Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Piticson, ia zi, cine-i derbedeul dracului?

Piticson, ia zi, cine-i derbedeul dracului?

UPDATE: Nu dau doi bani pe Gabi Sandu. Habar n-am dacă sumele din denunțul lui, plătite pentru a rămâne în funcție, sunt riguros exacte. Nici dacă există probe privind identitatea destinatarilor. Dar mecanismul accederii în funcție, cu plata în avans per loc de ministru, respectiv cel al păstrării ei, cu șpăgi făcute pentru a-ți scoate banii și a achita cotizația lunară, sunt descrise la milimetru. Tocmai de aceea, încercarea unor politicieni de toate culorile politice, combinați cu analiști care știu bine că așa e, de a-l demoniza și de a-l face mincinosul mincinoșilor, tocmai în ideea de a se inocula ideea că un rătăcit bate câmpii, este mizerabilă.

– Închis în dosarul Microsoft de mai bine de două luni, Gabi Sandu a reflectat în arest, a refuzat să-și ia singur fapta, s-a spart în anchetă. A pus pe hârtie detaliat cum îi plătea, ca să fie menținut în funcția de ministru, 300.000 euro/lună lu’ cinstitu’ gospodar ardelean Emil Boc și cum au ajuns 4.000.000 euro la campania luptătorului împotriva corupției Traian Băsescu! Așa ceva în statul de drept?

– Cât au fost folositori cauzei, judecătorilor CCR li s-a dat, inclusiv prin statutul legal privilegiat, impresia de infailibilitate. S-au crezut mici Dumnezei. Greșit! Cum au îndrăznit să declare neconstituționale legile inițiate și promovate de SRI, cum l-au adus cu mascații pe Toni Greblă. I-au descoperit rochițele, capsatoarele și struții. Iar Augustin Zegrean, inventatorul măreției dreptului, a prins brusc grai și denunță public presiunile la care sunt supuși onorabilii judecători.

UPDATE: Între timp, pe zgomotul ăsta mare, DNA a clasat Dosarul Flota. Știam eu că numai Codruța Kovesi face dreptate până la capăt.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

24 thoughts on “Piticson, ia zi, cine-i derbedeul dracului?

  1. nu credeam ca s-ar putea sa ies la vreun miting de sustinere pentru zegrean si ccr, asa cum am facut pentru ciutacu si badea, atunci cand cna-ul era mai tare decat ccr-ul, cel putin pe partea cu combaterea anti-basismului in presa. dar intre securisti si oricine altcineva, inclusiv maimuta de la zoo, sustin public pe oricine altcineva. daca nu ne desteptam, regimul din coreea de nord va fi o nazuinta placuta, cu coldea pe post de kim ir sen etern.

  2. Ce dai sa te fac ispravnic? Era evident ca asa lucreaza si ciocoii noi….
    Eu sunt curios cat mergea mai departe la bulibasa al mare…oare faceau bara-bara sau sefu lua mai mult? Sa presupunem ca nu luau 300 de mii de la fiecare ministru, ci in medie 150 sau 200 de mii. Inmultit cu 15 portofolii (n-o includem pe Udrea, ea cotiza altfel) si un viceprim ne da undeva intre 2.4 si 3.2 meleoane. Hai sa zicem 3. PE LUNA !!!! Si ei faceau taieri de pensii, mortii mamii lor de banditi…
    Oricum, in mod previzibil, Justitia independenta nu va gasi probe in sprijinul afirmatiilor lu Gabi Sandu, Piticu’ isi va vedea in continuare de Cluju’ lui, Chioru de Nanaua lui si noi de foamea noastra. Astia nu vor plati niciodata, decat daca mergem noi la conac si le taiem boasele, cum ne-au invatat strabunii….

  3. Dl Emil Boc spune că usturoi nu a mâncat şi nici gura nu-i miroase. Sper totuşi ca DNA să organizeze pentru 30 zile o ultimă şedinţă de guvern Emil Boc IV, banii sigur nu veneau numai pe filiera Gabriel Sandu 🙂

  4. 1. Mi se pare exagerat… Nu-l văd pe Boc cerând/primind 300 000 de euro/lună şpagă. Dacă Sandu dădea şpagă 300 000 de euro/lună pentru o funcţie, eu cred că el producea pe puţin un 3 000 000 euro/lună din funcţia respectivă. Poate spune procurorilor şi cum producea, unde sunt banii, nu? Consider că este important ca cel care afirmă că dat mii/milioane de euro şpagă să demonstreze că a avut aceşti bani.

    2.Cam penibile acuzaţiile aduse lui Greblă, poate aflăm şi ceva dovezi.

    Cred că cineva încearcă să compromită “delaţiunea”, în general.

  5. Ce inocent se miră analiștii că se cumpărau posturile de miniștri?E concurs de mirese printre coarde bătrîne,care are rochia mai albă!Știe și ultima babă că fără bani,canci funcție politică.
    Piticson nu are nimic de a face cu Dragos Bogdan,vice in comisie cu Bica?Nu e D.Bogdan soțul blondei pt. care umbla piticul atomic cu ditai ursul de pluș în brațe,prin tîrg,rîzînd ca proasta-n sulă?
    Mă mir că au dispărut o seamă de postaci din zonă,cred că nu și-au luat banii de promoția robotului nemțesc de bucătărie și-s în grevă!
    Acuma,sa mă doară pe mine de Greblă,care acum vreun an avea incredere în justiție și nu cîrîia nimic!Iar,dna știe că nu îi pasă nimanui de ăștia,așa câ îi umflă la întîmplare.

  6. Si mai simpatic a apelul lui Zegrean la parlament,cred, la oameni,nu am înțeles cui cerea ajutor?Că oamenii,răi a văzut și el că sunt răi,că o fi,că n-o fi!
    De ce dați voi interviul lui Iohan aranjat cu mr. Bean?Era mai interesant cu voi.

  7. Citind acuzaţiile pentru dl Toni Greblă m-am tăvălit de râs. Să folosească o maşină, să folosescă un telefon, ceva aracet pentru afişe electorale? Orice consilier local, scutelnicii lor plasaţi prin consiliile de administraţie prin firme locale probabil îşi fac cruce. Este groasă, ce naiba o fi dat în schimb pentru aceste tentaţii la care nu s-a putut abţine? Pentru aşa ceva la noi abia obţii un răspuns la bună-ziua. De urmărit subiectul 🙂

  8. ma bucur cand oricine ii mai ia la misto’ pe reporterii astia care 80% pun cele mai idioate intrebari de genul “ati luat mita?” “ce ati facut cu banii” “ti ai luat pijamalele in arest” etc

  9. Trebuie o lege care sa condamne organele (procurorii) care ignora sesizarile si tin dosare la dospit. Altfgel riscam sa avem tratamente diferite. Hai cu legea cat mai repede.

  10. Dom’ Ciutacu, până n-o veni un alt DNA (actualul de ce nu trebuie reformat ?), n-am nicio nădejde că declarațiile lui Sandu vor duce la anchetarea lui Boc/Băsescu &Comp. ! O să se-ntâmple ca-n istoria veselă Mirciulică-Mondialu’ : s-a zis de-un morman de dolari primiți, da’ ce rost are să-i căutăm ? Avem alte priorități : cercetăm struții sub pene, căutăm în nisip, scoatem hainele din dulap, luăm urma capsatoarelor…

    Și, peste toate, nu-nțeleg de ce v-ați stricat emisiunea de-aseară dându-l pe robotul narcisist cu zâmbetul lui fals, cu platitudinile și, mai ales, cu pretențiile lui de domn atotstăpânitor : vreau „guvernul meu” ! Din câte-mi amintesc, Constituția nu zice că un președinte vine la pachet cu „guvernul lui”… Nici pe odiosul care se duse în decembrie nu l-am auzit cu această formulare, chit că toate guvernele care purtau numele de cod Boc erau, fără dubii, ale lui…

    P.S. Flota? Păi cum să ancheteze Codruța asta pragmatică ceva ce nu (mai) există? A zis-o și Morar! E din seria poveștilor care încep cu „a fost odată ca niciodată”! Iar dispariția navelor n-a adus niciun prejudiciu, n-a îmbogățit pe nimeni… pur și simplu s-au volatilizat, a fost un fenomen natural, găsim explicația în cartea de fizică…

  11. @Altium

    “Astia nu vor plati niciodata, decat daca mergem noi la conac si le taiem boasele, cum ne-au invatat strabunii….”

    BINGO!

    ….ca de nu, vezi ce facem? repetam toti in cor(ba pe bloguri, ba aievea…): “partea LEMNoasa si partea FERoasa…din care sa se hraneasca? PE SINE….s a s e h r a n e a s c a???…………pe sine”

  12. Sandu a zis ca venit cu EUR 5 mn de acasa si a recuperat doar EUR 2.7. Am trei intebari:
    1. De unde EUR 5mn?
    2. De unde EUR 2.7 mn?
    3. Si cum (si la 5 si la 2.7)?

  13. cel mai imbecil prim ministru, omul care avea propriile pareri dar nu era de accord cu ele, va trebui sa dea in sfarsit socoteala, mai devreme sau mai tarziu, va fi luat la…oaste…

  14. dar asta este stilul de lucru in vest iar o firma vestica face ceea ce stie cel mai bine: sa corupa.
    corupatorii nu sint vinovati niciodata si vad ca nimeni nu se gindeste sa-i intrebe ceva.
    pina una alta n-ati observat ca minunatele concerne ale vestului au primit un cadou de 5 miliarde de euro de la buget dupa buna traditie consacrata tot in vest. cu cit va vesticizati mai mult cu atit o s-o duceti mai rau! noroc ca nu are de unde sa vina binele cind vestul iubit, avansat si plin de specialisti al romanului intra in recesiune pt a 3-a oara in 7 ani!
    in vest daca cumva se ajunge la astfel de procese procurorii pierd actele si termenele asa ca acuzatii se duc la treaba lor. exemplu dau numai la cererea propietarului acestui blog.
    altfel presa vestului geme de astfel de exemple despre care doar romanul nu aude deoarece prefera sa traiasca cu legendele lui prostesti tipice anilor 70!

  15. Piticson suna mai bine decat piticul porno. Apropo de ce nu se mai zice nimic despre scandalul cu curvele lu ala care este acum ca Luca Brasi undeva unde discuta doar cu pestii?
    oricum pe Piticson nu o sa il salte nimic, pentru ca ala daca ajunge la Rahova toarna si laptele pe care l-a supt de la masa. p.s. Boc cu Baselu seamana cu piticul lui Benny Hill care tot timpul lua palme peste scafarlie si picioare in fund!

  16. @bigradu

    2. 2,7 mn euro le-a luat la împărțeala din microsoft și era supărat că nu și-a acoperit investiția.

  17. mestere, esti dat dracu. btw, aia care au semnat cu micro$$oft trebuie inchisi si aruncata cheia. asta din cauza de open source. sa fi sanatos, cat poti de mult.

  18. Surse: Unul din motivele URGENTE pentru care PDL (ca nu poate fi numit pnl..) vrea sa ajunga la guvernare este sa ii DEA LUI BASESCU VILA din SNAGOV , pe care Ponta a refuzat sa i-o dea. Noul prim-ministru peltic Predoiu are sarcina de a o readuce in portofoliul RAPPS si de a i-o da lui Basescu . Imediat cum ajunge la guvernare . De aceea Basescu nu va alege nici una din ofertele lui Ponta , pana cand va fi cum vrea muschiu lui puhav.

  19. Se da demult, da’ n-am inteles ce i-au facut lu’ Badea; cu exceptia magariei ca au anuntat rapid presa

  20. Wow, se pare ca progresam…de la carnat la capsator…ne dam si noi cu tehnologia.
    Cat despre sumele si functiile…cate autodenunturi fac un dosar? Cate dosare fac un proces? Cate procese fac un pitic inculpat? Continuarea va fi in alta carte…a istoriei.

  21. 1. @Bondescu: sunt “convins” ca a castigat banu’ corect si legal si ca a si platit impozitu’ la timp si in totalitate. De aia nu i-a trecut in declaratia de avere:).
    Eu cred ca asta, ca si cumatru’ fostului prim frate al tarii, se lauda ca banii pe care (nu)i-au avut si nici nu-i (mai) au.

    2. In privinta celor care fac delatiuni cu interesul de a-si micosra pedeapsa, cred ca asa cum li se ofera o reducere de pedeapsa daca-i dau in gat pe bune pe altii, ar trebui sa li dea un spor de pedeapsa daca in baga in kkt personae fara dovezi (sau prin minciuna). Sa fie simetrie!

    3. Badea crede ca a fi persoana publica e ca si cu uitatu’ la televizor: daca nu-ti place schimbi canalu’. El nu realizeza ca a fi persoana publica nu are buton de on/off: la televizor esti persoana publica iar cand te prinde radarul esti persoana privata. Daca nu-i place sa-si schimbe meseria.

    4. In sfarsit, pe mine ma distreaza cum (unii) jurnalisti care terfelesc vietile private ale (unor) persoane publice (politica, sport, business, showbiz, etc.) se crizeaza cand alti jurnalisti le calca in picioare intimitatea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.