Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Cum să produci bani de Bugatti Veyron

Cum să produci bani de Bugatti Veyron

Daca te cheama Costel Casuneanu, pare destul de simplu. Castigi (prin firma PA & CO) o licitatie la Primaria Capitalei pe vremea lui Adriean Videanu (sau iei contractul direct, in baza experientei comune fructuoase), distrugi Schitu Magureanu, devastezi intrarile-n Parcul Cismigiu ca sa schimbi bordurile cu unele noi pe care le ai pe stoc si incasezi contravaloarea prestatiei.

Daca aveti instantanee pe tema continuarii jafului in Capitala, victor at ciutacu.ro

Comentarii

comentarii

Similar Posts

41 thoughts on “Cum să produci bani de Bugatti Veyron

  1. Jaful continua .E la fiecare colt de strada.Cel mai mult ma enerveaza soselele asfaltate proaspat si decopertate la fel de proaspat.Eu asi intra in contracte, asi analiza clauzele si daca ele sunt facute prost( a se citi, in favoarea prestatorului)ar trebui mers pe procedura generala, contractuala si tarati in judecata.Cu despagubiri…De sute de mii de euro… sa se inteleaga odata ca, noi contribuabilii avem un cuvant de spus.
    Iar pentru astia, din Guvern, care risipesc banul public cu rea credinta i-asi baga la subminarea economiei nationale.Nu cred ca vaicareala romanului fraier e o solutie. Ar trebui pus piciorul in prag…Asa …ca pentru o tara Europeana care se respecta.Nu-i poate potoli decat raspunderea penala.

  2. B-una seara d-le Ciutacu,
    Ma uit pe fotografiile publicate de Dvs. si ma apuca o amaraciune teribila,cand vad cum arata intrarile in Cismigiu.Mi-aduc aminte ,cu nostalgie,cum era Cismigiul cand am stat in Bucuresti(in perioada studentiei,anii 1976-1981),cand era o placere sa te plimbi acolo,sa te relaxezi,sa respiri aer curat…Acum,vad ca e un dezastru.
    Schitu Magureanu era ceva ce il asociam cu Teatrul “L.S.Bulandra”,cu existenta de demult a liceului de vizavi….N-am inca puterea sa ma plimb prin Bucuresti,dar daca as face-o,as fi complet dezamagita.
    Sper ca d-l Primar,dr.Oprescu,sa aiba puterea sa aduca Bucurestiul intr-o stare cel putin onorabila pentru orice roman.
    Va doresc un week-end placut!
    Cu respect,
    IoanaP

  3. Ah, ispita bordurilor! Daca rostesti langa mine cuvinte precum “videanu”, “borduri” si inca o multime din aceeasi “familie”, e ca si cum ai da foc unei sticle cu benzina! Da’ contractele semnate cu grija din timp, se onoreaza, si, cinstit, sa ramana omu’ cu mii si mii de borduri chinezesti de 5 centi bucata in stoc?! In plus, cuperoza si miorita se intretin cu cheltuiala groasa, hotelul la monte carlo e nerusinat de scump, plus cheltuielile de rutina, sampania, caviarul, toate-toate cer bani multi. Casuneanu? Videanu? Logic urmeaza marinaru’! Ce cismigiu?! Care strazi istoric fermecatoare?! Care bucuresti?! Bani, frate, bani, asta conteaza! Ii doare-n cot ca istoria-i va pastra la “asa nu!”, da-o dracu’ de istorie, ei sa fie sanatosi! N-ati vazut?! Dupa ce-a indignat 4 ani pe toata lumea cu nesimtirea si obraznicia cu care-a gospodarit capitala, in loc sa se ascunda dracului intr-un cotlon unde sa se faca uitat, videanu iese ca paduchele in frunte pe toate televiziunile, si critica, desfiinteaza si acuza pe tot restul lumii, numai pe el nu! Nimeni n-o sa-mi scoata din minte ideea ca, desi presa si audiovizualul scotocesc, arata si demasca mizerii incalificabile, sistemul ii ocroteste in continuare pe vinovati. In fond ei sunt sistemul, noi ne facem doar iluzii ca ar functiona democratic ceva in tara asta! Na, ca ma enervai! Si, in alta ordine de idei, spuneti-mi ca nu-i adevarat: francezii chiar s-au pisat la marginea terenului, la antrenamentul oficial?! Zicea piti ca asa-s ei, francezii, “mai libertini”?! Doamne, in ce tara traim? Intre ce oameni? Cine are functii in tara asta? “Libertini”?!

  4. Din cauza mafiei comuniste si securiste,care fura miliarde de euro pe an nu sunt bani pentru marirea salariilor. In 18 ani sau furat zeci de miliarde de euru,cu care Romania putea ajunge a-7-a putere economica a europei cum DEBITEAZA razgandeanu.

  5. Salut,
    Asta e una din multele…eu unul mai am inca putina speranta de la Sorin…dar..pana la urma cred ca si el va fi inghitit de “sistem”…daca nu reuseste sa se inconjoare de un numar de oameni de un anumit caracter si pregatire, nu are nici o sansa!
    Dar…eu inca mai sper…

  6. STIU CA NU ARE LEGATURA CU TEMA ARTICOLULUI DAR STITI VREUN POLITICIAN CE FACE PARTE DIN MASONERIE?

  7. Nu e suficient sa te cheme Casuneanu ca sa ai un “d-ala veiron”…Important e ca pe sefu’ lui tac-tu sa-l cheme Basescu.Sef in interiorul Colectivului de Munca poreclit si Mafie prin Sicilia daca asta are vreo importanta.Paradoxul e ca odraslei subalternului i se permite o “d-aia de peste milion” pe cand beizadelei siliconate a lu’ Sefu Mare …Nu.Asta e sa se multumeasca si cu un Rover daca soarta-i i-a fost atat de vitrega.

  8. eu nu am nimic cu jecmanirea banului public. pe mine ma scoate din sarite faptul ca se fac lucrari execrabile din punct de vedere calitativ in conditiile in care costul lucrarii este de nu stiu cate ori mai mare decat ar trebui sa fie!
    lasa ca fi-su tot un cretin o sa fie si o sa moara intr-un pom, stim noi de ce! (vezi site)

  9. wow la vache! de fapt toata romania este la fel. numai ca sunt alte locatii si alt nume decit paCo

  10. Dupa parerea mea urmatoare manevra o sa fie legate de dale nu de borduri. Sunt mult mai multe…
    Poate le dau idei noi.

  11. Asa cum se contureaza campania electorala nu mai am prea mari sperante pentru viitor.Sint prea putine flori ca sa se faca primavara si prea multe buruieni si alte plante parazite, chiar si carnivore ca sa poata sa mai creasca ceva sanatos. Din pacate, cred ca nu am vazut inca tot spectacolul sinistru al tranzitiei…
    Nu e de vina nici capitalismul,nici comunismul.
    De vina sint aceste scursuri sociale care nu se mai scurg ,dracului ,odata!
    Acum s-a mai trezit si marele lider Geoana care da cu bita in balta de sar stropii pina la stele.
    Atita timp cit nu vor exista si nu vor fi puse in aplicare pedepse drastice e greu de crezut ca se va schimba ceva in bine.
    Oare a fost doar o intimplare ca Vlad Tepes a fost roman si ca Dracula e personajul cel mai cunoscut ,din Romania, in intreaga lume?

  12. Este cum a proorocit Brucan, “ne trebuie 20 de ani sa intelegem democratia”.
    Ei iata la anu’ sunt fix 20 de ani! si nu intelegem nimic!
    Democratie = jaf, hotie? sau care este de fapt definitia democratiei?

    Parerea mea este ca a inflorit sub ochii nostri, nesimtirea, putin spus, marlania excrocilor care isi bat joc de poporul asta.

    5-10% din populatia tarii fac jocurile, ceilalti cotizeaza la greu,(impozite) pentru imbogatirea lefegiilor bugetari si pseudobugetari.
    rusinee directorilor de la electrica, astia cu drumirile sunt niste mici copii, pe langa ce fac parlamentarii!
    Victor, multumesc! pot sa-mi zic si eu durerea, si cu asta raman.
    Sistemul asta corut care este mai rau decat cel comunist, (atunci erau mai putini cei care ne fura),nu mai poate fi oprit! sunt infipti cu radacini adanci in structuri si functii puternice , pana la al 7-lea neam.

  13. Din ce vad,cele mai profitabile afaceri in capitala sunt cele de montare de borduri si cele cu parcarile publice.Ce se mai pricep oamenii la afaceri!

  14. Mai ciudat in toata chestia este faptul ca sediul PA&CO este tot pe Schitu Magureanu, vizavi de biserica si de poarta Cismigiului din poza. Iar Ferrari-ul Scaglietti sta bine mersi pe strada perpendiculara(inca nestricata), ca si cum nici nu-l intereseaza ca n-are pe unde circula…

  15. @daniela: Brucan a zis “ne trebuie 20 de ani sa intelegem democratia” si toata lumea a inteles ce a vrut. Ce nu a zis el este ca nu exista asa ceva in lume. Ca e doar un cuvant transformat intr-un concept care nu ne face mai liberi, dimpotriva. Va fi intotdeauna o mana de oameni, carora poti sa le zici cum vrei (mafie, masoni, organizatie secreta etc.)ce vor stii mai mult si vor face mai mult si vor avea mai multa putere asupra tuturor. Poate de fapt Brucan asta a vrut sa zica cu “ne trebuie 20 de ani sa intelegem democratia”…

  16. Ceea ce ne prezentaţi dumneavoastră, există peste tot în Ţara Rămânească. Câte un Căşuneanu (doi, trei, zece!) avem în fiecare colţ, oricât de amărât ar fi. Nu vă apucă un sentiment de neputinţă văzând că, oricât de mult s-ar vorbi despre abuzuri, ilegalităţi, tâlhării, chiar scoase (fără vreo teamă, ori ruşine!) în văzul lumii, nimic nu se schimbă?
    Călare pe munţi de bani, protejaţi de legi făcute special pentru ei, îmbogăţiţii tranziţiei ne râd în faţă. Poliţia, justiţia, administraţiile locale, guvernanţii, parlamentarii, toţi lucrează pentru ei. O mână de oameni privilegiaţi, tâlhari cu acte în regulă, care pot cumpăra orice, dar mai ales conştiinţe. Nimic, nimic, nimic nu se schimbă… Ei vor fura în continuare, justiţia se va face că nu vede (ca şi până acum) parlamentarii vor scoate legi (pe bandă rulantă!) care să le asigure furtişagurile, guvernanţii vor lucra exclusiv pentru ei. Şi noi, evident! Pentru a plăti taxele, să aibă protejaţii de unde fura.

  17. Dle Ciutacu, chiar intentionati sa traiti mult (si bine), prin aceste teme pe care le puneti in ‘vedere’? Ganditi-va la energia esentiala vietii, pierduta datorita frustrarii provocate de aceste imagini sau la faptul ca ati putea fi asasinat din cauza Acestora!
    Cu stima, un roman!

  18. @SuKaRiT
    “Daţi-mi voie să emit şi să controlez banii unei naţiuni, şi atunci puţin îmi pasă cine emite legile.” (Mayer Anselm Rothschild, bancher)

  19. Don’ Victor , vad ca esti tot mai pornit contra madar fackarilor!!!! ai ajuns la vorba mea— daca nu le dam ,acum, la cap acetor jivine, ne vor manca de vii, mama lor de japitze!!!! si nu stiu daca nu ne-au mancat deja si astea nu sunt decat ultimele noastre zbateri???? oricum, cum zicea Badea, tzara asta e un non-sens, o gaura neagra a omenirii, un fel de antimaterie a societatzii umane si nu cred ca mai are scapare!!!Vai noua si copiilor nostri—- dar pentru ei nu tre’ sa lasam nici o clipa steagu’ jos!!!Dumnezeu sa ne aiba in paza lui dar se pare ca si-a intors fatza de la noi!!!

  20. @ Lupi: E un fel de “ciinii latra, urs(ii) merg”.
    Sint prea multi ursi si prea putini ciini.Si dupa ce ca sint putini, nici nu prea se inteleg intre ei.

  21. Domnule Ciuatacu, dar pe domn primar Sorin, prietenul dvs, l-ati intrebat despre “chestie” ?

  22. Ma uit la meci si ma intreb cine sint comentatorii.?Franta a egalat, comentatorii spun ca si un egal e bun…sa ne multumim cu cit putem…Pai sa continuam cu mentalitatea asta de invisi mioritici si uite asa pun toti tupeistii pun saua pe noi!
    Galeria a fost si ea vai de mama ei.Mai vocali a fost galeria franceza.E rau de tot, am inceput sa ne urim noi pe noi,sa ne urim poporul dincare facem parte.Asta e marea realizare a tranzitiei!Mama, mamei mei!

  23. @polbac: daca ati fi urmarit ultima lui aparitie la emisiunea mea, nu ati mai fi pus intrebari insinuante. da, i-am pus pozele-n plasme si n-a fost deloc vesel.

  24. @unroman: nu cred că România a ajuns ca Rusia, ca oponenți care nu convin să fie asasinați. (oare Haider a fost?)

  25. PNL -ul nu are resursele financiare necesare campaniei electorale, chiar daca Rotilenu-Vladescu-Silaghy-Noghy- si altii incerca din rasputeri sa faca rost de fonduri (si cu orice pret). Le-a plecat finantatorul Stolo (administratorul banilor comunisti) si s-au pomenit cu posteriorul “gol”…de aceea trebuie atribuite cit mai multe contracte finantatorilor de tip nou. Eu cred, ca se va face o intelegere Basescu-Tariceanu, nu degeaba a fost “convocat ” Vladescu la Cotroceni…Basescu va fi salvatorul natiunii, iar Tariceanu va primi banii necesari campaniei tot de la “draga Stolo”, cu conditia sa fie pastrata la putere (in functii) clica de delapidatori Rotilenu-Vladescu….astfel, sotii prietenelor din copilarie ale doamnei Prim vor avea bani de “cheltuieli de lux” iar ea, va avea in continuare statutul de sotie de demnitar. Ewste evident cine conduce si cine toaca banii publici !

  26. S-ar putea ca Stolo sa fi avut banii pe care-i administreaza…aia din fondul comunist de pe urma carora s-a inbogatit si el si clica lui de delapidatori in intrumente financiare care nu mai fac doi bani si, ca urmare a crizei financiare internationale, sa nu mai dispuna de sumele de care dispunea acum citeva luni…hihihihi…ce mi-ar place sa fie asa ca de-aia sint ” rautacios” sa ma bucur de raul altora HIHIHIHI!!!!!

  27. Sansele sa-i omoare doctorul pe masa de operatie pe hotii astia sunt minime. E totusi placut sa vezi cum latra de la distanta in tot felul de fituici sau pe bloguri impotriva lui.Pasaricilor, 4 ani acolo sta , poa’ sa spumege adriEan linistit.

  28. Eu nu vreau bani de Bugatti….
    E pacat sa-l faci praf pe soselele noastre…
    Nici Casuneanu nu ma cheama….
    Eu imi doresc doar un Ford Fiesta, cu 2 usi, benzinar de 1,4. E bun pentru oras, usor de parcat si foarte sigur la accidente mai dure(probat personal).
    Baiul e ca il doresc prin munca cinstita… Si aici cred ca gresesc profund 😀 dar sint setat genetic sa muncesc cinstit….
    Nasol, nu?
    @Mos Califar
    Esti cam pesimist azi, califare, de la formula 1 cred ca ti se trage….

  29. @ un roman
    Daca adopta parlamentul o lege conform careia prostii vor fi condamnati la 20 de ani inchisoare, ce faceti?
    Sau sunteti “un roman cu bani”?

  30. Nici Antena 3 si nici Realitatea TV nu au nimic impotriva faptului ca un prieten din copilarie al Traian Basescu, dl Casuneanu a facut atatia bani din asfaltarea Bucurestiului, incat i-a cumparat lui fiu’su nu mai puţin de 10 masini de lux, dintre care una singura costa UN MILION ŞI 600 DE MII DE EURO.

  31. D-le Ciutacu, ma bucur (cu amaraciune, totusi) ca vad la Dvs.abordat acest subiect… Lucrez pe strada cu pricina, cam in dreptul locului din care au fost luate imaginile din articol. Ce sa va zic… de la inceputul lunii septembrie 2008 a inceput calvarul! Strada e facuta praf. E o bataie de joc la adresa localnicilor si al celor care lucreaza in zona. Trotuarul nu mai exista, nici pe o parte nici pe alta! Eu, ca si salariat care trebuie sa fiu la ora fixa la serviciu, vin pe jos de acasa cu metroul, pentru ca motorizat este absolut imposibil. Imaginati-va ca de la statia de metrou Izvor si pana in dreptul imobilului cu nr.37 iau tot santierul “in piept”. Asa ceva nu am mai vazut. Sunt 3 santuri unul langa altul. Cand s-au invretnicit sa astupe unul, au facut repede altul. Pe langa PA&Co s-au mai gasit si altii sa mai sape, fara autorizatie ce-i dprept… Pentru tzeava de gaze, pentru NetCity (marea retea de fibra a capitalei), etc. Stiati ca sediul firmei PA&Co este pe aceiasi strada, exact la intersectia cu strada pe care este ambasada Vaticanului? Ati vazut ce Ferrari rosu e parcat in fiecare zi la intrarea acestei firme? Ce sa va zic… Pana la sf.lui decembrie 2008 tot asa o sa o tinem… Ce sa va mai zic ca dupa ce au decopertat banda dreapta de mers + trotuarul aferent lucrarile au stagnat 2 saptamani! Cum, sa terminam cumva mai devreme lucrarea? Ce daca e doar aprox.2Km de strada… s-o facem intr-un trimestru, nu intr-o luna, nu? Pot da mai multe amanunte despre acest subiect! MULTUMESC!

  32. Problema e ca toata lumea vorbeste, nimeni nu face nimic concret. Si cum, in institutiile statului (sic!)nu ne putem pune speranta, singura solutie ar fi sa iesim in strada si sa blocam santierul. Si asta, si altele. Si sa ii luam la fuga cu ciomegele pe reprezentantii Dali. Se incumeta cineva? Aud? Doar vorba e de noi…asa cum din incercarea de a da o forma juridica petitiei on-line impotriva circuitului de viteza din centrul Capitalei s-a ales praful. Foarte bun postul, domnule Ciutacu, si eu am vrut sa scriu de distrugerea fetei Cismigiului dinspre Schitu Magureanu la mine pe blog. Doar ca, sincer, a cam inceput sa ma ia cu sila. Nici macar speranta nu mai am, ceea ce, orice s-ar zice, e destul de trist. Pe Soseaua Colentina se rascheteaza asfaltul, intre pod si Doamna Ghica. Pai, din cite stiu eu, e al doilea an de cind tot reabiliteaza Videaeanu – nici nu a terminat lucrarile si a inceput altele. Pe Stefan cel Mare – Mihai Bravu, de asemenea, e al doilea an de prapad. Citi ani vor mai fi si de aici inainte? Asa cum am zis si cu alta ocazie, in orice tara normala Videanu ar fi fost sodomizat prin pirnai la ora asta, dupa cite nenorociri a facut. La noi, s-a luat la un moment dat in discutie chiar posibilitatea ca el sa fie nominalizat pentru functia de prim-ministru. Sa ma scuze luminatele dumneavoastra fete, dar eu, unul, nu mai am nici simtul umorului si nici rabdare. Si nici nu imi mai vine sa vorbesc asa, lejer, despre dezastrul din Bucuresti. Vorbim, vorbim si nu facem nimic…

  33. Astept cu interes buvinieta ca sa mai imbogatim si pe altii.
    Ce caterinca. De 20 de ani cotizam prin impozite la Statul asta infect si nu avem nimic si nici vreo autoritate de stat, consumatoare de resurse, nu se simte responsabila sa ne dea si noua (prostilor) o dare de seama cum se face in Germanica, sa vedem pe ce s-au dus banii.

  34. Domnule Ciutacu ,
    M-am indignat poate mai mult ca dvs. cind ati aratat cum un baiat a fost batut si umilit de altul de-o varsta cu el.(emisiunea din 15.09.08,Gadea).Ma simt nesigura in tara mea. Nu am sentimentul apartenentei la taramul asa zis mioritic, sunt insa nevoita sa traiesc aici.Cand am auzit ca d-na TARICEANU a fost pozata la domiciliul personal pt. schimbarea CI ,mi-am adus aminte ca mie mi-a fost refuzata eliberarea CI pe motiv ca , contractul de V-C nu era semnat decat de sotul meu ,proprietatea fiind totusi comuna.
    Ma mai gandesc cum in anii 90 stateam in piata Universitatii plina de speranta si asta fara sa fiu membra a unui partid , fara sa am vreun avantaj.Din prostie , acum in 2008 imi dau seama de asta.
    Sotul meu lucreaza in Africa (Nigeria)si nu am probleme financiare.
    Sunt de varsta medie (50 ANI), absolventa de ASE , CIBERNETICA,am ceva creier,sunt informata si tocmai de aceea extrem de dezamagita.Din ceea ce-mi povesteste sotul meu,intre Romania si Nigeria nu exista decit diferenta da pozitionare geografica.
    Sa ma duc la vot?NU,NU,NU.

    Morosanu,
    Bucuresti,16.10.2008

  35. Domnule Ciutacu,

    Va felicit pentru abordarea acestei teme. Comentariul meu e un pic mai general si intr-un fel off-topic, va rog sa aveti rabdare.

    Am incercat sa inteleg cum de s-a ajuns la astfel de abuzuri, in alte parti inimaginabile, la noi cotidiene.

    S-a ajuns incetul cu incetul, zi dupa zi. S-a furat intai un pic, nicio reactie. S-a furat mai mult, nicio reactie. S-a furat foarte mult, nicio reactie. S-a instaurat sistemul de furturi si spagi, nicio reactie. Sunt ei de vina ca fura? Nu. Suntem noi de vina ca ii lasam. Cred ca si marii hoti ai Romaniei sunt surprinsi la cat de pasivi si docili sunt romanii. Le mai spui de un impozit abuziv, se reped la casierii sa il plateasca. Le blochezi strada un an cu santiere, isi gasesc potecutze noi. Le semnalezi furturi enorme din buget, bani care ar fi fost de-ajuns sa le salveze batranii din spitale sau sa le educe copiii in scoli, zambesc trist sau comenteaza infocat la o halba de bere. Peste tot, sentimentul sufocant de “nu se poate face nimic”.

    Deci, dupa parerea mea, principala cauza este pasivitatea romanilor, si asta cauzata de lipsa de respect de sine si lipsa constiintei ca pot face ceva. In mintea noastra a aparut ideea ca “nu se poate face nimic”. De fapt, inseamna “nu pot face nimic SINGUR”. Ceea ce e partial adevarat (exista si cazuri care infirma aceasta credinta). Insa de unul singur pot face ce imi sta in putinta sa nu mai tolerez si sa le arat ca scopul lor acolo este sa traiesc EU si sa traim NOI mai bine, nu EI. Dar, asta numai in conditiile in care si concetatenii mei incep sa reactioneze ca mine. Daca fiecare abuz ar fi sanctionat prompt prin mii de reclamatii, mii de procese deschise etc, cei care acuma fura ar pricepe ca aceasta etapa s-a incheiat.

    Daca putem trezi in romani ideea ca pot face ceva, ca au putere, ca nu trebuie decat sa se respecte si sa reactioneze atunci cand sunt furati si umiliti, Romania insasi se va schimba.

    Si aici ne puteti ajuta Dumneavoastra, oamenii cunoscuti. La fel cum s-a ajuns la aceasta situatie treptat, se poate indrepta tot treptat. E copilaresc sa credem ca 19 ani de pasivitate se rezolva in doua zile, categoric. Insa eu va propun urmatoarele: voi, oamenii cu nume in Romania, indreptati-va unii catre altii si generati un fel de curent, un fel de miscare, ceva. Scopul ar fi trezirea romanilor din pasivitate. Invatarea lor ca sunt cetateni europeni, cu drepturi, ca trebuie sa aibe respect de sine si sa nu mai tolereze ce li se intampla. Invatati-i. Niciun guvern nu a avut interesul sa o faca, logic. Generati si o emblema pentru acest curent, si un slogan (stiu eu, “Cere-ti drepturile!”, “Reactioneaza!”, “Fii demn!”, nu stiu, nu sunt un copywriter), si un gest, ecusoane etc, toate trucurile pentru a difuza ideile in public. Generati un val. Faceti emisiuni prin care sa aratati cum s-au stopat abuzuri in alte tari. Informati-i. Aratati-le unde sa se adreseze cand li se petrece ceva. Faceti emisiuni pe tema. Depasiti si eventualele antipatii dintre voi, uneori normale intre oameni cu personalitati puternice. Fiecare e pretios, fiecare este ascultat de un anume segment al cetatenilor. Si aveti sansa sa apareti in cartile de istorie ca un ansamblu de oameni care au schimbat soarta Romaniei intr-o perioada mai crunta decat cea fanariota.

    Mai mult ca niciodata, e nevoie de un Al Doilea Front de Salvare Nationala. :))

    Stiu, suna pompos, insa stiti foarte bine ca situatia e tragica.

  36. Wow! Multumesc pt ignorare. Acum vad. E mai simplu sa scrii vorbe mestesugite decat sa actionezi intr-un fel. Si mai putin riscant. Corect.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.