Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Bloguri, politicieni şi păpuşi de cartier

Bloguri, politicieni şi păpuşi de cartier

Grupaj despre blogurile politicienilor in Opinia Studenteasca. Am indraznit sa emit si eu, la cererea lor, alaturi de inegalabila Barbie din Plescoi, oricum mai priceputa ca mine in domeniu si infinit mai talentata la scris, o simpla parere de profan

Courtesy Alex Rosca

Comentarii

comentarii

Similar Posts

22 thoughts on “Bloguri, politicieni şi păpuşi de cartier

  1. E cool, e mishteaux… Internet are oricine, ca acces la cablu…

    Merc\gi oriunde in tara si auzi textul “…am cont pe mesager…”

    De ce sa faca politicienii nostrii exceptie… Hai la blogareala monsher!… Acolo e electoratu’. Mai bine zis, acolo si la micii garnisiti cu manele.

    Ca doar “suparat sunt frate, suparat”

    M-am uitat zilele trecute la emisiunea domnului Leno cand a evoluat invinsul domnului acela “bronzat”. Cat respect si bun simt. Ma intreb cand o sa avem si noi parte de asa ceva.

    Ma intreb cand o sa avem parte si noi de naturalete, bun simt, respect… Sunt niste notiuni foarte simple.

    Vreau sa traiesc in tara mea, nu in alta parte si nu cer decat un pic de “bun simt” si “respect”…

    Greu de gasit…

  2. Mi-a plăcut articolul. E foarte adevărat. Acum au sărit toţi să-şi facă blog, de parcă asta ar fi reţeta de cîştigat alegerile. Năstase s-a orientat din timp – a fost şi bine sfătuit şi ajutat – şi a intrat în perioada electorală ca blogger cu experienţă. În plus, are condei şi are umor. Alţii nu prea.

  3. Pacat, Victor, mare pacat… Sper ca cineva sa traga un semnal de alarma, altfel tara asta o sa ramana doar un lan de buruieni si uscaturi…

    Cu stima,

  4. bă , nu-ţ fă grij , dinozaurii îs oricum pe final de existenţă , deci cititorii lor nu prea utilizează netu’ , pe păpuşicile cu blog , iar aşa , n-are cine le citi , că targhetu lor n-are treabă pe net , manelarii cititori de politică nu să epcsxistă , las’ că-i de bine !…

  5. Stati asa, daca papusa aia e MADE IN ROMANIA… se explica…. totul are o logica :)). Cat despre post-ul din Opinia Veche, 10 puncte de la mine, sunt satul pana peste cap de ei la televizor(politicienii), dar sa-i mai vad pe blogosfera, imi vine sa dau cu ei de pamant, fiindca incearca sa se explice aici fata de NOI.

  6. oare cati din acesti bloggeri vor mai avea macar un post dupa 30 noiembrie – macar unul din-ala ca mesajul americanului imbogatit – “bai fraierilor va multumesc pentru asistenta si hai pa”
    dar macar cu ocazia asta se mai limpezeste putin decorul. asa cum o data la patru ani panourile is pline de mufele lor asa se umple pentru scurt timp si netul. la maxim o saptamana dupa o sa fie goale panourile si abandonate blogurile si site-urile de campanie.
    cel mai tare a fost primarul iasului care dupa alegerile de acu 4 ani cand a iesit primar si-a redirectat domeniul catre site-ul primariei si a scapat de bataia de cap

  7. Buna ziua D-le Ciutacu,

    Sa stiti ,comunicarea prin blog a lui Adrian Nastase l-a ajutat foarte mult-eu citesc ce mi se pare interesant mie.
    Cei care citesc,il cunosc mult mai bine-are o cultura,umor, e si sarcastic,ce mai,cine nu-l inghite e treaba lui…
    Va doresc o zi buna!
    Cuu acelasi respect,
    IoanaP

  8. @Victor,
    numai ideea ca ar putea sa vina “invitatul” mi-a incalzit inimioara.Poate-poate reusesti sa-l convingi.
    Presupun ca este dificil.
    Daca-l aduci,uite,eu nu mai vreau nimic-anul asta- de la Mos Craciun!

  9. @SuKaRiT,
    nu mi-am imaginat ca virgula citeva fraze scrise acolo de aiurea pot produce atita suferinta.Ma gindesc ca te-o fi snopit olteanca !
    Indefinitiv de ce se bungheste la ceea ce scrii aici ? Ha ?
    Adin cuprins de vinovatie,hai,nu vrei sa-ti trimit ca cadouu sidiul cu “invitatul ?

  10. Eu mi-as permite sa solicit nu respect atribuit “poporului”….ci un strop de respect de sine….asta ar rezolva multe…….”blogaristii” sunt exact ceea ce scriu………Recomand pastile de putut “suportat lepre”…O zi buna!

  11. Calatoresc foarte mult prin tara si credeti-ma ca m-am scarbit de ceea ce am vazut!Se cumpara voturi la greu fratilor-de la galeti la frigidere si de la paine la cotlet!Te ia greata pur si simplu!
    Nu stiu cat de mult conteaza ceea ce se posteaza pe internet!Eu cred ca… foarte putin.
    Aceasta campanie este pe lovele si vom avea foarte multe surprize neplacute.

  12. Mihaile, nici vorbă! N-ai înţeles ce-i cu “cercetarea”? =))
    P.S. Îl am. Ăăă… ăsta, CD-ul. Da’, mulţam!

  13. Mi-a plăcut articolul dumneavoastră. Poate fiindcă şi eu îl apreciez pe A.N. Mult, deşi uneori mă enervează atunci când, după ce vorbeşte coerent şi cursiv, revine la tonul vocii de dinainte, cel care scotea din sărite. (Cineva trebuie să-i spună, să nu uite prea des (tocmai acum!) că tonul acela enervează…)
    Citesc constant pe blogul lui, ca şi pe al Corinei Creţu, a domnului Preşedinte Ion Iliescu, C. Diaconescu… în general, pe ale vîrfurilor din PSD. Dar şi pe câteva ale vîrfurilor din PNL. Chiar şi de la UDMR. Din curiozitate, sa văd ce mai zic, ce mai pun la cale…
    Într-un fel, ei sunt conectaţi la realitate. (Fie ea chiar virtuală.)
    Sigur sunt vizitaţi şi citiţi de foarte mulţi internet-işti, deci au o responsabilitate. Să fie sinceri! Mă gândesc (de fapt, se vede la “tafic”) că, pe lângă cei care postează la ei, sunt şi mai mulţi cei tăcuţi, care nu intervin (ca şi mine) decât de sărbători (uneori!) dar vor să fie informaţi direct de la sursă, să afle care le sunt planurile, ideile (chiar problemele!). Dacă sunt sinceri, asta e de bine! Dacă nu, ei au de pierdut! La un moment dat, ne dăm seama…

  14. A,da, şi Corina Creţu a prins “spiritul blogului”, iar acţiunea ei “Bloggeri la Bruxelles” mi se pare o idee excelenta.

  15. Blogosfera, un univers virtual de comunicatie multiplä,dar care te lipseste de pläcerea sau nepläcerea de a vedea reactia interlocutorului, cu exceptia situatiei când aveti instalate webcam-uri !….

  16. Servus. Ma asteptam aseara sa vezi ca prestatia lui Crin a fost o prestatie de gazetar sau reprezentant al unui ONG in confruntarea cu Basescu. nu spun ca al lui Basescu a fost de 10. Eu dau nota 10 / 10 pentru prestatia lor la scena. Dau 3 / 3 ca politicieni. Dau 3 / 3 ca ca mesaj de presedinte al tuturor romanilor. Si mai am note dar nu trec clasa nici unul dintre ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.