Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Vântu, dă dracu’ odată agramaţii afară!

Vântu, dă dracu’ odată agramaţii afară!

Bai, Sorine, te stiu baiat citit si cu dragoste de carte. Stiu ca turbezi cand vezi pe crawl ce agramati tii pe leafa. Da’ da-o-n sange, pe site nu te uiti? Inteleg ca ala care-ntinde firele e un semianalfabet, insa pe cuvant ca de vreo cateva sute de euro gasesti un corector decent. Chiar sa bagi un sfert de miliard intr-un trust media si sa ajungi sa scrie aprozaristii, zau ca nu se potriveste.

P.S. Ca sa nu ma suspectezi pe nedrept ca-s vorbit cu Badea, care are idei putine si fixe, tin sa precizez ca singurul site (dintre cele care conteaza-n piata cu adevarat) mai nefunctional decat al Realitatii e cel al Antenei 3; deci se poate si mai rau.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

29 thoughts on “Vântu, dă dracu’ odată agramaţii afară!

  1. Dragilor ,
    Subscriu total la condamnarea greselilor vizate dar, dupa parerea mea,tema e mult,mult mai ampla.Datorita unui handicap cu imobolizare intr-un fotoliu cu rotile,petrec zilnic 10-12 ore in fatza televizorului si pe diverse site-uri.
    Doamne! Cate imi aud urechile!Diverse “fatuci”de ambele sexe si de la toate posturile TV ,care au “studiat” jurnalistica la FF (fara folos) vin si schingiuesc limba romana mai ceva decat schingiuia Loiola pe eretici.Cacofonii cat cuprinde,neadevaruri stiintzifice rostite cu candoarea unui prescolar,locuri geografice mutate de la un capat la altul al pamantului,date istorice mutate aiurea uneori la secole distantza,etc.etc.etc.Tragedia este ca unei generatzii care a uitat sa citeasca nu-i trebuie mai mult ca sa ia greselile drept adevaruri.Nu dau exemple,dar cu permisiunea dvs.pot reveni.Cred ca tema este mult mai larga si ar trebui reluata macar pentru salvarea a ceeace a mai ramas din biata limba romana siluita si altoita cu americaneasca de pe sulaina cenel.

  2. Ca adevarat ai mai grait 🙂
    Chiar, ce-i pe cap la Bruce Willis se poate numi fes ? Sau ii spun asa doar aia care n-au vazut in viata lor altceva ?

  3. E prăpăd pe site:
    ” Şocant: Un băiat australian a omorât PESTE 12 animale de la zoo”

    Generaţia mesinger preia conducerea!

  4. Pai ei erau eroi si-aveau euroi.Pana sa numere eroii,euroii,au mai venit si alti eroi si cum eroii tocmai numarau euroii a trebuit ca cei noi sa fie numiti eroiii pentru a nu-i confunda cu primii pentru ca eroiii nu aveau euroi si urmau sa verifice daca eroii au numarat bine banii,vezi ?

  5. Trebuie sa recunosti ca esti unul din cei mai fideli si mai meticulosi cititori ai trustului pe care-l dispretuiesti atat de mult 🙂

  6. O alta ipoteza ar fi ca in momentul in care deontologul era cu eroii in gura ori l-a intepat o albina ori s-a jucat cu o coaja de banana de pe jos.Cred ca la coaja de banana ieseai 4 sau 5 de “i” aici intervenind si dezechilibrul fizic pe langa cel mental pe care l-a dobandit la redactia deontologilor.Ca cam asta este.

  7. pt iulian

    Dar ti-a placut sa tiparesti ca o dactilografa de pension, 3 saptamani la rand, pe tema unor “succesuri”, asa-i? 🙂

  8. @nirva: citesc, in general, tot. nu dispretuiesc trustul, ci prostii din el.

  9. stiu ca nu te (mai…) dai in VANT dupa Antena3, dar si baietii de acolo au o “burtiera” mizerabila. delicatesa principala: intercalarea, cu voiosie, a virgulei intre subiect si predicat.

  10. In urma cu vreo doi ani-doi ani jumate, infuriat la culme pe ceva ce difuzase realitatea, am dat buluc sa postez si eu umila mea parere! Dupa vrea ora, in care am luptat cu site-ul, mi-a trecut cheful de-a mai incerca, am uitat si motivul pt care ma aventurasem si eram perfect lamurit despre viitorul meu de comentator al stirilor acolo! Dupa un timp am primit scuze pe mail la reprosul meu ca, in afara de numarul de la pantofi si orientarea sexuala, m-au intrebat despre tot ce le-a trecut prin minte. De atunci, nu numai ca nu le citesc site-ul, dar nu urmaresc niciodata postul! Cat mai pot, imi crut si eu nervii si sanatatea!

  11. parerea mea ii ca la un ziar care se respecta nici nu ar fii nevoie de corectori , corectorul este insusi ziaristul , deci tu subtil vrei sa spui ca vintu nu are ziaristi nu corectori , am dreptate ?

  12. Cred că e cazul să facem clar distincţia dintre “oameni cu studii superioare“ şi “posesori de diplomă“.
    De asemenea să renunţăm la ideea că vreunul aflat într-o categorie de mai sus e neapărat deştept iar ceilalţi nişte agramaţi. Am văzut la exemple “pe invers“ de mi se face greaţă.
    Pe de altă parte aici nu e chat ca să fim scuzaţi de viteza de scriere. Fiecare are posibilitatea de a-şi verifica mesajul înainte de a-l trimite. Ca să nu ne mai umfle rîsul citind mesajele unora care critică fără să-şi vadă propria scriitură. Amin.

  13. Ciutace, ai dreptate cu agramatismele, dar tu, care scrii corect gramatical, nu ti-e rusine cu expresii ca “bai, Sorine” si “da-o-n sange”, parca ai fi pe camp. si daca Nasul e sluga lui Paunescu, inseamna ca tu esti sluga lui Voiculescu?

  14. daca cei care editeaza site-ul se considera ziaristi e foarte grav. eu nu-i inteleg pe astia de fac greseli gramaticale in anumite contexte. nu exista un autocorector/indreptar in capul fiecaruia? eu personal inainte sa postez ceva citesc foarte atent ceea ce am scris. daca ei nu fac asta inseamna ca nu sunt profesionisti si daca o fac inseamna ca sunt pilaf din punct de vedere gramatical.

    p.s. poate ca noi inginerii suntem mai atenti la ceea ce scriem si cum scriem.

  15. @MrStyle: sunt tonomat iar tu tocmai ti-ai luat viteza. fiindca asa vreau eu.

  16. Până la urma aşa e, la câţi bani de la FNI a băgat SOV în televiziunea aia ar fi trebuit să meargă brici. Cel puţin la nivelul ăsta, nivel care nu cere cine ştie ce stare elevată.
    Dacă nu a vrut să mă angajeze pe mine :))

  17. Am intrat pe blogurile unora care vor sa candideze din partea diverselor partide.Din curiozitate. Sa vad si eu cu ce ne mai pot minti. Cica sunt tineri, au idei, vor sa faca si sa dreaga pentru tarisoara.
    Am intrat pe blogul lui Cornel Pieptea, candidat din partea PNL. Omul spune multe, cu inversunare. Ceva de genul: “Sunt saturat de probleme….etc” Saturat? Oameni buni, oare unul ca asta vrea sa conduca tara asta? Si vrea sa vina la mine sa-l votez? Si, ma rog, de ce este el “saturat”? Ca ai lui au fost la guvernare pana acum.Cacofoniile sunt chiar greseli nesemnificative. “Nostrii” poate fi usor de gasit in textele pline de inversunare.

  18. Observ din nou prostia celor de la Realitatea:))…Doamne cum sa bagi atatia bani in trust si sa pui prosti sa actualizeze siteul?;)).
    P.S.:Foarte tari pozele:)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.