Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Am fost cel mai celebru fiu al cartierului

Am fost cel mai celebru fiu al cartierului

Foto: Adevarul

Cu durere-n suflet si regret, dar cu respectul cuvenit performerilor, va anunt politicos ca tocmai am fost detronat din pozitia de cel mai celebru fiu al cartierului legendar Izvor, Sinaia, Prahova, Romania, Uniunea Europeana, Planeta Pamant.

Dupa cum se poate lesne remarca, vecinu’ meu, nea Moise, zis Tiganu, tatal lui Africanu & Uriasu, sotul in viata al doamnei care ne-a oferit alinare ani de zile, pe monumentalul stadion Carpati Sinaia, cu semintele sale de floare si bostan, proprietarul florariei din gura pietei, adica vecinu’ meu, este liderul si, pe cale de consecinta, idolul nostru. Sa te-njure Basescu e un fapt banal. Cand te prinde, insa, Militia gonind cu 500 km/h e de deja eveniment mondial…

UPDATE: Moise a scos la vanzare fiara pe patru roti. Casunene, e momentul!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

31 thoughts on “Am fost cel mai celebru fiu al cartierului

  1. Bre da’ daca se exersa omul cu un F16 la joasa inaltime deasupra soselei sa evite rachetele sol-aer ? Poti sa stii cu NATO astia ?…

  2. da, stii ce declara dimineata ala de la politia rutiera? ca e doar o eroare si ca aparatele functioneaza perfect.
    ba, cum muschiul meu functioneaza perfect daca a dat eroarea aia??

  3. …din exces de zel “Radaristic”, cred ca Militianu’ a incurcat cuantumul amenzii cu viteza. Ia sa verifice cu atentie nea’ Vasile Moise sa nu cumva sa constate ca trebuie platita vreo amenda de 12 ron!

  4. mi-a placut candoarea politistulu ce zicea ca aparatele sit bune da nu stie cum a aparut asa viteza in rest ce sa zic decit ca traim in tara tuturor posibilitatilor

  5. …stres maxim cu blonda de aseara. Ce-nseamna sa vorbesti o ora si sa nu spui nimic! Are dascal bun, Stolo…:)))

  6. Şi ce ar trebui să facem când ne trezim cu …eroarea la cutie? Şefu’ miliţiei n-are nimicuţa de zis?

  7. da` cu tensiunea si pulsul cum sta acest cetatean care sfideaza gravitatia?

    daca am accepta PRECEDENTUL JURIDIC, toti ceilalti amendati, evident cu viteze proportional mai mici, ar putea contesta amenzile, nu?

  8. …apropo de Badea, imi permit sa-mi dau cu parerea, “nimicul ala de la Prima” (intentionat nu-i pronunt numele!) nu merita atata atentie, da-l in gura Militiei… Bai, Mircea, lasa-l frate sa urle singur la luna, a prost, nu mai ocupa spatiul emisiunii cu toate dobitoacele! Omu’ala e de “porc” si cu asta basta! Mircea, prietene, (“prietene” in sensul cel mai bun) mascariciul ala se duce la vale,(a nu se intelege ca a fost vreodata sus!) nu a interesat si nu intereseaza pe nimeni ce are el de spus. Fi bun, Badea, ignora-l! Bunicul meu, Dumnezeu sa-l ierte, m-a invatat un proverb, care a devenit un principiu pentru mine: “Cainele moare de drum lung si prostu’ de grija altuia!” Cu resoect!

  9. @Didi_Sfiosu: lasa-i, frate, sa se certe intre ei, cu mijloacele lor, nu la mine.

  10. Domnu’Ciutacu, din fericire nu am nici cea mai mica simpatie pentru vreun partid, da’ ieri-seara am avut o “revelatie”, nene! astia de la pedele cred ca au tactici bine aprofundate spre a fi aplicate in campanie de fiecare candidat al lor… toate blondele cu treburile gospodaresti, toti “blonzii” cu discursuri reactionare… in ce tara traim!

  11. Aparatura de 2 lei adusa si vanduta aici pe bani buni (publici, deh).
    Asta ar trebui sa scoata in evidenta presa nu mistocareala fara finalitate.

  12. …cat ma amuza Doamna Turcan, “-Vrem sa-i indepartam cu orice pret pe PNL-PSD de la guvernare!” …sa facem noi coalitie cu PNL, ca vorba aia, astia diriguiesc tot ce misca in teritoriu :))) da de ce nu vrea sa faca o coalitie cu UDMR sau PIN ori PNG?…:))))

  13. …aaa, am inteles, au platforme si programe politice apropiate… bla, bla, doctrina, ideologie, dastea!

  14. Dom’ Ciutacu, eu is precum Kafka… vin ideile din mers…:))) procesez mai greu! :)))

  15. didi_sfiosu ori e militian,ori e vreun fel de Fane Spoitoru’ dupa cat il duce procesorul…cat despre treaba cu viteza lu’ peste,astept ca maine sa apara o hartie oficiala a IGPR-ului prin care:SE aduce la cunostinta lelei Floate ca pe data de 23.10.2008,pe raza localitatii Tancabesti a fost depistata bei,circuland cu o viteza de 100 KM/H,pozata de aparatul radar cu papornitele in mana!” asta ar fi genial…

  16. Revenind la topicul discutiei…
    Imi amintesc de un banc, sau de o schita dintr-un almanah Urzica de acum vre-o 20-25 ani: Unul incerca sa-si vanda Trabantul si pe bord lasase, ca din intamplare, vre-o 5 amenzi pentru depasirea vitezei, desi masina lui nu reusea sa ajunga la 30-40 Km/h… Pana la urma marturiseste: se chinuia vre-o 2 ore sa ajunga in varful unui deal, la poalele caruia era un echipaj de militieni cu radar si-si dadea drumul din varful dealului iar pana jos ajungea la 90-100km/h. Si lua amenda. Astfel nici nu mai era nevoie de verificarea masinii de potentialii clienti…
    Personal mie mi s-a intamplat altceva, si anume ca alergam noaptea cu 130 km/h si m-au oprit si mi-au zis ca aveam 87…de unde rezulta ca aparatele radar sunt perfecte iar atunci cand depasesti viteza legala o faci cu exact cat vrea organu’.

  17. am murit de ras cand am vazut chestia aia. astia de la politie sunt chiar asa de tonti?? sa zicem ca e toata chestia informatizata si ca nu s-a uitat nimeni peste foile acelea. pot intelege acest lucru. dar softul ala de rahat cine l-a facut? nu exista niste limite pe acolo sa nu apara valori aberante?

  18. Era o vreme cand eram si eu student si faceam naveta Bucuresti – Bacau cu sefu’ meu de atunci. Avea sefu’ o Leganza, si mergand pe la 12-1 noaptea, n-avea nici o taina: se punea pe banda continua si baga 200 la ora mai tot timpul, fie ca era localitate fie ca nu (la ora aia nu era tipenie de om nicaieri, ca de fel conducea foarte preventiv). Ei, si pe la Buzau ne-a prins radarul: tot asa, 8x Km/h. Va dati seama ca tot drumul pana la Bacau am stat si ne-am tot intrebat daca nu cumva ne-a prins la o pornire de pe loc … ca in rest sub 120-130 nu avuseseram.

    In rest, traiasca politia cea atot-protectoare si ingrijorata pentru siguranta si increderea noastra.

  19. cu ce a prins asta 500km/h….:)))……nu are mircea badea dreptate in privinta politistilor….ce idioti

  20. uitasem….asta nu arata ca unu care isi permite un ferrari sau lamborghini sau nu stiu ce marca de masina sa atinga 500kn/h

  21. bravo vitusha….vazui si eu asta pe net ieri si chiar o trimesei la the sun acia…dk apare ceva te tin la curent sa vada si insularii astia k veyronul lor e moft pe langa sageata din carpati….apropo moise si africanu pe vremea lu ceasca aveau atelier auto in spate la farmacie….deh,acu se vad realizarile epocii de aur bre….sa vina militia!sa ia lu moise marfa…hai bafta….si hai dinamo…acu cat e pe val…ca te stiu dinamovist de la pavilioane arena…!

  22. Rusinica (scuzati cacofonia) colegilor de la Antena 3, ca interviul nu e luat la Ploiesti, si nici omul nu e Sibian.

  23. poate tiganu era-nzbor…si atunci ateriza ,nu i s-a deschis parasuta ….ca era pe centura ..si asta e …500 de mii pe ora …dealtfel nu e mult !!!???!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.