Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Generaţia Giumbix sare în Sala Rapid

Similar Posts

38 thoughts on “Generaţia Giumbix sare în Sala Rapid

  1. Felicitari,o idee foarte buna si binevenita,un spectacol frumos,scopul nobil,tipic pentru voi!Aplauzele mele!

  2. a venit si ponta… nu inteleg de ce nu a aparut si base… ca sa fie frumos sa ne simtem bine cu totii;
    peace… make love not war

    din pacate nu tine loc de bani pt facturile hotiilor de la curent electric, gaze si cu atit mai putin de mincare… aia cu tva-ul scazut de la ponta din gusa

  3. Da,a fost super,distractie,dar si multa seriozitate(poate neasteptata),pana la urma avem si liceeni cu care ne putem mandrii,care au ocupatii si scopuri frumoase si sanatoase,iar faptul ca voi cei din Antena 3 v-ati dat girul este super.FELICITARI!

  4. @Dan: pentru ca e-n strainatate si nici n-a fost invitat. iar de gaze, curent si altele se ocupa la guvern, nu in Sala Rapid

  5. eu am vazut ca se ocupa fmi-ul si mafia interna de guvernare… ponta se joaca cu mingea si executa ordine…
    dar mi-a placut… cel putin avem distractie

    ca se pune impozit pe suprafetele mai mari de 0,5 ha (legume) si ca taxa auto a fost revopsita exact ca cioara se face toata lumea ca ploua…
    cit despre hotia mizerabila de la pretul electricitatii si gazelor incepe sa se puna presul

  6. @Dan: poti sa nu politizezi o postare despre un eveniment care n-are absolut nici o treaba cu politica?

  7. sa politizez?!!!! pai nu eu am jucat baschet cu prim ministrul politician de cariera… eu doar ma uit doar la facturi si la pretul de la mincare si pe urma la cum se joaca baschet.
    oricum asta a fost ultimul meu mesaj la acest post;
    toate cele bune

  8. Excelent, v’am urmarit live din Canada, super eveniment!

    (doar comentatorii din studio mai incurcau echipele si scorurile)

    Efortul vostru este super apreciat, sunteti The Best!

    Love:D

  9. Ponta e cam gras pentru cineva care face sport. Are si barbie dubla, ce naiba. Sigur ca s-ar putea spune “uite cine vorbeste” (eu avand 101 kg la 1.85 metri) dar macar eu nu ma laud ca fac sport. Pentru ca nici n-am de ce sa ma laud. 🙂

  10. Ponta, desi nu e chiar favoritul meu, a fost foarte tare. Adica cred ca trebuie sa schimbe echipele undeva la pauza, pt ca facea diferenta.

    La final s’a cam ofuscat cand echipa Badea venea peste voi, insa intradevar voi ati avut echipa mai buna, iar evenimentul a fost superb. Daca in transmisiune se produceau si ceva numere de cont pt donatii, strangeati pt copii chiar mai bine.

    Felicitari!

  11. offtopic, traiesc de 15 ani in Canada, si’l detest pe Basescu. Ca mine sunt ma multi pe aici. Apropo la “toti romanii din strainatate ma simpatizeaza”.

  12. a fost “mijto”.scopul nobil care l-a adus pe Ponta acolo i-a cam prilejuit lui Badea sa ii dea la oase…tot zicea el ca au mai jucat impreuna si i-a mai dat la gioale…foarte tare,frate!!!!!

  13. @Dan: joc baschet cand si cu cine am eu chef. si ajut niste copii care n-au bani nici de gaze, nici de curent
    @Adi: gras, negreas, Ponta a jucat foarte bine

  14. Buna seara,

    A fost un eveniment intr-adevar de neuitat. A fost emotionant pe alocuri, impresionant overall. Am ras, am plans. In top m-a impresionat:
    – comportamentul d-voastra cand la start v-ati intors sa salutati si oamenii din tribunele II A&B; pare un gest banal, dar este ff important;
    – apoi la pauza, cand d-l Badea, la solicitarea unui interviu, a indreptat atentia jurnalistului mai intai asupra a ceea ce se intampla pe teren : jocul de cateva minute a echipei de baschet Motivation in scaun rulant, amanand interviul. Mi-a placut enorm acest gest;
    – faptul ca v-am vazut zambind destul de des, pareati bucuros, fericit. V-am simtit cumva aproape;
    – prezenta sportivilor romani, printre care si Gabriela Szabo, pe care o admir f mult, m-a emotionat profund.

    Asteptam sa aud imnul Romaniei, dar n-a fost sa fie. Poate cu alta ocazie.

    Overall: Multumesc pentru ca ati facut posibil acest eveniment! Va incurajez sa continuati astfel de proiecte, prin implicare de orice fel, si.. sa continuam sa investim in ceilalti din jurul nostru ! E singura investitie care ramane, are efecte benefice pe termen lung, in opinia mea.

    Numai bine!

  15. La categoria ”Toti romanii din strainatate ma simpatizeaza” afirm ca sunt o exceptie si ca nu-l simpatizez pe Basescu. Deloc.
    Mesaj pentru persoana care sustine ca romanii din Basarabia il voteaza pe Basescu: Cunosc cel putin 20 de basarabeni care locuiesc in Canada si care nu il iubesc.

  16. Mesajul de dinainte mi-a incetosat mintea si nu mai stiam de ce sunt aici. Va felicit pentru aceasta initiativa si pentru faptul ca sunteti un model pentru Romania de astazi.

  17. @Victor:

    din momentul in care a navalit rinocereste pe teren
    si pina s-a gătat meciul, prezenta lui Ponta, care
    a jucat cam ca Badea (dat chifle pe banda rulanta),
    se inscrie la capitolul “marketing politic” (ca de
    altfel si declaratia lui referitoare la citostatice)
    si ca si prezenta lui in emisiunea aia de la A3 de la
    Craciunul (in familie) din 2011.
    Omul e politician, cauta simpatie de la giumbicşi,
    ce naiba ?!
    Daca voia sa faca o miuţă cu voi “ca-ntre băeţi”, va
    vedeati intr-un cadru intim, feriti de ochii boborului.

  18. Am fost acolo. Am cumparat bilet chiar si pentru piticul meu in varsta de doar 4 ani, am pus si bani in urne. Am facut asta pentru niste copii frumosi cu initiativa. V-am vazut pe toti care ati fost acolo si am apreciat fiecare moment. Bravo copiilor pentru initiativa, bravo voua pentru ca “v-ati bagat”, bravo celor care au raspuns initiativei voastre, multumim campionilor nostrii.
    Astea sunt momente in care suntem mandrii ca suntem romani, ca suntem in Romania. Multumim pentru momentele frumoase.

  19. Victor… cu scuzele de rigoare dar pt mine s-a vazut ca o actiune de PR pt ponta (si cu adevarat are nevoie), este parerea mea personala
    cit despre actiune umanitara… ar fi bine ca anul acesta sa va pregatiti de o partida de baschet pt marea majoritate a populatiei pt ca nu o sa mai poata nici dracu sa mai plateasca facturile

  20. Felicitari tuturor! Pentru initiativa,pentru joc,pentru organziare,pentru spectacol,pentru ”cistiguri”,pentru…tot.Ati fost geniali!

  21. In lipsa unui comentator de profesie in studioul A3 poate ne spune Victor Ciutacu cine era acel jucator intrat in pantaloni de strada pe teren,ras in cap nu prea inalt care a jucat admirabil,a dat si-un cos “cu fas” aproape de la centrul terenului

  22. @Dan: e ridicol. mi-e sila
    @ソリン: Ponta a aflat vineri seara amanuntele. n-am vrut eu miuta, ci meci, cu spectatori care sa plateasca. asta era scopul actiunii. faptul ca am umplut Sala Rapid si am adunat mai bine de 4000 euro cred ca spune totul. ca-i foloseste politic? who cares?
    @Adi Filip: Alex Popescu, amic cu mine

  23. Aţi sărit bine, cu folos umanitar, educativ, demonstrativ şi prolific. Mi-a plăcut mult. Ceva de genu’: deştepţi, cu notorietate, viteji, care nu se dau în lături de la greu, în situaţii speciale, şi care pot exersa, testa, jocu’ sportiv colectiv generator de ÎNCREDERE, camaraderie, prietenie şi ajutor reciproc. Efectu’ acţiunilor voastre a fost puternic, a trecut ” sticla” şi a născut speranţe şi visuri de tot felu’. Pozitive, evident. Te salut,dle!

  24. @Victor:

    atunci a fost o potriveala/coincidenta fericita
    pentru el. omul nu vrea balamuc in 2013.
    lui ii pasa.

  25. @ソリン: eu l-am invitat, asumandu-mi toate acuzatiile. omu’ a raspuns pozitiv, a venit cu familia, n-a facut iures cu sepepistii, a avut bilete platite, a jucat si a plecat fara conferinte de presa ori alte vedetisme d-astea.

  26. @Victor: unde am scris eu ca a facut figuri ?
    Am zis ca a marcat la capitolul imagine la
    o manifestare umanitara, ceea ce e aur pentru
    orice politician.

  27. Degeaba-ti asumi toate acuzatiile, l-ai bagat in cacat pe bietul om… Din momentul in care i-ai facut invitatia, n-a mai avut nici o sansa, indiferent de raspuns: dac-ar fi refuzat, l-ar fi injurat toata lumea ca nu-i pasa de copiii defavorizati, acum, ca a participat, o sa fie acuzat c-a vrut sa-si faca imagine pe seama lor. De mult timp te banuiam ca esti unealta marsava a lui Basescu, dar acum mi-ai risipit orice dubiu… Asa-mi trebuie, daca nu mi-am crezut sursele cand m-au informat ca, acum cativa ani, ai fost vazut impreuna cu Pora pe o plaja de nudisti din Saint Tropez, in timp ce puneati la cale infiltrarea ta in mogularia lui Felix.

  28. N-am zis ca n-a jucat bine. M-a surprins “silueta” lui, nu stiu de ce aveam impresia ca e mai suplu. Nu inteleg de ce accesul la guvernare le incetineste tuturor metabolismul. As vrea sa vad un guvernant uscandu-se pe picioare de griji. 🙂

  29. “Alex Popescu, amic cu mine”

    Chiar ma intrebam cine e tipul? Am facut replay la cosul lui de la jumatatea terenului de multe ori. A fost fantastic si cu o nonsalanta de campion.

  30. Mie mi-a placut ce ati facut!Cat despre Ponta,orice aparitie publica fara legatura cu slujba poate fi interpretata ca una de promovare a imaginii;e cumva in fisa postului sa se intample asta!Oricum omul a participat la o actiune caritabila nu s-a plimbat ca bezmeticul prin market cu un bax de apa!Iar astfel de actiuni caritabile se bazeaza pe participarea unor personalitati cu cat mai mare notorietate nu pe a unor necunoscuti care n-ar atrage pe nimeni! Desi guvernarea USL e o mare dezamagire (caci e clar ca au acordat imunitate pt. tot jaful pdl-ist),nu vad de ce ar trebui blamata participarea lui Ponta la acest meci!In concluzie,bravo voua! P.S. Prietenul tau Alex joaca nemaipomenit,iar tu pari licean fara ochelari…

  31. nu am sa scriu felicitari si altele.
    pentru ce ati facut ,ma inclin cu o reverenta gratioasa, pentru toti cei de acolo.
    apropos eu sint din sua……si nu toti din strainatate iubesc gunoiul de presedinte
    deci inumarati cu unul mai putin la toti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.