Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Purtătorul de manele al Guvernului

Similar Posts

60 thoughts on “Purtătorul de manele al Guvernului

  1. Ce face unu’ care dă flori unei Doamne?
    Tocma’ a determinat-o pe “Lady” să zică: “Iată un fraier”
    Ce face unu’ care agresează o femeie?
    Se crede mai tare decât este.
    Ce face unu’ caftit de o femeie?
    Primeşte decoraţii?
    Să mor io dacă până mâine seară nu scriu textu’ unei manele să i-o dedic cavalerului!

  2. Penibili; din peste 50 de postari doar vreo trei-patru se arata indignati de modul marsav in care e facut reportajul. Asteptăm sa fim tratati “corect”, sa fim judecati “corect”, sa avem drepturile respectate etc. da’ cand apare o taratura de asta avem dificultati in a distinge intre ceea ce e, ceea ce ni se spune ca e si ceea ce vrem sa fie. La asa atitudini, ne meritam soarta.

    Degeaba il astepti pe dracu’ sau pe dumnezeu sa vina sa te scoata din cacat daca tu il vezi numa’ cand ti se baga pe gat; cand i se baga altuia e ok, e chiar fain, e entertainment.

    Ca a mintit sau nu, ca e un jegos sau nu, nici nu mai conteaza. Asta pentru ca la fel cum ei isi continua treaba nestingheriti, la fel ne continuam si noi scheunatu’, caci mai mult decat niste javre care stiu doar vreo cateva lucruri nu suntem.

    Vorba poetului schiop, “Inc-o zi superba, abia astept sa crăp”.

  3. in principiu nu se prea intelege nimic,deci nu pot sa zic:”da,a fost devina,sa-l bagam in noroi” sau “n-a fost el ma devina…”

  4. Da mai Victor baiatul e meloman,poti sa te scapi in gusturile omului?
    Nu stii ce paranghelie e la cotroceni…cica la ca,cichi cea.

  5. Chiar daca sunt “doar oameni” si nu trimisii lui Dumnezeu pe panint ca in evul mediu, conducaatorii nu inteleg ca odata ajunsi desupra gloatei trebuie sa se comprte ca atare ce ziceti de “lupul isi shimba blana dar naravul ba”

  6. Nu am vazut niciunde in media, un CV profesional al domnului europarlamentar.Ce studii are, ce activitati stiintifice are sau macar ce parinti sau unchi are( asta de la jurnalistii de investigatii).El poate fi un exemplu (sau nu) de urmat, pentru tinerii care-si doresc o asa cariera rapida in Romania.Copii mei trebuie sa stie daca pot accede la functii pe baza de competenta(CV) sau pe baza de “sustinere”.

  7. ciutacu elitele din aceasta tara sunt tot atit de increzute ca si tine.suntem tara cu cei mai multi aroganti,plini de eii, care se umfla an pene ce destepti mai sunt ei.o tara cu vedete, avind creer de maimuta.acest imbecil din cluj nu avea ce cauta in politica.vezi andrei gheorghe veriga slaba a societatii vezi E.T.C. din presa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.