Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Chiar trăim în “cea mai ţară proastă”

Chiar trăim în “cea mai ţară proastă”

Ce ţară-i aia în care un deputat al puterii anunţă, în direct la televizor, că nu mai e de trăit acolo şi după aia pleacă din ţară să nu-l aresteze beneficiind de privilegiul de a nu face obiectul măsurii restrictive de a nu părăsi ţara? Era greu măcar de localizat în ţara Big Brother? Când a fost să-l umfle pe Cătălin Voicu, au stat cu filajul pe el dinaintea dezbaterii în Parlament a dezimunizării lui şi l-au luat direct de pe stradă. La Mihail Boldea, pe care l-au făcut deputat deşi-l ştia un Galaţi întreg ca pe un cal breaz şi l-au băgat în penal după ce s-a luat cu partidul, s-au uitat amuzaţi  cum dezbate prin talk-show-uri şi n-au fost în stare să asigure cvorum în Parlament. La şuteala lui Omar Hayssam, au picat capetele şefilor de servicii şi al procurorului general. Azi nu mai e de vină nimeni? Oricum, Laura Codruţa Kovesi are un final de mandat la fel de mizerabil ca şi evenimentul care a dus-o în funcţie. Pentru că, aşa cum spunea doct cavalerul statului Daniel Marian Vanghelie,  viaţa e rotundă. Aştept bilanţul SRI.

*Licenţa din titlu îi apaţine lui Fane Spoitoru

Comentarii

comentarii

Similar Posts

49 thoughts on “Chiar trăim în “cea mai ţară proastă”

  1. asta-i o stire dintr-alea “cu reluare”.
    cronica unei fugi anuntate, episodul n-spe.
    cind un guster e pe cale sa pice de gugustiuc,
    se evapora si nimeni nu-i de vina, nimeni n-a
    stiut, toti ii acordau din oficiu prezumtia
    de nefuga.
    miine-poimiine auzim un alt baiat din sistem
    cum exprima in direct intrebari retorice in
    “romgleza” apropo de rumburak asta si apoi
    plinge cu lacrimi cit bobul ca are credite
    la banci si a terminat liceul la profil real.

  2. Pai da dar de la Hayssam incoace a mai trecut niscaiva timp si au reformat statul :))

    Personal as vrea sa vad stirea conform careia Basescu a parasit tara pe o barja “cu oi” …

  3. ori si-a lasat barba si a purtat ochelari de nu l-a recunoscut nimeni ori s-a infasurat in folie de aluminiu si s-a bagat sub un tir ce facea chisinaul , da’ nu cred ca a fost ajutat

  4. nu v-ati obisnuit ca “marile noastre valori nationale” (guvernantii) sa plece mereu afara pentru orice problema au….in loc sa faca si ei ceva cu adevarat util pentru tara asta?

  5. Cred ca daca chiar nu se stie unde se afla acest “reprezentant al poporului in Parlament” este o dovada grava de incompetenta din partea autoritatilor iar cei responsabili ar trebui sa plateasca imediat pentru asta, insa daca el a fost “scapat ” intentionat , si nu apare in cel mai scurt timp este pe langa incompetenta si o dovada clara de rea-vointa.Inclin insa sa cred mai mult spre cea de-a doua varianta si sper ca Boldea sa fie adus in tara cat mai curand pantru a da socoteala pentru faptele sale.

  6. cât rahat turcesc trebuie sa mai inghitim?

    ce misto si comic, tovarasul mircea toader, cel care are raspunsuri la toate , in ceea ce priveste problemele USL, se face iar ca nu stie nimic, ca nu stie legile, ca nu stie ca boldea trebuia filat etc, etc…mizerabil!!!

  7. Vb lu mircea badea,traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.asa oameni la conducere,asa tara.suntem un vapor in deriva

  8. Suntem niste carciogari (am auzit astazi cuvantul asta). Nu a fugit omul nicaieri, pentru ca nu e vinovat. Daca era de la opozitie, mai ziceam, dar asa… e imposibil. Eu zic ca a vazut prognoza meteo si s-a dus sa convinga (cica are niste mijloace de-a dreptul seducatoare) niste turisti sau niste investitori sa isi faca de lucru pe aici. O sa vedeti cum o sa ne bata obrazul la intoarcere!

  9. Si care este uimirea? Doar este deputat al puterii ca alfel il restrictionau rapid, asa i-au lasat un avans sa-l prinda pe Hayssam in Siria, tara cu care nu avem acord de extradare, asa ca… adio si nu am cuvinte! O veni si masura restrictiva cand s-o mai calma personajul nostru principal, ce vreti sa creeze probleme puterii, sa-i ,,introduca” la racoare? Se va abroba infiintarea la UMF Tg. M a facultatii pentru ,, coproprietarii” nostri unguri prin H.G. si nu legal? Parerea mea? Da, sigur, ca asa ii santajeaza ungurii pe colegii lor de guvernare, altfel intra multi la racoare?
    Ce sa faca, sa stea la bloc sa-i puna Roberta taxa/kgcorp/lift? Aveti dreptate si in aceasta privinta, eu nu am lift la bloc, dar mi se pare normal sa abordeze problema/kgcorp (credeti ca ei ii convine d.p.v. al propriei ,,greutatii”?).
    Are dreptate si doctorandul sau deja doctorul Marian Vanghelie, viata e rotunda ca O-ul de la GOAGLE! Stie el ceva…

  10. S-au facut ceva progrese daca Omar Hayssam a fugit fara sa anunte Mihail Boldea a fugit anuntandu-i dinainte. Daca nu era lasat sa plece in ,,vacanta,, probabil ca incepea sa ciripeasca cum ca bunicu Toader stia inca de cand l-au primit in pdl cum ca banii dati de Boldea din care se cumparau pliante cu votati pdl proveneau din traficul cu femei la Spania. Bai Boldea daca ramaneai in pdl erai peste si traficant legal acum daca ai parasit pdl-ul ai devenit peste si traficant ilegal. Ce tie si cu justitia asta Romaneasca.

  11. totusi asta nu e Hayssam … in mod normal o sa-l aduca cu surle si trambite inapoi in tara … bun de folosit pentru campania electorala. lumea nu va retine penibilismul autoritatilor, rezultatul final e bun pentru mase.
    ps: cu toata imunitatea lui parca puteau sa-i interzica sa iasa din tara, sau ma insel ?
    ps2: daca nu-l gasesc … ar fi bine ca oozitia sa-l caute … sigur are ceva interesant de spus despre actuala guvernare.

  12. N-a plecat de tot, si-a luat un scurt concediu si s-a dus la plaja in turcia sa se bronzeze un pic sa prinda putina culoare… la “racoare” nu intra soarele… Atata rautate din partea astora sa-i strice concediul!

  13. Salut Victor. Ca o sugestie: de ce nu foloseşti (poate-l convingi şi pe Mircea) un serviciu pentru video streaming mai acătării? Să pot vedea şi eu filmuleţele! Poate o fi numai la mine, nu ştiu, dar pe bune că nu se încarcă nici de-al naibii… Toate cele bune şi mulţumesc!

  14. Putem fi surprinsi de cum o sa inceapa sa ridice parlamentari din opozitie. Aia o sa fie gasiti usor.

  15. Ciutacule, interesant viziune la Badea cu paralela intre Boldea si Haissam! Ai vazut ca unul dintre cei retinut este un oarecare Boza Alexandru! Pare o coincidenta, dar este cel care a concurat-o pe Elena B! A facut ceva taraboi la acel moment!

  16. La cat tupeu a avut “distinsul” deputat in trecut, sunt convinsa ca a fost lasat sau ajutat sa zboare, ca sa nu ciripeasca din colivie.

    Daca a fost in stare sa faca macar jumatate din ceea ce sustin procurorii ca a facut, il cred capabil sa toarne toate manevrele PDL-iste din Galati si nu numai.

    In concluzie, e mai sanatos pentru partid ca Boldea sa zburde liber prin Africa.

  17. @Costin Tanasescu: exact! fiindca nu accept toate scelerarile si instigarile. aici nu-i casa de nebuni.

  18. @Ana-Maria Tegzes: de acord.
    @all: “Falsa inspectoare, prinsa”. Pe “asta” au prins-o. Pe Boldea nu au reusit. Eu cred ca le-a fost mai greu sa nu dea peste el din greseala decat sa-l prinda (daca incercau).

  19. Infractiunea e starea naturala a baseilor [materie predata magistral de Guru Flatulentea ] asa ca nimic nou sub soare !
    De urmarit daca dupa BULA soricutul galatean parasesc statul reformat si guzganii grei din PDL ! Sa fie un semnal sau o biata alarma falsa ?

  20. OK, am inteles, dar faptul ca acesti oameni ajunga sa conduca, fiind prezenti in parlament nu ar trebuii sa puna pe ganduri poporul votant? Romanii se plang de justitie, de politie, de servicii, de invatamant de fapt se plang intruna de tot (si au de ce dar nu despre asta e vorba) dar nu fac nimic. Pai in tara in care astia sunt in parlament, in care 5 mil au pus stampila pe Basescu, nu ar fi cazul ca poporul sa inceapa sa-si puna cenusa in cap si sa se gandeasca ca pana la urma unii chiar isi merita soarta. Cine ati vrea sa conduca politia cand cei ce numesc pe cei ce o conduc sunt corupti? Dar nu ma mai mir. Tara in care lumea ii spune lui Radu Tudor (Ciutacu, Badea, Gadea sau altii) in piete ‘faceti ceva cu astia ca nu se mai poate’ dar ei nu sunt in stare sa iasa la un mitig sau cand ies baga dansul pinguinului consider ca totul este vorba in vant. Deci pana nu se schimba, prin vot, romanul invatand sa nu mai puna stampila aiurea (fara aluzie ca ar fi mai bine un despot luminat) si cand Becali nu are sa mai fie un model pt popor,pe cei ce ne conduc, nici nu are sa vedem institutii facandu-si datoria!

  21. Chioru ar trebui sa o taie si el usurel asa hoteste ( doar e borfas de meserie )! Sau ca orice dictator tampit sta pana la sfarsit si poate intra el la puscarie pentru astia fugiti!

  22. ce tare ar fi daca dupa ce verii care ii fac tracing-ul
    telefonului ar veni alti baieti (in preajma alegerilor)
    care s-ar duce sa-l umfle pe domnisor si si-ar da seama
    ca telefonul respectiv a fost dat unui vinzator turc de
    (e.g. prune uscate, rahat, halva) ori vreunei tante
    dintr-alea pupate pe persoana fizica de bill brinza,
    ori mai tare, a fost conectat intr-o sala a parlamentului
    lor: militia vine, ni-no, ni-no, ni-no, sirene, mascati,
    gusterii aia cu garzile lor, carambol, toti cu zgaibaracele
    in sus, luindu-se de guler unii cu altii (totul filmat si
    prezentat in direct ca mare smecherie [colaborare] intre
    cele doua tari prietene), iar poporul cu gura pina la urechi.
    scenariu de comedie garantat. :))

    oricum, omu’ a fost cinstit cind a zis ca va pleaca.
    ce, era vina lui ca nu s-a uitat la televizor dupa ce
    a plecat, ori ca n-a mai vrut sa raspunda la telefon ?!
    de unde era sa stie ca e cautat ?!
    e o vorba: “ce nu stii nu te poate atinge”.

  23. Aveti dreptate era de asteptat dupa ce la televizor a anuntat ca dabia asteapta sa isi vanda tot si sa plece din tara asta, unde era asa de oprimat.A fost lasat sa plece linistit, si-a transferat banii, l-a platit pe unu sa il treaca frontiera , si gata dus a fost.Nu ne mai miram de nimic in tara condusa de traianel si gasca lui.Am vazut ca distinsul voinescu se tot dadea de ceasul mortii, ca gata sa mai terminam cu discutiile politice pe seama lui boldea, nu va convine mizerabililor asa e ?

  24. Pe mine ma deranjeaza infinit modul in care s-a dus fratele lui Boldea la examen. De cand sunt prevazute de legislatia in vigoare adeverinte de sustinere politica la examenele pentru posturi din sistemul de stat? Ce a facut Mircea Toader cum se cheama?
    L-am auzit ieri spunand cat de repede s-au adunat, ca sa ia, vezi Doamne!, masuri. Zau! Cand murea lumea sub zapezi, au venit cu avioanele la vot, ca sa nu ramana Ungureanu nevotat. Acum, nici cvorum nu ar fi avut, daca nu veneau cativa de la USL.
    Mi-e greata!

  25. Domnu’ Ciutacu, de ce ziceţi dom’le că asta-i cea mai ţară proastă fiindcă l-au lăsat p-ăsta să fugă aşa cum a promis la TV ? Aş propune, mai degrabă, să ne bucurăm întru gândire pozitivă, să privim lucrurile cu optimism şi să bifăm la realizări prima respectare a unei promisiuni publice făcute de către un deputat UNPR (fost PDL) . Păi… puteau să nu-i fi dat şansa asta ?
    Mda. România chiar e un stat mafiot, dacă mai avea cineva vreo îndoială…

  26. E… a plecat..?! nu-i adevarat!
    Corect…A FOST LASAT SA PLECE!…daca nu chiar ajutat!
    Cine stie cate am fi putut afla, unde se ajungea cu cercetarea, – cum s-a mai intamplat cu arestarile prin vamile din Romanica, – mai bine SA PLECE !!!
    “NOAPTEA MINTII”?!.. putin zis!!!

  27. Lumea arde si tie iti pasa de un distrus,care oricum va fi dat prin interpol si vai de mama lui…uita-te mai bine in franta….unde criminalul ala refuza e 24 de sa se predea….si vb de politia franceza totusi…

  28. Traim intr-un film prost pentru prosti de ani buni incoace. Cat despre faptul ca mizeriile sunt cenzurate — foarte bine. Ca prea o iau lucrurile pe aratura. Probabil e vreun portocaliu(ala nemultumit de “cenzura”), care a vrut sa se bage in seama si pe aici. Se confunda rau dreptul la opinie cu lipsa bunului simt. Portocaliilor, duceti-va toti dupa Boldea, ca romanii s-au saturat de voi!

  29. @americanu: adevaru-i ca de grija francezilor nu prea puteam eu dormi. da’ las’ ca-l prinde eroul Sarko si se realege
    @Marian: cenzurez DOAR injuraturi, incitari la violenta si atitudini rasiste, nu opinii

  30. Intr-o societate democratica si intr-un stat de drept l-as fi dorit pe dl.Boldea degraba legat si trimis sa raspunda in fata justitiei.Dar Romania nu este un stat de drept,democratic si atunci se intampla urmatoarele lucruri: invinuitul este mai intai arestat, apoi se cauta probele (s-ar putea sa nu se gaseasca), apoi pana se misca organul sa-l trimita in judecata si pana ce un judecator binevoieste sa citeasca dos.sa fie in cunostinta de cauza, se implineste anul de cand ala e la racoare, implinindu-se anul fie ca sunt probe,fie ca nu,fie ca e vinovat pana in maduva oaselor,fie ca nu musai trebuie condamnat ca deh a fost arestat.Si atunci dragilor decat sa partici la un simulacru de justitie, mai bine fugar ca asta”Mai bine sa gresesti achitând 1.000 de persoane vinovate, decât sa duci un singur nevinovat la moarte”-Moise Maimonide;”E mai bine sa scape de pedeapsa societatii 10 vinovati decat sa fie pedepsit un singur om nevinovat”-Cesare Beccaria

  31. Victore, adica noi nu putem fi uneori radicali, ca tine sau Mircea Badea. Nu crezi ca mai sunt oameni care au aceleasi instincte venite din ura si indignarea fata de politic?
    Trebuie sa intelegi ca sunt la fel de sincer ca tine si n-am cum sa ma prefac ca BASESCU si ai lui sunt DUSMANII DE MOARTE AI ACESTUI POPOR.
    Pe ticalosii astia nu-i poti invinge cu un discurs gen Adrian Nastase. La golanii si smecherii basescieni, trebuie raspuns in acelasi context. Nu suntem atat de timpiti sa credem ca Tiranul va fi invins doar cu polemici intelectuale, el fiind un badaran.

  32. Adica:„tara,tara,vrem…bilantul SRI!”.Precis, va fi la fel de rotund precum viata domnului cavaler Vanghelie,deci,greu de apucat de vreun colt.

  33. Sa nu ma inteleaga gresit, populatia “degraba varsatoriu de sange”.Eu pe ciumpinel asta de Boldea nu-l inghit nici cu zeama de varza nici cu limonada fara zahar.Dar pe langa ceea ce v-am spus mai sus, mai va ridic o problema care nu este normala pentru o tara pretins democratica si afiliata structurilor euro-atlantice:Dosarele astea in care e incriminat sunt vechi (se asternuse putin mai mult praf pe ele), sa inteleg ca atat timp cat a purtat cu fala culorile orange si i-a lustruit pantofii lu’nea Toader (ala de voteaza pedelimea cum ridica el degetu mijlociu si care ne spune ca am murit in coma alcoolica nu ca am fost inzapeziti,batrani,bolnavi,fara medicamente si hrana sechestrati in case)a avut “imunitate”sa savarseasca infractiuni, cand s-a schimbat calimera si n-a mai fost orange si a inceput sa macane impotriva lu neica nimeni pe strada Toader a zburat imunitatea si i s-a aratat pisica.Pai ori pedepsim infractionalitatea cand trebuie si nu-l lasam pe cimpilica sa savarseasca in continuare infractiuni nestingherit ori o pedepsim dupa culoarea politica?Ori a fost virgina ori a fost putin virgina?Ori infaptuim justitia ori doar mimam?

  34. @Costin Tanasescu: puteti fi cat de radicali vreti la voi acasa. la mine acasa eu fac regulile.

  35. Si acest boldea,pupila lui toader,care acum nu mai recunoaste nimic,si alte ciumafai portocalii din Parlament s-au jucat cu soarta cetatenilor,jongland cu banii imprumutati de la fmi,sub pretextul ca sunt bani de pensii si salarii.Au facut ce-au vrut muschii lor de baieti “destepti”,plini de increngaturi tipice mafiotilor,cumetrii de tot felul,gasti de familie si alte rubedenii,functie de interesele lor jegoase!Fuga lui boldea imi confirma inca odata acordul tacit dat de autoritati.Daca haissam a plecat sub acoperirea oilor,asta a plecat cu containerul plin de rahat turcesc!kovesiko,te faci ca ploua,iara ai dat-o in garduri,in “parohia” ta este brambureala,nu ca n-am fi stiut!Baga pe Sherlok Holmes sa-i ia urma internationala,pana nu se travesteste in deputat zulu,sa le mai fure si alora casele din papura!Sri-istii,astia sunt pusi sa ne asculte doar telefoanele.Anunt:WANTED,Big World,avem un deputat fugar,va rugam sa ni-l livrati sa-l putem gabji!

  36. Ciutacule,

    Trebuie sa recunosti totusi ca e mai bun scenariul ca la Hayssam: nu mai umbla aia jenibili cu poza lui prin “gari / autogari / oboare”. Tin minte si acum 2 de la TF in Gara Brasov intreband oamenii cu poza lui Hayssam in mana.

    In mod evident, “cu o destinatie necunoscuta”. De parca Turcia (tara NATO) n-ar avea implementat sistemul APIS.

    Dar, ca sa citez din Jack Cristoa, va dau stire: Boldea s-a dus in Egipt pt. a sustine campania electorala (el fiind un versat politician) al lui Amr Moussa. Eh ? avem o stire sau nu ?

    Vespasian.

    PS: E ocazia ca Diplomatul, elegantul MELE sa dovedeasca ca inca mai are portocale si nu s-a fosilizat in prag de senectute.

  37. Mare dreptate are din nou Badea:între un Boldea(care conform jurnalistilor este un infractor deosebit de periculos)si omul legii-al doilea este de 100 de ori mai periculos.Sunt si eu unul dintre foarte multi dintre noi care am apelat plin de încredere la justiția romana(am fost un bou recunosc) intr/un caz -in care zic eu -dreptatea era de partea mea.Era vb despre un proces de custodie pe care l-am pierdut deoarece (si asta este motivarea omului legii) casa in care locuiește acum copilul meu are centrală si eu nu.Traim in România si asta ne ocupa tot timpul.

  38. In momentul in care Boldea a părăsit Romanica,era in om la fel de liber ca noi toți-nu exista nici un instrument legal care sa-l opreasca(interdictie de a părăsi tara sau mandat de arestare).Deci el a părăsit tara in mod legal.

  39. Eu daca as fi Boldea m-as duce in Sinai. As sta toata ziua cu burta la soare in Dahab si as face si scufundari in Blue Hole , as da spaga pe bedouini sa ma lase in pace si cam atat. M-as mai duce si la manastirea Sf. Ecaterina pt. programul religios si as avea o viata linistita.

    Vespasian.

  40. O singura intrebare: avea pasaport diplomatic?!? Pentru ce? Unde pleca el, in ce “misiuni”, de avea nevoie sa iasa rapid peste granita?

  41. Boldea nu era de capul lui. De ce nu incearca nimeni sa vada cine l-a ridicat in slavile politicianismului si daca nu cumva exista ramuri mai vechi (si mai groase!) ale increngaturii.
    Toate “bratele legii” din Galati raspandesc mirosuri pestinentiale, asemeni unui trup cazut prada cangrenei. Toti, dar toti, sunt cel putin complici. Cel putin!

  42. sal, eu fac o speculaţie cu privire la destinaţie…sotto e în Suedia; părcă a fost avocat la missa.

  43. A fugit cu sprijinul lor.”Mentorul “Monica Macovei dormea in timpul asta?Era in partidul ei, individul.

  44. PARTIDUL portocaliu este plin de Boldea-ni.Cred ca daca isi schimba denumirea in pARTIDUL BOLDEANU nu pierd nimic.Pot castiga in sonoritate si reprezentativitate.Suna BINE:PARTIDUL BOLDEANU !!! Spune tot, tot, tot !!!.

  45. Uneori incep sa ii dau dreptate propriului meu tata: “Te bati cu statul? Lupta-te cu statul ca o sa mori ca prostul cu dreptatea-n mana… Si regulat zdravan pe toate partile…
    Acu’ca s-o luam mai altfel, pana nu se schimba mentalitatile si apucaturile, parca am vorbi degeaba… Ca tot nu ne aude nimeni… Nu crezi?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.