Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Nu citiţi! Vă dor ochii-n creierii capului

Nu citiţi! Vă dor ochii-n creierii capului

– Luati de-aici inregistrarea si scriptul editiei speciale de aseara a “Sintezei zilei” in care a fost invitat premierul Tariceanu. Audientele comparative nici macar nu ma mai ostenesc sa le comentez. Zau ca n-are rost.

UPDATE: Apropo de “onestitatea” invocata aseara, in discurs, de presedintele Romaniei, luati inca o dovada ca Traian Basescu minte fara sa clipeasca; si o face, dincolo de clasica sa iresponsabilitate, premeditat.

– Deseara, inainte de “Vorbe grele”, performez cu mare placere, cica impreuna cu Doctoru’, la lansarea cartii lui Sorin Tudor. Dupa aia, mai vedem…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

31 thoughts on “Nu citiţi! Vă dor ochii-n creierii capului

  1. Ieri, incepand cu 16.05. V-am urmarit pe toti. R.Tudor, D.Grecu, M.Guran (inteleg de la el multe necunoscute ale economiei), G.Firea, V.Ciutacu, Gadea, Cristoiu, Badea. Ati fost tare buni. Felicitari.
    P.S. Este adevarat ca sunteti preferatii mei si poate sunt un picut subiectiva.

  2. Tot eu sunt. Victore, imi permit sa pun un subiect in dezbatere. Am incercat si pe alte bloguri si oamenii pareau convinsi de ce spun eu dar fara chef de a dezbate. Este vorba de toate nenorocirile ce ni s-au intimplat din 1989 si pina azi: revolutia, Tg.Mures,!13-15 iunie, mineriada 1991, FNI Caritas ( unde stimatul domn Tatulici facea emisiuni asemanatoare cu cea de ieri ,in care Flutur aparea la plantat de pomisori)Bancorex,Mineriada din 1999, realegerea lui ILiescu de catre dusmanii lui, venirea la puterea a portocaliilor necastigand alegerile,suspendarea presedintelui, vesnicul conflict Cotroceni-Victoria si in sfirsit aceasta nebunie cu majorarea salariilor. CE SERVICIU SECRET DIN TARA SAU STRAINATATE INCEARCA TRANSFORMAREA ROMANIEI IN “SOMALIA EUROPEANA”?

  3. :))
    Parca ai incerca sa-ti justifici o solicitare a cresterii salariului, zau asa
    :))
    Invitati-l pe Tariceanu pe la toate emisiunile numai luna asta, ca dupa alegeri nici nu-l mai bagati in seama….
    A ajuns prim ministrul instrumentul vostru de a da in Basescu :))
    Amuzanta tara…

  4. @alk: tu continui sa-l iubesti sincer pe Basescu. tot putintel la minte ai ramas

  5. Nu ştiu pe unde scria dar analiştii “zice” că îi iese jocul lui Băsescu şi anume acela de a introduce PD-L în grupul celor care se bat cu pumnu’n piept că au contribuit la mărirea salariilor.

  6. ati luat 2 sferturi de ora pe piata.BV e bine nu numai ca i-ati injosit pe aia de la postul concurent da’ ati avut si majoritate pe piata 30 de min! misto cum ar zice…eu

  7. Ei na! “instrument” de tavalit basescu!! ce sa zic. La gradul de nesimtire pe care-l are individul ne-ar trebui o armata de tariceni. Numai ideea ca deschid televizorul si apare respectivul ma ingrozeste. Tot cu telecomanda in mana stau numai sa nu-l mai vad! Aseara ma uitam cu mesteca o consoana, un “l” de la sfarsitul unui cuvant, zau ca ar fi starnit invidia unui rusnac sadea si ma intrebam: O fi studiat pe undeva prin frunze, ori era olecutza abtiguit?! De prima varianta, ma indoiesc rau! In rest, ce-a baiguit intrigantul am aflat din comentariile altora pe urma.

  8. Si mai spui ca nu esti tonomat Victore…
    In primul rind invata sa respecti parerea celuilalt… dar nu cred ca-ti sta in caracter… leafa obliga.

  9. Am auzit aseara de la Tariceanu ca minte fara sa clipeasca. Stiam asta de multa vreme. Dar, parca, aseara a intrecut orice limita a imaginabilului…
    Cat despre rating se pare ca e o obisnuinta, deja, sa fiti lideri de piata! Bravo baieti!

  10. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Basescu incremeneste pe cei ce-l aud,cu toata prefacatoria si minciuna care-i ingheata pleoapele(cand poate sa deschida ochii,daca poate!).Ce crede ca atitudinea lui sporeste increderea in PD-L?Or fi multi romanii,dar nu sunt toti prosti…
    Va doresc o seara placuta la lansarea cartii.Poate ne spuneti si noua ce semnificatie are “2.0.08”din titlu.
    Cu aceeasi pretuire,
    IoanaP

  11. Basescu zice de clientela politica dar fiica lui lucreaza la LUXTEN.

    Ma mir ca nu ai atras atentia la acest fapt, Victore.

  12. @Mihai: exact cu asta am terminat aseara “Vorbe grele”. merci de semnal.

  13. Sunteti buni toata echipa de la Antenele 2 si 3!Sa va traiasca mogulul,ca bine v-a ales!
    Va urmaresc de foarte mult timp si sincer am invatat politica pe paine de la voi!Nu mai pun la ….socoteala,cate informatii mi-ati infirmat sau confirmat.Felicitari

  14. am auzit si e veche asta cu luxtenu’ da’ imi explica si mie ce e acest luxten,cu face,cu ce se ocupa,cat cotizeaza la angazati…?stie careva d’p-aici?

  15. Daca nu promulga, legea mergea inapoi in parlament si, dupa sistemul clasic, se intorcea inapoi la Cotroceni la fel. PSD-PC, PDL si PRM nu-si schimbau optiunea iar daca se vota cu sindicatele in sala ne trezeam iar cu unanimitate. Oricum ai invarti-o tot pe masa guvernului ajungea legea.

  16. Sunt mai degraba curios, desi e si ceva malitiozitate la mijloc. Voi de ce nu aveti emisiune de la 7 la 8? Pe bucata aia e cam greu sa te atingi de Dumitrescu. In partea a doua are subiecte sociale, e batut lejer de Firea.
    Totusi…la ora aia nu va incumetati?

  17. Ce ma amuza cel mai mult la profesori este faptul ca au stat cu salarii de mizerie sub PSD atatia ani si abia daca mimau cate o greva …cand a inceput PNL-ul sa le creasca salariile in schimb baietii sau cam suparat si au iesit in strada :))

    P.S. Si eu lucrez in invatamant, e drept ca in cel universitar, si pana una alta pot sa zic ca ultimii ani lucrurile au intrat pe un fagas bun. Adica aproape o dublare a salariului (in cazul meu cel putin) in 4 ani eu zic ca e decenta pentru nivelul economic al Romaniei. Evident putem sa facem comparatii cu salariile profesorilor din alte tari din UE insa nu cred ca economia noastra suporta astfel de comparatii :). A si inca ceva … consider ca una din problemle majore ale invatamantului universitar este numarul mare de locuri subventionate de stat. Nu e tocmai productiv sa sustii un invatamant superior la care practic poate avea acces majoritatea elevilor iesiti de pe bancile liceelor. In felul asta ajungem la situatia hilara in care ne aflam, situatie in care majoritatea tinerilor au diploma de facultate si se vad nevoiti sa o foloseasca la vandut bere prin birturi sau alte indeletniciri care nu necesita o astfel de pregatire. Daca e sa aruncam o privire si numai la nivel supericial realizam ca se arunca o gramada de bani pe pregatirea inutila a unor oameni. Invatamantul superior ar trebui sa fie putin mai restrictiv iar subventionarile ar trebui facute cu cap. Cu alte cuvinte non multa, sed multum !!! Poate ca in felul asta ar fi si mai multi bani pentru salarii 🙂 Evident cu riscul de a vedea si o reducere a numarului de cadre universitare.

  18. am vazut si noi cu minte nea Base.
    stiti ce e culmea? un domn ce a lucrat cu mr Bashe, ne-a spus de minciunile lui si sa nu-l votam ca face numai rau. nu l-am crezut atunci, dar acum ii dau dreptate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.