Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Securitatea, hulită la fraţii Păunescu!

Securitatea, hulită la fraţii Păunescu!



Captura Monitoring Media


Doua lucruri am de spus, ca m-am sculat cu curu’ de faţă si n-am chef de vorba:

a) Daca, dupa Basescu, au ajuns si fratii Paunescu (prin slugile proprii din dotare) sa condamne atitudinile securistice si tarele vechiului regim comunist, chiar ca ne ducem dracului ca neam si tara.
b) Cu toate riscurile de rating si consolidare proprie, asemenea tiganii n-o sa organizez niciodata la “Vorbe grele”. Prefer sa inchid taraba fara nici o remuscare, in liniste si pace. Exista o limita-n toate, eu nu sar gardul.

P.S. 1 Scriptul si inregistrarea emisiunii cu Doctoru’. Si comentariul Oanei…
P.S. 2 Astazi, la “Vorbe grele”, Dumitru Costin, presedintele BNS, si Gabriel Berca, secretar general al Guvernului; despre bani, greve si echitate sociala

Comentarii

comentarii

Similar Posts

36 thoughts on “Securitatea, hulită la fraţii Păunescu!

  1. Eu nu i-as face reclama unuia care e urmarit probabil de familie si vecini. Sigur ca ar trebui urmarit si de DNA impreuna cu patronii lui , dar tulusii au alte tinte

  2. Super tare editia de aseara.
    FELICITARI.
    Nici nu am realizat cum trece timpul.La timpul respectiv nu am dat doi banutzi pe candidatura domnului doctor.Chiar mi s-a parut un gest lipsit de eleganta fata de partifdul mamica.Acum,trebuie sa recunosc ca se prea poate sa se nasca un primar adevarat pt.capitala.Ma grabesc sa-mi cumpar o palarie pe care,mai apoi,sa mi-o scot in fata domniei sale.Plecaciune.
    …Domnul “Nashul”(omul de la cablu),mi-a captat ceva-ceva atentia pret de cirevca seri,dar nu mult ca timp.Mai mult curiozitatea vis a vis de contorul de gaz.Iar termeni ca Fundata,Fundatica,Sirnea(mai nou Valea cu stuti ) imi creaza o placuta stare de bine.Merg acolo de citeva ori pe an,in ciuda faptului ca trebuie sa sofez citeva ore bune(Is-Bv).Nu prea inteleg unde poate fi terenul,ala intravilan,la Sirnea.
    Dupa mine este imposibil.Cunoscatarii stiu de ce …
    Ar fi multe de zis,dar nu merita nici timpul pierdut,nici sa-mi obosesc degetelele pe tastatura…IMI PROVOACA GREATA !

  3. A fost o executie in direct. Pe D.R.R a vrut sa-l faca Nasu, omul care e mai important decat Patriciu in tot mecanismul financiar liberal? Asa limbaj de fiara ranita n-am vazut in viata mea de la un moderator de orice tocshou picat pe sticla/plasma/lcd. Omul care decide si cine ocupa ultimul amarat scaun de sef birou din Mfinante a venit cu lectiile invatate dar nu se astepta sa -l fac cu spume la gura pe “nashu” (intrebare in emisiune: “Dvs stiti cine sunt eu ? SUNT NASUL !! :))

  4. Cum e aia ? Daca te bagi in tàràtzã te halesc porcii ?
    La ce bani si ce prieteni are, chiar e greu de inteles de unde a scos Rusanu timpul ala liber de l-a pierdut pe la beUnu. Nu ca l-as admira sau iubi in secret insa, de regula, cei din umbra raman in umbra.
    Cat despre Moraru, zau, nu-i face jiji destul de tare ratingu’ ? :))
    Doctorul Oprescu, deocamdata tine de Bucuresti.
    Asa ca nu ma bag pana nu se infige sub Arcul de Triumf

  5. E tare Radu Moraru, într-un fel mă simt răzbunat pentru că, în fond, politicienii de la A la Z sunt toţi aşa cum l-a descris Moraru pe Ruşanu.
    Şi până la urmă care-i faza, Moraru a coborât la nivelul politicii româneşti de zi de zi.

  6. @martalogu_digital: daca aveam vreun dubiu in privinta ta, mi s-a risipit.

  7. Victore , “daca aveam cateva dubii” , s-au rispit dupa emisiunea de aseara cu Doctoru’.
    A fost de departe una dintre cele mai bune “vorbe grele”.Daca o tii in acelasi ritm iti lasi concurenta orfana de rating.

  8. “Se uită un milion de bucureşteni la noi…” zice Moraru (04:10). Daaaa… şi cu toţii citesc blogul ăsta, fireşte!

  9. Rusanu e un “guzgan rozaliu” din alta tabara asa ca oricat de tiganeasca e treaba care a facut-o nashu’ aseara nu are cum sa ma deranjeze. Cei ca Rusanu sunt exemplificarea proverbului “daca muncesti nu ai timp sa faci bani”.

  10. se mai uita cineva la emisiunea lu’ Nashu pe B1TV? hmmm… aseara m-am uitat din greseala si am remarcat comportamentul a la tanti Veta care mi-a infundat chiuveta a moderatorului… pacat… ma uitam cu placere la emisiunea asta in trecut… acu’ s-a “consumat”. d-nul Radu Moraru facea spume cand i se aratau “ingineriile” pe care le-a facut B1TV ca sa nu plateasca impozite… penibil comportament… nu stiu daca e adevarat sau nu… dar spumele facute de moderator ma fac sa cred ca e adevarat :))

  11. Daca nu ma-nsel, si tu acolo ai “debutat”, la curierul National al paunestilor..

  12. @Darius: te-nseli. am debutat la Meridian. ulterior am ajuns la Curierul National. da’ am avut atat bun simt cat a fost necesar ca ziarul sa faca, sub semnatura mea, vreo campanie anticomunista sau de condamnare a Securitatii.

  13. Buna seara d-le Ciutacu,
    Ma bucur nespus ca ati publicat inregistrarea emisiunii,ca nu am putut sa o urmaresc.
    Multumesc mult,
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  14. Alerta si interesanta emisiunea cu don doctor, e o figura, are sarm si e destept, stie cum sa te lipeasca de tv. Parca am zarit un varf de iades din scheletii promisi, da’ anemic, frate! Altfel, mi-am zis ca daca face numa’ 10% din ce zice, ne-a pus Sefu-al mare mana pe chelii! Stiti unde-o sa-l vedem daca are coaie? La faza cu cainii! Nu c-ar fi mai importanta, da’ alea cu strazi, cu pasaje, cu parcari, se lalaie de ani de zile, asta cu cainii e acum la cota 0, e enorma si teribil de complicata! Orice ar misca, se vede! Felicitari pt emisiune!

  15. Cu greu am gasit rabdarea de-al urmari pe nashul, ori eu am inebunit, ori el era beat sau ceva de genul asta! Mai bine-l batea dracu’ pe invitat, in numele justitiei populare, macar intelegea si rusanu de ce-a fost prost si ramas in emisiune, ca un bou!

  16. RaduL MoraruL, vrea sa-l bata pe Dan Diaconesu, are flipchart,are sloganuri”Opriti Jaful de la gaze” ,omu’ munceste si el.
    dar vroiam sa pun o intrebare in legatura cu
    ”Securitatea hulita la Paunesti””- voi la Felix TV, cum aveti sarcina sa procedati?!
    mucles?,sau o aluzie finuta, sau ce-i in gusa si-n capusa?

  17. Apropos de echitate sociala. Tocmai vazusem la Razvan Dumitrescu niste pensii fabuloase la niste fosti bugetari si in paralel citesc despre “mama tripleţilor care a câştigat procesul cu statul privind indemnizaţia lunară pentru copiii săi”. Sunt indignata.

    E ceva ce nu am spus nimanui inafara familiei ca mi s-a parut ca sunt multi foarte necajiti, iar situatia mea chiar daca ma indigna o puneam pe seama subiectivismului. Dar acum mi se pare strigator la cer. Cum se face ca avem pensii de 10000 EURO / luna la fosti bugetari, iar eu care platesc cote mari la stat pentru CAS, Somaj, etc sunt nevoita sa primesc indemnizatia de maternitate (numai 4 luni bineintels ca dupa aia s-a dus si asta) plafonata la suma salariilor minime pe economie din ultimele 12 luni, in ciuda faptului ca taxele sunt neplafonate, ci sunt calculate la salariul meu total? Daca s-ar aplica 75% la la venitul net as depasi cu mult cele 12 salarii minime.

  18. Victo reee! sa-mi bag mana cati oameni citesc
    cacaturile tale, tocmai m-am uitat pe traficul tau si sunt profund miscat, ar trebui sa faci un ban din asta!

  19. alde paunescu: hotii striga hotii!
    despre liderii de sindicat: astia au salarii bengoase, cei de la guvernari i-au “uns” mai mereu si fraierii au ramas cu aceleasi lefuri, aproximativ. tot profesorii sunt cei mai amarati, doar profesorii universitari o duc bine.

  20. Bine v-am gasit.
    Sunt Daniel si traiesc de vre-o doi ani in italia si ma uit cum incet incet Tara noastra Romaneasca atat cat a mai ramas din ea aproape nu se mai vede din cauza datoriilor externe. E normal spun toti, eu spun ca nu, si alti ca mine mai sunt. Important ca Romania sa iasa din aceasta criza economica si politica sa puna cateva capete intelepte cap in cap si sa nu mai comercializeze produse vechi, expirate. Da ma refeream la activisti si securisti aia cinstiti care conduc astazi tara.Eu de bine de rau am facut economie cat pentru tot guvernul, si CE, tot muncitor sunt si tot asa traiesc. Daca vreau sa deschid gura sa ma auda cineva, sa aiba idee despre ce vorbesc, am o replica de ascultat tot timpul. Mai baiete nu vezi ca ne ocupam de lucruri serioase aici asteapta si tu. E, astept de prin ’89 sa vad macar o urma de var pe pereti contruiti de Ceausecu. Acum subiectul…..

    Acum un an, prin anumite mijloace am intrat in posesia unor imagini, documente si arhive ale Rusie, Chinei si Americi. Desigur sunt pe internet o parte dar mai trebuie sa si intelegi ce este scris. In aceste acte sunt DATATE si SCRISE,MARTURI ALE DEMNITARILOR DESPRE STABILIZAREA ECONOMICA A UNUI STAT IN MAI PUTIN DE 2 ANI.

    ATI CITIT BINE!!!

    Eu unul am ramas cu gura cascata cat de simpla si logica este reteta. Ea a fost pusa in practica in jurul anilor 1927-1953 la Rusi, in 1929 in SUA si in 1949 China *(atunci cand au preluato comunisti). La orice ora presedinti acestor state se pot convoca si reinstaura Programul de Reabilitare economica. Romania ar putea face acest lucru mult mai usor pentru ca este un stat mai mic dar cu forta de munca. Stiu ca au plecat toti din tara, dar daca se aplica aceasta metoda nu 100% dar 85% revin in VITEZA ACASA.
    Acum va dau niste evaluari pe care le-am facut transformand produsul celor trei state in euro.
    Spun doar ca, orice salariat cu un venit MINIM pe economie de 1500 de euro in romania nu trebuie sa plateasca IMPOZIT pe acesti bani la stat.
    Statul nu intra in pieredere din contra CASTIGA, de unde?
    EEE asta e partea cea mai grea si nu o pot valorifica cu nimeni. Reteta este ca sa spun asa o ARMA POLITICA, cine o are castiga, cel putin cat a stat Ceausescu presedinte.
    Si nu o luati in nume de rau dar uitativa la statele astea trei rusia china sua, ce greutati au.0
    America cu criza aceasta financiara, SCOALA. Toate sunt gandite. Hai sa vedem sua in 5 luni si mai vorbim,ca nu plec.
    Despre domnul Gigi, jos palaria dar loveste degeaba, se lupta de unul singur cu o haita de hiene.
    Domnu Gigi lasa-ti sa se manance intre ei si dupa le ingropam noi oasele. Poate vom avea ocazia sa vorbim vreodata deschis despre soarta noastra.
    A scuze uitam daca astia din guvern si din SRI se cred asa de tari sa spuna de unde am eu asemenea informati si ce am cautat in fabricuta aia secreta de facut ceata, din Constanta. Sa stiti ca e facuta cu cap sub pamant cam pe langa mare, si acopera Constanta cam in 30 de minute.De ce? In caz de razboi ganditiva si voi. Asta ca sa vad dati seama ce a facut Ceausescu, si astia nu sunt in stare nici sa le varuiasca, vorba Valentin Ceausecu.

    Eu va salut si sper sa ne conversam pentru ca subiecte sunt cata frunza….

  21. Cititi aici:

    “nici macar un guvern-marioneta aflat sub conducerea unor personaje ca Vadim Tudor sau Miron Cozma nu ar fi putut actiona intr-un mod mai antinational decat aceasta sinistra confrerie PNL-PSD. Cele doua partide care pretind de zor a fi adversare inversunate au aruncat tara intr-un hau economic ce s-ar putea lesne dovedi la fel de abisal precum cel provocat de Ceausescu in anii ’80. Precum se vede insa, primele consecinte ale munificentei lor – vizibile in deficitul balantei de plati, in cifra inflatiei, in prabusirea monedei nationale, in exodul capitalului strain – nu ii conturba catusi de putin.”

  22. “…(prin slugile proprii din dotare)…” ?!?
    Periculoasa paranteza! Nu crezi ca unii colegi din orezaria sifonarului o sa se simta jikniti. 🙂

  23. N-a urmat si o emisiune intitulata “Radu Moraru se explica”? Sau “Radu Moraru NE explica” de ce a fost prost in direct?
    Nu de alta, dar daca Dan Radu Rusanu nu se va obosi cu Radu Moraru, o va face doamna Rusanu!
    Prietenii stiu de ce!

  24. D.le Ciutacu, ti-ai vandut sufletul, onoarea, tara si propria constiinta. Sti foarte bine la ce ma refer…
    Esti un om fara de Dumnezeu.
    Dar ceilalti care te aproba, iti sunt colegi sau simpli oameni prosti?
    Daca sunt colegi, rusine. Daca nu, tot rusine.

    Si sa stii, dragul meu, ca Dumnezeu nu bate cu biciul.
    Sa-ti amintesti asta.

  25. ciuciutacule,noi intelegem ca ii iei apararea gibonului tau de coleg M.B dar nici asa,atata timp cat la televizor apar toti incultii cred ca poti trece cu vederea incercarea lui S.H de a fi luat in serios,voi nu sunteti decat niste bunuri de consum,daca ai un invitat interesant si subiectul este si el bun omul sta si va asculta daca nu schimba,dar sa faci o vendeta in timpul emisiunii tale cum face bunul tau prieten si coleg M.B este rusinos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.