Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Olivoar, circăreaso! Ai pup iu veri maci

Olivoar, circăreaso! Ai pup iu veri maci

Mai tineti minte cine era cel mai mare contestatar al semnaturilor stranse pentru candidatura ca independent a lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei? Daca nu, va spun eu: Lavinia Sandru, circareasa de vocatie si comportament a partidului cu doi membri, care cauta in liste, in direct la Realitatea, morti, bolnavi si bebelusi prin curtile private ale oamenilor.

Ei bine, Dumnezeu e sus, acolo, si nu doarme. Individa, care vrea sa candideze la independent la mine-n colegiu, a primit azi exact ce merita: un megaflit! Citez din Mediafax cu o satisfactie diabolica: “Biroul Electoral Muncipal Bucureşti a respins candidatura Laviniei Şandru, ca independent, pentru un mandat de deputat în Sectorul 5, motivaţia fiind că aceasta a depus doar o listă originală şi trei copii legalizate cu semnături, în loc de patru exemplare originale”.

Fireste ca acum patachina se da victima si se adreseaza instantei: “Mă aşteptam la această situaţie, pentru că noi am fost persecutaţi tot timpul din 2005, numai că această decizie, evident împotriva mea, ca persoană, şi împotriva PIN, ca partid, la limită, putem spune că răstoarnă anumite principii ale statului de drept. Mă refer la faptul că nu mai au valoare copiile autentificate la notariat”

Imi permit, pentru victoria simtului civic asupra metodelor securiste (parca asa-i zicea in campania de la locale, nu-i asa, Siminico?), sa va postez, cu sprijinul chinezesc al Monitoring Media, o secventa din emisiunea mea de aseara:


Victor Ciutacu: O să fiu foarte ticălos în această seară, dar nu la adresa dumneavoastră. Dar tot la adresa unei femei. Care nu a avut, nu are şi nu va avea ce căuta vreodată în emisiunea asta. Doamna Lavinia Şandru. Tocmai a demisionat din PIN din motive care nu mă privesc şi candidează independent în sectorul 5. S-ar putea întâmplător la mine în colegiu. Şi acum, dat fiind că doamna Şandru are nevoie de semnături şi bănuiesc că şi le-a depus, dacă a depus candidatura, 5% parcă din numărul de cetăţeni votanţi, şi dat fiind că Lavinia Şandru a făcut cea mai mare gură în campania electorală, şi verificări şi dezvăluiri şi paradezvăluiri privind autenticitatea semnăturilor de susţinere a candidatului Sorin Oprescu la PMB, găsiţi legitim demersul meu de a mă adresa Biroului Electoral de Municipiu să-mi pună şi mie la dispoziţie, cum i-a pus doamnei Şandru în cazul lui Sorin Oprescu, semnăturile ei?

Raluca Turcan: Orice cetăţean…

Victor Ciutacu: Şi pe care să le verific şi eu prin sondaj. Cu susţinerea PIN candidează. Sunt ticălos dacă cer de la BEM toate semnăturile pe care le depune Lavinia Şandru?

Raluca Turcan: Eu cred că cetăţenii vor valida persoanele potrivite sau nepotrivite pentru politică. Şi lucrul acesta ni-l asumăm cu toţii. Dar puteţi să faceţi lucrul acesta.

Victor Ciutacu: Domnilor de la BEM, fac o solicitare la dumneavoastră. Dacă nu-i suficient de oficial asta, mâine vă fac o hârtie, vă rog frumos să-mi prezentaţi toate semnăturile depuse de Lavinia Şandru cu serie şi număr de buletin, cum i le-aţi dat ei în cazul lui Sorin Oprescu. Ca să fie egalitate de tratament. Şi să le verificăm prin sondaj.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

39 thoughts on “Olivoar, circăreaso! Ai pup iu veri maci

  1. ba…singura data in 2 ani cand nu pot sa nu fiu de acord cu tine.
    dar cu doua amendamente:
    1. si oprescu a fost la fel de ticalos la faza cu semnaturile.
    2. cineva se prinsese cu mult mai inainte. cineva care a trimis-o pe centura politici.

    si cu asta fiind zise iar se termina intelegerea noastra.

    te pupic

  2. @el: 1. mi se falfaie. scopul scuza mijloacele. 2. Basescu a luat-o de buna de pe centura, a folosit-o, a maritat-o si a trimis-o inapoi acolo cand s-a uzat…

  3. doamne ce ma bucur! sper sa nu o mai vad niciodata pe la tv!
    am eu o pica pe cei ce schimba partidele si doctrinele mai des decat lenjeria intima.

  4. Era de asteptat, “cine seamana vant culege furtuna!”…

    EDITAT DE MINE: Hai sa nu fim porci, e maritata si are un copil

  5. Excelent! Exact cum merita! M-am saturat de deontoloaga, anticomunista, antisecurista, etc. vietii. Ca nu mai puteam cu ea! Pa si pu….

  6. ART. 30^1
    În vederea înregistrării propunerii de candidatură, fiecare candidat independent depune personal la biroul electoral de circumscripţie 4 dosare, fiecare cuprinzând următoarele:
    a) cerere de înregistrare a candidaturii sub semnătură proprie, cuprinzând datele prevăzute de art. 29 alin. (10), cu indicarea funcţiei pentru care candidează;
    b) documentele prevăzute la art. 29^1 lit. b)-f);
    c) un exemplar original al listei susţinătorilor.

    extras din legea 35/2008

  7. @cineva: ea asa spune, eu n-am vazut nici o demisie scrisa. poate-s eu prea mic pentru ea. fiecare dintre noi doarme asa cum isi asterne.

  8. Foarte tare… ma bucur pentru ea… pe de alta parte ” @el ” are perfecta dreptate … nu poti ptr unii sa fi muma si pentru altii ciuma… Pe de alta parte dle Ciutacu, citatul machiavelic este : ” scopul scuza mijloacele daca scopul este nobil…”. Iar eu nu vad nimic nobil nici la doctor, nici la “centurista”… Ma rog, asta pana mi-o ajuta D-zeu sa opresc(u) masina si, intr-un gest de lunga si lata vibratie patriotica, sa sarut asfaltul autostrazii suspendate… Doamne ajuta !

  9. Buna, rea, de pe centura sau de pe langa, cu totii ii vom multumi pt initiativa avuta pentru modificarea metodologiei de calcul a indemnizatiei parentale. (Poate chiar si dv, stimabile Ciutacu).

  10. Mi se pare echitabil..dar nu stiu de ce te ataci atat Victore…treaba cu semnaturile…e mare vrajeala…eu am semnat pt Doctor..si ce am de castigat? Sigur nu am de castigat ceva. As fi semnat si pt Lavinia..ca tot la fel castigam. De castigat au ei, voi…restul…oamenii care ar trebui sa faca parte din clasa de mijloc…ajung la o stare de sictir si preferea MTV ul in loc de ANT1,2,3, Realitatea…etc.
    Un tanar de 28 de ani…care nu prea mai vede cu ochi buni tara asta care se imparte in 3 categorii–POLITICIENI-OAMENI DE AFACERI—OAMENI DE PRESA. Daca te vei duce pe la tara , ca e sezonul culesului vinului, o sa remarci su uimire ca pe amaratii aia nu i intereseaza cine si cu ce semnaturi se inscrie in cursa electorala…ei au alte probleme depsre care voi DEONTOLOGII (ca si tu tot din gasca esti) vorbiti…dar in soapta….sa nu se auda. Spor la rating (ca tot le arati in fiecare zi…si pe ANT 3 la fel la Sinteza…la fel se face) si vorba Marinarului…sa traimi bine..dar in orice tara …numai in Romania NU.

  11. lavinia sandru e o nulitate care nici macar nu ar trebui bagata in seama.
    marea ei cariera politica s-a sfirsit inainte de a incepe cu adevarat…

  12. Domnu’ Ciutacu, detasat de subiect, am vazut pe net o emisiune a TVR in care erau invitati: Prigoana, Gheorghe Zamfir, Luminita Anghel si Conferentiarul universitar Dumitru Bortun. In afara de subiectele de campanie pe care invitatii nu s-au sfiit sa le abordeze, m-a impresionat si m-a determinat sa revin cu picioarele pe pamant, o fraza a lui Zamfir: “Am trait 30 de ani in centrul Parisului, 8 ani in Canada si 3 ani in Elvetia, am stat aproape 40 de ani in omenire si am imvatat ce inseamna democratia, in cele mai democratice sisteme de pe planeta si cand am venit aici am ramas crucit, mi-a cazut parul din cap si am facut bube din cauza lor, mi-au ras absolut toate posibilitatile si imposibilitatile,mi-au luat aerul de respirat si vorbesc de democratie! …cine domne? Zamfir a trait 30 de ani in centrul Parisului si tu-mi vorbesti de democratie aici?”
    N-am nici cea mai mica admiratie pentru OMUL POLITIC Gheorghe Zamfir, da, sa fim seriosi, a sintetizat intr-o fraza, tot ce inseamna cotidian in Romania. Asta ar trebuii sa ne cam puna pe ganduri, macar acu’ in al 12 ceas! Cu respect!

  13. Victore las-o in plata Domnului ca o faci celebra si-i pui in geanta mandatu’ de deputareasa

  14. sectoru’ 5 e ala cu victime,cu telenovele, maceac’as…o faci “heroina” si decat asta asteapta

  15. pai Dumnezeu NU doarme…..Nu era buna decat sa-l hartuiasca pe doctorul Oprescu.
    ba au pus pe unii sa faca plangere penala importiva lui la parchet… DAR MIRACOL BEM le-a raspuns ca petitionarii NU erau in listele de sustinatori.

    ASA CA NU UITATI POLITICA E O C…VA , DNA SANDRU A FOST DOAR UNEALTA JEGOASA CARE A FOST FOLOSITA..

  16. ba voi nu vedeti ca asta,”politicianca” asta are nevoie de publicitate,nu s-a rins nimeni?

  17. Sa fim realisti si mai ales sinceri macar cu noi insine; nici Oprescu si nici Sandru nu au strans nr de semnaturi suficient pentru candidatura. Nici unul dintre ei nu avea in spate un partid care sa stranga semnaturi, daca socotim ca partidul doamnei Sandru are 2 membri, celalalt fiind seful. Ce a manat-o pe dumneaei in lupta, nu am habar. Nu cred ca a mizat pe faptul ca Gusa va intra in turul 2 odata eliminat Oprescu. Atunci?… Mister.
    Daca as crede in conspiratii adacadabrante as ajunge sa cred ca Sandru a vrut sa-l faulteze pe Oprescu pentru a face din el un martir si a-i creste cota pe piata politica, iar la urmatoarele alegeri prezidentiale sa mature cu Basescu pe jos. Si ca Oprescu nu a vrut sa dea vrabia din mana pe cioara de pe gard si a ramas ca fraierul la primarie. Sau a vrut sa arate ce poate la primarie si sa revina in forta la anu’.
    Adevarurile sint mai simple si mai dure: loveste in oricine si oricum numai sa iesi in evidenta…

  18. Ca un bun creştin ce sunt, îi doresc ca Justiţia (care ştim de partea cui este, da?) să-i dea dreptul la candidatură. De ce nu?! (Deşi va fi un NU!) Mă obişnuisem cu ea, făcea parte din cadru. Pentru mine e un fel de OTV, nu mă uit, nu ascult, dar îi aud pe alţii vorbind despre… Şi mă distrează cât de prinşi sunt de subiect (ori de persoană). Vă daţi seama, taure cum mi-s (adică conservator până-n măduvă!) tare greu m-aş obişnui cu o altă Lavinie. Şi-apoi şi don President, pe cine-ar mai trimite unde a trimis-o? Şi cum am mai sta noi şi ne-am distra, doar pentru că nu ne place persoana în cauză? (Dacă era trimisă altcineva, ne-am fi revoltat oare?) Aş vrea să reuşească. Mi-e milă de ea, pe bune!

  19. o intrebare, sunteti dispus sa folositi scopul scuza mijloacele la toata lumea, sau doar la prietenii dumneavoastra? ca pana la urma nu vad scopul. sa falsifice alegerile? sa fie neaparat primar dupa atata timp in care a pierdut? ca atunci si lavinia sandru, scopul scuza mijloacele, si e simplu scopul (sa nu candideze oprescu) scuza mijloacele (sa urle si sa se circariseasca la tv la vantu).
    din nou, dubla masura, parte a poporului roman. 🙁

  20. Acuma despre duduia Lavinia chiar nu comentez.
    Eu vreau sa comentez absurditatea acestei legi, daca acel articol postat de cineva mai sus este real. Cum adica, daca ma opresc la vreun cort din acela electoral trebuie sa semnez in PATRU exemplare ? Birocratie – birocratie dar nu dobitocie, sa ne fie cu iertare.
    Sa posteze un comentariu cineva care a semnat, indiferent pentru cine: CHIAR TREBUIE SA SEMNEZI DE PATRU ORI ???

  21. stiu ca esti capabil sa-ti duci la indeplinire intentiile vis-a-vis de madam lavinia. chiar fa-o, individa si-o merita. cat despre oana stancu, nu mi-a placut vreodata…

  22. Daca ati vedea listele de semnaturi ce ar fi trebuit sa-i sustina candidatura “doamnei”, ati avea ce studia. Si mai avea tupeul sa il acuze pe Oprescu… Imi doresc din suflet sa nu renuntati la ideea de a intra in posesia acestor liste. Ma indoiesc insa ca in mod oficial veti reusi. S-a intamplat atunci pentru ca trebuia oprit actualul primar
    Amintiti-va ca dupa ce PIN-ul a obtinut copiile complete ale listelor lui Oprescu, a intervenit prompt BEC-ul si a decretat ca nu e legal. Dar era tarziu. Invitatii de la Realitatea erau deja cu listele in fata si cu cu spume la gura, furibunzi, indignati si plini de moralitate. Daca atunci nu a fost legal, nu va fi nici acum. Legea nu s-a modificat in acest sens. Deci, nu va fi egalitate de tratament pentru ca s-a schimbat miza. Repet: NU RENUNTATI LA IDEEA DE A VEDEA ACESTE LISTE! Poate va veti tavali de ras sau poate veti capata imboldul de a-i pune mana in gat, in functie de unghiul din care veti privi problema. Cat tupeu poate inmagazina un om?

  23. Lasati-o sa candideze sa ia vreo 200 de voturi poate isi da seama in sfarsit de valoarea ei ca politician.

  24. Matracuca asta e ca o tumoare canceroasa a politicii,bagi chimioterapie in tine si ea dispare pt o perioada,cind crezi ca esti vindecat apare la alt organ(partid) şi iar cu citostaticele,dar buboiu nu şi nu.Sa dezvoltat in ditamai chistu de 50 de kg si are viziuni independente…bre mă leşi?!? bâşti la loc pe centura unde iţi este locul,că se supară nea cosmin si scoate cureaua…nu ca nu ti-ar plăcea…fatăăă…la naiba.

    p.s-geniali mondenii de săptămâna asta,faza cu base si udrea pe birou )))))

  25. centurista, cu sau fara toate semnaturile, deocamdata urmeaza sa am beneficii de pe urma legii cu care s-a luptat pt adoptare, e singurul politician care a facut ceva concret pt mine inainte de vot,iar in ceea ce priveste verificarea semnaturilor….asa e la bataie, daca dai e posibil sa si primesti

  26. Fata era combativa ! Adica, e pentru ‘contra’ !
    Se zice ca, in ori ce face, face cu pasiune !
    Acum, va ramane sa fie doar ‘contra’ barbatilor !
    E mult, e putin ??

  27. Ca sa zic si eu asa, o plac pe Lavinia.
    Daca ar candida, sigur ar castiga, daca e pe bune votul si nu facaturi.
    Fata asta chiar se implica, si ar facut ceva bun in viata politica si pentru noi cei multi si prosti, daca nu se “inhaita” cu cine nu trebuia; se stie, base cel fara scrupule.
    Imi cer mii de scuze daca am suparat pe cineva!
    Imi atribui chestia cu “prosti”, s-ar putea sa nu stiu ceva rau despre ea, din ceea ce am vazut este foarte buna ca politician!

  28. eu asociez numele lavinia sandru cu o fata barbateasca…….a celuilalt membru al P I N-ului!noroc ca nu stau in sectorul 5! Marean-vioara 1 ,daca urma si Lavinia Sandru era prea mult!

  29. Buna treaba Victore, ai vazut ce fata avea?!
    razbunarea arma cui stie sa o minuiasca baiete ,nu am stiut cit de mic si neajutorat e omul la durere, i se citea pe ochisorii umezi, dar nu uita ,e si ea un pion in mina sacalilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.