Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Dom’ comandant, demisionaţi olecuţă?

Dom’ comandant, demisionaţi olecuţă?

Motto: Păi aşa era tot mersul făcut: să-l condamne cât a stat până acum şi gata. Era toată lumea mulţumită. Şi presa, şi politicienii (Mircea Băsescu)

UPDATE: Deja au dat-o-n pixelul albastru

După difuzarea la tv a înregistrarilor negocierilor pe bani şi condamnări, unica ieşire imediată (şi aia la graniţa de jos) pentru Băsescu e să-l ridice DNA pe frate-său.

Iar pentru el, cel mai informat om din România, pe care serviciile secrete nu-l puteau sări nici dacă-i erau duşmănoase de la informări cu privire la cârdăşia financiară a familiei sale cu interlopii din Drăgăneşti-Olt, nu există altă cale cu excepţia demisiei. Pentru că i-au pus-o-n braţe exact cu ce l-au salvat de la lovitura de stat din 2012: anticorupţie, stat de drept, justiţie independentă.

P.S. Aştept cu nerăbdare comunicatul Monicăi Macovei, mesajul ambasadei SUA, postarea pe twiter a lu’ Viviane Reading şi textul pe blog al lu’ Adrian Năstase

Comentarii

comentarii

Similar Posts

45 thoughts on “Dom’ comandant, demisionaţi olecuţă?

  1. victore, oricum trebe rezolvate mai multe chestii, si nu se face decat cu oameni in strada – e basescu, e sri-ul (o bucata din el), spp, dna-ul lu’ kovesi, zegrean si curtea lui, limbricii aia de la ani, madam stanciu aia – protejati toti de spionii americani de la noi si smecherii din ppe in frunte cu merkel.. daca vrem sa fim ca in congo, stam pe buci si ne lamentam .. io cred ca nu suntem si nu vom fi..

  2. Traian Băsescu și securiștii lui vor contracara această mașinațiune a lui… Băsică. Incompatibilitatea lui Mircea Diaconu și absența de la apel a lui Nicușor Constantinescu nu sunt de ajuns. De mâine va ploua cu arestări pentru acoperirea acestui subiect derizoriu, practic, o afacere de familie.

    P.S. Deja s-a aflat că baronul Duicu și-a plagiat teza de doctorat.

    P.P.S. La ce birou pot să depun o cerere pentru desființarea celor ț-șpe servicii secrete?

  3. @cola

    Cu cine?!? Am încercat şi eu să ridic aceeşai problemă dar cu toţi care le-am propus-o m-au făcut ba naţionalist pucist (de parcă asta ar fi rău), ba nebun, ba retrograd şi să-mi văd de treabă.

    Vom trăi ca-n Congo restul existenţei noastre geopolitice. Am pierdut pariul cu timpul aşa cum Prusia, Austro-Hungaria, Spania şi celelalte ex-puteri grozave le-au pierdut pe-al lor. Noi nici măcar n-am avut bază pe timp ce alţii descopereau, deja, bomba atomică.

    Suntem vraişte şi, dacă tu crezi, numai extratereştrii ne mai pot salva.

  4. Da, de maine vor incepe s-o mestece p-aia cu pixelul albastru. Plus aia enumerati de tine vor pretinde ca familia prezidentiala a “ajutat” la destructurarea unui grup infractional. Le-as putea scrie eu insumi toate comunicatele inepte, la faza asta vad in viitor mai ceva ca Nostradamus. P.S. Nu, numeni nu va iesi in strada sa ceara demisia nimanui, boului invatat cu jugul si biciul asta i se pare normalitatea.

  5. Caderea presedintelui in urma unui scandal in care niste interlopi tigani/rromi fac inregistrari in scopul razbunarii, pentru ca ei, interlopii, si-au luat teapa, nu va fi in veci acceptata de structuri si de o parte a populatiei.

    In ciuda situatiei flagrante dpdv al opiniei publice (dar in care dovezile admisibile in instanta sunt foarte subtiri mai ales pe filiera traficului de influenta pt ca ghiciti ce Bercea e la parnaie nu in libertate) eu tind sa inclin catre acceptarea si sustinerea unui scenariu in care Mircea Basescu pica insa nu si presedintele tarii.

    Stiu ca se vor oripila multi, insa, eu unul nu consider ca presedintele Romaniei trebuie dat jos in urma unui asemenea scandal – Basescu trebuia demis in 2012 cand niste unii au facut in asa fel incat sa ramana pe functie (si aici ma refer in special la USL si la celebrul tovaras Rus) – demiterea/demisia lui Basescu acum ar fi o pata grava pe obrazul acestei natiuni – mai grava chiar decat legaturile mafiote incriminate.

    De ce? Pentru ca ar insemna ca ce n-au reusit peste 7 milioane de romani ar reusii un clan de interlopi tigani cu sustinere politica si mediatica pe filiera Ponta-Voiculescu.

    Ori asta mie imi provoaca greata.

    Sper sincer ca intregul clan Bercea sa infunde, pentru mult timp, puscariile (stiu cum suna dar ma doare in cot – tupeul acestor interlopi trebuie rapid si dur taxat de ce a mai ramas din structuri – sunt ferm convins ca acest sentiment este impartasit de multi) si sper ca Mircea Basescu sa fie tras dupa ei.

    Dar sa ma raliez unui efort de demitere a lui Basescu acum, pe baza acestui scandal, mi s-ar parea jignitor, pentru ca aici nu e vorba de Romania ci de teapa luata de niste tigani si de interesele unor politicieni – unii ca Ponta ahtiati dupa putere, iar altii ca Voiculescu disperati sa scape nu de justitie ci de razbunarea basista(pt. ca in dosarul ala numai de justitie nu e vorba).

    Despre Romania a fost vorba in 2012 si in 2013 chiar – dar de Romania si-au batut joc – iar acum ramanerea la putere a lui Basescu nu poate decat sa provoace deservicii si probleme adversarilor sai politici. De ei, de acesti adversari, mie imi pasa fix cat le-a pasat lor de noi romanii, adica deloc.

    PS: e amuzant cu Badea cheama la protest acum, dupa ce anul trecut, impreuna cu tot trustul, a facut cam tot ce a putut pentru sustinerea indirecta a lui Ponta, in problema Rosia Montana . (just in case: eu ma numar printre cei care sunt in FAVOAREA exploatarii – nu de RMGC insa – si nu am participat din acest motiv la acele miscari ample civice – insa am fost degustat de propaganda media pe tema respectiva asa incat …)

  6. cat scepticism 😉 .. cand rusia (cu gazu lor cu tot) si iraku sunt bombe cu ceas, nu-si mai permit licuricii nicio pleazna .. si pentru ce ? o sluga .. pai astea sunt usor de inlocuit .. catorva sri-isti o sa le ia capu chiar ‘colegii’ lor din cia – daca le-a scapat o porcarie ca asta, inseamna ca se pisa rusii in curtea ambasadei americii, si o sa afle si ei de la tv despre fenomenu’ in cauza .. imi inchipui mecla yankeilor la filmuletele astea cu mafioti de duzina – what the f..ck .. huston, we have a problem .. si mai au ei o expresie, dupa ce beau o cafea d’aia lungita cu apa – damage control ..

  7. Ce aveti cu saracul Nastase de l-ati altaurat cu Macovei si Reding? Are pacatele lui dar are si un minim de merite in aderarea Romaniei la NATO UE si trecerea la economia de piata.

  8. Cred ca acum intelegem mai bine presiunile lui Kovesi in procesul lui Voiculescu. Au nevoie disperata de acesta condamnare ca sa acopere mega scandalul Basica-Basescu. Asa cum am vazut in 2012 o fiara ranita dar nu si rapusa poate sa faca foalte mult rau.

  9. Socant este si modul in care isi permitea Basica Bercea sa vorbeasca cu “Manca-ti-as p..a Matale”. Adica daca un analfabet si un tuciuriu isi permite sa vorbeasca cu fratili la presedinte in halul asta este grav de tot. Faptul ca ditamai intelectualul si posesorul la cea mai grea si tare meserie de pe Planeta Pamant – comandant de nava, permite unui mucos sa vorbeasca la modul asta , intareste ideea ca acolo e ceva putred si clanul Mondialul il are pe Matale la toate deshtele si de la maini si de la picioare. Exceptie face cazul in care dna-ul organiza flagrantul inca de pe atunci , de cand s-au nascut fratii Comandant iar Matale trebuia sa accepte cu stoicism modul de abordare al pirandelului. Daca era curat pe interior, Nea Matale trebuia sa-l ia de guler ,sa-i dea doua spitzuri in dos si sa-l arunce pe scari pe Basica Bercea si-o rezolva fratili de la Bucuresti cu pixelul albastru cumva. Toate cele bune!

  10. Daca nu e in puscarie azi eu ies fara sa ezit in strada…Este prea pe fata,prea mult !

  11. Pdl se tot disociaza de Basescu si de Udrea,Psd prin vocea primului ministru,V Ponta,i-ar oferi un post de senator pe viata.La pachet cu imunitatea parlamentara aferenta.
    Misto!

  12. Gata ! A aparut pixelul albastru . MBasescu : “Inregistrarile sunt truncate . N-am luat nici un ban . “

  13. Eu astept cu nerabdare si emotionat comentariul lui bigradu, sa citesc probabilul miniroman prin care o sa ne explice el cum e basescu baiat finut.

    In rest, sunt convins ca impacheteaza cacatu frumos, dar tiganu nu uita, tiganu se razbuna. Singura sansa sa zboare micutul cu luciu pe cap e fie sa mai faca astia inca o reclama cu zboara puiule zboara sau sa primeasca ordin de la imparatie/imparatii.

  14. Vad ca se mentioneaza in comentarii ca suntem in Congo. Pai acolo urma sa emigram daca ar fi castigat Bombo, nu? Da’ parca a castigat, in 2004, marele luptator anticoruptie, cel cu tepele din Piata Victoriei!!!! Ce sa ne mai lamentam acum. Asta ati vrut, cei care l-ati votat pe basescu, ba chiar de doua ori, asta aveti! Eu am constiinta limpede: nu l-am votat nici macar la primaria Capitalei! Cat despre demisie, haida-de! In ciuda imaginii false, create de pupincuristi, de lup de mare, curajos si bataios, basescu este un mare las, curajul lui vine de la SPP, SRI, DNA, ICCJ, ANI etc. Demisia este un act de curaj, totusi! Si de onoare, desigur, dar de ce sa vorbim despre ceva ce nu figureaza in dictionarul pentru uz personal al matrafoxatului national!!!?

  15. Il face Ponta senator de drept cu IMUNITATe pe viata. De asta ,pentru Sapagrul asat jegos ,l-a “omorat” Ponta pe Crin ?????
    Astea TREBUIE TRADUSE DE URGENTA im limbi straine si date la ambasadele TOATE dela Bucuresti , SUA si Bruxelles … Sa vada LICURICII , care il TIN in brate pe Matol , cat de INDEPENDENTA ejustia lui…Mi-e RUSIE ca traiesc in tara asta , condusa de un SCELERAT, Borfas , AHITIAT DEUPA BANI.. JOS BASESCU < JOS KOVESI < JOS PROCURORUL GENERAL < JOS MIN JUSTITIE. Mai are tara asta organe de conducere in JUSTITIE ?????

  16. Îl aștept pe omul-de-știință fost candidat perdant la europarlamentare din partea partidului în blugi să rezolve situația. Să facă el niște calcule să vedem adevărul adevărat, nu cel cu pixeli albaștri. Parol!

  17. Ponta nu-l poate face senator, ca nu-i numeste el. e nevoie de modificarea Constitutiei. n-au facut-o cand aveau 70%, acum n-o mai fac deloc. apoi, nu exista imunitate in cazul senatorilor, fie ei pe viata sau nu. orice parlamentar poate fi anchetat penal si trimis in judecata. unica protectie e necesitatea incuviintarii perchezitionarii/retinerii/arestarii din partea camerei parlamentare. incercati sa ganditi cu creierul, nu cu curul. daca nu sunteti in stare, macar cititi.

  18. cand frau merkel, si alti tramandai (primi ministri ai suediei, olandei si marii britanii) se plimba cu barca pe un lac suedez si au junghiuri la ficati din cauza romanicii pe care o vor, undava departe in decor, ca vezi doamne s-ar putea sa afecteze cumva constructia celui de-al patrulea reich, iar unul de pe la noi sprijina din toti rarunchii constructia respectiva prin PE (ppe). ala nu are a se teme de un fleac de coruptie, el campionul anti coruptiei in fapt patronul coruptiei si al sistemului mafiot la care, mafia se impleteste la cel mai inalt nivel cu serviciile secrete si sistemul judiciar profund afectat…

  19. Mircea Basescu arestat. Dar Traian nu are de ce sa demisioneze, parerea mea.

  20. Acu’ mai astept una, ca tot am bifat pixelul: sa iasa prezidentul si sa jure pe ce-i manca Basica lu’ frac-su ca n-a luat de la tigani cocosei de aur! Manca-si-ar ei cocoselul lor! De aur, desigur!

  21. Nici un om normal la cap nu face afaceri cu “etnia”. Si cu atat mai mult cu un clan mafiot.
    Dar foamea de voturi – la Traian – si foamea de bani(nemunciti), la amandoi, duce la ceea ce vedem azi pe ecrane.
    Altceva mi se pare curios. Nu prea aveau incredere in “nasu'” de vreme ce au inregistrat discutiile. Il banuiau a fi tepar?

  22. SRI l-a monitorizat pe Matale ca risc la compromiterea demisului, acum guvernator peste colonie. Sigur are inregistrari si informatii desigur gestionate de Coldea dar mai sant si pe acolo patrioti sau cel putin frustrati. Daca l-au informat pe matrafoxat ii vor aduce aminte: noi ne-am facut datoria. Aspetam cu interes continuarea.

  23. Cat de ticalos poate sa fie Turcescu asta !!! Se pare ca inca ii vin bani ” pe teava ” daca insista sa fie TICALOS !!!

  24. Noi CITIM … sigur ca da. Problema este cu PONTA. El este SLUGA prea plecata a lui Basescu. Betivu a vrut sa-l faca GINERE. Problema este ca jegul de PONTA l-a salvat pe Betiv , cu Ioan Rus , la referendum … si a ramas cu reflexul SA-L SALVEZE mereu … Dreptate pana la capat ????

  25. @ada: degeaba citesti, ca nu pricepi nimic. altfel, liber la pareri; despre Ponta si despre oricine

  26. Imi vine rau cind ma uit la TV.Acum am si confirmarea mizeriei care se intimpla in jurul presedintelui.As vrea sa ne spuna ceva…daca poate.Si el si toti “ziaristii”lui.

  27. din cele de la P.S. doar postarea lui Nastase o sa apara, retul o sa taca solemn
    Ca veni vorba, pt unii Nastase era naspa ca avea 4 case, Iohannis e bun cu 6 🙂

  28. Bine a punctat Mircea Badea aseara !
    USL isti , NOI v am adus la putere . Desigur NOI poporul ca sa nu se inteleaga altceva .

    Daca traiam momentul asta inainte de vara lui 2012 cand ne au aruncat milioanele de voturi la gunoi , era ceva . A venit prea tarziu . Lumea a inghitit in sec mizeria servita de la stapanii mai mari de peste ocean si din capitala UE . Valul de simpatie de care se bucura USL este diminuat . Nu mai are asa puternica rezonanta la public ce vedem azi . Pt ca publicul a vazut ce a facut USL . Ei au fost votati ca o solutie impotriva lui Basescu . Solutia nu a fost capabila sa livreze principala promisiune . E prea tarziu ca sa se intample ceva notabil la nivel general. Plus ca USL a fost ascuns si ingropat acum cateva luni ca la un joc de alba neagra din Gara de Nord de acum 15 ani . In caz ca mai exista vreo urma de simpatie la nivel public . Au ingropat o si pe aia .

    Sa ne auzim cu bine si cine mai pune stampila pe partide e un bou . Macar sa le creeze o mica problema politicienilor . Si stapanilor care controleaza aceste marionete pe numele lor politicieni.

  29. Face parte din ,,Pactul de coabitare,, ,,ne ajutam reciproc,, Ponta*Base=LOVE Vrajeala pentru fraieri.

  30. @flavus
    Nu am nici cea mai mica problema daca DNA-ul il ridica pe Mircea Basescu. Ba, daca e adevarat, ar trebui s-o faca fara nici o intarziere.
    Am spus-o de mai multe ori, daca Base a furat, locul lui e langa Nastase (si nu acolo unde va fi Nastase dupa ce va fi eliberat), fara nici un dubiu si regret din partea mea.
    Inca o data se dovedeste ca daca te bagi in troaca, te mananca porcii.
    Asa ca, Flavus, esti multumit de atitudinea mea?

  31. ceea ce a prezentat oficina securitatii erau vizibil colaje !
    la fel ca in cazul “pumnului” – atunci m-am intrebat de ce Patriciu a dat o copie si nu banda reala? pentru ca le-a manipulat…
    la fel aici… de ce se dau colaje si nu in intregime filmele cap coada ?
    nu avem nevoie de regizorii tv!

  32. Care-ar fi schimbarea daca toata clasa politica de dupa ’89 ar intra la suferinta sau ar fi arsi pe rug in piata publica… afara poate de multumirea temporara a celor cu furci? Credeti ca cineva ajunge la conducere fara imense obligatii, datorii si indatoriri in carca? Cand vreodata in istoria omenirii marea majoritate au avut indeajuns in stomac? 😀 Nu exista progres cu stomacul plin mai baieti si fete iar realitatea este ca daca o persoana ajunge sa spere la cei de la conducere… atunci mai mult ca sigur o merita! 😀

  33. “@cristi: voi chiar n-aveti pic de rusine?” hahaha
    ce basist are? e in fisa postului
    tare mi-e ca singura reactie externa va fi de la Moscova, cand o mai zice basescu ceva nasol de Rusia

  34. bigrăducule, mânca-ți-aș verticalitatea lui matale, dacă erai primar ți-ai fi dat casă singur? nu te osteni cu răspunsul…

  35. @cristi
    Cred ca unul din motivele pentru care nu le pot da pe toate este ca s-ar putea sa nu mai fie admisibile in instanta ceea ar prejudicia cazul (impotriva lui Mircea Basescu). Lucrul asta trebuie evitat.

    Pe de alta parte, cred ca Abraham va trebui sa aleaga unde se va judeca procesul: in instanta cu probe beton sau la televizor, cu facaturi bune sa i-o traga lui Basescu dar care forfeteaza orice sansa de a castiga in instanta?

    Eu am trei intrebari:
    1. Sunt aceste inregistrari admisibile in instanta?
    2. Are SRI/DNA inregistrari admisibile in instanta care sa arate implicarea lui Mircea Basescu in trafic de influenta?
    3. Daca le au, vor construi un caz impotriva lui Mircea Basescu?

    @Victor
    Ieri erati isterizati de raspunsul Palatului Cotroceni la intrebarea colegei tale privind intalnirea lui Crin cu Base (Uioreanu, santaj, etc.).
    Am si eu o intrebare: cum poate fi de interes public ceva ca nu a existat (cel putin asa a spus Crin, inainte ca sa puneti voi intrebare la Cotroceni)?

  36. @brazvan
    Ti se pare ca oi fi fost vreodata vreun primar si mi-am dat casa in mod ilegal? Sau poate ca am primit, in mod ilegal, vreo casa de la vreun primar pe care il sustin neconditionat acum, cand, cu ajutorul votului meu, a ajuns presedinte?
    Flavus era curios sa vada ce comentez eu despre subiectul din titlu; am facut un comentariu, fara echivoc. In rest daca vrei sa mananci ceva incearca sa mananci propria-ti verticalitate si sa mi-o lasi pe a mea pentru mine.

  37. Dragilor, am vazut eu bine? A terminat in lacrimi? Mare actor… Dar numai Mirciulica se afla in anturajul interlopilor? Chiar acum il vad pe Pres in hora cu interlopii, tacuta lui sotie medaliata cu aur (locul I, nu-i asa?) si legata (ptiuuu drace?) cu un sal. E, ce vedeti nu-i adevarat. El stie varianta fratelui inca de acum un an, care nu-i asa, e nevinovat. De ce nu a asteptat intrebari ?

  38. @bigradu: nu incerca s-o vopsesti. intrebarea noastra (prima) a fost clara: a existat intalnirea in data de 10 februarie? raspunsul a fost ca informatia nu e de interes public. oh, ba da, e de mare interes public! si d-aia a intervenit si Crin in direct. si bine a facut

  39. luptatorul anticoruptie,campionul anticomunismului si last but not least opozantul securittatii a aparut ,cam murat,si ne-a lamurit bustean.demisia?nici o vorba.pai cand tu esti reformatoru’natului si consolidatoru’jutitichii nu poti pentru ca sa intelegi mneata!mai nasol este ca mondialu’mai arunca o cifra pe piata,2(doua)milioane de ieuroi si niste nume,lidia stanciu… si,si,si?kooovessiii!ce-o mai iesi si din panamaua asta?

  40. Crin a spus la A3, in emisiune la Dana Grecu, cand era invitat si trompeta de Liviu Pop, ca intalnirea n-a avut loc.
    A doua zi voi il intrebati pe Basescu daca a avut loc o intalnire despre care se spusese ca nu avusese loc.
    Deci, inca o data, cum poate un eveniment care nu a existat sa prezinte interes public?

  41. @bigradu: e simplu, putea sa minta Crin. ah, acum e credibil si sursa unica a tuturor adevarurilor? ne scuzi daca nu luam emisiunea Danei Grecu drept comunicat oficial?

  42. Victor, îţi mulţumesc că ai clarificat cum stă treaba cu alesul/făcutul senatorilor. M-ai liniştit puţin, între timp…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.