Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Trăiane, de azi poţi să-mi spui cumetre

Trăiane, de azi poţi să-mi spui cumetre

Giocattore, daca nu-ti iesi incuscrirea cu nea Viorel, ca-i literata aia mica olecuta cam naravasa, tot in Ioana iti sta nadejdea sa refaci FSN-ul cu sobor de popi. Vreau sa te felicit in avans si sa fiu sincer cu tine. Deci asculta comanda la mine.

Ca naş de meserie ce ma aflu, pe cuvant de cinste ca, daca ma soliciti, fac lobby pe langa Imparateasa (stii, are un cui mai vechi, de cand cu referendumul, da’ credinta in Allah cel Mare cica bate resentimentele) si venim sa le punem la ăi mici coroniţele pe cap. Mai ales ca Marian are in el sange de baiat simpatic. Plus ca, daca o sa devenim cumetri, va trebui sa ma las de subminarea institutiilor statului, ca dupa aia te superi si nu mai vii de Lasata Secului la noi cu gladiolele, curcanul viu care bate din aripi, tortul si damigeana cu dop de cocean pe tramvai.

“Vorbe grele” & “Sinteza zilei”

UPDATE: Finuţa îmi rupe sufletul. Şi câte speranţe-mi făcusem ca vine să ma ia cumătru’ de-acasă cu sepepiştii şi că o să jucăm hora miresei în Rahova împreună cu vecinu’ nea Popescu de la REBU. Deja mă gândeam să comand cortu-n parcare.

UPDATE LA UPDATE: Hai că a sărit la smardoială şi academicianca

Comentarii

comentarii

Similar Posts

44 thoughts on “Trăiane, de azi poţi să-mi spui cumetre

  1. Un bărbat care a fotografiat o maşină a poliţiei parcată neregulamentar într-o staţie de autobuz din Târgovişte a fost luat la secţie de poliţiştii pe care îi surprinsese încălcând legislaţia rutieră.

  2. ha-ha-ha…am fost inainte de 2000 coleg de servici cu focsaneanul….nu-l cunosc eu prea mult,dar cred ca nu s-ar da in laturi.
    Cit e de diabolic.
    Parca-m asocia un bou cu Casa Fluturilor din Viena !

  3. Mai fratilor ce o fi o fi da nu vi se pare ca ne ocupam de ceva care nici macar nu are confirmare de la vreun “impricinat” s-au intalnit ok care-i buba ca doar si noi ne intalnim cu multe persoane asta inseamna ca am intentia de a lua toate femeile de nevasta cu care ma intalnesc.poate o fi ce se aude ca de obicei vorba aia fum fara foc nu iese da om trai si om vedea.Nu ar fi primul caz in familia aia de incompatibilitati stiti voi la ce caz ma refer

  4. daca iese afacerea si esri nas re invit la mine si iti fac cinste cu un alexandrion . acu nu te gindi la alte alea am o virsta de iti pot fi mama si nici nu pot veni la bucuresti. imi place ideea am ris cu mare pofta pt. vremurile astea nenorocite. P.S. pe cind rezolvi si cu aia mica cea plina de

  5. oare cum se face ca-n politica ajung cei mai hoti,cei mai ticalosi,cei mai tupeisti dintre noi,etc? tot ce avem noi mai rau k natie ajung la putere. e o problema de sistem? e o problema cu noi? care sistem politic ni s-ar potrivi? ca pan’ acum au esuat lamentabil toate sistemele.

  6. @Moscalifar: ca s-au intalnit in gara, ca s-au intalnit la benzinarie, nu cred ca asta conteaza cel mai mult, important este ca se iubesc ca doi porumbei. -:))

  7. Hai buna amiaza la Tonomat
    Dincolo de ineditul stirii, inceputul ei ma face sa ma cracanez de ras:”intalnire de gradul zero la Focsani”, de parca s-ar fi intalnit Volodea Putin cu Hussein Obama la peco-ul de la intrarea in mica urbe moldava la o cafea de tonomat.
    In fapt, s-a intalnit un mare gangster moldav – puiut de suflet al lui tata H ( care acum musca mana care l-a invatat sa fure)cu o tanti fata batrana, care dupa ce a fost (pro)consul-ata de Bodo, a plecat departe de lumea dezlantuita a Bamboo-ului, catre noroaiele vrancene astupate in fuga cu asfalt umbraresc.
    Clipul recomandat de catre Mos Califar este bestial si in ton cu stirea.
    Salutare taica si noroc

  8. D-L Ciutacu postati si cantecul pe melodia cauia sa batut Rares Niculescu in discoteca ., cel cu catusele si….

  9. Mi-a placut ca l-ai presat aseara pe Baba sa spuna EXACT cu cat a crescut bugetul pentru cazari..”CAT?? BUGETUL SE CALCULEAZA IN CIFRE!!!”, altfel ne lua ala de prosti si ne citea legi aiurea si o dadea inainte cu variantele lui idioate. Ca o mica observatie de “ar’metica”: daca bugetul este acum de 5 ori mai mare, inseamna ca a crescut cu 400% (ca sa dea 100% cat era el + 400% cresterea = suma totala de 500%). Daca ar fi crescut cu 500%, acum era de 6 ori mai mare :D. Student la politehnica, ce comentarii sa fac si eu?

    P.S.: Mai tine-te de Mircea sa nu-si lase blogul!

  10. Pfffff…s-a dus amoru’Sa fi fost secspir contemporan ce drame ar fi bagat, cata suferinta…Asa tre’ sa asteptam sa mai scrie cartarescu ceva despre femei. Si TRU ar fi bun pe tema : scena balconului (la bloc inainte de saritura ).

  11. Avem decamdata urmatoarele fapte certe:
    – cei doi s-au intalnit;
    – el a venit cu flori;
    – baiatul a fost unul dintre pionii principali ai aliantei cu pdl-ul;
    – de la alegerii incoace e cel mai mare pupinbasel dintre pesedisti.
    Deci (deocamdata) putem trage umatoarea concluzie:
    Asta s-ar da si la ma-sa numai sa ajunga la putere si bani.

  12. Buna ziua, Dle.V.Ciutacu.

    Pt.ca imi sunteti drag datorita unui coleg BUN de-al Dv. am o rugaminte : ati putea sa-mi spuneti data (luna si ziua, doar) cand v-ati casatorit cu sotia Dv. pt a fi printre cei care va felicita la aniversare ?

    Multumesc anticipat !

  13. Moş Califar, cu astfel de “dovezi” chiar uităm de toate relele. Chiar şi-n alea 4 minute şi… 😀

  14. Ca bine ai zis,nu cu mult timp in urma,domnule Ciutacu:traim intr-o tara de cumetrii.Pacat de Ioana.Mi se pare o fatuca ok.Parca n-ar fi fata cui este (ca nici numele nu -l mai pot rosti,de greata).Se pare ca nu ne-a ramas alta sansa decat aceea de a emigra in Congo.

  15. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Eu o plac pe Ioana Basescu;asa simt.Nu seamana cu taica-sau sau sora-sa.Mai de graba are caracterul mamei ,pe care,de asemenea o admir.
    Nu cred ca are o relatie cu acet domn,nu cred;si ar fi bine sa nu fie asa.

    Cu acelasi respect.
    IoanaP

    P.S.
    1.Vreau sa va spun ,ca fapt divers,ca sambata,poimaine, se prabuseste( prin implozare se pare) pavilionul administrativ al intreprinderii Dacia Mioveni.I s-a dus istoria de aproape 36 de ani…
    2. Inca ceva,nu considerati sa exprimati o opinie la ceea ce v-am trimis pe mail? Sau nu merit eu ,poate un raspuns(care e doar pentru mine)…

  16. dementiala faza cu damigeana cu cocean carata PE tramvai. nu e cazul, dar ai fi putut fi un excelent companion pentru il presidente…

  17. Ca o vranceanca ce ma aflu, ma declar profund deprimata si cu tendinte suicidale din cauza de aparenta neconcretizare a sentimentelor sus mentionate. Ce frumos ar fi fost…ce buget am fi avut…:))))))
    Chestiunea e fix cum spunea cineva mai sus: Asta clar si-ar trage-o si cu ma-sa pentru bani si putere.

  18. Pe principiul ca cine se trage din pisica, tot soareci mananca, nu-mi sunt simpatice nici fetele marinarului, nici mama lor. In ideea ca nascute, crescute si educate in familie, n-au cum semana cu mine, de ex!Iar mama lor, am eu o idee fixa cum ca, daca s-a luat si daca sta alaturi de marinar de ani si ani, i-o lega vreo asemanare, s-or potrivi la gusturi, la vise si nazuinte! Deci nu ma mai mira nimic!

  19. S-a suparat aia mica – ciampions click,succesuri,etc. -si i-a dat o replica lu’ “Hrebe”,cica fisu’ nu-i pa gustu ei fiind cam moale si influentabil.I-a luat apararea si lu’ sor’sa,sa nu se mai bage nimeni in viata lor ca cica nu-i frumos!Ca are pe unu’ da’ nu e Marean Oprisan.”Smardoaica”, as ca tac’su,luptatoare,ce sa zic,a mai recunoscut inca o data ca ia zis ei tac’su ca Andrei nu-i da ea,da’ nu l-a ascultat si acu’i pare rau!
    E… asta e cu presa,cu mogulii,ce tie nu-ti place…nici tac’tu sa nu face!Ha!Ha!Ha!

  20. Gata, gata era să-mi fac un costum de nuntă, strângeam din salaru’ de bujetar, mă împrumutam de la vecini sau de la bancă, făceam ceva… şi mergeam aci în sat la crâşmă să beau o bere pe datorie! Măcar aşa să aibă noroc, dacă n-au ştiut până amu ce să facă cu el…

  21. ca sa confirme ca bihoru-i sector pdl, dupa ce pleca don felipe de la primarie, dupa ce fu trimis un geambas sa ia pe un euro paminturile taranilor din budureasa, ia ghiciti, care putea fi visinica de pe tortul marinarului?
    da, ati luat premiul cel mare, vestita purtatoare de biletele, ne-a blagoslovit cu prezenta ei in oraselul nostru. spre marea disperare a marelui fost sef al vamilor din teritoriu, fost ministru de interne, care nu si-a vazut visul, de a o pune pe pupila lui – faceti voi anagrama – blonda bruchental ,prefect, în schimb a vazut- o la tv BRUNETA!!! ca nu cumva sa o eclipseze pe unica si singura blonda , nu de la drept, ci de la cotroceni.
    si a-propos, sa nu uit! ministreasa, ghiciti unde a fost gazata, pardon, adapostita? taman la cel mai bun hotel din oras, pastorit de… ati ghicit! tatal sefului actual al psd bihor! sa mai spuna cineva ca in orasul nostru actorii de pe scena politica nu se inteleg ca (sau cu) fratii…micula pentru neaveniti!

  22. Moare Base: Ioana cu Oprisan si Elena cu Hrebe A :))
    Sau, dupa cum si-a dat el mana cu psd la guvernare alaturi de pdl, pe cine ar mira?

  23. Eu am auzit prin targ ca Oprisan e darnic cu buchetele de trandafiri. Se pare ca una dintre beneficiare este si Stefania Ferencz, sefa de cabinet a lui Boc, care il primeste constant la Palatul Victoria. Tot blonda si ea.

  24. E credibila o posibila relatie intre Oprisan si Ioana Basescu- amandoi sunt solo!Si dupa cate stiu eu, Marean seamana un pic cu Marinelul. 😉
    Chestie de chimie! 🙂

  25. Si care e problema ta?
    Te bagi in menajeria Basescului,ti-am mai spus eu ca esti ciudos.Numai poate omul sa se imbarlige ca apari tu:-))

  26. Tatal Traian Basescu,cel atoatestiutor,ar trebui sa o invete pe aia mica a lui, ca rufele murdare nu se spala in public.

  27. Copii, ce spuneţi voi?? Se reia serialul cu Tanta si Costel (Bibanu). Mama ce mulţumit sunt , ce am ras in vremea aia. In locul Bibanului o sa presteze Oprisan si in locul Tantei, Ioana Basescu. Habar nu aveţi de comedie ageamiilor !! Radetii copii, chiar daca nu este rasul nostru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.