Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Youthbank şi ziua în care am întinerit

Youthbank şi ziua în care am întinerit

http://youtu.be/YMVrs5gUP1w

Zi copleşitoare. Din toate punctele de vedere. A avut tot. Solidaritate. Generozitate. Pasiune. Efort. Durere. Zâmbesc si acum cu toti dinţii. O fac foarte rar. Şi vă muţtumesc. Vouă. Mi-aţi adus aminte de mine. Acela. Care nu se va intoarce niciodată.

SALT

P.S. Unu la mână, şi eu, şi Badea, şi Ponta ne-am plătit biletele de intrare la evenimentul unde treceam drept primadone. Doi la mână, am dat autografe unor monumente ale sportului mondial, ceea ce mi se pare măcar o uşoară infamie.

grup0

Comentarii

comentarii

Similar Posts

47 thoughts on “Youthbank şi ziua în care am întinerit

  1. Se vede ca desi ati fost dus cu patul la meci(asa spunea Badea la “IN GURA PRESEI”) ati invins. Glumesc binenteles.N-au fost decat invingatori si ca atare, la cat mai multe astfel de actiuni, pentru a uita cateodata, de cealalta fata a “societatii romaneasti” injusta cu semenii nostri si deasemeni …de a uita…sau mai bine de a NU UITA de “aceia ” care ne-au adus… aici.

  2. “Acela” nu are de ce sa se intoarca, pentru ca, de fapt, n-a plecat niciodata. E acolo, la adapost, sub masti. Si e partea ta cea mai adevarata, mai pretioasa. Oamenii carora le esti drag au adulmecat-o, au simtit-o, cu toate impotrivirile tale de gigi duru.

  3. Desi cel putin un multumesc ar trebui neaparat spus, daca ati sti cate alte “vorbe dulci” imi trec prin minte… Intradevar, un eveniment memorabil, extraordinar.

  4. Suflete nobile aveți, domnilor … și Dvs. și toți cei care s-au rupt din amorțeala nepăsării și a anemiei spiritului dezamăgit …

    … cuvintele de Laudă pe care le-am putea găsi și descrie sentimentele frumoase generate de acțiunea dvs … sunt prea puține și pe alocuri goale …

    Chapeau, mates !

  5. Bravo voua, baieti! Vreti nu vreti sunteti niste modele; bune modele, in marea de pitzipoance si giumbicsi. Felicitari!

  6. Felicitari pentru eveniment, a iesit super; sper sa se mai organizeze multe ca acesta. Ma bucur ca la pauze i-am vazut jucand pe cei de la Fundatia Motivation, ii apreciez si stimez foarte mult!

  7. “Mi-a placut ce am vazut”… cu titlul asta as incepe un articol 🙂 A fost un eveniment nemaipomenit. O actiune care a inclus campioni mondiali si olimpici, artisti, politicieni, oameni din media si, sa nu uitam de “grei”… Mircea si Victor! Scopul nobil al game-ului, modul in care s-au comportat toti cei implicati in eveniment – de la organizatori, jucatori si pana la spectatori – totul a fost la superlativ.

  8. A fost un spectacol ,o comuniune de suflete,v-ati iesit cu totii din “masti” ,v-ati apropiat ,ati daruit si a iesit ceva minunat .Sunteti bun organizator ,sunt convinsa ca veti mai organiza meciuri sau alte actiuni. Voi repeta pana la final , generatia voastra scoate Romania din amortire ,ignoranta ,saracie. Am incredere in voi .Felicitari d-le Ciutacu si succes pe mai departe.
    O saptamana cu sanatate .

  9. Spune-i lui Mircea ca are site-ul “deranjat” de la fusul orar. Se pare ca el deja posteaza pe data de maine. Este ora 11:38 acum, iar el are deja postarea cu data de maine. 😀

  10. Am fost in sala si mi-a facut placere sa va vad. Nu am bagat de seama stangaciile ptr ca am venit ptr ce ati facut voi. Dar ce face Badea acum la Tv e rusinos. Daca tot se lauda atunci trebuie sa accepte si critici. a fost praf .nici mingea nu stie sa o astepte in mana.

  11. Pentru ca nu am putut fi in sala, si asista in direct la meciul caritabil am stat cu voi in direct pe ANTENA 3 si am vazut daruirea, efortul si bucuria pe care a-ti adus-o acelor copii.Felicitari pentru tot efortul depus, si sper ca la urmatoarea actiune sa ma alatur voua.
    Multumim ca ai pus si intregul desfasurator al meciului.

  12. Felicitari! felicitari pentru ca se mai intampla si lucruri frumoase in toata marea asta de urat. Cred ca ar trebui sa se organizeze mai des evenimente de genul asta.

  13. Suntem multi cei care v-am urmarit, chiar daca nu am postat comentarii. De la noi toti primiti cele mai sincere felicitari si toate gandurile bune. Si mai vrem asemenea activitati organizate cu dublu scop: caritabil si sport de masa. Poate asa veti convinge si alti tineri/copii sa practice aceste sporturi chiar langa bloc sau in curtea unei scoli cu teren de sport. Pot inlocui cu succes sotronul sau ” v’ati ascunselea”. Foarte important este exemplul pe care l-ati dat dumneavoastra.

  14. salut. felicitari, alea alea. mai ales felicitari pentru ca n-ai fumat 2 ore 🙂

    am doua lucruri de strigat si nu stiu cui, asa ca ti le strig tie 🙂

    1. contrar nenumaratelor titluri/articole care apar recurent pe site-ul antenei 3, romanii NU SUNT IMIGRANTI in UE. Sunt cetateni europeni, ca si britanicii, francezii, italienii, spaniolii… Le poate spune cineva redactorilor cu pricina sa inceteze !#@ cu exercitiile astea de autoinjosire?? Jurnalistii aia sunt angajati de The Sun sau de Antena 3??

    2. apropo de ce ‘propune’ B., presedintele nu are DREPT DE INITIATIVA LEGISLATIVA. Doar parlamentul si, in cazuri exceptionale, guvernul il au. deci, ciocu’ mic.

  15. BRAVO!!!!!Felicitari tuturor celor din teren si din sala.Se pot face lkucruri frumoase cu inima si fara multi bani!!!!!!!!!!!!

  16. Nu stiu daca ai citit comentariul meu de ieri,dar titlul tau de astazi vine la fix!Iti spuneam ca ,in maieut si fara ochelari esti licean…Deci da,esti f.tanar,doar ca iti ascunzi varsta…Felicitarile ti le-am trimis ieri!

  17. frate..nici nu sti ce ciuda imi e ca am aflat de meciu vostru abia a doua zi, duminica, cand m-a sunat taicame-o din Craiova, sa-mi zica ca a-ti jucat in sala rapid, care e la 5 minute de mers pe jos de unde stau…si va inchipuiti ca nu am dormit o noapte de oftica si de ciuda ca nu v-am vazut in carne si oase, sa fac o poza si dau mana cu voi…asa ca va rog eu …mai faceti o treaba din asta…nu neaparat aici, la sala rapid…vin sa va vad si la satu mare daca e, da anuntati-ma si pe mine data viitoare ca sa ma prezint pe persoana fizica la locu faptei. Merci anticipat 🙂

  18. Buna seara d-le Ciutacu,

    FELICITARI DIN TOATA INIMA!

    Sa fiti sanatosi si sa o mai faceti!

    Multumesc spectatorilor care au fost acolo ,marilor personalitati sportive ,altor personaliati si tuturor celor de la A3.

    Cu mult respect pentru Dvs. ,Mircea
    Badea,d-lui prim Mistru si pentru toti cei care au participat ca jucatori la meci.

    IoanaP

  19. Superb, superb, superb! Si de referinta. Pentru tinerii initiatori si pentru Voi. Indraznesc sa sper ca si pentru noi, cei care Va admiram, Va stimam, Va urmarim, Va apreciem. Va aplaud aproape zilnic, strig « de nebun » prin casa sau in masina, iar sambata mi-am facut snitele cele doua palme, in direct si la locul evenimentului. Respect si… profit!

  20. badea a ft exact precum copiii din vremurile noastre de acum douaj de ani care aveau minge noua echipament nou si prindeau echipa doar datorita mingii…tu ai ft ok chiar prea bine si pun pariu ca mircea se oftica 🙂 dar a ft doar un joc, nu-i asa? ps: daca iti propune data viitoare sa faceti si un meci de box, sa nu pui botu’ (scuze de expresie) ca o sa dea tare , la sportul ala chiar e bun 🙂 felicitari!

  21. Victor, felicitari pentru activitate!

    Cred ca un subiect excellent de dezbatut ar fi relatia Romaniei (prin guvernele sale) cu FMI. Stim in Ungaria ce furtuna a declansat Orban cu FMI-ul. In Romania subiectul asta e cam tabu, si presa e scoasa afara de la sedintele cu reprezentantii FMI. De ce? ce au de ascuns FMIstii si ce le reproseaza guvernantii? De ce trebuie sa avem o relatie de inadatorare perpetua cu FMI? Chiar trebuie sa ne fie teama ca nu mai vin investitorii daca nu mai avem o relatie cu FMI? Ce exemple avem in alte tari care au abandonat parteneriatul cu FMI? O duc mai bine, o duc mai rau?

  22. Am spus-o si o spun si acum,imi da o stare de bine faptul ca vad ca mai sunt si idei excelente si oameni dedicati meseriei lor ce inteleg sa-si ajute aproapele atunci cand au cea mai mare nevoie,generozitatea ideii voastre nascute din spiritul vostru liber si nobil a dat o zi exceptionala pentru o cauza dreapta!

  23. Ce m-a amuzat teribil a fost faptul ca echipa lui Mircea Badea si-a luat-o.Prieteneste desigur.Da’de asta este bine sa nu-ti subestimezi adversarii niciodata si sub nici un motiv.Oricum initiativa a fost una OK si sper sa ajunga un obicei care in timp sa devina traditie.

  24. -Daca faci o exceptie si-mi dai o adresa unde sa-ti scriu in particular,vom castiga amandoi.Nu te grabi sa judeci.Cand vei fi dispus incearca ce terog.In marea ‘gramada’ de nebuni ai lumii,poate ca eu voi reusi sa fiu cel mai-mare- nebun!?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.