Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Monik, ne vedem la bară; aia de justiţie:)

Monik, ne vedem la bară; aia de justiţie:)

Motto: “Aştept să o cheme Băse, să o premieze; campioană mondială la bârnă verticală” (Ardeiu’)

Nu ştii ce-ai făcut exact cu banii de la buget? Pe tine te interesa numai reuşita evenimentului faraonic? Nu ştii cine-i Nica? Vrei să-ţi spun eu cine ţi l-a adus la uşă? Sau cine şi-a dat demisia după ce l-ai pus să semneze ororile alea de contracte? Ţăţico, ridică olecuţă mâinile din şolduri, scoate-ţi creionul chimic de după ureche şi zgârie apăsat pe hârtie după dictare, ca la voi în Modrogan. Pentru că meriţi…

Domnule prim-ministru, subsemnata, Iacob-Ridzi Monica, vă rog să luaţi act de demisia mea din funcţia de ministru. Plec cu conştiinţa împăcată şi cu sentimentul datoriei împlinite, regret că nu am putut să-mi duc proiectele până la capăt, dar nu vreau ca atacurile politice injuste şi campania mediatică orchestrată împotriva mea să afecteze nedrept imaginea PD-L. Rămân acelaşi soldat credincios al partidului.

După, te duci la duduia Elena, completezi o împuternicire avocaţială şi te pregăteşti să te vezi cu ţuluşii. Nu-ţi fie frică să apari la bară (adică-n instanţă, să nu crezi că aş vrea să-ţi trezesc amintiri dureroase), scena te iubeşte. Deşi procurorii-s curve, iar nea Trăian s-a învăţat să arunce la coşul de gunoi batistele în care-şi suflă mucii, noi, fanii tăi de la oraş, credem în nevinovăţia ta şi-n imparţialitatea judecătorilor.UPDATE: Cu toată modestia de care sunt în stare, trebuie să devoalez un vizionar

Comentarii

comentarii

Similar Posts

117 thoughts on “Monik, ne vedem la bară; aia de justiţie:)

  1. “Tupeul astora de la PD-L intrece tot clanul psd-ist si nomenclatura comunista, astia portocalii sunt cei mai ahtiati, cei mai murdari si cei mai tupeisti.”@Roxana

    Sa nu exageram. Intre ei e o concurenta stransa. Astfel de “performante” devin automat tinta invidiei PSD-ului. Noi stim ca mafia rosie nu se va lasa niciodata calcata in picioare de mafia portocalie.

  2. Buna ziua!
    Poate comentati si anuntul postat de Ministerul Turismului, in 22.06.2009, in SEAP, cu privire la achizitia de “Campanie de publicitate pe piata internationala”, in valoare de numai 5,646,900 RON (fara TVA, evident).
    Se pare ca sunt niste sericii care intradevar vor conduce la combaterea acestei crize financiare de care tot auzim de zeci de ori in fiecare zi.
    Va multumesc si va felicit pentru site-ul dvs.
    Va doresc mult succes in continuare.
    Ion Ionescu, Bucuresti

  3. Ne vând aştia pe faţă. Este incerdibil se ce întâmplă în ţara asta şi mai ales sub ochii noştri. Oare vom avea vreodată un guvern şi un preşedinte de care să nu ne fie ATÂT de scârbă şi ruşine? Sau oare merităm să avem? Atâtea scandaluri şi vorbe urâte între ei, asta doar ca să impresioneze? tot între ei îşi împart banii noştri. “Alte măşti, aceeaşi piesă”…ca să nu mai vorbim de “gamă”…

  4. Va implor, scoateti-l pe Cristoiu de la Antena 3 pana nu va ingroapa pe toti; stim cu totii ca romanu’ e consumator de prostie, dar atunci cand vine din partea unor prosti recunoscuti. Din nefericire pentru voi, renumele nemeritat al lui I.C. spune ca e un tip cerebral, obiectiv, un adevarat jurnalist, pe cand el debiteaza ineptii de doua ori mai mari ca el si ii ia oarecum apararea Monicai I. Ridzi cum ca “nu e atat de grav” ce a facut ea… Daca nu ma crezi, intreab-o pe Firea, ca nici ei nu-i prea venea sa creada ce scotea pe gura “Maestrul”. Numai bine, Victore!

    P.S. Stiu ca probabil n-o sa-mi raspunzi, dar poate o face cineva care stie: unde e domnul Stan? Imi plac Sintezele in formula asta, cand sunt invitati cat mai multi analisti si jurnalisti, dar fara “Atentie, domnu’ Gadea, atentie!” parca nu e la fel. Si nu fiindca domnul Stan aduce un anumit umor formatului, ci fiindca are exact doza necesara de sarcasm si tipul special pentru a completa anumite momente. 🙂

  5. La emisiunea lui Ciutacu, jurnalistii n-au avut PIC DE RESPECT.
    Oricare dintr-e noi care citim acest post, daca era invitat sa raspunda la intrebarea simpla “ce ai mancat ieri” nu putea de intreruperile total IDIOATE si TZIGANESTI ale acelei reporterite blonde (lipsita TOTAL de bunele maniere).

    Trebuie sa recunoasteti, tipa n-a avut timp si nu a fost lasata sa raspunda.

    Pe de alta parte ?
    Eu am calculat 60 000 euro pentru trupe, 55 000 euro pentru organizare, 55 000 euro pentru prezentare si promovare…. Nu-i de mirare ca nu sunt bani sa renovezi un spital.

    In locul acelui spectacol , care indiferent de ce a fost (campanie, spectacol, bataie de joc catre cei care platesc impozite) —- eu personal as fi putut renova cel putin 3 spitale din tara unde cade zidul. Sau macar as fi oferit 10 burse de performanta tinerilor care merita. As fi organizat 50 turnee de meciuri fotbal/baschet/volei/whatever – intre licee din tara, cu premii – promovand astfel sportul (la care sa recunoastem, Romania are cel mai mare potential alaturi de cea mai mare LENE).

    RUSINE CIUTACU !!!! RUSINE RUSINE – Nu ai lasat omul sa raspunda la intrebari in emisiune. Ai dat dovada de lipsa de bun simt si maniere alaturi de blonda aia de la tara.

    RUSINE MONICA !!! RUSINE RUSINE – De banii cheltuiti pe un spectacol de 2 lei, eu personal puteam face CEVA in aceasta tara.

    PS : si in alte tari se fura din buget, dar la un exemplu comparativ : daca o cutie de cuie costa 100euro; in italia parlamentarii ar lua de la buget 120 euro (100 pentru cutie 20 pentru ei si pile) ; in UK ar lua din buget 140 euro (100 cutie, 20 euro cheltuieli de lux, 20 euro pile si ei) ; in Romania 150 000euro (100 cutie si restul nevazuti, luati de catre persoane care toti le cunoastem , presa stie, restul guvenrului stie, poporul stie – tolerat de o mentalitate de turma si multa mita)

  6. “In timp ce altii se scalda in sute de mii de euro, la Energoconstructia nu s-au platit salariile nici pe decembrie (2008)la TESA iar muncitorii abia au luat pe februarie in conditiile in care se deconteaza de la beneficiari o gramada de bani. Au ajuns oamenii in culmea disperarii si nu ne baga nimeni in seama.Daca ne plangem la conducere ni se spune sa plecam daca nu ne convine dar unde sa gasesti, cel putin in zona Olteniei, mai ales in aceasta perioada? Poate ne puneti si noua o vorba buna pe undeva sau macar sa amintiti in vreo emisiune a dumneavoastra.Multumim anticipat!”
    Saracii de voi, sper sa gaseasca cineva o solutie, sa va ajute cumva. D-na Ritzi, cu banii aia cheltuiti pentru mandria prosteasca pe care o aveti se putea face mult bine!!! Da-ti demisia daca ai onoare dar nu cred ca ai!

  7. Lucruri in genul Ritzi se intampla mereu in minunta noastra democratie. Pana acum nu le-a dat nimeni in vileag. Acum o faceti voi ca sa ne doara si mai tare. NOI suntem de vina, nu exista simt civic ci doar bolnavicioasa teama mostenita care ne atarna ca o tinichea de coada. Si un imens dezinteres. Stiu ce spun. Am aplicat (sac) legea 544/2001. Hahaha, ma prapadesc de ras.

  8. singura solutie – inc-o revolutie!
    voi nu vedeti ca va raciti gura degeaba? cine va asculta (de 20 de ani incoace)?

  9. hai sa fim seriosi, nu se va intampla mare lucru.
    ma uit ca se strange latul in jurul Monicai Ridzi cu tot mai multe dovezi despre frauda asta si nu numai,
    In cel mai rau caz, tanti asta va parasi prima scena a politicii, dar va ramane in umbra, fara sa pateasca ceva din punct de vedere penal. Chiar daca va fi chemata in instanta, dosarele se vor prelungi muuuuuuuuuult si bine. Si tanti Ridzi va scapa basma curata.
    Iar noi cu banii luati, pentru ca pana la urma erau banii nostri.
    A, nici firma aia nu va da banii inapoi la buget, pentru ca asa este in Romania.

  10. Spunea ca se putea si mai scump. Sa decreteze Basescu o alta zi ca sarbatoare a tineretului. Sa zicem 24 aprilie, ziua tieretului cu “succesuri”. Manifestarile sa fie conduse tot de doamna Ritzi dar cu acces direct la bugetul general. Sa vedem cat poate doamna, sa dea tot ce-i mai bun in ea.

  11. ARTISAN CONSULTING SRL

    Detalii de identificare ARTISAN CONSULTING SRL.
    Nume firma ARTISAN CONSULTING SRL
    Cod Unic de Inregistrare RO 18594399
    Nr. Inmatriculare J40/6434/2006
    Observatii

    Descriere ARTISAN CONSULTING SRL – firma, produse, servicii.

    Sediu ARTISAN CONSULTING SRL – informatii de contact.
    Principal Judet BUCURESTI
    Localitate/Sector SECTORUL 3
    Adresa STR. CERNA PANAIT, POET 1 Bl. M52 Sc. 1 Et. 6 Ap. 21 Cod 030991
    Telefon –
    Fax –
    Mobil –
    Email –
    Persoane de Contact Administratori:
    GEORGESCU MARIAN
    IACOBESCU BOGDAN PETRE
    NICA UDANGIU GEORGE RAZVAN
    Asociati:
    GEORGESCU MARIAN
    IACOBESCU BOGDAN PETRE
    NICA UDANGIU GEORGE RAZVAN

    Adresa web –

    Domenii de activitate principale
    Cod CAEN 7414
    Obiect Activitate Activitati de consultanta pentru afaceri si management
    Obiect Activitate Aceasta clasa include:
    – acordarea de consultatii, indrumare sau asistenta operationala pentru firme si servicii publice. Aceste activitati cuprind:
    . relatii si comunicare cu publicul;
    . proiectarea sistemului contabil, programe de eficientizare a acestuia si proceduri de control a bugetului;
    . asistenta pentru firme si servicii publice privind planificarea, organizarea eficienta si controlul, managementul informatiei etc;
    . consultanta privind managementul (conducerea) exploatatiilor agricole (fermelor), acordata de catre agronomi si economisti specialisti in agricultura etc.

    An
    Bilant Cifra Afaceri 960 881
    (RON) Grafic Profit 128 450
    (RON) Grafic Angajati Grafic 0

  12. Va rog sa-i trageti cat mai multi bocanci in gura lui mos Cristoiu! E absolut infect!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.