Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Banane din EcuaTor la bufetul Realităţii

Banane din EcuaTor la bufetul Realităţii

Courtesy Monitoring Media & Chinezu

Bre, nea Sorinache, te ştiu cititor şi nervos pe inculţi şi agramaţi. Acum n-aş vrea să bag răutacizme inutile, mai ales că, în marea de neghiobi pe care i-au angajat unii pe banii tăi munciţi în mod cinstit, Andra Miron şi Ema Zeicescu sunt chiar fete spălate şi cu prestaţii decente. Dar, te rog eu, spune-le tu discret, că tot nu ne citeşte nimeni pe blogul ăsta lipsit de importanţă, că EcuaTorul e cercul ăla mare care taie-n două globul pământesc, nu ţara care face banane la snop şi ni le vinde nouă la bufetul Realităţii. Hai, te pup! Eu mă duc să plivesc în orezărie.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

25 thoughts on “Banane din EcuaTor la bufetul Realităţii

  1. Am auzit-o. M-am distrat copios. Nu stiu ei, de cat de mult se dau in stamba si de cat musteste deontologia in ei, cum sa se exprime mai alambicat si mai stiintific si iese….ce a iesit.

  2. Vad ca la Chinezu sunt persoane care se semneaza ca si mine. Victor, vreau sa stiu daca intr-adevar se poate verifica de catre posesorul blogului daca e aceeasi persoana sau nu. Sper ca n-am batut campii…..

  3. @cineva: se poate verifica, da’i imposibil sa pui monopol pe semnatura. si pe mine ma-njura, semnanndu-se Ciutacu sau Felix, portocaliii pe site la JN.

  4. Erevan News informeaza:
    Agentia de presa Erevan News pune la dispozitia cititorilor sai “Planul prezidential de masuri in vederea salvarii Romaniei din criza economica”, opera de o importanta covirsitoare, creatie personala a iubitului coducator al romanilor, Geniul din Carpati, mult Stimatul si Iubitul Domn Traian Basescu.
    Astfel pe linga deja anuntatele masuri salutare intreprinse de Conducator si anume de a folosi in scop personal masina Dacia Logan si de a minca de acum incolo doar produse ca brinza, rosii si fasole de productie romaneasca, Domnia Sa are in vedere urmatoarele masuri cu aplicare imediata:
    1. Dizolvarea Parlamentului Romaniei si inlocuirea sa cu Marea Adunare PD-L-ista, formata din Elena Udrea, Elena Basescu si Emil Boc, banii astfel economisiti urmind a fi folositi la infiintarea de cantine arondate bisericilor, unde orice somer roman se va putea bucura in tihna de o masa calda pe zi.
    2. Retrocedarea catre Primaria capitalei a casoiului din Mihaileanu, autoatribuit ilegal, casoi care transformat corespunzator va putea adaposti 10 familii de chiriasi evacuati din aprtamentele lor cumparate cu buna credinta.
    3. Din banii obtinuti din disparitia Flotei romane si depozitati acum in diferite conturi personale in strainatate va construi o fabrica producatoare de automobile 4×4 Tico si motorete Mobra, oferind astfel circa 5000 de locuri de munca pentru muncitorii disponibilizati din diferite domenii de activitate.
    4. In baza unui contract recent incheiat intre Romania si Palestina, iobagii romani repatriati de la culesul de capsuni din Spania vor fi redirectionati catre culesul de portocale din Palestina, iar cei calificati, la fabricarea de bombe artizanale atit de necesare functionarii statului Palestina.
    5. Din banii de parcari se va infiinta Societatea pe actiuni Udrea, Cocos&Basescu, specializata in vopsit caldarimul, atragind astfel in circuitul productiv un numar estimat de 10.000 de someri.
    6. In domeniul alimentar, traditionalul tort produs in principal din ingrediente provenite din import, va fi inlocuit cu neaosa coliva romaneasca cu dubla intrebuintare: la aniversari va fi inscrptionata in loc de “La Multi ani!”, cu “Ei cu ei, voi cu Mila Domnului!”, iar la inmormintari si mese comemorative (pomeni) cu deja celebrul “Sa traiti bine!”.
    7. Banii proveniti din actiunile Institutului Cultural Roman in urma vinzarii celebrelor opere de Street Art vor fi folositi in subventionarea fondurilor destinate leaganelor de copii si azilelor de batrini.
    8. Fetele domnului presedinte isi vor dona masinile proprietate personala in scopuri caritabile si vor circula din acest moment cu cercul Made in Romania.
    9. Trecerea prin nou infiintata Mare Adunare PD-L-ista a unei legi de sorginte prezidentiala, care va duce la usurarea poverii economice a crizei prin aplicarea cu succes a eutanasierii (la cerere) sau a metodei Solutiei Finale in cazul celor care se impotrivesc primei metode (au intiietate adversarii politici ai Domnului Presedinte).

    A consemnat pentru Dvs.
    Varujan Arachelian

  5. Iar ecuatorul se invecineaza cu polul nord. Io zic ca inainte ca deontologii sa puna ceva pe sticla beau cate un pahar de vin de la vinotecarul Ioan T Morar. 😉

  6. Astia sunt incredibili, orice scuipa Basescu a doua zi devine “fashion statement” iar ce apare la televizor este rezultatul direct.

    Ar fi bine ca nea Sorin sa mai faca putina curatenie in ograda. Realitatea se vrea cu pretentii din cate imi amintesc.

    Numai bine.

  7. Aceasta lume n-a fost creata nici de oameni, nici de zei. Ea este un foc vesnic viu, care dupa masuri se aprinde si dupa masuri se stinge.

    (nu ma intreba ce-mi veni sa dau citate din Heraclit…)

  8. Ce sa le faci? Nu le poti cere mai multe. Cand in presa apar agramati sau dezinformati e grav. Pentru ca presa are tendinta de a modela opinia publica. Pun pariu ca 200 de copii din Romania sustin acuma ca tara aia se numeste EcuaTor, si nu EcuaDor. Domnilor, haideti sa ne cultivam putin!

  9. Am auzit si eu aberatiile Andrei Miron din supermarket. Oricum, oamenii astia de RTV par foarte dezamagiti ca bananele, mango si kiwi nu-s din productie interna. Oare ar trebui sa nu mai mancam asa ceva, cum ne-a indemnat Basescu?

  10. Mi-a pierit pofta de fructe, nici de fete nu zic nimic… (După cum arde soarele prin partea de sud a ţării, vor ceşte şi pe la noi fructe exotice. Plus că-i vorba să se schimbe polii, nu?! Avem şanse să devenim un fel de EcuaTor…Poate or fi avut o previziune, mai ştii? 😉 )

    Pe mine, ştirea la care ne-aţi trimis (“banii tăi munciţi în mod cinstit”) m-a dat peste cap. Mi-am amintit din nou de bătrânica arestată fiindcă a furat un pachet de biscuiţi (foamea o împinsese!)… şi de cele două bătrânele închise pentru grava infracţiunea de a nu accepta să cedeze mafioţilor, pământul moştenit de la părinţi.
    Da, mă mândresc cu ce reuşeşte justiţia (cu j f.f.f mic!) din România! Dacă eşti plin de bani, nu contează cum i-ai făcut, cât rău ai făcut, câte vieţi ai distrus, ea (justiţia) va fi de partea ta!

  11. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Vai de viata noastra-generatia asta tanara-o parte din ea-e taiata rau (la cap)de Ecuator-o fi stiind ce e ,de fapt?!
    Vai de noi, de patriotismul lui Basescu,care si-a adus aminte ca exista Loganul!
    D-le Ciutacu,am citit un articol interesant azi, publicat de d-l Cristian Tudor Popescu-imi dati voie sa-l redau(inregistrez) pe blogul Dvs.?
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  12. Incepe tocmai prin a afirma ca a invatatat geografie la hipertmarket, cu ajutoru’ la banane! Dulce faptura…

  13. F tare Ecuatorul…si f propice bananelor 😀 din capul fatucelor (sa ma ierte dl Cristoi de plagiat)

  14. Pe la ecuator pamantul este “incins” cu un cerc din sarma.Se mareste lungimea acestui cerc cu 1m. si se departeaza echidistant de pamant.Poate trece o pisica pe sub sarma ?
    Astept raspunsul cu precadere de la d-soarele Andra Miron şi Ema Zeicescu ………jur ca vreau sa aflu parerea lor….. Si ele stiu cel mai bine !!!…doar au recoltat bananele din zona.

  15. Ecuatorul trece prin Ecuador,FNI prin Realitatea,deci:Ecuatorul e Ecuador si FNi e Realitatea!Simplu.

  16. sal , Victore, imi place ca iti , faci meseria cum trebuie si sunteti o echipa buna acolo la ant.3.Sa fiti sanatosi,si coloana dreapta fratilor.

  17. Daca nu stiati Emma e si manelista.A cantat impreuna cu Regele Guta hitul anului 2002 ,,Hai cu maneaua,,.Chiar are voce asa ca nu mai fiti rautaciosi.Mai greseste omul

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.