Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Şcoala de gândire a killerilor politici

Şcoala de gândire a killerilor politici

De ce-l susţin pe Tolo? Fiindcă, dincolo de divergenţele noastre şi de percepţia diferită asupa fenomenului politic autohton, care sigur vor reveni fix de unde am plecat (după scandalul Ridzi), dezvăluirile echipei lui sunt perfect justificate. Iar ele vizează, prin extindere, un întreg sistem politic şi o şcoală de gândire.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

44 thoughts on “Şcoala de gândire a killerilor politici

  1. Aveti dreptate! Presa este singura sansa ca tara asta sa scape de nemernicii astia! Sunteti singurii care va luptati cu ei si sper sa reusiti sa-i indepartati!

  2. ruxi
    ba nu va fi fara finalizare, nu vreau si nu pot sa cred asta, sper ca asta e inceputul sfarsitului, poate sunt naiv.
    domnule Ciutacu, nu va lasati . inca odata mi-ati ca nu v-a respect si urmaresc degeaba. acum ceva vreme ceream anchete nu discutii si nervi . sper sa mai urmeze si alte anchete. asta e jurnalism adevarat. treaba cu mircea basescu s-a fasait. imi doresc sa nu se fasaie si asta.
    respect

  3. @ruxi

    Hai sa nu pornim totusi de la prezumtia de neajutorare. 🙂

    Si sigur, ar fi minunat sa se finalizeze cu masuri legale,
    dar daca n-o fi asa, ramane totusi imaginea publica rezultata
    si mai ales constiinta tot mai clara ca suntem multi,
    aruncati din pozitia de cetateni intr-o democratie
    in ipostaza de opozitie civila
    indiferent ce dracu’ o fi insemnand asta.

  4. nimic mai adevarat !! pe tine te cred ca esti corect cand trebuie sa recunosti ceva !!! si asta pentru ca te urmaresc mereu si am vazut cum tratezi fiecare subiect in parte !!!! pe ei nu ii cred : ,,coalitia lu’ peste care sustine ca s-au inteles PENTRU ROMANIA” !!! sti tu ,,frectie la un picior de lemn” !!! ce bine era daca cloaca asta ar fi inteles ca acum ar fi fost bine chiar sa se inteleaga si sa puna umarul ,,PENTRU ROMANIA”….

  5. Ar fi bine ca si opinia publica sa inteleaga felul in care portocalii conduc furaciunile si sa se contureze un sentiment ca in 2004 impotriva psd-ului mai ales ca astia sunt muuuult mai rai! Problema este ca portocalii sunt mai smecheri, i-au luat pe psd-isti la guvernare ca sa salveze aparentele si mai ales ca sa nu cada greul crizei pe ei si in acelasi timp mesajele impotriva lor ajung destul de dispersat la public. Oricum astfel de campanii sustinute temeinic, ca cea de acum impotriva hotiei lui Ridzi, vor avea in final un efect!

  6. un prieten strain, auzind aceasta povestioara cu d-na Ridzi, mi-a spus: “Daca se intampla la noi asa ceva, a doua zi ardeau masinile in fata guvernului”

    in RO? e doar showbizz
    somn usor!

  7. Buna ziua!

    Poate comentati si cheltuielile pe care le face Ministerul Turismului, in aceasta perioada de dezvoltare accelerata a Romaniei, de promovare a turismului, respectiv de circa 3 milioane de EURO, astfel:

    – achizitia de “Servicii de realizare a unei campanii publicitare cu titlul – Turist în România, in perioada 01 august – 25 decembrie 2009”, in valoare de numai 3,974,790 RON (fara TVA, evident), anunt publicat in SEAP in data de 4 iunie 2009.

    – achizitia de “Campanie de publicitate pe piata internationala”, in valoare de numai 5,646,900 RON (fara TVA, evident), anunt publicat in SEAP in data de 22.06.2009.

    Se pare ca sunt niste servicii care intradevar vor conduce la combaterea acestei crize financiare de care tot auzim de zeci de ori in fiecare zi.
    Va multumesc si va felicit pentru site-ul dvs.
    Va doresc mult succes in continuare.
    Ion Ionescu, Bucuresti

  8. Ridzi e in stare sa stea cu pistolul in mana dupa ce te-a impuscat si sa se uite in ochii tai sa-ti zica ca nu ea a facut asta.

    Mergeti la VOT ….asta o sa votati,Terminator este un killer depasit,T4 uman este virful tehnologiei actuale.
    Felicitari PD-L.

  9. @Roxana : nu e vorba doar de portocalii.
    Si rosii si galbenii au facut la fel.
    E vorba de felul in care gandesc romanii,marea majoritate sunt adeptii unei filizofii de viata bazate pe furat,smecherie,smen etc.
    Din asa popor de unde conducatori mai buni.
    In alta tara in care constiinta unui popor ar exista asa ceva nu ar fi posibil…GSP.ro abia a strans 6000 de samnaturi…unde e constiinta pulblica ?
    Revin cu un citat tare drag mie si scuze ca ma repet :”De obicei guvernele nu sunt mai bune decat guvernantii .Acolo unde masa are minte,virtute si obiceiuri sanatoase,va fi guvernata nobil.Dar acolo unde este stricata ,egoista si lipsita de cinste,acolo unde nu se respecta nici adevarul si nici legea,domnia trepadusilor si a necinstitilor este invevitabila”

  10. Doamna Ridzi trebuie sa demisioneze din doua motive: 1. Declaratia initiala, in care a spus ca nu o intereseaza felul in care s-au cheltuit banii; 2. Gestionarea frauduloasa a banului public.

  11. Va propun spre studiu inca 2 cazuri:
    1. cheltuirea de catre primariile marilor orase a aproximativ 300 de mil de euro pentru organizarea petrecerilor de Revelion;
    2. costurile marilor recorduri stabilite de Primaria Capitalei in 2008.

  12. N-are legatura cu subiectul dar tocmai am vazut-o pe Udrea la TV si intr-adevar e foarte vizibil ca s-a ingrasat si aproape ca are o gusa foarte inestetica, ea fiind considerata o diva sau ceva…

  13. Aproape in fiecare dimineata, cand ma trezesc, deschid televizorul pe unul din programele de stiri. Aflu cu aceasta ocazie ca traiesc intr-un taram de basm cu Elene Cosanzene, balauri bahici Basescieni, pitici pesedisti marca inregistrata Geoana (prostanaci de felul lor) si alte mici vietati (moci, Boci, poci etc) ce isi cauta de lucru printre picioarele celor Baseli (a se citi “mari”).
    Intre un dus scurt si spalatul dintilor in fata oglinzii aflu din gura unei crainice cu cearcanele acoperite de un strat gros de fard ca Balaurul Base a aruncat din nou, de la 7 leghe departare buzduganul (a se citi “falus”) fermecat care s-a oprit taman in ograda Guvernului, exact in usa Bocului.
    Povestea continua tragic – hilar, cu accente haotice pe ici pe colo iar eu ma mir ca sunt treaz si nu visez inca intrat adanc in perna mea de puf de papadie.
    Azi o sa goagalesc precum un elev silitor in efortul de a ma pregati la istoria antica. Herodot posteaza articole pe blog injurand de mama focului.

  14. Tupeu fara margini! Fata asta e stapana Vaii Jiului, o zona in care oamenii nu au ce manca, la propriu. Nu are pic de jena, e de un tupeu rar intalnit!

  15. Zilnic imi traiesc cosmarul de a ma naste intr-o Romanie in care inca mai cred, o Romanie in care traiesc alaturi de niste laturi umane, fiinte abjecte provenite din zona crepusculara a constintei noastre. Oare trairea noastra publica, politica se rezuma la aceste canalii, la aceasta adunatura de hiene? Unde ne sunt oamenii? Oare comunismul, acest cancer social, s-a generalizat intr-atat incat a anulat orice urma de omenie din “noi”?

  16. Cred ca Florin Chilian ne-a aratat drumul care trebuie urmat in incercarea de asanare a politicii.
    Astept evenimente similare si la adresa altor MELTENI.
    MULTUMESC Florin Chilian

  17. Madam Ridzi e o nesimtita,si asta-i un calificativ soft pentru pentru un om care sfideaza o tara intreaga de pe pozitia de “demnitar” (pare ca si-au inventat cuvantul la misto, avea colegul dansei Toader unul mai potrivit …”cacarrriseala”). Demisia ma lasa rece daca nu e urmata de sanctiuni concrete, respectiv raspundere penala. Sau poate da banii inapoi si-atunci da, poate sa fie doar demisa din functia de ministru.
    Stimate Victor Ciutacu, n-ai obosit???

  18. Eu propun ca la urmatoarele alegeri sa ne solidarizam cu totii si sa nu mergem la vot. Presa ar putea sa faca o astfel de anti-campanie pentru simplul motiv ca nu avem cu cine vota.

  19. Se apara unii pe altii si “pitzi”scapa nevinovata.asa este in Romanica noastra. intr-o tara civilizata in secunda doi isi dadea demisia sau se suspenda din functie; la noi: las-o mahi ca merge asa.

  20. Un lucru deosebit, nepoate, pentru care te felicit!
    Dai transcripturi.
    Cel care a scăpat o emisiune, si-i mai prost, asa… ca mine, poate înţelege despre ce e vorba în propoziţie.
    Eşti jurnalist, nepoate, asta e… Sal’tare!

  21. Sa recunoastem cu totii ca TOLO si echipa lui au fost super tari. Adevarata munca de ziarist.
    Felicitari pentru ancheta prin care au descoperit si demascat infractiuni savarsite de aroganta tov. RIDZI.

  22. D-na Ridzi nu stia cu cati banii a contribuit la campania Elenei Ba. Acum va afla si ea si noi suma exacta nu?
    Ridzi declara ca-i va da in judecata pe cei care au depus plangerea penala impotriva ei, Maestrul Cristoiu afirma ca: ceea ce a facut Ridzi este o bagatela, coincidenta dintre cele doua evenimente(spargerea case d-nei Vass si conflictul acesteia cu Eba)e o prostie, d-na Vass fiind o anormala (conform aceluiasi Maestru). Inteligenta vie a Elenei Ba. pe care Mastrul pariaza. Suntem noi tampitii care nu inteleg nimic, nu???

  23. Multumesc pentru raspuns.
    Daca am presupune ca d-nei i s-a retras sprijinul politic, sau a fost demisa, sau si-a dat demisia, credeti ca intr-un moment de sinceritate “ar da din casa” ?
    Daca PD-L o sustine, ar avea soarta PSD-ului cand l-a aparat pe Nastase. Si cum exista prezumtie de nevinovatie la Ridzi si nu e la Nastase?
    Oricum dosarul a ajuns la DNA si acolo procuror general e… Base(????)N-ati vazut ce sigur pe rezolutia anchetei era Blaga?

  24. acu depinde de ce parte este..ca si presa asta daca ar fi corecta, ar face mult bine in tara asta. dar isi urmeaza si ea interesele…si depinde de ce parte a baricadei se afla. Unii bat in PSD, altii in PDL…si tot asa…
    trebuie si jurnalistii sa-si plateasca ratele la casa si la masina luxoasa, nu?

  25. Felicitari celor de la GSP pentru ancheta si demersuri, lui Florin Chilian pentru ca s-a implicat in acesta actiune si nu in ultimul rand felicitari baietilor de la Happyfish

  26. Absolut senzaţional clipul cu Florin Chilian.
    În rest, din păcate mă îndoiesc că madame Ridzi va păţi ceva. Va rămâne, din păcate un alt subiect de presă, fără nicio consecinţă 🙁

  27. bun, da’ mesaju’ subliminal din primul videoclip s-ar putea termina cu “Go Ridzi – votati Crin Antonescu” ? Chiar a fost singurul lider politic care a zis ceva substantial ? pacat ca se foloseste un subiect din asta pe foloase ca si campanie.

  28. E prea clara treaba!
    in loc sa se sarbatoreasca aceasta zi a tineretului fara bani atat de multi, mai simplu se plateau burse pentru tinerii nostri care au performante, se felicitau intr-un cadru oficial tineri intre 18-29 de ani pentru performantele obtinute individual si colective.
    nici intr-un caz sa se cheltuie atatia bani pentru o zi.
    E o strigare la lipsa interesului fata de romanii simpli, o nesimtire ministeriala si o lafaiala din banii contribuabililor!

  29. Eu cred ca ceea ce s-a intamplat in ’89 se va intampla din nou.Vom avea un deja-vu macabru.Basescu incepe sa semene cu Ceausescu din anumite puncte de vedere.Tineti minte cum copiii lui Ceausescu aveau functii importante?Nu vi se pare ca EBA are parte de aceleasi favoritisme?Nu v-ati intrebat sau nu vi s-a parut curios faptul ca d-nei Vass i s-a spart casa la un interval destul de scurt dupa ce a aparut scandalul cu europarlamentarul maghiar care a trimis mail-ul acela, destul de corect zic eu, referitor la EBA?Nu vi se pare a fi o incercare de intimidare?Eu sincer asta vad si cred.Pregatiti-va de apocalipsa.O sa vedem ca nu mai scapam de Basescu si clanul sau toata viata.Suntem cenzurati si ascultati si interceptati…Stiti urala aia celebra:”A murit regele!Traiasca regele!”?Eu zic :A murit comunismul si securitatea, traiasca basescianismul si securitatea.

  30. apropo de “doamna” Ridzi si de lucrurile care imi provoaca scarba… fiind studenta cu medie bunicica am depus cerere pentru o tabara oferita de ministerul tineretului si sportului. nu mai trebuie sa mentionez ca inclusiv aceste tabere sunt aranjate de dejectiile de studenti care ne “reprezinta” in diferite ligi, studenti care sunt acolo pe criterii politice, indiferent de faptul ca nu prea stiu sa se exprime. fiind studenta in craiova, aici guverneaza mizeria de culoare rosie, iar daca nu esti sustinatorul acestor comunisti nu ai nici o sansa sa te afirmi. cazari platite cu spagi imense in camine studentesti, mizerie, sistem politizat… iar totul pleaca de la nivel inalt. asta ma scarbeste, iar lucrul care ma ingrozeste este mocirla in care traim!

  31. Fiind sibian, trebuie sa ma raportez in comentariul meu umil la cum s-a sarbatorit Ziua Tineretului in orasul meu natal. Singurele locuri in care se simtea cu adevarat Ziua Tineretului erau muzeele unde oamenii pana la varsta de 30 de ani beneficiau de gratuitate. Noi n-am avut nici un concert, dar muzeele au fost pline, oamenii au raspuns pozitiv la un asemenea demers. Ca banii au fost aruncati pe fereastra in cel mai irational mod cu putinta si ca parandaratul a fost imens, este evident, dar nemultumirea mea de tanar platitor de taxe si impozite e una destul de simpla si vizeaza conceptul de Ziua Tineretului. Nu cred ca cineva a intreabat-o direct pe doamna Ridzi ce este, pentru dansa desigur, tineretul romanesc. O gloata de idioti starniti doar de niste concerte supraevaluate? In tarile cu adevarat occidentale, Ziua Tineretului se sarbatoreste prin readucerea in prim-plan a identitatii nationale si prin promovarea unor valori certe pentru tinerii care ar trebui sa tinda aspirational spre modelele propuse. Eu nu as “tinde” spre Elena Basescu, si nici spre doamna Ridzi , pentru ca asa arogant si plin de mine, nu o sa accept ca o “pitipoanca” care nu a citit, probabil, o carte in toata istoria ei si o mahalagioaica care printr-un doctorat a invatat sa raspunda la orice fel de intrebare cu sintagma “nu stiu”,sa reprezinte modele pentru mine, tanarul aproape indobitocit de “noul” comunism democratic. O sa imi iubesc mereu tara si neamul, si tocmai pentru aceste doua concepte o sa plec intr-o tara in care exista democratie comunista. “Inapoi cand or veni/Tot pe tine te-or iubi/Muntilor cu creasta rara/Nu lasati straja sa piara/ Daca piere straja voastra/A pierit si tara noastra…”….

  32. Banc vechi : O baba vade pe strada o “expectoratie” si, bucuroasa ca a gasit ceva de pret, se apleaca sa ridice norocul : – Aaaaaa, uite am gasit un medalion, ahaaa, are si lantisor (orice asemanare cu secventa dintr-o emisiune de pe YouTube e pur intimplatoare ! )

  33. la bancul vechi ar trebui adaugat ca baba s-a aplecat ca sa-si puna in valoare kurul, poate-poate prinde si ea vreun post de consilier macar, ca la ministri e deja koada mare………

  34. Salut Victor, chiar nimeni nu il vede pe “acest tiran” nenorocit ce face din tara asta lumea asta e dusa……… daca imi e permis cum cand un om te aduce la sapa de lemn impreuna cu sacalii care le-a dat functii toti analfabetii si toate curvele posibile au functii inalte in stat noi muritorii de rand mergem sa dam mana cu cel ce da cu una si ne ia si zaharul din ceai cat de prosti trebuie sa fim ca popor uneori ne meritam soarta ………

    ionut

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.