Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Voi cu ei, eu doar cu voi, pe voi, peste voi

Voi cu ei, eu doar cu voi, pe voi, peste voi

Daca mi se confirma ca mizeria asta de blog este alimentata de Valeriu Turcan (si, credeti-ma, am s-o aflu), atunci sa povestesc si eu cum, cand  sefu-sau nea Trăian era-n Coreea de Sud, m-a cautat pana la disperare sa ne intalnim, macar o parte a continutului discutiilor, precum si alte mici intimitati care nu-i vor face absolut nici cea mai mica placere. Ba chiar s-ar putea sa-i cauzeze niscaiva deranj.

Dat fiind ca planul portocaliu de imblanzire a fiarei din mine – cu telefoane primite de la aproape toate blondele de partid cu aparente de dive sexy, cu gretoasa curte facuta de liderii din Modrogan, cu incercari de iscusite de a ma tenta sa cad in pacat – a esuat lamentabil, ma astept la orice. Da’ stiti cum dau la furie? In stanga si-n dreapta, crunt, cu nume, locuri, fapte, documente sume si tot ce e necesar…

UPDATE: Securistii si-au asmutit potaia la mine. Omul e constant. A recunoscut in scris ca ma uraste. Asa-i cand, dupa o viata de corector printre plumbi, ajungi redactor la batranete. Daca i-as deveni sef, ar fi primul la pupat condurul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Voi cu ei, eu doar cu voi, pe voi, peste voi

  1. dl Ciutacu, de ce nu primiti parasutele acelea si le dati la unii mai amarati? inchideti lumina si bagati pe altul in camera.

  2. Trage-i-o lui VT, indiferent daca e sau nu a lui blogul. E clar ca face parte dintre junii scolitzi pe afara de servicii licuricesti ca sa ne puna tzara pe butuci.

  3. ” Că de mă voiu scula pe mulţi am să popesc şi eu…” Dar sa se vina la putere ai mei mai intai, momentan sunt in concediu bine platita

  4. Politicians who think Romania is immune to the global financial crisis are like passengers on the Titanic yet to realise it is sinking, the prime minister warned on Tuesday.

    “Imagine that the global economy is like the Titanic, which hit the iceberg,” Calin Popescu Tariceanu told the TV station Antena 3. “At the lower levels, people are in water up to their necks, while on the upper floors the music still plays and people don’t know that the ship hit an iceberg and still listen to music. Those people are here, in Romania. That’s a lot like our situation.”
    …………….
    sursa:
    http://www.ft.com/cms/s/0ccb0eac-a52a-11dd-b4f5-000077b07658,Authorised=false.html?_i_location=http%3A%2F%2Fwww.ft.com%2Fcms%2Fs%2F0%2F0ccb0eac-a52a-11dd-b4f5-000077b07658.html&_i_referer=http%3A%2F%2Fwww.ft.com%2Fworld%2Feurope

    Uite ca sintagma asta lansata in emisiunea care i-a sensibilizat pe lingatorii de afise, face oarecare cariera.

    PS
    Plec singur ca am venit singur

  5. Eu am scris pe blogul ala… ca dupa parerea mea… e scris de echipa lui Felix Tataru.

    Comentariul nu a fost aprobat.
    Nu le-a placut.

  6. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Sunt convinsa ca nu va temeti de nici-unul-mergeti inainte!Mi-e sila de toti;daca as avea in primul rand sanatate si daca as avea mijloace,as lovi in stanga si-n dreapta cu toata furia,ca sunt niste lichele care isi bat joc de oamenii de buna credinta.O sa vedeti ce o sa fie dupa 1 noiembrie-socieatea noastra o sa o tranforme in oala de laturi,o sa ne arate toti de afara cu degetul…
    Va sunt alaturi!
    Cu mult respect,
    IoanaP

  7. In legatura cu majorarea salariilor profesorilor, este clar ca nu este justificata si cred ca asta o stiu toti, chiar si profesorii, numai ca dansii profita de Legea care s-a aprobat atat de Parlament cat si Presedinte pentru a obtine venituri mai mari .Profesorii din păcate au intrat în jocurile politice ale partidelor, şi pentru că sunt profesori nu “turnători “sau “mineri”, ar trebui sa gândească dacă e momentul să continue circul. Daca se accepta aceasta majorare, toti bugetarii vor solicita salarii mai mari cu cel putin 50%. Apoi vor solicita si ceilalti salariati majorari de cel putin 50%, cei care contribuie de fapt prin impozite la aceste cresteri salariale. Practic e clar ca toata tara ar dori salarii mai mari cu cel putin 50%. Dar asa de repede uitam ca am avut chiar salarii de milioane si nu am castigat nimic cu aceasta. Oare asta urmarim din nou dupa 18 ani. De aici va rezulta o crestere a inflatiei ca pe vreme lui Iliescu.Odata declansata inflatia, ne vor trebui iarasi 15 ani ca s-o reducem sub 10%. Numai ca acum suntem in U.E. si in pragul unei crize economice.
    Parerea mea este ca trebuie explicat oamenilor ca acesti bani, pentru majorarea salariilor bugetarilor in final, caci aici se va ajunge daca se accepta majorarea salariilor profesorilor, sunt bani pe care ceilalti 80% din populatia tarii care munceste, le va plati din salariul sau, care deja si asa este mai mic decat al celor care solicita acum aceste majorari salariale cu aprox. 30%.
    Oamenii cred ca banii pentru salarii sunt inchisi undeva si Guvernul nu vrea sa le dea drumul. De aceea cred ca de mare importanta ar fi ca oamenii sa inteleaga ca se poate face orice, numai ca cineva trebuie sa plateasca toate acestea.. Si trebuie spus clar cine va plati.
    Referitor la profesori, trebuie aratat ca raportat la 170 ore lucratoare in luna, cum prevede codul muncii stabilirea salariului unui angajat, cadrele didactice au poate veniturile cele mai mari din tara, avand in vedere numarul mic de ore lucrate. Au si vacante de aproape 4 luni -sa nu uitam
    Salariul ar trebui stabilit la 170 ore lucratoare in luna si pentru cadrele didactice si inmultit cu numarul de ore lucrate efectiv. Poate ca salariile sunt mici la prima vedere mai ales pentru debutanti, dar nu trebuie sa uitam ca lucreaza 3-4 ore pe zi cel mult iar profesorii universitari nici atat si au salarii de 6 ori mai mari ca debutantii.

  8. @GIULIANO
    Sa fii prost nu este un mare pacat. Dar sa te si expui publicului larg, sa fii fudul cu alte cuvine, parca este prea mult si cam de neiertat.
    Domule, ce te vinzi mare smecher macaronar, afla ca in preuniversitar un profesor are norma saptamanala de 40 de ore, dintre care 18 de predare efectiva la clasa. Dar minte neteda ce esti, afla ca un profesor, sa zicem de limba romana, sau matematica, dar nu numai, munceste de-i sar balamalele mult mai mult decat cele 40 de ore normate, caci ca el trebuie pe langa pregatirea individuala pentru predarea la clasa si mentinerea in pas cu cerintele vremii in permanenta schimbare in ultimii 18 ani, sa si corecteze teze, extemporale si lucrari de casa scrise de catre loazele noastre, vesnic dornice sa faca orice altceva decat sa invete. Si tezele, extemporalele si lucrarile de care spuneam trebuie concepute in raport cu obiectivele urmarite, dotate cu grile de corectare cat mai obiective.
    Desigur habarnamistii dintre care faci parte nu concep ca asta este munca. Mai mult, din cele doua luni de concediu al cadrelor didactice, ii vad ca avand 4 luni de concediu si in general cred ca profesorul este ca functionarul de la un birou, care cand a inchis registrele, automat a incheiat-o definitiv cu serviciul pana a doua zi cand se reintoarce la birou si dupa ce isi face si bea cafeluta zilnica, in timpul programului desigur, se apuca iarasi de munca. Oh! Santa simplicita! Rau este cu nestiutorul care se vrea si crede destept.

  9. Ce tot aveti cu domnu presedinte…crede-ti ca altii sunt mai breji la minte decat el? n-ati vazut ce vrea sa faca PSD-ul? sa micsoreze salariile la oamenii de rand ca sa le puna in buzunar fiecarui membru al partidului! Credeti ca banii pe care ii dam la stat ajung unde trebuie sa ajunga? Va raspund eu: NU, pentru ca traim in Romania, unde nu avem autostrazi si bani ca sa cumparam o paine. Avem vile scumpe ale deputatilor, greve ale profesorilor si ale pensionarilor, gropi la fiecare km, casino-uri si gura mare. Tot ce are Romania astazi este de pe vremea comunismului deoarece atunci exista disciplina. Nu m-as mira ca Romania sa fie vanduta unui alt stat cum a facut Rusia cu Alaska…
    Sa lutarile mele domnului Mircea Badea.

  10. Bine le zici Victore. Am ajuns sa-mi fie rusine in tara in care traiesc… si partea mai proasta e ca nici copiii mei nu vor apuca vremuri mai bune, pentru ca vor veni copiii lor la conducerea tarii. Dar este cineva sus care vede.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.