Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Să nu te (mai) închini la chip de tonomat

Să nu te (mai) închini la chip de tonomat

Motto: “Inmormantarea lui Caiac n-am mai putut s-o transmit ca n-aveam loc in parcare de Realitatea TV” (Dan Diaconescu, tot la “10 pentru Romania)

UPDATE: “Stiti cu cati ziaristi ma intalnesc pe teren si care, pe langa ca scriu reportaje sau transmit in direct la tv, fac consultanta platita pentru politicieni?” (Adriana Saftoiu, la “10 pentru Romania”, citat aproximativ). Dat fiind ca utecistul de Tatulici a schimbat repede vorba, iar caracterul de Tapalaga a sarit ca ars, va convoc eu pe voi la o delatiune colectiva: DATI-I IN GAT AICI!

Courtesy la Turmentat

Comentarii

comentarii

Similar Posts

25 thoughts on “Să nu te (mai) închini la chip de tonomat

  1. dle Ciutacu, de Romania- Franta nimic ?
    Chiar lucrati intr-un trust in care duminica bantuie nepermis aerul de vacanta si un baiat de undeva din redactie va face un omagiu in Photoshop ?
    aaah, si inca ceva , sa fii vituperant si agresiv in limbaj, basca subordonat al unor ex-ministrii cu parfum de coruptibilitate nu inseamna neaparat sa fii genial. Inspirat poate, dar genial, mai putin.
    Cred in mod just ca aveati in fata o placuta cariera de jurnalist sportiv.
    Careia i-ati dat in mod injust, un sut cu piciorul !!

  2. @flavius de pe campii : el voia sa dea “sutul” ala cu mana dar era hentz.Tu de exemplu puteai sa “sutezi” cu capul…
    @victor: nu e chiar pozitia potrivita pentru tablou. Chiar daca pica, sansele sa ne bucuram sunt mici 😉

  3. Şi madam Săftoiu a dat-o întoarsă, cică a vorbit din experienţa de la locale, deci de jurnalişti de “provincie”. Poate din experienţa personală, din vremea în care era şi jurnalist şi altele. Dar acum a devenit deontoloagă nevoie mare. Mie ăştia mi se par ca la radio şanţu’. Ca să vezi cu ce mi-am pierdut trei ore…

  4. Nu urmăresc Realitate. Am auzit că nu pierd nimic.
    P.S. Vreţi să-l apuce (iară?!) strechea?!
    Nu pot să nu observ (şi eu) că…uite-l săracu’ ce spăşit arată … =))

  5. Ziua buna natiune
    Nu o sa dau in gat pe nimeni, o sa spun doar o intmplare. Reala.
    La inceput de iunie, atunci cand era “marea batalie” pe turul 2, la Antena 3, la madame Dana Grecu in emisie e invitat un ins care candida la mine in localitate, din partea…PC, evident.Insul bate campii in direct cam 40 de minute. Nimeni nu il intreaba nimic pe contracandidat – care era de la PSD. Insul ii da tare, ba ca se taie Rafinaria, ba ca se jefuieste bunul public, ba ca cel de la PSD are probleme de sanatate, ba una, ba ca alta. Intru pe site si scriu ca o parte e adevarat, o parte sunt palavre, iar insul e mai mult decat dubios. Nu am fost singurul care am scris aceste lucruri. Nu s-a citit nimic. Nu a fost sunat celalat candidat sa i se dea posibilitatea de a-si spune parerea. Ce s-a intamplat dupa alegeri? Candidatul PSD a castigat si este primar, iar candidatul PC este…ati ghicit-viceprimar. In peste 100 de zile de administratie PSD-ist-o – PC-ista nu s-a petrecut nimic. Cica asteapta bugetul pe 2009….De ar trebui sa se intample ceva?
    A fost doar o relatare a unei fapte, nu o acuza, nu un repros. Consider ca toti “marii” jurnalisti, analisti si datatori cu parerea ar trebui sa mai merga cate un pic si pe la reciclare, macar din patru in patru ani.
    Noroc ca acu’ s-a dat legea cu banutu’ si orice posibila vina se poate sterge cu expresia:”asta a dat banutu’, asta a aparut”!
    Salutare taica si noroc

  6. I-am vazut si eu, o jalnica facatura heirupista cu dare groase de activism utecist!!! Da Tapalaga ala poate fi dat exemplu de oligofrenie!!! Dumnezeule mare, pe ce maini ne-ai lasat!!!

  7. Scuze pentru dubla!! Montaju’ foto e super, cred ca micutzu a golit fo’doua jumatatzi ,pana acum, la cat de ofticat il stim!!! si noaptea-i lunga……!!!

  8. Cu ziaristii-analisti a mai fost cum a mai fost da acuma Utecistu s-a dus la Liana- aia care radea cand ii aratau aia din studio degetu”’ Mare-i gradina Romaniei!!!!

  9. nu stiu daca dna saftoiu s-a referit la jurnalistii din “provincie”, da stiu ca acolo, adica in “provinice” se practica la greu chestia asta. si fara nicio greata. un singur exemplu, pe care nici macar nu l-as fi data, numai ca, in acest caz, este vorba despre banii nostri, ai tuturor, intrucat respectivul despre care e vorba in propozitie presteaza si incaseaza lunar leafa la RRA, recte Radio Roamnia Actualitati, adica de la mine, tine, noi. mai exact, este corespondent RRA in Caras-Severin, dar si prin Irak, Afganistan etc. si in campania electorala de la localele din iunie s-a mutat cu tot cu arme si bagaje in cabinetul parlamentar al unui deputat PRM, de unde, frumusel, frumusel, i-a facut campanie electorala candidatului PRM la Primaria Resita. mai are rost sa spun ca (sic!) cadindatul a luat vreo 500 de voturi, nici macar cat marja de eroare, iar angajatul nostru, vreo 5000 de euroi? mult, putin, nici nu conteaza!

  10. Victor, am cautat ieri pe google niste informatii despre IT si am dat peste blogul lui zsolt nagy. A reinceput sa scrie, se pare. Ce parerea ai despre articolul in care spune ce a mai facut? Ti se pare posibil sa nu mai fi fost audiat de cand spune? ar fi horror! pe de alta parte mi s-a parut foarte interesanta evolutia unui tip capabil si care s-a lasat de politica (cel putin de primul ei rand) si a intrat in business unde este mult mai apreciat pentru ceea ce este si face? am o intrebare pentru tine si voi toti: eu sunt trait prin mai multe parti ale lumii si nu inteleg de ce in ROmania, tara noastra draga, nu sunt apreciati cei care prefera munca in locul celor care fac “frumos” la TV? de ce preferam mascariile si pitipoancele? ce se mai intampla aici oameni buni? citeam blogului lui zsolt nagy si imi dadeam seama de ce nu are succesul lui udrea: pt ca ofera informatii consistente, lipsite de can can, dar pline de esenta si informatie. e normal? cum e normal?

  11. Ion Cristoiu – La alegerile generale din 2004 facea campanie electorala alaturi de PSD …

  12. @ Barengott —- ai idei putzine si f.f.f. fixe!! ai dat o tura si peaici sa-tzi debitezi gugumaniile??? da de LUPEA, M.MARIAN, AVRAMESCU, VOINESCU, PORA, TAPALAGA, FATI, SI INCA ALTZI VREO SUTA, ASTIA TOT CU PSD FACEAU CAMPANIE ELECTORALA, MICUTZULE FELATOR BASESCIAN?????????

  13. @lupi: mai usor cu etichetele. trebuie sa reiau regulile?
    @Barengott: ai vreun indiciu ca Ion Cristoiu a luat bani de la PSD?

  14. @lupi: Ce limbaj! Eu zic sa mai treci o data prin scoala. Iar daca nu reusesti sa-l indrepti, inca o data. Si inca o data …

    @dl. Ciutacu: Campanie electora in Vrancea alaturi de Oprisan …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.