Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Dumnezeu nu bate cu parul; face mişto

Dumnezeu nu bate cu parul; face mişto

1.Decizia de astazi a PSD demonstreaza ca asta nu mai e partid politic, ci o haita de oportunisti jalnici, insetati de bani si speriati de dosarele de la DNA. Raspunsul “plin de responsabilitate pentru tara” al lui Emil Boc, daca va fi urmat si de OK-ul lui Traian Basescu, ma face sa astept momentul in care TRU se va arunca de pe bloc, iar Dan Tapalaga va scrie comunicatul de presa in care Monica Macovei saluta plina de satisfactie incetarea urmaririi penale a lui Miron Mitrea si Marian Oprisan.

UPDATE: Uitasem de Pora, care sa-i faca bocancii cu limba lu’ varu-sau Musetescu.

2.Realitatea s-a facut de cacat atunci cand a incercat sa ascunda identitatea lui Cornel Nistorescu imediat dupa accidentul pe care acesta l-a provocat. Nu ma omor dupa el ca om, dar nu sunt de acord cu demonizarea lui Cornel, mai ales ca majoritatea injuraturilor vin pe filiera portocalie a descreieratilor cu acces la Net. Doamne-fereste de acidente rutiere si, in plus, exista politisti si procurori care-s platiti pentru asta. Dar, ca post de stiri, cand ai in spate panarama facuta in “cazul Orban” si ditamai rubrica de demonizat “smecherii din trafic”, iar reporterul tau de la fata locului – complice cu intreaga conducere a redactiei – tace adanc in speranta ca nu se va afla, nu poti sa procedezi asa decat daca nu te respecti. Si cine mai da, in ziua de azi, macar doi bani gauriti pe autorespect?

3.Ziua de Constanta o sustine pe Feri Predescu in procesul pierdut cu Radu Mazare. M-au sunat si pe mine si a iesit de-un interviu. Vedeti voi ce-am zis, cu amendamentul ca sustinerea mea pentru Feri – pe care o apreciez pentru ca stie si face meserie intr-o lume de fatuci – e partiala si se refera exclusiv la valoarea despagubirilor cerute, cu trimitere directa la fosta calitate de ziarist a lu’ Radu (cu toate belelele pe care le-a avut din gurii mari pe care si-a folosit-o copios). In plus, nu-mi aduc aminte ca aceleasi voci civice de azi sa fi fost atat de saritoare si de ingrijorate pe vremea cand Ion Cristoiu era amenintat cu executorii judecatoresti. Solidaritatea de breasla functioneaza selectiv in media din .ro. Se pare ca ai lu’ Felix n-au dreptul sa beneficieze de ea, ca-l enerveaza rau pe Traian Basescu.

UPDATE: Luati si un clip cu invitatul meu de astazi, de la “Vorbe grele”. O sa ma duc dupa aia si la Gadea, sa facem olecuta de spectacol de sunet si lumina.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

99 thoughts on “Dumnezeu nu bate cu parul; face mişto

  1. Sincer nici nu stiu cum e mai bine in puzzle-ul asta politic? Victore tu ce guvern vrei(partide, ma refer)?(eu il vreau fara hoti)

  2. @Costin Tanasescu: nu stiu mai multe, am obosit sa ma mai las manipulat de tot soiul de “surse”. astept decizia finala si punct. unicul lucru pe care-l intuiesc e ca PC va ramane pe-afara. ceea ce pentru mine, strict egoist, e de bine.

  3. Victor este prima data cand sunt de acord cu tine.
    In privinta psd-ului asta este inceputul scindarii, dar eu nu inteleg de ce 4 ani l-ai laudat!!!!
    Despre Nistorescu, nu mai zic nimic.

  4. 1 PSD,scufundare placuta, va fi o placere sa-i vedem tocati marunt de maritul Zeus
    2 Realitatea+Hotnews au tinut batista pe tambal pana o gramada de bloagari nemernici le-am sarit la gat. Probabil nu e Cretuleasca in oras sa ne zica cu “Smecher de Romania”
    3 Madam Feri si-o merita. Nu poti sa afirmi pe post orice fara sa ai dovezi. O fi Radu Mazare golanel dar pana la “sef de clan mafiot” e drum lung…

  5. Politica este arta compromisului dar nici chiar asa.Din aceasta miscare ar avea de castigat PNL daca s-ar pozitiona ferm in opozitie.

  6. Multzam frumos pentru raspuns!! Mi-a mers la suflet!! In rest , fruntea sus ,maine va fi si mai rau!!! Am onoarea sa te salut!!!

  7. Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a decis, luni, să recomande plenului să nu fie începută urmărirea penală în cazul lui Adrian Năstase, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul PDL în comisie, deputatul Daniel Buda.

    Potrivit lui Buda, membru al comisiei juridice, decizia a fost luată cu două voturi împotrivă, aparţinând PDL, în timp ce UDMR s-a abţinut.

    Daniel Buda a arătat că cei doi reprezentanţi ai PDL în comisie au fost “împotrivă” pe motiv că Parlamentul nu este cel care trebuie să decidă asupra vinovăţiei sau nevinovăţiei unei persoane, “ci doar justiţia”.

  8. ii preferam in opozitie si inca mai sper ca vor ramane in partea cealalta a PDL-ului (sunt optimista de fel).La Mitrea nu ma asteptam la altceva (el e neschimbat, nu stiu de ce ne incapatanam toti sa-l vedem altfel)

  9. @Moldovan Bogdan: pai PD-L va face alianta la guvernare cu un PSD “curatat”

  10. Oameni buni, voi avetzi impresia ca , daca PSD va ajunge sa faca guvern cu pedalistii, vor fi obiala basescului???? O vor face din postura de usier sau chiar paharnic la jiltzul domnesc al matrozului??? Chiar credetzi ca astia sunt niste nagadai, niste nevlegi????? Datzi-mi voie sa cred ca nu sunt niste marionete si nici niste papusi gonflabile !!!

  11. eu zic sa nu ne inflacaram, sa asteptam intai sa vedem daca pnl-ul este dispus sa stea in opozitie.
    ..eu unul nu cred!!!

  12. Treaba asta cu PDL+PSD=LOVE si mai aplicat PDL+PSD=FSN are macar trei puncte de mare atractie si asteptare, ce fac “toti banii” si merita cu prisosinta orice sacrificiu:
    1. TRU se arunca de pe bloc! – exceptional!
    2. Tapalaga isi inghite problema + Macovei devine mama lu’ tata pupatorilor in c…. gras al lui Mitrea & CO. – orgasmic!
    3. Sa il vad pe Turci si sleahta de baieti deontologi de pe la Realitaeta + Hotnews cum ne explica ei meandrele alinatei, ale concretului precum si alte probleme! – epocal!

    va rog sa continuati lista de placeri!

  13. De cand mama m-a facut n-am vazut mai mari fraieri si hapsani ca si astia de la PSD (cu exceptia celor 17). E inceputul sfarsitului pentru PSD! Cum dracu’ pot fi atat de prosti si de hapsani incat sa nu vada ca zeus ii mananca cu….rahat cu tot? Nu mai inteleg nimic.

  14. @maria coman: nu te grabi, ca si mie mi-a promis ca-mi trimite de la CNSAS proba necolaborarii lui cu Securitatea. si a omis s-o faca, desi am avut grija sa-i reamintesc de cateva ori asta.
    @luci: good morning, wake up!

  15. VREAU SA CRED ca este o …inginerie politica!Oricum,daca se va adeveri ca se va face alianta P.D.L-P.S.D.,ar insemna ca am…latrat patru ani degeaba!Ar fi un gest sinucigas pentru P.S.D!
    Totusi…zic si eu,sa avem putintica rabdare!Offf!

  16. Da, “curatat” de tot. PSD se rupe in doua asa. Astia care au votat pentru, se arunca cu capul in zid, in plina viteza, doar sa prinda ciolanul. Intr-un fel ma simt bine ca persoane asa de bogate, se comporta ca animalele, la primul instinct venit.

  17. Eu ma bucur pentru un guvern PSD-PDL. Intr-o asemenea alianta PSD-ul si-a semnat condamnarea la moarte, dar o merita. Rezultatul va fi cresterea PNL-ului ceea ce ma bucura pentru ca au avut o atitudine mult mai verticala decat PSD si PDL. Sa va mai spun ca in maxim un an vom avea anticipate? :))) Lasa bre ca o sa fie distractie, circul continua!

  18. Rade Base si cu c..u de cei 40 din PSD ( oricare ar fi ei, desi sunt curios sa aflu cine sunt).

  19. Ori e sah (la rege, evident),o strategie de imagine PSD, ori e oportunism si probabil urmeaza o scindare ulterioara a PSD: partid de stanga si aripa “dreapta” a PD-L. O sa vedem asta, dupa culoarea politica a premierului.
    E totusi posibil sa ne trezim cu un guvern minoritar: PD-L + UDMR si o audienta scazuta la…Realitatea!

  20. Situatia pare clara:

    PSD + PD-L = Love
    UDMR – in asteptare
    PNL – opozitie
    PC – opozitie – cred ca este conditia lui Basescu pentru ca alianta cu PSD sa existe…

    Pentru “tonomat” este o veste buna – nu va fi aruncat peste bord, asa cum s-ar fi intamplat in cazul in care PC ar fi fost invitat la impartirea bucatelor.

  21. faza e asa: si psd si pdl au procente aproximativ egale, deci toti au vrut pnl ca si partener pt ca il puteau lua de fraier. insa pnl s-a tinut tare (nu stiu cu ce folos).
    vedem zilele viitoare daca se leaga ceva. poate pd-l negociaza cu pnl si gata.

  22. Cine o sa mai voteze psd la urmatoarele alegeri?Geoana este sapat de ilie sarbu(intentionat l-am scris asa)de ponta condusi din umbra de cei din Cluj?Ar trebui sa-si dea seama cum l-a lucrat pe Nastase asa i se prergateste lui.Drum bun carare batuta.Pacat ca Geoana a acceptat sa ingroape acest partid pentru Mitrea,Oprisan care au dosare penale pe bune spre deosebire de Nastase.Paca,pacat de sangele varsat.Daca as putea sa-mi anulez votul as face-o.

  23. Domnule Ciutacu, oare mai sunt multi naivi(ma refer la cei care voteaza orbeste portocaliu) care cred ca mascarada aceasta ingrozitoare cu lupta anticoruptie foloseste la altceva decat intereselor electorale ale bravului Comandant- Consumator?! In jur de ora 18 a aparut pe Mediafax, o stire potrivit careia Daniela Popa este cercetata de DNA. Cum Dumnezeu, apar aceste dosare, exact in momentele in care tartorul din Deal are nevoie de ele?!! Chiar sunt oameni in tara asta- chiar votanti ai PD-L -ului- dispusi sa inghita asemenea gogosi?!!!!

  24. Pa, PSD, pa ! Tot respectul pentru cei 17.Iar ce 40, au rumegus in loc de creier. Iliescu a avut perfecta dreptate in seara alegerilor, cand fraierii sarbatorea victoria. Au fost pacaliti din nou de TB.ca si in 2004.Bravo, Mazare !

  25. my two cents .. situatia nu mi se pare clara si transata. dintre ‘greii’ psd doar oprisan a sarit neconditionat in bratele pdl. conditia UDMR out are noima – psd isi ia si electorii lui vadim in spate, baga un pic zazanie in dreapta (udmr == populari cica), si incearca sa izoleze pdl-ul la loc. pozitia psd in negocieri e intarita de tariceanu, care iese la 30 minute dupa vot si zice ca nu renunta la pozitia de premier in negociere cu pdl, dar cu psd .. no comment. deci psd va cere primul ministru, aratand spre pnl.. iese fie de o opozitie psd-pnl fie de un guvern psd-pnl-udmr ..

  26. @maria: trebuie un motiv serios pentru ca PSD sa se debaraseze de PC.
    @cola: eu cred ca te iluzionezi degeaba. s-a vandut partidul pe doi lei.

  27. @victor: nu stiu ce sa zic.. poate se inseala in profetii si patriciu (cu criza financiara nu s-a inselat).. poate sper ca lumea nu e asa idioata sa mai creada in zeus .. poate liberalii au fost prea plini de ei si au enervat pe astia de la psd .. naiba stie .. daca lumea e asa tampita, e naspa .. scapam de zeus doar dupa ce fac astia la loc zidul berlinului, si tot la targoviste ..

  28. La punctul 1, EXACT!
    M-am uitat (fără grai!) la umflaţii din spatele lui Geoană, care nu-şi puteau ascunde satisfacţia. Cum draq de numai cei care s-au opus acestei mizerabile aliaţă, arată cât de cât a om, nu a porc pus la îngrăşat?!
    Bine că nu-s membru PSD!
    Dacă doar ca simpatizant al unora din partid, simt ce simt, vai de nervii şi inimile posesorilor de carnet.
    Eu le doresc din toată inima acestor hiene (dacă m-am îndoit vreodată, acum m-am lămurit!) să le dea Păpuşaru ceea ce merită: un picior în cur, cu atâta putere şi atât de vizibil, încât să nu se mai poată ridica vreodată. Mi-aş dori ca Mitrea&Co să rămână ca şi curva aia care a păţit-o pe centură şi bătută şi f….ă şi cu banii (visaţi!) luaţi.
    Doamne, să te uneşti cu limbricii ăia incapabili, pupincuriştii lui Băsescu, doar ca să poţi linge urma unui ciolan….
    Ce mai, încă nu-mi pot reveni din şoc!

  29. Si iata ca s-a gasit solutia “morala”. Daca imi spunea cineva asta acum 6 luni, il scuipam drept in gura!!! Da, pe atunci eram inflacarat, acum sunt scarbit, de-mi vine sa vomit si pe c…. HALAL!!! Sa se pupe acum pe botisoarele pline de grasime, si sa-si aseze posterioarele basinoase in scaunele puterii!
    Eu, ca profesor, as avea de castigat, ca tot cica ne dau 50% in plus. Dar decat sa vad mascarada asta, mai bine-mi iau si cei 90% care cica ii am in plus fata de 2004!

  30. ca sustinator vechi al PSD-ului ( in ideea de a sustine o doctrina de stanga ), ca om care se autoclasifica in clasa de mijloc din RO , ca privitor al unei potentiale aliante PSD- PD-L …cu parere de rau declar ” imi este scarba ” de oamenii , cea mai mare parte dintre ei , pe care i-am votat…

  31. Trebuia sa-ti dai seama Victore ca PSD-ul vrea sa ajunga la ciolan,cui ii pasa de ideologii si principii? poate doar noua, oamenilor obisnuiti…

  32. PNL -ULTIMII 4 ANI…

    O NOUA LEGE ELECTORALA ,CU DOUA TURURI , FACUTA DE PSD SI PDL VA PUNE PUNCT PNL-ULUI.
    BASESCU ISI VEDE VISUL IMPLINIT SI PSD SE RAZBUNA PE TRADAREA DIN 30 NOIEMBRIE.

    PS
    IA ZI ,VICTORE ? CE SE FAC ACUM DEONTOLOGII ??/

  33. Sub amenințarea tunurilor Zdup Feuda lui Oprisan a batut cu manivela lui Mitrea Republica Mazare, Fortul Vanghelie, Grădina lui Ion și i-a zrobit ”oole” lui Năstase. Pe ascuns, Geoană a făcut schimb de post de prim-ministru cu statut de locatar în casa aia din Primăverii care a costat PSD-ul vreo 50 de mandate.
    E clar. Avem nevoie de un partid de stânga. Ăsta a devenit unul de manglitori stângaci.

  34. @stan: nu m-am iluzionat niciodata. spusele si scrisele mele sunt disponibile.
    @MISU: stau ascunsi. da’ maine-pomaine vor iesi, cu aceeasi nerusinare, sa cautioneze public ticalosia. d-aia-s platiti, sa fie slugi, nu sa aiba constiinta.

  35. dar ce parere aveti daca parlamentarii PSD in parlament nu vor vota guvernul (este vot secret), nu uitati ca acolo sunt D-l Nastase, D-l Hrebenciuc si inca cativa care sunt apropiati acestora, a lui Ion Iliescu si a ideii acestora…

  36. Deci merge alianta PSD+PDL si de aici apare PSD-L care se aliaza cu PNL :)) Si tot 6 grupari politice o sa avem in parlament … va fi un spectacol pe cinste in urmatorii 4 ani 🙂

  37. si inca ceva …. D-l Basescu nu va fi de accord cu acestia, asta este parerea mea….

  38. Din culise adunate.
    Nu cred ca este pentru nimeni o necunoscuta faptul ca Mitrea este un oportunist care urmareste locul lui Geoana, iar baiatul ala cu gol in creier, Oprisan, este lacheul lui de cand era ministru si faceau lucrari impreuna.
    Cativa dintre adevaratii lideri din teritoriu, nu oportunisti stransi aseara, l-au sunat pe Geoana si au contestat calitatea de iesi in public si a face declaratii cei doi de mai sus. Ei nu au nici o functie de conducere si nu i-a mandata nimeni. Sa nu uitam intalnirile dintre Blaga si Mitrea de asta vara, cand probabil mai puneau de un blat politic sau cautau o solutie sa-l “umbreasca” pe Nastase.
    M-a mirat verticalitatea lui Vanghelie, care, in sfarsit a luat si el o decizie proprie, nu ca la nominalizarea candidatului pentru primarie, cand “l-a lins” pe Geoana, dandu-l pe Oprescu la o parte.
    Mie una mi-e scarba cat de fraieri s-au dovedit a fi aia care au votat pro PD-L. Nu s-au uitat la voi atunci cand le-ati prezentat foarte clar ce-i asteapta, sau dosarele lui Mitrea sunt Prea fierbinti?
    Mitrea mai bine s-ar retrage la castelul proaspat achizitionat in Austria, deoarece a scos alta idiotenie- ca are originile acolo. Atunci eu ar trebui sa-mi iau o casa in Buda si alta in Pesta, iar marea migratie spre Italie, abia acum se explica- romanii se retrag catre origini.HA HA.
    PSD nu se va rupe. Mitrea va scapa de liderii judeteni care s-au opus azi si incet, isi va continua planul diabolic. Nu are nici demnitate si nici principii. Mi-e sila de aceasta persoana, Iar pe Geoana nu poti sa-l blamezi. El nu este si nu va fi niciodata lider, nu are calitatile necesare si tot ceea ce se intampla acum in PSD este din cauza faptului ca acest partid nu are un lider in persoana presedintelui, ci un prostanac.
    Totusi as vrea ultima poza a PSD, in care apar veseli Basescu cu Adrian Nastase, Ion Iliescu, Ion Vasile, Radu Mazare sin inca cativa de genul asta.

  39. C.Bojan:credeti ca aceasta caricatura de guvern , care se contureaza, va da 50% corpului didactic? Nu va faceti iluzii, domnule profesor!

  40. Nu mai intelege nimeni nimic…dar putem dezvolta 3 scenarii:
    1. “joc de glezne” al PSD ca sa-i forteze pe PNL-isti sa vina langa ei si in acelasi timp sa-i rupa pe UDMR-isti de langa PDL-isti, ar fi cea mai inteligenta miscare din politica romaneasca vazuta pana acum…
    2. guvern PSD-PC+PDL pana in preasma alegerilor prezidentiale cand pleaca brusc PSD-isti de langa PDL, urmand guvern PSD+PNL ,canditat presedinte de la PSD sustinut si de PNL si-l dau jos si pe BASESCU.
    3. scenariul cel mai dramatic pt. PSD, sa ramana la guvernare cu PDL timp de 4 ani de dragul “fondurilor” si sa scada dramatic in ochii celor care i-au votat.

  41. Pana acum spuneam, mai in gluma, mai in serios, ca politica e curva. Ei bine, greseam grav! Nu-i o curva, e o taratura de cea mai joasa speta, o flendura care se preteaza la orice pervesiune imaginabila vreodata! Pe langa alianta dintre boc si geoana, amaratele-alea de pe centura, care fac sex anal si apoi oral cu tiristii, sunt mici copile nevinovate! Mi-e rusine c-am mers la vot, mi-e rusine si ma doare c-am crezut ca decenta si bunul simt conteaza!

    Comment by alien — December 8, 2008

  42. Si celor care duc grija PNL-ului, ca o sa dispara din Parlament si ca partid, le spun sa nu fie asa de siguri…PNL e o “nuca” prea tare chiar si pt. Basescu, si chiar daca ar fi intentia asta oamenii isi vor da seama si nu le vor mai da 18% ci 25-30%. Este un partid cu prea multe “legaturi” interne si internationale ca sa dispara cand vrea un singur om…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.