Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Să mănâncă şi gura la intelectuali ceva

Să mănâncă şi gura la intelectuali ceva

CSOP a lucrat pentru Băsescu în campania electorală şi nu numai atunci. CSOP este parte a consorţiului care a primit de la megaministerul lui Udrea mormanul ăla de cash la purtător pentru realizarea şi popularizarea faimoasei frunze pe roţi. CSOP, cu nume schimbat, a câştigat recent, cu cea mai scumpă ofertă şi prin voturile CNA şi TVR, licitaţia pentru măsurarea audienţelor TV în regim de frunizor unic (exact cum a fost şi Gfk, pe care nu-l plâng), unde tot ce mişti după virgulă (nu mai vorbesc de înainte de ea…) se cuantifică în munţi de bani şi toptane de influenţă. Ştiu, sunt nişte întâmplătoare coincidenţe, bazate exclusiv pe extrem de performanta activitate a sociologului de partid şi de stat Andrei Muşetescu. Puterea nu vrea să controleze audio-vizualul şi fluxurile financiare. Ni se pare nouă.

P.S. TVR 1 va difuza, cel mai probabil de la sfârşitul acestei săptămâni, tot pe banii noştri, un talk-show cu Pleşu şi Liiceanu. Nu la TVR Cultural, că le puţea intelectualilor de casă ai tiranului. Nici asta nu-i recompensă, e pe bază de proiecte şi de mare audienţă ce fac filosofii glossy. Rămâne cum am stabilit. Mă-sa ăluia care preia informaţia fără să mă citeze e curvă. Şi tac-su-i beţiv!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

103 thoughts on “Să mănâncă şi gura la intelectuali ceva

  1. Tocmai am terminat de descarcat din SEAP o notificare a doamnei Traila de la ANRMAP prin care ne solicita mai multa prudenta privind atribuirera contractelor de achizitie publica prin procedura “oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v.ec.financiar”.
    Ai cumva stiinta sa-i fi tras cineva de galci pe cei de la TVR?
    Pentru ca astfel de notificari nu vin in fiecare zi, de cele mai multe ori chipurile ne atentioneaza in vedrea remedierii greselilor altora.

  2. Am si eu o mica dilema: despre Paunescu se spunea (de catre admiratori, mai ales prin Jurnalul) ca o fi fost el comunist si a profitat de binefacerile regimului dar trebuie sa ii judecam obiectiv opera si activitatea culturala, sa nu il blamam pt linguselile politice.
    De ce nu se aplica acelasi principiu si la Plesu? De ce trebuie sa ii judecati prestatia culturala prin prisma optiunilor politice?

  3. am o intrebare : de ce oare politicienii nostrii stiu ce trebe de facut pentru tara asta lu astia(cum zise BADEA – MONDIALU,TELEVIZOR,MERTA si alte electrocasnice) numa cand este in opozitie ?Sant un om simplu ,am ramas fara servici dupa aproape 30 ani de munca si nu inteleg de ce acum la tv apar cei care atunci cand au avut puterea ce au facut ? Inca dv media si noi people nu ne dam seama ca astia politicienii de 20 de ani ne au mintit pe rand ? Am uitat cum pe rand i am hulit pe :roman,iliescu,vacaroiu,nastase,tariceanu,sa . Ei rad de noi iar dv.media aveti subiecte .Cand il vad pe nastase ca ne da sfaturi de moralitate,pe constantinescu imi spune cate a facut ,pe tariceanu cum a duduit ,pe boc cat de bine o ducem ,pe base cum gaseste regi ,regine, ture si cai ,lideri de sindicat alesi pe viata stau si ma intreb ce face media ,presa in general ca sa fie obiectiva.Sant un om care ma uit la tv a1,a2,a3,pro tv,tvr2 – ferma- imi place steaua,dinamo,craiova-fosta- ,cj,tm, barcelona,real madrid,manchaster – nu am scris corect – .DE fapt intelegeti ce vreau sa spun trebe sa iubim ,sa ne placa normalul .apropo ce – i aia fan?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.