Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Epistemologic vorbind, jos Tiranu’!

Epistemologic vorbind, jos Tiranu’!

Motto: “Nu-i un premiu. Înseamnă să ieşi în maiou pe viscol” (Crin Antonescu)

Stiam ca Medelin are o parere execrabila despre prezumtiva candidatura a Prostanacului impotriva Consumatorului, dar mi-a placut cum a formulat-o aseara la “Vorbe grele”. Ca eu nu cred absolut nici o iota din tanguielile televizate ale mincinosului sper ca nu constituie vreo noutate pentru voi. Da’, fiindca goarnele prezidentiale au inceput (la comanda) demolarea preventiva a banuitilor de lezmajestate Sorin Oprescu si Crin Antonescu, o sa-mi scriu, pe scurt, parerea despre tema asta profund falsa si o sa-mi precizez in mod clar pozitia.

– Eu cred ca singura cale ca Basescu sa nu mai candideze e sa-l anunte Licuriciul, care l-a si facut presedinte, ca-i out. Si sa se declare invins, la tv, de sistem, dand vina pe coruptie sau invocand necesitatea sangelui tanar in sistemul politic.

– In actuala conjunctura politica, orice contracandidat al lui Basescu, indiferent cum il cheama, porneste cu sanse minime. E cvasiimposibil ca, in conditiile in care coalitia PSD-PDL va exista pana la alegerile prezidentiale, sa spere cineva ca poate invinge masinaria care-i va sta la dispozitie sefului statului. Singura speranta poate fi ca l-a apucat neghiobia umilirii in an electoral a bugetarilor.

– Daca, totusi, unul dintre Sorin Oprescu si Crin Antonescu se va aventura in cursa anti-Basescu, oricare dintre ei sau amandoi la un loc, sustinerea mea pentru ei/el va fi neconditionata. Dincolo de faptul ca-mi plac amandoi ca oameni, consider ca nici un efort nu-i prea mic pentru a-l schimba din functie pe cel mai nociv si mai toxic dintre presedintii Romaniei de dupa Ceausescu.

UPDATE: Fiindca stiu ca melodia de mai jos face rau la ficatul portocaliu, enjoy it!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

109 thoughts on “Epistemologic vorbind, jos Tiranu’!

  1. ..e si victimizarea o strategie ..de ce sa latri si sa musti..cand poti sa-ti plangi de mila televizat..un glas suferind+un ”draga stolo” mestecabil pt ”masa”…+ lacrimioare ce te imbie la ”supunere”…hmmm..etape ce i-au functionat pana acum d-nului ”atitudine nestatornica”..imi dau demisia..nu mi-o mai dau!

  2. ar fi bine dk domnul Oprescu s-ar arunca in competitie impotriva lu’Zeus, dar cred ca sansele lui vor fi destul de mici. Oricat de nociv ar fi Zeus el se bucura inca de destula sustinere de la popor.Oricat de negativista si de pesimista as fi cu privire la sansele reale ale domnilor Oprescu/Antonescu sper sa avem parte macar de o incercare de schimbare.

  3. Că Traian Băsescu mai nu vrea, mai se lasă vis-a-vis de candidatura la alegerile din toamnă – iarnă nu mă surprinde. Modul cum o face îmi provoacă însă scârbă, toată punerea în scenă îmi aminteşte de un film vietnamez de prin anii 80 în care un el şi o ea discută despre căsătoria lor. Ea, plină de avânt romantic şi nemaiputând să aştepte îl întreabă pe el când preconizează ca va avea loc fericitul eveniment. El, responsabil, omul nou al noilor timpuri, răspunde serios, fără cea mai mică implicare emoţională că se vor căsători când vremurile vor permite, că acum(atunci) ne este momentul, şi că poate peste 5 ani, poate altă dată. Asemănarea de care vorbeam între dilema prezidenţială şi cea a tânărului aspirant la maturitate conjugală îmi pare mai mult decât evidentă. Problema cea mare nu este cea legată de candidatura domnului Preşedinte în sesiunea toamnă-iarnă 2009 ci ce se va întâmpla din 2014, când “expiră”.

  4. umaresc acest blog si nu-mi vine sa cred..
    nici-un comentar critic …mi-e greata!!!!

  5. GEo!!!
    Aia cu modul in care a fost el “tratat” de sistemul medical din Romaniam in greaua suferinta cu care a fost incercat, a pus capac la toate! Pana si cei mai abitiri sustinatori ai lui stateau a doua zi, la slujba la care ma prezint contidian, cu nasul in pamant. Cert e ca da din ce in ce mai des cu oistea-n gard!

  6. Tara inca frumoasa, inca bogata, inca/insa locuita caut conducator luminat. Permisul de conducere eliberat de licurici constituie o conditie obligatorie pentru cei ce isi depun candidatura. Putin Medvedev haraso avantaj. Balbaitii, sasiii, omul ros’ ca si cel span sunt rugati sa se abtina. Astept provincia si ploaia de la rusi. Ofer in schimb curcubeu la zile mari.

  7. Domnule Ciutacu , intr-o emisiune anterioara ati afirmat ca nimeni nu are cine sa il schimbe pe Traian Basescu, ca nu exista nici nu om politic capabil sa aduca schimbarea schimbarilor. Asta o spuneti voi ziaristii, dar noi oamenii de rand nu suntem de acord. Cu toata responsabilitatea va spun ca schimbarea schimbariloe vine de la domnul doctor Sorin Oprescu. El este destept, carismatic si poate sa faca multe pentru noi, dar din pacate nu este lasat. Ne-am saturat sa ne conduca toti incapabilii si fara cunostinte necesare. Va rog sa numai faceti comentarii rautacioase la adresa domnului Sorin Oprescu. Chiar daca a promis ca nu va candida, noi alegatorii il rugam sa candideze pentru ca oamenii il vor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.