Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Purtătorul de manele al Guvernului

Similar Posts

60 thoughts on “Purtătorul de manele al Guvernului

  1. hahahahaha
    trebuie sa fi prost ca persoana publica sa faci asemenea scandal
    si nu i se cere demisia pentru că a minţit?

  2. Cred ca au cantarit mai mult “calitatile” lui Rares de a face fata cu folos contra tonomatelor din presa.Individul a fost selectionat dupa o stiintifica gandire.

  3. Asa este cand un putoi primeste o demnitate pe care bineinteles ca trebuie sa si-o asume si in viata privata (cu binecunoscutul “ba, tu stii cine sunt eu?”).
    Dumnezeu sa ne ajute cu adunatura asta de incompetenti.

  4. Becisnic Reportaj.

    Fapte: Cluj-Napoca, baru’ x, data x, ora x, Rares ‘cela, bataie, declaratii contradictorii.

    Apar apoi secventele astea din care daca ai fost in acel bar probabil ca-l recunosti, si in care niste inşi, printre care si o fata, se iau la harţă; apar, probabil dupa ceva timp, niste jandarmi.

    Din imagini nu mi-e clar cand au ajuns jandarmii, unde si cu cine se rafuiesc, pe cine amendeaza, dar mai ales unde e niculescu ăsta.

    Reportaj mai lipsit de substanta, mai neziaristic, si in ultima instanta mai prost decat ce avem aici n-am vazut niciodata.

    O data e tirul de imagini prin care nu ti se lamureste ce e in “dovada video”, ci doar ti se induce pana la scarlatina ca Niculescu asta e vinovatul, ca el a inceput si ca a mintit; la fel putea fi orice poveste, cu orice alte poze, pe acelasi fundal video.

    Apoi, sunt emfazele: Boc, Cluuuj , manele, Rares Niculescu, O bere. Toate au legatură cu subiectul, da’ ce are vocea care ne vorbeste? O gadila un drac in talpi atunci cand trebuie sa le citeasca? O impartialitate macar de ochii lumii se poate?
    (De ce trebuie sa accentuezi “manele”? E acel soi de detasare superioara fata de ceea ce se intampla pe scena, plus un obraz foarte scortos; dar, vai!)

    Adica ma simt ca un caine cu o palnie atasata in zona gurii prin care-mi curge saliva; si un nene, sa-i zicem aleator Pavlov, atata timp cat imi da de mancare tine un bec aprins; dupa care zice Rares si Boc si incep sa salivez.

    Faptul ca actul in sine, daca e sustinut de realitate, e cras, nu justifica o abordare la fel de grosolana. N-am nicio afinitate pentru omu’ asta, dar de ce trebuie sa-l urasc? Nu castig nimic din a-l uri, si sunt sigur ca nu e “iubit” pe gratis; ce trebuie sa nu vad?

    E penibil modul in care nici macar nu putem spune ca “afara ploua, ia-ti umbrela” fara sa zicem ca “vecina-i curva pentru ca e toata uda, hai, si uita-te la ea”.
    Asa ceva, ma refer la reportaj, merita atentie numai pe post de contra-exemplu.

  5. S-a batut pe draq. Domnule Ciutacu, ocupati-va de subiecte serioase, nu manelariti si dvs. Desi aveti invitatia lui “Medelin”. Asta nu s-a batut, a participat la o galceava intr-un bar. restu’ cu lovitul femeilor, cu amenintatul ca e europarlamentar, purtator de cuvant, astea is povesti, pana la urma vedem un om de ordine care ia o bata de baseball. Sincer sa maa vad inghesuit intr-un local cum e ala si niste gelati isi iau bate de baseball, sa mor daca nu incep sa zic ca is presedinte si clar dau si in femei si in masa si in tacsu (sa nu patesc ca Pasarila, Dumnezeu sa-l Ierte). Sa fim seriosi. Cate-o nefacuta din asta i se putea intampla oricui si nici nu a fost asa de grav pe cat se chinuie toata lumea sa o faca sa para. pe casetele alea nu se vede nimik. Mai bine rupetile capul cu nebuniile pe care le fac. Cu joaca de-a remanierea guvernamentala, cu bugetul asta care s-au scremut sa-l faca 2 luni aproape si pana la urma au reusit sa faca tot un “kkt”. Si multe alte bube. Ca a luat baiatul asta bataie sau a dat sau ce mama draq s-a intamplat, sincer nu cred ca intereseaza, ajuta sau inseamana ceva pt cineva. In afara de aia care voteaza cu basescu si ei oricum nu pot citi de cat din astea cu bataie cu scandal cu manele.

  6. imi place ca a fost prins mintind. asteptam sa fie dat afara. mai ales ca i se suporta din bani publici sederea in bucuresti.

  7. Un om fara caracter ajuns in functie din greseala presupun ca nu a fost ales prin concurs asa cum ar trebui facute toate angajarile.De ce nu i se cere demisia sau sa fie demis , ne face de ras ca orice borfas.

  8. Hmm un alt episod din Romania noastra mandra si “eterna”,din filmul fac ce vreau muschii mei penca POT.E ridicol absolut tot,un om care dicolo de faptul ca ar urma sa fie numit intr-un post in guvern este europarlamentar adica ne reprezinta la cel mai inalt nivel cum ar trebui sa o faca e una si cum o face e alta.un om la nivelul asta NU ar trebui sa se complaca intr-un mediu indoielnic da ce ne spargem atat capul cum e turcu’ si pistolul asa ca vorba lui Victor daca camarila se complace intr-un mediu de lautarie ieftina de ce ar face Niculescu distonantza.Cantati d-lor manele la nivel de guvern ca tot suntem o tara manelista in devenire.pfiu

  9. Ce ar trebui sa fac sa fiu si eu decorat?Sa mor nu am de gind,si chiar daca mor nu o sa fiu decorat pt ca nu sunt vedeta.Vad ca se dau decoratii pe banda rulanta.Depinde pe cine cunosti si cu cine esti pe bune sau cine vrea sa-si imbunatateasca imaginea?

  10. …Ia uite! Păi la ora aia eu îl credeam într-un club de jazz sau de bridge… că doar e intelectual fin, dă Cluj!

  11. Mi se pare foarte plauzibil ca gandacul sa fi tras si ceva pe nas, ca prea era in tupeu. Cu toate astea, nu s-a simtit destul de barbat sa se ia de vreo gorila de la intrare si de aceea s-a dat la femei!
    @ cosy
    nu i se cere demisia fiindca minciuna e defect profesional la politicieni.

  12. …de ce sa fiu surprins,atita timp cit presedintele sta in genunchi,in circiuma si bate pamintul cu palma.
    Atita timp cit presedintele da un cap in gura unui semen de-al sau.
    Urmeaza,firesc,ca purtatorul de cuvint sa ciordeasaca un telefon.Nu?

  13. Sa stii ca eu am intrart o singura data acolo si cand am vazut-o pe tanti lautarita(pe are mai bine o sareai decat s-o ocolesti) plus inca 2,3 tute tuciurii bete rupte,am facut cale intoarsa in secunda unu si am jurat solemn ca acolo nu mai calc in veci!
    Lasand vaga mea experienta la o parte,nu ma asteptam ca un om de rangul lui Niculescu sa calce pe acolo,dar in acelesi timp parca ma cuprinde un sentiment de usurare care se caracterizeaza prin simplul fapt ca avem multe sanse sa ajungem in locul lui,fiind “o tara de manelisti”!

  14. 🙂
    In plus, si-a adus si ajutoare : ” Sunt omul lui Boc ! Sunt omul lui Boc ! “.

  15. foarte tare emisiunea de aseara, domnule Ciutacu, l-ati facut praf pe “marele” baba, noua flasneta de la Cluj! eu asa ceva n-am mai pomenit! de ce sa iasa Marele Cancelar insusi la TV, cand pentru asta trebuie sa existe purtator de cuvant!!! cum ar fi fost oare sa aud de camelia spataru ca a dansat pe mese-n bamboo sau de oana marinescu ca a fumat marihuana??!!!

  16. Doamne, mi-e atat de sila… Cum dracu am ajuns aici ?

    Il inteleg acum pe acel Sabin Gherman, care s-a saturat de Romania… Acum il consider un soi de vizionar…

    Mi-e frica de ce-mi va aduce viitorul in tara asta, facuta de doi lei de astfel de personaje…

    Victore, oare reusims a scapam de nemernicii astia ? Oare incercarea lor de a ramane la putere va declansa revolta populara care se simte din ce in ce mai mult in aer ?

    Oare care va fi scanteia declansatoare?

  17. foarte tare emisiunea de aseara, praf l-ati facut pe noua flasnetar de la cluj! bravo, domnule Ciutacu! va reamintesc ce a declarat in 2 februarie acest om mic, de un cinism incredibil: “Şeful Cancelariei premierului: Nu voi disponibiliza angajaţi, îi pun la treabă

  18. Ah! Inca una ca sunt nervoasa si nu am unde sa-mi descarc frustrarile 😛 … omu’ declara: “Sunt persoane care au licente in administratie publica, in finante publice, in stiinte juridice si economice. Cu alte cuvinte sunt specialisti”, a declarat Baba, precizand ca este vorba de noii consilieri si secretari de stat”. Nu zau! Cum adica de NOII consilieri? Da’ ceilalti consilieri care misuna prin Palatul Victoria cheauni de cateva saptamani incoace ce sunt? Aia nu sunt licentiati in diferite domenii? Ca doar nu au venit direct de la sapa, de la plug ori de la-mpins vagoane sa se angajeze la cancelarie! Singur recunoaste ca ii da afara pe cei “vechi” pentru a-i inlocui cu lohani, vatafi, pintilii, haasi, irimiesi, curti, babe si altii asemenea!

  19. Cretinul ala daca nu se putea abtine sa calce prin baruri maneliste de ce draku s-a dus sa ne reprezinte in parlamentul european? Sau si-a zis el, sunt mare smeker dar nu sunt destul, trebuie sa ajung in pleava de sus ca sa pot sa dau cu tifla la prostime, sa desfiintez pe toti ca doar asa face conducatorul iubit eu ce sunt mai prost. Si uite asa apar smekeri de smekeri care iti dau in cap pt.ca el e tare si e cum zicea Badea te incui in masina daca nu esti hotarat sa te dai jos sa-i iei gatul ca altfel iti plange familia ta. Cum sa lovesti o femeie? Ala a fost la un control cu capul? Cica a fost consilier MIRA? Nu a trecut sa-si faca examenul psihologic asa cum fac toti politistii care intra in sistem? L-au gasit sanatos? Imi este rusine ca ma reprezinta in parlamentul european, dar daca il pune si purtator de cuvant e absolut groaznic pt. tara. Sa spuna ce? cand el s-a discreditat in fiecare an ca de e smeker si nu se poate abtine ca asta e in sange.
    A fost investit ministrul de interne la MAI in prezenta iubitului conducator care a pocnit din nou in prostime ca sa avem incredere in institutiile statului, nu e de vina sistemul, sistemul e perfect, e OK, noi oamenii suntem aia rai si prosti (ca votam).

  20. Nu sunt de acord. Nu este el. Trebuie sa fie vreunul care seamana cu el altfel mie mi-ar fi crapat obrazul de rusine macar pentru faptul ca eram propus pentru o functie publica

  21. O fi si Boc un mic Hitler; admira “barbatia” pe care nu o are el la altii – falanga lui “armata”.

    Boc merita un studiu de caz din partea unui psihanalist. Si nu o spun ca pe o gluma.

  22. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Cum zice “Puiu”:”asa tara, asa presedinte, asa guvern, asa purtator de cuvant….”
    Mi-ar fi si rusine sa scot capul in lume dupa asa o chestie.Dar,deh,eu am un cap,asa cum e el,cu minte inca in el,dar dumnealui nu are ,cred, nici cap,nici minte…

    Va doresc o zi buna si sanatate.Cu tot respectul,
    IoanaP

  23. aha, uite ca si Gabriela Antoniu scrie azi in Jurnalul: “ŞOFERUL DEVENIT CONSILIER
    Potrivit unor surse guvernamentale, clujenii aduşi de Boc, cazaţi în apartamente de protocol, nu excelează la capitolul profesionalism. Sunt daţi exemplu Peter Pal, secretar personal al lui Boc, şi Marius Buze, consilier personal al pre­mie­rului. Primul, spun sursele ci­ta­te, “e un om bun la toate, fără studii, fost simplu angajat la Primăria Cluj-Na­poca”, iar cel de-al doilea “a fost şoferul perso­nal al lui Emil Boc timp de opt ani la PD-L Bu­cu­reşti”. Despre ceilalţi clujeni, sursele ci­tate spun că au atitudine arogantă faţă de subordonaţi, îi şicanează, dorind cu orice preţ să-i dea afară. Mai mult, aceleaşi sur­se susţin că angajaţilor Cancela­riei li s-au mai cerut gradele de rudenie ale an­ga­ja­ţilor în cadrul insti­tu­ţiei, în timp ce, coincidenţă sau nu, la Ca­binetul premierului este adusă o nouă angajată, pe nume Mi­haela Boc. De ase­menea, ce­lor care pleacă mai devreme de la serviciu li se cer note explicative, ceea ce ar fi în regulă dacă acelaşi lucru i s-ar fi cerut şi consilierei lui Boc, Andreea Vass, surprinsă recent de paparazzi CAN-CAN la taclale într-o cafenea, în timpul programului!”

    Si il mai acuzau pe Nastase ca-si adusese fel de fel de apropiati sau oameni de casa pe la palatul victoria! Cat tupeu!!!

    Foarte bine semnaleaza Gabriela aceste cateva “mici” magarii de-ale noilor veniti. Poate mai are dl Baba deseara curaj sa apara la TV ca sa ii spuneti si lucrurile astea, domnule Ciutacu. Aseara repeta ca papagalul cifre fara noima …

    A, si vedeti si declaratia lui de presa la finalul sedintei de guvern de ieri: http://www.gov.ro/declaratii-de-presa-sustinute-de-catalin-baba-seful-cancelariei-primului-ministru-la-finalul-sedintei-de-guvern__l1a104314.html

  24. Domnule Ciutacu,

    Nu este chiar un filmulet edificator. Nu este nici o postura in care ne-am fi asteptat sa gasim un purtator de cuvand al guvernului dar totusi din film nu aflam mai nimic. Tot ceea ce vedem sunt niste oameni incaierati, o declaratie scurta si lipsita de inteles relevant a politiei si cam atat. E mult prea putin.
    Chiar daca purtatorul ar fi declansat scandalul nu avem sonor si deci se poate sustine ca ar fi fost provocat verbal.
    E un film cu tenta directionala mai degraba decat informativa.

  25. Domnule Ciutacu, subiectele abordate de dumneavoastra sunt destul de “largi”pentru a tine captata atentia publicului.Un subiect pe care vad ca l-ati evitat este cel referitor la nomenclatorul acelor afectiuni ce nu pot fi tratate in sistemul penintenciar.V-am solicitat odata ,pe acest blog,sa faceti public acel nomenclator.Va este frica domnule Ciutacu?

  26. Mi-a placut disputa de aseara cu celebrul Baba, care dadea din colt in colt.
    M-a frapat insa ceva: zicea ca vechiul cabinet avea 24 de departamente si ca ei au redus cheltuielile prevazute de Tariceanu pt. acel cabinet. Pai daca ei au acuma doar 10 departamente ar fi insemnat ca ar fi trebuit redus bugetul prevazut de “cei vechi” cu mai mult de 50%. Prin reducerea facuta de ei consuma mai mult decat ceilalti.
    Se poate concluziona ca atat cheltuielile cu acest cabinet a lui Boc cat si cele pentru locuinte este de fapt mult mai mare decat ar fi trebuit. Deci nu au economisit nimic, ba mai mult, au cheltuieli muuult mai mari.
    Eu asa cred.

  27. ce jeg..si asta e purtatorul de cuvant al guvernului, teoretic cel mai important organ din stat..femeile din guvern sa stea cu grija,..sa nu supere printisorul ca si-o vor lua peste bot..ma rog mai putin doamna anastase care cred ca-i arde una de sta in maini..

  28. draga victor,

    iti scriu despre ceva despre care nimeni nu vorbeste pe bune! cazul lui rares niculescu! si uite de ce zic ca e un caz:

    se trage tare sa se zica ca omul vrea sa musamalizeze. gresit, zic eu. fara a fi specialist in mass media, se vede cu ochiul liber ca nu e asa. daca vroia sa musamalizeze cazul, nu mai afla nimeni nimic. il suna atunci pe boc, pe blaga, sau pe seful politiei, pe prefect, pe primar, pe seful cj etc…si gata…nu mai era nimic. dar el a gresit cand s-a gandit ca daca esti cinstit ai o sansa…s-a inselat!
    gardianul a dat o caruta de bani pe filmele alea care nu arata decat ca niculescu era imbracat in haine de strada si cu tel. in mana. atat! mare dezvaluire! acum incerca ca si altii (mai ales realitatea/catavencu)la doua capete (seci): ori ii felicita tariceanu/patriciu cu cativa petroeuroi, ori va da noul guvern ceva firimituri de rontait pe timp de criza! dar se inseala! poate boc nu are simtul “politic” al lui tariceanu de a da cu bani in stanga si in dreapta pentru a acoperi mizeria, dar nici un papagal nu e!
    asadar, oare cati nu au patit asa ceva, sau similar, sau poate chiar ei au provocat, dar au preferat sa se indatoreze intr-un mod sau altul si sa musamalizeze tot. niculescu nu a facut-o! a luat amenda, au aparut filmele, martori – reali sau nu…dar nu conteaza. merita apreciere macar pentru ca s-a comportat corect dupa eveniment (naiv, dupa gustul meu), dar corect!
    realitatea trage tare, atac dupa atac, braking news, news alert si pentru ce? despre siguranta noastra in locuri publice, despre faptul ca politia, bodyguarzii si jandarmii sunt pe-o mana…o mana de luat, nu de dat (decat cu pulanul) nu are nimeni curaj sa zica. iti scriu tie, dle victor ciutacu pentru ca cei mai multi dintre colegii dvs. (inclusiv din trustul intact) nu au boase sau le au…pe ale altora in alte parti..
    sunt curios (si sunt departe de a fi singurul) care e parerea ta!
    tu chiar crezi ca omul asta care a facut n-spe ani de scoala, care vorbeste perfect 2 limbi straine, care a fost consilierul personal al celui pe care eu il consider singurul ministru cu c*** – blaga, consiler al lui boc, seful de campanie al acestuia cand a iesit prima oara deputat intr-un oras in care nimeni nu-l stia si in care psd-ul si prm-ul faceau legea etc. e de fapt un golan mediocru? dar fii ca de obicei, pe bune!
    multumesc pentru timp si rabdare
    un privitor….fidel

  29. Cazarile clujenilor in Bucuresti costa tot atat cat si cazarile alesilor bucuresteni, care desi aveau locuinte in Bucuresti, decontau cazare.
    Si sa stiti ca Bucurestiul nu e un loc de atractie pt clujeni, asa ca terminati cu porcariile legate de venitul in concediu in Bucuresti.

  30. Domnule Ciutacu va felicit pentru prestatia dumneavoastra de la Sinteza Zilei de aseara. Ati dat dovada de un mare curaj, barbatie si profesionalism in dialogul cu acel sef de cancelarie care dupa tipicul sefului sau Boc incerca sa dezinformeze cu tupeu opinia publica.

  31. El se lauda cu aroganta si explica cum a redus el propunerea propunerii cabinetului anterior. Noi credeam ca Boc e unic dar vad ca i-a scolit bine pe toti acesti apropiati ai sai. Stilul de exprimare era si el identic cu al lui Boc, vorbea repede pentru a nu putea fi contrazis si repeta obsesiv anumite lucruri la fel ca Boc dar domnul Ciutacu si Gadea au reusit perseverent sa demonteze minciunile lui.

  32. Cel mai bun ministru de interne Blaga, cel mai minunat, nu se mai putea face guvernul fara Blaga la interne, avea in apropierea sa astfel de personaje ca acest individ. Asta spune tot si despre Blaga si despre toti. In fapt acest Niculescu e un fel de Basescu, este in genul politicianului Basescu, in genul talibanilor sefi.

  33. Faptul ca facut ani de scoala acest Niculescu si vorebeste limbi straine nu este un criteriu pentru caracterul sau si pentru astfel de gesturi mizerabile. Lipsa de bun simt si aroganta acestui personaj nu au legatura cu libile straine. Este incredibil cum unii gasesc scuze pentru orice lucru murdar facut de acesti politicieni ce nu au nici cea mai mica urma de decenta si nu sunt decat niste indivizi care pe bani publici sfideaza legile si omenia.

  34. Blaga si Niculesci si Boc sunt niste politicieni jenanti si perfizi fiind in acest moment evident ce parere au ei despre respectarea legilor, ce mint si dezinformeaza cu nerusinare in timp ce altii lauda faptul ca ei stiu doua limbi straine. Stiti cati intelectuali adevarati sunt in tara asta, intelectuali adevarati, care vorbesc nu doua ci noua limbi straine si care nu sunt aroganti si nu fac astfel de gesturi josnice ca Niculescu si care nu au loc de acesti penibili politicieni care se joaca cu puterea si cu banii publici?

  35. 😛 scuze, dle Ciutacu, si eu am zis-o pe bucati 😀 sorry, frustrarea si mania ma inneaca 🙂

  36. Falnici ficiori la cluj, unu’ si unu’! Ma lasi?! Cica in regat toti sunt mitici, ei, acolo, sunt influentati de occident, ei sunt mai civilizati si mai cizelati! Niste neica nimeni, niste scroafe suite-n copac, o haita de hiene pupincuriste si maneliste! Bleah!

  37. D-le Ciutacu ma gandesc pt . a limita cheltuiala ptcazarea celor din Cluj ,cred ca ar fi mai bine sa se mute guyvernul la Cluj

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.