Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Sex în grup, viola, masturbasia…

Sex în grup, viola, masturbasia…

Exercitiu de imaginatie: scrieti cum vedeti voi povestea pozei (primita pe mail). Titlul postului vine din intelepciunea mustinda a legandarului Yilmaz si nu are rost sa pierdem vremea ca sa vi-l explic. Luati-l ca atare si porniti motoarele creatiei.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

76 thoughts on “Sex în grup, viola, masturbasia…

  1. CFR Calatori si SC Romania SRL lanseaza compania ” Hai in tren la un sex”. Sponsor principal Neculaiciuc & CO

  2. ora 20.18. Frig. Cumplit de frig. Mi-am folosit brelocul de la chei ca sa razuiesc gheata de pe geam si sa-mi dau seama in ce statie ma aflu. Sunt cu inca trei insi in compartiment si se uita toti la mine concupiscent. Bine, stiu ca sunt o femeie frumoasa si independenta, dar… Unde e Badea cand ai nevoie de el?
    ora 21:00. Campia Turzii. Asta din fata mea este chiar “cute”, dar nu pot sa-mi permit sa-l abordez. Oare se scrie “Turzii” sau “Turdei”? Ma doare in cur, orisicat, este jurnalul meu…
    ora 22:30. Tot Campia Turzii. Se vede fabrica de sarma si imi aduce aminte de bancul ala, cu sarma, cu moldovenii, nu mai stiu despre ce era vorba, era haios, la naiba!
    ora 22:45. Ne miscam, in sensul in care ne foim pe scaune. Mi-e foarte cald, brusc. Vreau sa respir aer curat. O sa ma duc sa deschid geamul un pic.
    Ora 22:48. Un demers genial, as spune, din partea mea, unul dintre companioni s-a ridicat de pe scaun si s-a oferit sa ma ajute. Poate ar fi trebuit sa-mi iau un reportofon.
    Ora 23.00: Da-l dracu’, pan’ la urma! Lumina este stinsa si simt maini atat de blande si atat de calde incat forma asta de transport ar trebui sa fie redenumita, la modul “SRT” (Sexual Transit Autorithy)
    Ora 23.10: Lipita de geam. Rece, foarte rece, trebuie sa-mi desprind curul. Astia dorm, epuizati. A durat suficient cat sa vina locomotiva din Cluj sa ne tracteze. Unde este EL? Mi-e dor…

  3. Ora 23:12. Mais ou sont les neiges d’antan? Habar nu am ce inseamna dar trebuie sa fie ceva important, am vazut eu la televizor. Stelian Tanase, nail me! (nail = manichiura, Doamnne, bine ca mi-am cumparat dictionarul!)

  4. Viol nu e…sigur!)))
    E o arzoaica pe lovele,iar idee cu vagonul mi se pare geniala-toti au confort-caldura,curatenie(banuiesc ca e la clasa intai!…dar merge si la a doua!),loc de desfasurare…ETC!SI ASTA… MOCA…GRATIS(pentru intelectuali!)))!VORBA TA-CE DISTRACTIE,CE MISTO!MAI CA ….M-AS ….BAGA SI EU O TURA!)))

  5. Foarte tare cum ar zice mancatorii de “saorma”,o poza cu o duduie care isi arata curul pe geamului unui compartiment de tren si noi ne uitam si comentam ca prostii…..

  6. ii clar , sunt trei pe ea iar poza este facuta in viitor in ” trenul foamei ” timisoara- galati iar cei patru sunt din galeria ” viola “poli timisoara mergand la meciul cu galatiul ! buna poza !

  7. Poate tu Alex comentez ca prostul, daca asta simti nu pot sa te contrazic.
    Mod de a face sa treaca timpul, pe cursele CFR de 10+ ore 😀

  8. …cred ca e o fotografie care exprima nemultumirea domnitzei fata de partener, altfel s-ar concentra asupra lui, nu s-ar uita pe geam.

  9. mana dreapta e a lui, nu a ei…lol…..oricum, aia ori e gonflabila, ori e dintr-un filmulet…real, pe bune…clar ca nu e

  10. o sa incerc sa ma scutur si eu de titanic, de asta aminteste la prima vedere.

    dintr-un motiv sau altul, vagonul ( foarte Toulouse Lautrec) e izolat undeva, in frig si iarba crescuta.sau nu.
    femeia, iubita de un necunoscut in tren, prea repede poate, dupa ce a plecat. nici n-a asteptat. imaginatia nebuna a unui intelectual, cu barbia stransa in pumn, reflectandu-se in oglinda 🙂

  11. Depinde de cel care a trimis mail-ul! Eu cred ca este un mesaj pentru dvs., Victor Ciutacu!

  12. sunt 3 pers in imagine….mainile fetei sunt undeva in fata nu se vad mainile ei,a doua persoana are mainile pe spatele ei respectiv deasupra geamului,iar cea de-a 3 a persoana este cea cu mana pe geam….hmm….nu prea imi dau seama ce e…poate sex in grup…..

  13. in ziua de azi facem dragoste pe unde apucam,indiferent de imprejurari.spuneti-i cum vreti,dar asta e…

  14. Un cretin arunca o piatra in lac si o mie de asa-zisi savanti se chinuiesc “sa o scoata” -piatra!-

  15. stiti vorba aia ….”vi cu mine pana la gara???”
    de ce ???
    sa-ti arat curu din tren!!!
    cred ca despre asta e vorba…ma mai gandesc

  16. Am citit toate raspunsurile si nimeni nu a stiut ce reprezinta poza.Va spun eu….sunt obrajii lui Boc cand se apleaca si il pupa pe Base la una din gaurile urat mirositoare…De ce sunt obrajii asa turtiti ? Pt ca pinguinul apasa sa ajunga cu limba cat mai la fund…sa nu ramana nici un coltisor nepupan si nelins.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.