe care l-a incurajat in ultimii 4 ani, pentru ipocrizie, atitudini marinaresti etc. Inainte de alegeri m-am gandit seriors sa votez negativ, impotriva PSD. Imi era teama ca daca votez PNL, liberalii se vor intelege cu PSD (asa cum au facut-o in ultimii ani de guvernare). Pana la urma, n-am votat deloc. acum stau si ma intreb unde-s Bocii, Blagii, Elenele, Turcanele etc.? Unde-i diatriba impotriva coruptilor, baronilor? Mi-e scarba. Nu ma asteptam la un astfel de deznodamant. Nu stiu pe cine sa blamez, acuz, sau sa intreb de ce?

  29. Nu cred ca e vorba despre oportunism in cazul PSD ului. Daca ar fi avut ei 18% atunci da. In acest caz , fiind la egalitate cu PDL , pot avea pretentii pentru guvernare. Ca aceasta guvernare va crea unele compromisuri cel putin scarboase , e clar. Eu in schimb am ramas surprins de verticalitatea ( sau stupiditatea poate zic unii ) de care a dat dovada Tariceanu . Asa trebuie sa se comporte un partid care are cat de cat un pic de respect pentru sine insusi. Nu ma asteptam dupa guvernarea de doi ani cvasi-impreuna cu PSD.

  30. ia uite ….pina si Vladutzu n-a nimerit-o.
    Dar,sa nu ne grabim…circul este de abia la-nceput!
    Ceea ce ma mistuie pe mine,ce nu ma lasa noaptea si ziua sa dorm, ste decizia lui musiu TRU de a se arunca daca se-nfaptuieste aceasta alianta/conspiratie.
    N-am inteles aseara prea bine,de la postul ventilatorului:se arunca de pe blok sau de pe blog ???
    Rog raspuns urgent !

  31. @Horia
    Tot ce crezi tu ca ai studiat la facultate este o uriasa minciuna. Tu nu ai trait vremurile acelea, parerile tale sunt formate “din auzite”, din ce ti-au povestit altii, profesori sau nu!
    Te crezi “liberal” dar daca te intreb ce masuri “liberale” a aplicat PNL in patru ani de guvernare nu o sa-mi raspunzi concret.
    Eu conduc o firma mica si ce pot sa-ti spun este ca cel mai mare dezastru pentru afacerile private a fost acest guvern care a saltat numarul bugetarilor care traiesc pe spinarea noastra cu 30%: ministere, agentii, ong-uri si multe alte capuse care au subtiat bugetul tarii.
    Cat despre “media”, chiar nu-ti dai seama pe ce lume traiesti si nu ma refer numai la Romania!

  32. e cred ca pc si udmr vor fi la guvernare pc pt psd si udmr pt pd-l numai asa se pot intelege in fine va fi circ frate cu alianta o sa radem de ne-om prapadi p’aci prin tarisoara asta.
    ciutacu de ce easa disperat psd sa intre la guv incat a ingenuncheat in halu asta in fata lu baselu?

  33. Eu nu m-as grabi sa le cant prohodul lui Geoana et comp in eventualitatea intrarii la guvernare alaturi de PDL. Nu ia nimeni in calcul intoarcerea armelor ( cate si cum or fi ele ) PDL, contra lui El Lider Maximo? Blaga mai are multe de spus, si nici pe Boc nu-l cred chiar atat de fraier.

  34. Am trait sa o vedem si pe asta PSD se pupa cu PDL. Ciudat sau nu dar in campanie cel putin aici in Constanta s-au injurat ca la usa cortului. PDL spunea de guvern “tarigeoana”, PSD arata cat de valorosi sunt cei din PDL ca altceva decat Traian Basescu si Theodor Stolojan nu stiu. Cert este ca se reface ” Fratia Trandafirului”. Apar totusi unele probleme, daca cele doua partide refac fratia inseamna ca 3 trandafiri se unesc cu un trandafir si rezulta 4. La noi la ortodoxi 4 flori se ofera doar la funeralii. Atunci ei pe cine vor ingropa? Vor ingropa Romania sau vor distruge PSD-ul? Cred ca ambele sunt posibile.
    In acelasi timp acum 20 de ani Silviu Brucan spunea ca ne trebuie 20 de ani ca sa ne facem bine. Probabil ca se referea ca ne vom imbolnavi de deces si pe lumea cealalta nu prea ne mai intereseaza cine e la guvernare.
    Daca cele doua partide se vor impaca oare Hrebe are vreo contributie ? Mai trebuie sa ne asteptam atunci ca Basescu si Hrebenciuc vor fi cuscri si atunci chiar ca cele doua partide sunt intr-un gand si o nesimtire.

  35. 1. Eu, in inocenta mea de teleormanean, tot nu inteleg de ce judetul asta devine un fel de ciuca bataii tuturor asa-zisilor comentatori. Are cineva impresia ca buletinul de Buzau , Cluj, Bucuresti sau Arad confirma si confera vreo inteligenta peste normal , ii face pe vreunii analisti si comentatori politici de la sine ? Simplul fapt ca un politician provine dintr-o regiune nu suprapune opiniile sale , chiar politice si chiar daca , da! a fost ales cu majoritate , opiniei conjudetenilor sai , si nu cred ca ar trebui sa-mi schimb inmatricularea la masina doar pentru ca niste imbecili cred ca le stiu pe toate !
    2.Citesc tot felul de pareri, una mai stupida ca alta, despre ce-o sa faca un partid sau altul , cum o sa se scindeze , cum o sa dispara, cum o sa creasca , cum o sa puna jugul pe gatul bietului cetatean….Cati dintre acesti scribi, ca nu pot sa le zic nici scriitori, nici altfel , stiu cu adevarat ce inseamna politica , ce inseamna negocierea , ca un partid este un organism viu , care creste , se schimba, se adapteaza , ca cititul de ziare si privitul la TV nu inseamna neaparat informatie sau educatie, ca toate aceste jocuri , manipulari , dezinformari, aliante si asocieri aparent contra naturii, tin aceste partide in viata pe scena politica , le permit sa-si atinga scopurile, care nu sunt neaparat atat de nobile cat ar vrea aceste ” mame Omide” care au raspuns la orice si le cunosc pe toate.
    As zice ca fiecare sa se analizeze mai atent pe sine , sa vada cat de curat este , cate compromisuri a facut la viata lui, cate suturi a luat sau a dat , si daca dupa asta , vreo Mary the virgin iese la iveala, atunci da , poate ca o sa iau seama la ce citesc.
    Pana atunci , cred ca un pic de modestie, de toleranta, de educatie si de moderatie n-ar strica nimanui. Pastrati-va scarba si profetiile pentru acasa si incercati ceva exercitii de obiectivitate, pentru ca ce se petrece aici este doar o oglinda mai mica a felului in care se comenteaza si se analizeaza in continuare ,n-am sa spun ca in Romania, pentru ca eu cred , spre deosebire de altii, ca locul meu este in continuare aici, ceea ce nu inseamna ca am sa suport toate cretinismele cu pretentii de teoreme.
    Tot respectul celor care isi incep mesajele precizand ca aceea este opinia lor , ca nu e litera de lege si nici vreun alineat din Nostradamus, celor care citesc mult si vorbesc mai putin inainte de a da cu piatra

  36. Eu consider ca PSD ul a facut o miscare inspirata iar PDL va pierde din aceasta combinatie inclusiv presedintele, fiindca isi vor pierde identitatea, de altfel indoielnoica de partid de dreapta, revenind in ochiul publicului o aripa a FSN ului. Rezultanta va fi un partid de tip PCR. Spiritul lui ceausescu care bintuie Cotrocenii isi face treba si din ectoplasma psdpdl se contureaza o umbra binecunoscuta. Cat va rezista e alta poveste dar fiindca noi nu mai suntem aceeiasi. alegatorul roman mai binezis ne alegatorul roman a dat nara prin europa si nu il mai poti pacali.

  37. @indignaredegeaba
    1. Teleormanul mai inseamna si Gala Galaction, Zaharia Stancu, Marin Preda ( chiar, cum ar comenta Moromete si Cocosila “negocierile”? ).
    2. Total de acord cu tine.

  38. stire : basescu nu va desemna pm pana dupa intrunirea parlamentului si alegerea presedintelui senatului si camerei deputatilor dupa care in secunda doi se va numi pm si va demisiona iar presedintele senatului {ghici ;cine ? } va ajunge automat presedinte , urmeaza alegeri prezidentiale bineinteles ca va castiga presedintele senatului . Deci pe scurt , dupa 5 ani va veni iar basescu presedinte ptr inca 10 ani ( 2 mandate )deci urmatorii 15-16 ani – basescu , victore la asta te-ai gandit ?

  39. Stiu ca DOMNUL Dinica e inegalabil dar tare as vrea sa-l vad pe vinzatorul Geoana spovedindu-se electoratului care l-a gratulat cu procentul pe care calareste acum: “in nemernicia mea,v-am vindut pedeleilor…” Problema e ,cine va fi Gerula in filmu’ asta. Avetzi propuneri ?

  40. Si tot vazand asa toata porcaria asta, mi-a venit pe chelie o… r e v e l a t i e.
    Te pomenesti ca vreun nebun pesedel a pariat la Londra (ca acolo poti paria pe orice, inclusiv pe cine cu cine se va casatori sau divorta in urmatorii 700 de ani) alianta cu pedeleii, si a facut vreun blat. O fi “gentelman-ul”?

  41. zincabeiu, eu imi fac iluzii numai ca voi cstiga potul cel mare la loto. In rest… Eu unul am ajuns sa nu ma mai mire NIMIC!

  42. Draga Ciutacule,felicitari pentru analiza rece asupra politicii romanesti,dar mor cind vad UDMr ca se martirizeaza,vino si fa citeva reportaje in ardeal
    ,adevarul ca ma doare in cot de relatiile cu ungurii dar timpitii lor din politica alimenteaza scandalul deoarece li se ia ciolanul ii doare pe ei in cot deungurii lor,numai ei s-o duca bine,psd s-a prostituat politic si eu fraieruyl credeam in ei,in viata mea nu am sa-i mai votez,e cazul ca altii sa faca un partid serios de stinga prostanacul de Geoana la dus la desfiintare ce timpit,foamea unor baroni dupa bani,pina acuma nu ii condamnam,dar ura mea fata de ei este mai mare decit fata de base,acuma chiar ca nu mai cred in ei si au tupeul sa vina in fata noastra a legatorilor.

  43. “1.Decizia de astazi a PSD demonstreaza ca asta nu mai e partid politic, ci o haita de oportunisti jalnici, insetati de bani si speriati de dosarele de la DNA.”
    Data (aproximativ)corecta pentru afirmatia asta ar fi undeva la inceputul aului 1992 (singura diferentza FSN=PSD).
    De fapt nu numele conteaza (PSD, FSN,PD, PDL…). Totul s-a schimbat , dar a ramas la fel(rotirea cadrelor e inca valabila). Cat a zis Brucan (Dumnezeu sa-l odihneasca) ca ne trebuie sa invatam democratia? 20 de ani? Eu cred ca mai e timp (3-4 zile) si Minunea se va indeplini. Voi cat mai puteti rabda ? eu am cedat de 2 ani (in Canada).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.