Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Uniforme cu mâneci înnodate la spate

Uniforme cu mâneci înnodate la spate

Dacă mai era nevoie de vreo dovadă că toţi demnitarii ar trebui testaţi psihiatric (psihologic e prea lejer) înainte de a li se accepta candidatura sau numirea în funcţie, cred că ajunge discursul de astăzi al fostului şef al mafiei personale a lui Adrian Năstase, reevaluatul (de către Traian Băsescu) multigeneralul Gabriel Oprea. Aşa ceva n-am mai văzut de la atât de regretatul prin sondaje (astăzi) Nicolae Ceauşescu, în zilele denumite generic ale Revoluţiei (sau, după caz, ale loviturii de stat), când cei care-l jelesc acum abia aşteptau să moară. Să fiu sincer, m-a surprins doar că, la sfârşitul discursului cu ochii scoşi din orbite, fălosul militar de friptură şi şpriţ nu a anunţat că ţara va fi trecută provizoriu sub conducere militară, că toţi cei care contestă recalcularea pensiilor vor fi arestaţi şi judecaţi de tribunale revoluţionare, că nu mai avem voie să ne strângem mai mulţi de trei în studiourile de tv şi că nu se mai organizează alegeri cât timp trăieşte preşedintele în funcţie.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

127 thoughts on “Uniforme cu mâneci înnodate la spate

  1. dictatorul insista pe votul electronic.sts-ul lucreaza.va fi o imensa frauda in cazul aprobarii acestui tip de vot.vor vota morti,meglenoromanii, aromanii, istroromanii si italospaniolii…restul E vorbe.SA STII CA, DE-ABIA ACUM MI-E FRICA!

  2. buna victoras! crezi ca am putea initia multe referendumuri pe baza lipsei de incredere in cei alesi in majoritate,asta, rapid ca nu mai putem, am si eu o scarba mare, mare…!nu stiu, opozitia nu ar putea initia asa ceva?!

  3. Sunt curios (desi curiozitatea este periculoasa in ziua de azi-nu stii cine si ce te asteapta la capatul firului) daca domnul general maior Dumitru Prunariu – singurul cosmonaut al Romaniei – a “beneficiat” de scaderea pensiei militare. Je suis curieux cum, in aceeasi logica “sublima”, se va calcula pensia capitanului comandor Laurentiu “Kiru” Chirita si locotenentului comandor Sorin “Biker” Avram care au decolat spre vesnicie in anno domine 2010, 1 noimebrie? S. P.S. Sper ca,in rai, sa va astepte Foozie si Doru cu o bere rece.

  4. Victore, te rog daca poti recupera de la OTV secventele in care Basescu povesteste cum s-a urcat in carca mecanicului sef de pe nava Biruinta pentru al urca pe scari din sala motoarelor pana la puntea principala. Scena povestita chiar de Basescu este semnificativa pentru caracterul de caprar al carmaciului. Regret ca la momentul respectiv nu a fost evidentiata de media, mi-e dor de ea, fa efortul de a o redifuza.

  5. Nimeni nu-si bate joc de carele militare care muncesc pt recalcularea pensiilor (asa cum a spus ministrul Oprea. Suntem constienti de faptul ca acesti oameni muncesc de dimineata pana seara, sambata si duminica. Nu este vina lor. Vina este a celor care au promovat aceasta lege fara sa gandeasca daca poate fi pusa in aplicare. Si ministrul Oprea a spus, in urma cu mai multe luni, ca pt eliberarea adeverintelor de venit sunt neesare eforturi uriase, care vor dura 25 -30 de ani.Nu stiu exact daca perioada este reala, dar cu sigranta treaba nu este usoara. Acum, toti guvernantii sau pdl-istii spun ca au scazut peniile celor care nu au depus cerere pt obtinerea adeverintei. MINCIUNA! Nu s-au putut elibera adeverintele nici celor care au depus cerere. Volumul de munca este urias. Deci au scazut pensiile si celor care au depus cerere pt eliberarea adeverintei, deci au respectat legea. CONCLUZIE: NIMENI NU ACUZA CADRELE MILITARE CARE SE OCUPA DE ELIBERAREA ADEVERINTELOR SI PROCESAREA DATELOR (ESTE O MUNCA TITANICA). Conducerea ministerului si a guvernului au stiut acest lucru, au fost informati! De ce au insistat?

  6. s-a atins Basescu de militari…am crezut ca pe securisti si pe militari nu are cum,sau mai bine zis nu are de ce sa-i atinga…wow…nu stiu daca sunt naiv sa ma las surprins,dar intr-un fel mi se pare foarte dramatic ce se intampla.

  7. Am mai mult ca oricand sentimentul ca am ajuns la momentul in care nici macar sa-i injur nu mai am putere si rabdare s-o fac.
    Si,cu siguranta vina este a noastra TUTUROR ca ne lasam calcati pe cap de jivinele astea ce pretind ca ne conduc! Ne lamentam si ne intrebam unii pe altii ce-i de facut asteptand totusi sa faca cineva ceva.CINE???
    Pe “mamicute si bebelusi” i-au aranjat, de elevi se ocupa zilele astea miul boc, noi cei de varsta mijlocie suntem prea multi bugetari, lenesi, milogi,pensionarii civili sunt prea multi si oricum asistati social, mai ramsesera rezervistii militari!
    Ei uite ca i-au “aranjat” si pe ei!
    Victore, ce varsta crezi ca ar fi bine sa ai in tara asta ca sa te lase seful statului si sleahta lui de latrai sa supravietuiesti macar?
    Si, inca ceva!
    Pentru limbricul de mai sus este prea putin chiar si camasa de forta din spitalul 9.

  8. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Au mintea legata la spate acesti tampiti,care ne conduc(au impresia doar!);o sa expodeze intr-o zi iar mamaliga-ei se cred domni,dar sunt nimicuri!

    Cu mult respect,
    IoanaP

  9. @ Adrian Cosmin

    E buna ideea cu iesitul in strada, dar are 2 defecte majore:

    a) O revolta in adevaratul sens al cuvantului are nevoie de o scanteie declansatoare, ori asta inca nu s-a produs. Ma indoiesc ca poporul va iesi in strada ca generalii si coloneii primesc 30 de milioane in loc de 40, atata vreme cat marea majoritate a pensiilor se invart pe la 10. (justetea poate fi dezbatuta, nu la asta ma refer acum). Dar cum totul in Romania se rezuma la feeling si emotie, fara o scanteie pe plan emotional, de telenovela daca vrei, poporul nu va iesi de la caldurica. Daca n-a iesit pentru benzina, sigur n-o sa iasa pentru pensiile generalilor.

    b) Sa presupunem prin absurd ca revolta se intampla, se strange multimea cu flegme si injuraturi si-l da jos pe tiran. Sa presupunem prin absurd ca il punem pe Antonescu sau Ponta. Si atunci ce? Cine iti garanteaza tie ca cei ajunsi la conducere nu vor confisca revolta, se vor capatui si tu ramai tot cu buza umflata? S-a intamplat acum 22 de ani, de ce nu s-ar intampla din nou?
    Sa nu fiu inteles gresit. Nu sunt din tagma celor care spun sa-l pastram pe marinar, ca oricum nu avem altul mai bun. Ba sa-l schimbam! Cu oricine, orice si oricand! Dar nu riscandu-mi pielea. Eu sincer, (injurati-ma daca vreti) nu imi voi risca niciodata pielea sa fac vreo schimbare in politica. De ce? Pentru cine? Sa vina niste imbuibati sa se plimbe apoi cu Maybach si Rolls Royce? Sa fiu carne de tun pentru niste dobitoci cu 3 clase care apoi sa profite de pe urma actiunilor mele? Thanks but No, thanks!

  10. Doresc doar sa ai in continuare aroganta pe care o ai, pentru ca ai de ce si ai cu ce, sper sa nu te schimbi. Nu ma pot abtine sa nu ma uit cateodata la TV ca sa mai aflu ce se intampla pe acasa si ma enerveaza rau imbecilitatea celor ce conduc tara si faptul ca ne iau de prosti. Aseara la Sinteza ai fost genial ca de obicei si m-ai ajutat sa fac haz de necaz. Multumesc arogantei tale.

  11. Domnule Ciutacu, cred ca gresesti. Nu e mai lejera testarea psihologica decat cea psihiatrica. Ia gandeste-te: la scoala de soferi, psihologul iti testeaza anumite aptitudini cum ar fi viteza de reactie, capacitatea de concentrare, etc. El presupune ca esti sanatos psihic. Un psiholog se ocupa de oamenii normali. Deci daca multi dintre politicieni ar trece testul psihiatric(adica ar iesi ca sunt clinic sanatosi) nu stiu ce scor ar lua la testele de inteligenta ale psihologilor…

  12. Revin in legatura cu punctul nevralgic, petitia lui Adrian de a fi noi emigrantii exclusi de la a mai vota. As sustine-o cu un singur (mic) amendament, si anume urmatorul: nu sunt de acord sa mi se interzica sa votez, atata timp cat statul roman imi cere bani pentru a ma elibera din “onoranta” sa cetatenie. Atata timp cat ma tine legata de cetatenia sa fie si printr-un singur EUR, nu voi renunta sa votez. Mentionez ca nu am decat cetatenia romana si nu ma ispiteste deloc cea germana, desi probabil ca mi-ar fi mult mai folositoare si as putea sa o obtin usor. (Pentru cei care au nevoie de explicatii, nu vreau sa platesc nici macar un EUR ca sa ma scap de cetatenie pentru ca, in general, nu vreau sa-i platesc pantofii udrei din banii pe care ii muncesc.)

    DAR, sunt de acord si sustin petitia lui Adrian ca, in cazul in care candidatul care a obtinut majoritatea voturilor de pe teritoriul Romaniei nu a obtinut si majoritatea tuturor voturilor exprimate, sa aiba prioritate si deci sa fie ales.

    Si asta pentru ca:
    1. avem clar dovada ca rezultatul ar fi fost altul, chiar daca aproape 5 milioane de handicapati s-au trezit sa se lupte cu comunistii dupa 21 de ani si
    2. in opinia mea, o astfel de lege nu ar afecta in mod disproportionat dreptul nostru, al emigrantilor, fundamental de a vota, pentru ca, daca am vrea ca si votul nostru sa fie absolut egal cu al celor din tara, ne putem deplasa intr-acolo, cum bine zice Adrian.

    Eu la modul asta as semna petitia. Oare nu ar putea mogulul sa initieze modificarea legii in acest sens?

  13. Cat de ticalos e Boc si Basescu! I-a pus pe militarii care lucreaza la recalculari in situatii idioate si dezonorante .Vedeti la Fratila ala cat de obedient e si sunt sigura ca are “pistolul la tampla”ca sa faca atatea declaratii “pasionale” pt a justifica ticalosia sefilor de Minister.Rusine lui Basescu,Boc si Oprea ca au pus militarii in situatii mai mult decat jemamte!!!Daca armata valoreaza pt ei atata,oare noi ceilalti cat valoram pt ei?(intrebare retorica).Armata este obligata sa reactioneze contra nebunilor si sa-si apere onoarea si poporul!!!

  14. Stau si cuget..profund…Ba, la MAPN,merge bine treaba, la Transporturi super, un rapid Bucuresti_Constanta merge cu 50 Km/ora, sa moara “chinejii” de ciuda, la Sanatate CeKE comaseaza Institute profitabile si Sanatorii Balneo-climaterice si nu spitalul din Cucuietii din deal, sa moara Ministerul turismului de ciuda ca i se duc turistii balneari la unguri, Ministerul Turismului se ocupa insa cu sali de sport iar eu tot astept de cativa ani sa devina Bucurestiul un oras balnear cu aer ozonificat.Da’ cel mai bine merge Ministerul Administratiei si Internelor care are capi cercetati de DNA. NU, am gresit! E Ministerul Educatiei, care are o lege noua, aplicabila. Ca doar se face reforma , nu?

  15. problema acestor oameni nu o reprezinta actuala conducere problema lor o reprezinta reducerea pensiilor,iar actuala opozitie numai profita de aceste probleme pentru a castiga niste voturi nu cred ca liderilor din opozitie chiar le pasa de reducerea pensiilor.Uite de exemplu de ce nu iese Ponta in fata sa zica ca daca vor veni ei la putere,in prima zi de guvernare vor face salariile si pensiile cum au fost inainte sunt convins ca toti ar vota cu ei dar una este sa spui ca faci si alta este sa poti…

  16. PARTIDELE DIN OPOZITIE NU SCOT UN CUVINTEL DESPRE CE SE VA INTIMPLA CU GREII PDLISTI DUPA ALEGERE !VA ANALIZA CINEVA ACTIVITATEA LOR?CEVA DOSARE PENALE SE VOR TRIMITE IN JUSTITIE?se tace despre acest subiect delicat….sint codotele innodate ???
    sclipariciul incruntat e un caz
    doar facea parte din mafia personala….

  17. Orice comentarii sint de prisos .O ilegalitate va produce la rindul ei numai ilegalitati.Legea este adoptata in mod ilegal,este prost facuta ,prost aplicata si ,ce este cel mai rau,este intentionat facuta asa pentru a pune cu boul pe labe pe oricine nu este de acord basescu.Pe astia[adica si pe oprea]nu ii banuiesc numai de prostie si de rea intentie ,ci si de premeditare .

  18. Victore, sa stii ca legat de pensii tot ce e SPECIAL nu e in regula. De ce nu se merge pe principiul contributivitatii ? Nu ar fi normal sa primeasca fiecare proportional cu cat a cotizat?
    Mai cred ca unii fosti militari ar trebui batuti pt cum i-au tratat pe militarii in termen cu care faceau “instructie”.
    Iar de la oameni ca oprea, basescu, bok, nuti, ce pretentii ai ? Sunt si incompetenti, chiar prosti pe alocuri, dar au un mare talent: STIU SA FURE(cum stia si bombonel cand si-a luat in preajma oameni ca oprea)

  19. Vreau sa stiu si eu daca toata ,,sleahta asta duhovniceasca”este ,,asistata social” nu de alta dar pe ce bani a fost internat la Viena PSF…, oricum nu ma intereseaza cum se numeste,eu colaborand direct cu D-zeu. Pentru un tanar care a ramas fara brat, trebuie sa mai discutam acum cel putin o luna,sa vedem cine a fost sau nu de garda,ca si cand nu stim care este realitatea.Popii ce contributie platesc la stat, ca toti au vile, au masini de lux si neveste care nu fac nimic?!

  20. Toata lumea sare in sus si cere ca unul sau altul sa raspunda pentru ceea ce probabil a facut. Da’ pina acu’ n-am vazut pe niciunu’ sa ceara sa fie pedepsiti chiar parlamentarii pentru idioteniile pe care le voteaza.Cum sa constata ca o lege are lacune, ar trebui ca toti parlamentarii care au votat in favoarea ei sa fie exclusi din parlament, sa-si piarda dreptul la pensie, sa restituie toate salariile primite si sa fie condamnati pentru tradare de tara. Pentru ca votarea favorabila a unui act normativ defectuos exact asta este. Iar scuza ca nu si-au dat seama nu tine… ca nu i-a obligat nimeni sa se bage in parlament. In viata reala, daca un om greseste, nu neaparat intentionat, este dat afara, judecat condamnat inchis. Dar cei care provoaca haosul prin votarea unor legi cretine fara legatura cu realitatea din tara sunt ingrasati de stat cu salarii nesimtite, pensii de neam prost si privilegii care nu le merita.Ar mai fi multe de spus… da’ spatiu’ nu permite

  21. doresc să vă spun că dumneavoastră sunteţi cel care minţiţi în faţă poporul român atunci când spuneţi că militarii care au trecut în rezervă începând cu 1998 până în 2009 au trecut în rezervă pentru că au vrut ei. Nu, domnule preşedinte! În majoritatea lor covârşitoare, au trecut în rezervă pentru că au fost daţi afară, pentru că ţara le-a cerut-o şi, în condiţiile create de ţara lor, chiar dacă au făcut rapoarte pentru că aşa le-au spus cadriştii să facă: dacă nu făceau rapoarte, ar fi fost daţi afară oricum, pierzând, însă – vă citez – şi „miliardul“;

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.