Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Cum au îmbătrânit vedetele politicii

Similar Posts

11 thoughts on “Cum au îmbătrânit vedetele politicii

  1. Au imbatranit, Victor…
    Au imbatranit…
    Trebuie sa recunoastem ca nu avem politicieni tineri de calitate. Cand mai rasare cate unu` il vezi ca spune numai prostii. Singurul succes al tinerilor s-a bazat pe faptul ca oamenii nu au memorie politica buna, asa ca tinetii folosesc in continuare metoda aruncarii cu noroi in adversari.

  2. Cel mai frumos, dupa mine, a imbatranit Ion Iliescu. Din “predatorul” care nu ierta nimic in politica a devenit acum un batranel intelept, impaciuitor si cu simt al umorului. Cel mai urat (dpv fizic cel putin) a imbatranit Crin Antonescu, al carui chip e acum schimonosit de toate bataliile politice purtate.
    Zeus a ramas acelasi, egal cu el insusi, castigand doar o chelie mai stralucitoare iar Victor Ponta s-a mai ingrasat putin,cu voie sau fara voie,devenind astfel un pic mai matur (macar fizic).
    Miss Romania(’93 parca) a devenit o basholdina buhaita (va rog sa imi scuzati expresia vulgara) iar Nutzi a parut dintotdeauna mai batrana decat e in realitate.

  3. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Foarte ca lumea sunt comentariile pentru vedetele politice!

    Ce ar fi sa faceti si o prezentare pentru jurnalisti- sa vedem cum au imbatranit si dumnealor?Primul gand m-a dus la Ion Cristoiu,iertat sa-mi fie! (gandul,de!)

    Timpul trece inexorabil si ne schimba continuu.Eu ma uit la pozele din tinerete cu nostalgie …

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    Ioanap

  4. Ti-am urmarit parerea aseara pe Antena 1.Subscriu si eu celor scrise mai sus de Radu, da Iliescu a stiut sa imbatraneasca frumos (faptul ca isi mentine greutatea cred ca e un atu)Antonescu din tanarul rebel cu plete a-ncaruntit maxim(bine stim cu totii problemele medicale ale fostei sotii, plus ca nu e usor ca barbat sa ramai cu un copil)Ponta s-a ingrasat, dar pare mult mai matur (desi in ultimul timp, tot frecandu-se cu basescu la intalniri, ma irita la greu)baselu a obosit de la atatea wiskyane, nutica poate avea cele mai tari haine, tot fata de mahala are.Ce dracu frate am imbatranit si noi de la problemele zilnice, timpul nu iarta pe nimeni, dar important e sa imbatranesti frumos, sa ai demnitate si sa ramai OM.Din tot sufletul imi pare rau ca nu v-oi avea prilejul sa va vad sambata, dar copilul e nr.1.Cu tot respectul

  5. Sa-ti spun ceva de fiecare data cand aniversam,normal ca nu ma gandeam ca am mai pus un an importanta era sindrofia,era tineretea nepasatoare,acum cand am o varsta si cu fiecare an ce trece si se apropie aniversarea incep ziua usor trista,gandindu-ma ca tocmai eu am ajuns la varsta asta!”Carcasa”poate s-a subrezit dar tineretea interioara nu lasa sa domine batranetea!Tu ce faci acolo,meditezi la giumbicsi sau pur si simplu iti faci somnul de frumusete?

  6. de fufe nu comentez, nici de marinar, dl iliescu se conserva admirabil, sa fie sanatos, totdeauna au venit costumele turnate pe el iar atitudinea, ireprosabila! Dar “baietii nostri” se umfla pe zi ce trece! De cand s-au asezat la casa lor, cu neveste si copii, s-au labartat, nu-i mai cuprind sacourile, li s-a latit ceafa si s-a dus aerul tineresc. daca nu iau masuri urgent, vor regreta! Femeile, mai ales, pun pret pe infatisare, si cand voteaza, si cand au incredere intr-un om.
    ne vedem deseara cu mircea! va salut,

  7. Vazind filmuletul am o intrebare si un comentariu.
    Ce-ti veni sa faci restrospectiva asta ?
    Simt doar dezgust cind ii vad.

  8. Au imbatranit frumos domnilor. Acum sunt latifundiari cu totii. E normal … functia, puterea, masinile, stress-ul zilnic, ciolanul fara masura. Poate aflam de la Kanal-D sau din tabloide ca au si hemoroizi de atata lucru la STAT.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.