Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Voi cu ei, eu doar cu voi, pe voi, peste voi

Voi cu ei, eu doar cu voi, pe voi, peste voi

Daca mi se confirma ca mizeria asta de blog este alimentata de Valeriu Turcan (si, credeti-ma, am s-o aflu), atunci sa povestesc si eu cum, cand  sefu-sau nea Trăian era-n Coreea de Sud, m-a cautat pana la disperare sa ne intalnim, macar o parte a continutului discutiilor, precum si alte mici intimitati care nu-i vor face absolut nici cea mai mica placere. Ba chiar s-ar putea sa-i cauzeze niscaiva deranj.

Dat fiind ca planul portocaliu de imblanzire a fiarei din mine – cu telefoane primite de la aproape toate blondele de partid cu aparente de dive sexy, cu gretoasa curte facuta de liderii din Modrogan, cu incercari de iscusite de a ma tenta sa cad in pacat – a esuat lamentabil, ma astept la orice. Da’ stiti cum dau la furie? In stanga si-n dreapta, crunt, cu nume, locuri, fapte, documente sume si tot ce e necesar…

UPDATE: Securistii si-au asmutit potaia la mine. Omul e constant. A recunoscut in scris ca ma uraste. Asa-i cand, dupa o viata de corector printre plumbi, ajungi redactor la batranete. Daca i-as deveni sef, ar fi primul la pupat condurul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Voi cu ei, eu doar cu voi, pe voi, peste voi

  1. Anarhistul din mine striga: Da-i in gat! Afla repede cum e cu site-ul si da-i in gat ca nu tin la plictis….Abia astept….Ce-mi place!….

  2. Acum le-ai făcut şi trafic. Dar acela pare un blog extrem de personal. Cine ar putea bănui că ar avea în spate nişte sforicele unsuroase?:))))))))

  3. Iertata sa imi fie expresia….dupa ce executi o manuela regulamentara mai are si tupeu sa spuna ca e cu mainile curate? poate flausate….

  4. Dezvaluirea pitipoancei Laura Andresan,precum ca a facut sex cu marinarul prin 2001,a fost deliciul presei pe ziua de astazi!Ca…arde doua butelci de tarie o data… stiam,dar ca…reguleaza toate fufele,asta intrece orice imaginatie!La asa presedinte,SA TRAIM SEXI BRAILEANCA!)))

  5. Te credem Victore, te credem că ştii că blondele PD-L sunt persuasive, altfel nu mai scriai postul despre Nuţi de acum câteva săptămâni.

  6. Da nume, sume, tot. Sa stie si natia ce face poporul ales.
    Mi-e sila de mine ca am fost in stare sa-l votez pe Basescu!

  7. dle ciutacu.. curaj si innainte…
    cred ca o sa va mirati citi oameni vi se vor altura..
    chiar Nu se poate ca in Romania sa fi murit semnintia barbateasca … sa Nu fie un BARBAT capabil sa le dea de CAP.

    Chiar Nu pot crede ca toti se pot lasa manjiti … cumparati…santajati… ca ipochimenele astea PORTOCALII altceva Nu stiu.

    Decia a avut dreptate LUDOVIC ORBAN…cu paturile pe unde executa saritura ca puricele damele care fac politica… marinarului..
    vai de tara noastra…si de noi..
    ne rinocerizeaza astia in COBAI..

  8. sa ne astepte la votttt.
    mizerii umane… daca NU gasesc si ei un barbat adevarat sa le dea de fata mizeria in care traiesc.
    Bine ca au pretentii sa ii respecte lumea… cind ei toti au luat-o pe andresan…

  9. Că mi-am adus aminte, zici tu Victore acolo că Băsescu încearcă să dea foc ţării. Hai să spunem că face asta după ce, în prealabil, Parlamentarii noştri au turnat gaz pe ţară.
    Nu mai încerca să dai vina doar pe Băsescu, dă vina pe toţi politicienii pentru că toţi sunt vinovaţi nu numai unul singur.

  10. @dimitri: daca ai citi cu atentie, ai remarca faptul ca i-am facut iresponsabili

  11. aidi bre…pai ma facushi sa pierd 5 min blogul adminitratiei prezidentiale?…raule.
    Cu mainile curat murdare…bine zis.
    Te rog nu le mai face reclama ca ne pierdem timp cu ei.

  12. Dle Ciutacu de ce nu le faceti publice imediat? Asa cum prezentati da impresia doar a unui targ la care cei care v-au contactat si va contacteaza nu au descoperit inca “pretul corect”.
    Daca e bal bal sa fie.

  13. Victore, abia astept sa-mi fie confirmate banuielile ! Inclusiv despre corectorul de plumbi. Blondele din PDL nu stiu sa numere! Sa nu patesti vreun necaz! Una uita citi ani are,alta incurca zerourile.

  14. E la ananghie marinarul.Nu toti oamenii din tara asta pot fi cumparati,nu toate blondele sunt proaste si in slujba lui,ba chiar impotriva lui si de partea altora,desemnate de institutii inalte in stat.Nu se da acelasi inteles pe care il da el cuvantului natiune.Exista oameni in tara asta care actioneaza din principiu,fara interes material,pentru ca asa dicteaza constiinta.Nu mai poate frauda alegerile?E disperat?Eu zic ca si-a ales gresit blondele.Ar trebui sa le faca rost de un gram de genialitate.Dar asta nu e de vanzare.Ceausescu,daca te suspecta de genialitate,cu forta te lua in sistem.

  15. Ma tot intreb si eu de ani de zile daca mai sunt BARBATI in Romania.Haideti, oferiti-ne o revelatie de toamna !

  16. Un politician cand e in incurcatura nu se duce la un post tv ostil .Cand un politician de calibru merge intr-o emisiune, discutia are cel putin directia pe care o stabileste conducerea trustului (ca merge Basescu la Realitatea sau Tariceanu la Antena tot aia e).
    In Romania presa e condusa de doua personaje foarte controversate si care isi impun interesele prin trusturile lor.
    Oricat de onest ar fi domnul Ciutacu, din pacate este in curtea unui securist oportunist si plin de tupeu despre care se stie clar ca da ordine in redactii. Alternativa ar fi la banditul de Vantu :).
    Cred ca domnul Ciutacu isi supraestimeaza in public puterile si informatiile pentru ca din experienta de business va zic, cine are informatii sanatoase ori le foloseste ori tace dar in nici un caz nu ameninta cu ele pe toate gardurile.

  17. Este sau nu Parlamentul Romaniei o adunatura de corupti?

    Nu putem numi coruptie faptul ca, spre exemplu: Dl Paunescu isi permite sa doarma ca un nesimtit in Parlament; ca multi dintre parlamentari sunt membrii in tot felul de Consilii de Administratie de unde castiga sume lunare echivalente cu salarul de parlamentar pe un an, fara sa aiba nici o problema de incompatibilitate; ca prezenta la Parlament (deci la lucru) este optionala iar un parlamentar semneaza condica pentru alti 10 colegi; ca Dl. Voiculescu, turnator dovedit si banuit ca a sustras bani din conturile lui Ceausescu, a aranjat alegerea in fruntea Comisiei Parlamentare de investigare a conturilor lui Ceausescu un om de incredere (Senatorul Sabin Cutas) si, ca prin minune, aceasta comisie a stabilit ca de fapt Ceausescu nu a avut nici un ban; ca Dl. CV Tudor si-a permis sa faca circ anul trecut la prezentarea Raportului Tismaneanu si sa ii ameninte pe D-nii. Plesu, Liiceanu si Patapievici ca ii arunca de la balcon; nu este coruptie nici faptul ca unii dintre parlamentari nu au initiat in viata lor vreo lege sau mai mult, nici macar nu au luat cuvantul in plen…etc. Aceasta nu este coruptie ci NESIMTIRE !

    Continuarea pe http://www.khris.ro

  18. Domnu Ciuatcu,ascultati aici un banc proaspat:
    Dupa alegerile din noiembrie,portarul de la sediul Guvernului ii spune sefului sau: – Sefu,matale crezi in paranormal?
    – Numa-n parandarat,da de ce?
    – Pai azi dimineata,cu noaptea-n cap, aud la usa: boc-boc! Ma uit pe vizor – nimeni… Dupa un timp,din nou: boc-boc! Ma uit – nimeni ! Intreb: Cine-i acolo?
    Aud:
    – Boc! Ma uit din nou – nimeni! Si tot asa – doua lungi – una scurta si nimeni…
    – Si ce-ai facut?
    – Pai n-am deschis ca nu stiu Morse…

  19. au dreptate cu “limbile catifelate”, dar au incurcat posesorii. Sunt limbile lor pe dosul marinaresc.

  20. Vezi ca mizeria aia de blog e un fenomen care a durat exact o ora, de la 5.30 cand a postat ala articolul, pana la 6.30 cand s-a imbatat si a adormit probabil.
    Din 9 comentarii, unul e al tau si altul al lui Andronic, iar celelalte sapte ….ale autorului articolului. Daca remarci sunt la interval de doua minute, mai des nu-i permitea setarea blogului probabil .
    Pot sa-ti mai dau adrese de chestii din astea, intelectuale si folositoare; sunt facute de fostii lipitori de afise ai PDL din campania electorala, actualmente functionari publici pe la diverse primarii de ale lor, au conexiune moca la internet, si timp cat cuprinde.
    PS
    Plec singur, da unde ma duc nu-ti spun

  21. cine rade la urma , rade mai bine..
    vine vremea lor….chiar daca nu avem Barbati ,poate vrea Dumnezeu cu noi

  22. Din “razboiul” asta cei mai castigati iesim noi, “pulimea”. Da, exista termenul asta si raportand multimea la presa, nu doar la politicieni. E interesant sa vedem ce faci si tu, Victoras, ca de dat in stanga si-n dreapta vedem ca poti, ca sa emiti pareri (si) pertinente, apreciem. Dar.. mai sunt multe de stiut… Chiar asa.. niciodata n-am inteles, de ce e nevoie de santaj, de manarii de culise, de daca, de parca? De ce.. “O sa spun eu tot ce stiu despre el daca aflu ca ala e”. Da de ce nu spui direct? Ca sa stie si pulimea! Aaa, misculatii, limbi pe ascuns, stim noi!

  23. m-am saturat de toti politicienii astia,inclusiv de toate televeziunile care relateaza toata ziua despre ei, poporul are alte nevoi decat udrea,base,voiculescu si tariceanu!

  24. D-ar-ar D-zeu sa fie alimentata mizeria aia de Turcanu!!!!!!!!!! Sa vezi distractie!! De la Badea mi se traje!

  25. Un sociolog italian acuză serviciile secrete de manipulare a populaţiei în cazul Mailat

    Cazul Mailat, o gravă, dar în fond banală ştire de fapt divers, a căpătat dimensiuni de criză bilaterală între două ţări din cauza unei manipulări în care au fost implicate puterea politică şi serviciile secrete din Italia.
    Sociologul italian Marzio Barbagli susţine că a existat un plan real de denigrare a Bucureştiului, susţinut de fostul primar al Romei Walter Veltroni şi de servicii secrete fidele acestuia.
    Potrivit teoriei lui Barbagli, planul a contribuit la răspândirea xenofobiei în Italia, facilitând accederea la putere a actualului guvern de centru-dreapta, condus de Silvio Berlusconi. Totul a început imediat după uciderea Giovannei Reggiani la Roma, în octombrie 2007. Şeful Partidul Democrat, condus de fostul primar al Romei Walter Veltroni, a lansat atunci teoria conform căreia aderarea României la UE este principala sursă a lipsei de siguranţă din Italia.
    Oamenii s-au speriat şi au votat pentru Berlusconi, care promitea măsuri dure pentru restabilirea siguranţei publice. Nimic mai neadevărat, demonstrează sociologul italian.
    Datele prezentate de Barbagli, în cartea “Imigraţie şi Criminalitate”, arată că numărul infracţiunilor săvârşite de români în Italia a rămas constant în ultimii ani. În schimb s-au înmulţit infracţiunile grave săvârşite de comunitatea imigranţilor albanezi.
    Rezultatul este că cei mai mulţi italieni se tem acum foarte mult de români şi sunt mult mai indulgenţi cu albanezii şi marocanii. Problema securităţii nu a fost rezolvată în nici un fel, Berlusconi a recăpătat puterea şi România a rămas o falsă sursă de teamă pentru italieni, a concluzionat sociologul.

  26. As vrea s-o vaz p-asta cu aflatul: adicatelea o sa hack wordpress-ul si o sa torturezi ip-urile pana varsa tot? Cred ca ai incalcat legea a cincea. Te-ai luat prea tare in serios.

  27. Mi-a placut ce a scris Iancu.
    “Cu mainile curate” are ce are cu tine dar ‘se vede’ ca e prostovan.

  28. oameni buni citi si voi constitutia si vedeti ce poate face presedintele si ce nu

    si o alta intrebare catre domnul Ciutacu.. cand un membru din partidul PC, greseste, face o frauda de ce nu vorbesti la sinteza zilei? doar ptr ca e Dan Voiculescu in PC si tine toate antenele?
    daca esti un ziarist adevarat, tb sa recunosti si greselile si faptele bune ale unui om..

    tu Ciutacu si daca afli maine ca un membru PC a dat foc parlamentului sa zicem tu nu spui nimic ca doar e de la Dan Voiculescu.. stiim cum e.. Dan Voiculescu da masini, apartamente ca o garantie ca faci si zici ca el.. cand nu mai faci ca el, iti ia si lingura din casa..
    dar asta inseamna sa fi ziarist.. sa fi o papusa si sa joci cum vrea circarul

  29. pot sa fac pariu ca in urmatorii 4-5 ani DNA -ul va continua nebunia anchetarii liberalilor.Basescu a facut un pariu cu Traian si viceversa ! Liberalii trebuie desfiintati,izul istoric trebuie total inlaturatm din politica damboviteana pt ca oricand ar putea sa nasca …concurenta “pe dreapta”…Asadar,nu-i slabiti nicio clipa tovarasi !

  30. Multe comentarii pe aceeasi tema. Nu vreau sa acuz, dar de ce e nevoie “sa se intample” ca sa vedem “…in stanga si-n dreapta, crunt, cu nume, locuri, fapte, documente sume si tot ce e necesar…”? Sunt curios.

  31. Ori de cate ori citesc despre “securisti” in bloguri sau ziare ale domnului Voiculescu, ma gandesc ca populismul, aroganta si ipocrizia ar trebui sa aibe totusi si limite.

  32. Simplist vorbind, eu cred ca Dl Baseascu-Presedintele Romaniei, este cel mai vinovat de toata marsavia la care este supus cetateanul, contribuabil de rand.
    Explicatii in sustinerea afirmatiei am multe,zic 2.
    1.De cand a ajuns la putere principala preocupare a domniei sale a fost aceea de a se razbuna pe dusmanii politici, folosind sitemul.Chestia asta a durat cam 2 ani in forta.
    2.Caracterul domniei sale de”killer politic” denumit astfel de CT.Popescu, face rau intereselor noastre.Pe noi nu ne bucura sa vedem cu i-a tras-o lui Tariceanu, atata timp cat tara sufera de pe urma acestui lucru.

    3.Nici acum in al 12+1 ceas nu renunta la apucaturile lui, nu sta la masa tratativelor cu premierul sa ia o hotarare inteleapta pentru Romania cand s-a pierdut si ratingul de tara, cel mai grav lucru care ni se putea intampla.

    ……………………………………….

    In emisiunea de aseara,sinteza zilei, Victor Ciutacu a pus o intrebare excelenta d-lui Geoana, care vrand nevrant a intrat in acest joc murdar pentru putere initiat de la cel mai inalt scaun, l-a intrebat ; de ce vrea ca acest Guvern, care are zilele numarate sa aprobe legea profesorilor?
    Victor, scuze, nu te-am citat exact, insa esenta era, de ce nu asteapta ca urmatorul guvern sa dea aceasta lege, in conditiile in care PDS sta bine in sondaje, deci nu castiga multe procente din asta.

  33. este prima oara cand iti las un com,dar nu prima ora cand iti citesc blogul…..imi placi la fel cum imi place badea si gheorghe…..si crede-ma ca e de bine.(suntetzi toti trei desteptzi si arogantzi:)))
    Vreau sa-ti multumesc tie si lui badea prin intermediul tau (din moment ce adresa de mail de la antena nu merge)…pentru ca suntetzi mereu directzi si fara frica…..spunetzi intotdeauna ceea ce credetzi….romania are nevoie de lume ca voi care sa deschida ochii populatiei…..
    continua sa faci ceea ce faci!!

  34. Dar toti ati luat-o razna?
    Chiar nu mai vedeti nimic in jur. Basescu este cauza tuturor relelor din Romania? Il vad pe Dl.Nastase care vine la A2 si ne arata cum a descoperit dansul fata unei alte Romanii la Mizil. Romania nu are doua fete, si chiar daca ar fi asa, dansul si partidul care s-a aflat multi ani la guvernare are o mare parte din vina. Si voi care il slaviti pe Tariceanu ca pe un Zeus nu vedeti sau nu vreti sa vedeti cum impart banii bugetului acesti camatari dupa bunul plac. Va pierdeti in amanunte care nu ajuta cu nimic romanul de rand. Cedeti ca pe noi ne intereseaza, ca planteaza Basescu sau orice alt politician brazi sau salcami in judetele afectate de inundatie? Vrem sa ii vadem legati pe cei care au distrus acele paduri.Sunt multe de spus, si tu ne iei de fraieri cu bancuri despre blonde.

  35. Eu am impresia ca lui basel i s-a spart populismul in fata ca un balon de sapun.

    Taricelu a avut o bafta fantastica cu criza globala. 😀

    Uite voturile in chestionarul de mai jos.

  36. Daca ar fi s-o luam strict estetic, ti-a cam tras-o. Si, ca un lord ce esti, nu te superi pe cineva care ti-o trage cu talent. Chiar daca nu are dreptate 100% (asta numai tu poti s-o stii), ceva procente sunt pe-acolo. Asa se vede de departe.

  37. Victore,de unde dracu’au astia de la P.D.-L.atatea bani pentru campania din aceasta toamna?Deja au impanzit toata tara cu corturi,bannere,mesuri,…etc!
    In cateva comune din judetul Buzau,Cezar Preda a ,,daruit” …30.000. de televizoare!
    In Ialomita,au dat cate un purcelus la fiecare familie in cateva comune!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.