Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Să mănâncă şi gura la intelectuali ceva

Să mănâncă şi gura la intelectuali ceva

CSOP a lucrat pentru Băsescu în campania electorală şi nu numai atunci. CSOP este parte a consorţiului care a primit de la megaministerul lui Udrea mormanul ăla de cash la purtător pentru realizarea şi popularizarea faimoasei frunze pe roţi. CSOP, cu nume schimbat, a câştigat recent, cu cea mai scumpă ofertă şi prin voturile CNA şi TVR, licitaţia pentru măsurarea audienţelor TV în regim de frunizor unic (exact cum a fost şi Gfk, pe care nu-l plâng), unde tot ce mişti după virgulă (nu mai vorbesc de înainte de ea…) se cuantifică în munţi de bani şi toptane de influenţă. Ştiu, sunt nişte întâmplătoare coincidenţe, bazate exclusiv pe extrem de performanta activitate a sociologului de partid şi de stat Andrei Muşetescu. Puterea nu vrea să controleze audio-vizualul şi fluxurile financiare. Ni se pare nouă.

P.S. TVR 1 va difuza, cel mai probabil de la sfârşitul acestei săptămâni, tot pe banii noştri, un talk-show cu Pleşu şi Liiceanu. Nu la TVR Cultural, că le puţea intelectualilor de casă ai tiranului. Nici asta nu-i recompensă, e pe bază de proiecte şi de mare audienţă ce fac filosofii glossy. Rămâne cum am stabilit. Mă-sa ăluia care preia informaţia fără să mă citeze e curvă. Şi tac-su-i beţiv!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

103 thoughts on “Să mănâncă şi gura la intelectuali ceva

  1. @Victor Ciutacu: 1. Sa-i lasam adica sa le dam sansa sa vorbeasca, sa ii ascultam, sa cautam sa ii intelegem si apoi sa decidem. Ai avut in emisiune persoane mult mai indoilenice decat cei doi si totusi au avut parte de un tratament cinstit.
    2. Eu as zice ca exista un trecut ilustru, Scoala de la Paltinis. E un experiment singular care merita sa fie reper de excelenta. Oamenii de acolo au generat rezultate. La ce lipsa de repere e in peisaj si la cati oameni inteligenti care au ales sa dea cu piatra decat sa construiasca avem eu ma bucur ca mai apar la TV astfel de persoane. Si daca o sa fie 2h de bun simt eu ma declar multumit. Daca vad un Liiceanu cu metoda din “Despre limita” si un Plesu cu dezinvoldura din “Comedii la portile orientului” voi deveni consumator fidel. Cat despre proiectul nou miraculos, daca te referi la proiectul emisiunii, nu pot sa comentez de vreme ce nu stiu in ce consta.
    Pe scurt, nu asa meritau sa ajunga la tv, dar cu siguranta meritau. Multam fain ca ti-ai facut timp sa raspunzi la comentariu.
    @Nina Balan (ca tot m-am pornit): “Re-vitalizarea acestui duo este incercarea de atragere a intelectualilor cu minte subtire si bani putini spre puterea actuala si impotriva opozitiei.” Daca asta se incearca e prostesc. Eu cred ca e altceva. Ii foloseste pe cei doi asa cum cei de dinainte de ’89 ii foloseau pe poetii de curte. Din asocierea cu cei doi Basescu nu castiga nici un votant, el doar incearca sa isi legitimeaze pozitia si aura. Nu-mi inchipui ca un om care cauta sa il citeasca pe Plesu sau Liiceanu e atat de dobitoc incat sa ia de bun tot ce zice oricare dintre ei in materie de politica. Adica te interesezi de cum sta treaba cum cetele ingeresti dar nu te interesezi de cum sta treaba cu votul tau? Sa fim seriosi, intelectualii, chiar cu mintea subtire, au motive mai intemeiate de a vota cu X sau Y decat doar “pentru ca a zis Plesu”. De ar fi cum spuneti dumneavoastra ar fi bine, ar fi o forma de democratie mai “intensa” (orice candidat incearca sa aiba in jur oameni de valoare care sa il recomande) dar asa cum vad eu lucrurile e mult mai nefericita situatia, e o forma de autoritarism incipient.

  2. @panga sandu: la fel de bine puteai spune: “si eu colectionez”:))
    ON TOPIC: Despre ce va fii emisiunea de la TVR?

  3. @Ioan: ca invitati ai mei, ar beneficia de acelasi tratament cinstit. emisiunile la TVR (apropo, n-a binevoit nici pana acum sa dea un comunicat de presa ca debuteaza oamenii astia doi, care nu-s chiar ftrecine) se aloca, teoretic, in urma unor concursuri de proiecte. as fi si eu curios, dat fiind macar ca subventionez TVR, daca nu in calitate de om care face emisiuni cu rating ceva mai mare decat faceau ei la Realitatea, sa citesc proiectul lor castigator.

  4. Victore, dar parca decizia cu auditorul de ia prin vot de mai multi stakeholderi, intre care TVR si CNA au cate un vot. Din cate stiu mai sunt si alte televiziuni in comitetul decizional inclusiv Antena, Pro TV, etc., mai sunt producatorii, agentiile de publicitate. Nu-mi spune ca toti au fost controlati de Basescu si PDL. Pot sa inteleg la CNA si TVR, dar astia au doua voturi.

  5. @Evita: a explicat Tolontan (follow the link) cum s-a decis la un soi de balotaj

  6. A fost odata ca-n povesti a fost in romania O gasca mare de GOLANI ce-au alungat sclavia. Noi nu ne-am confundat nici cind cu oamenii de bine Numiti si neocomunisti si fara de rusine.

    Vrem libertate,nu comunism,si nici schimbari de forma
    Si de aceea comunisti sa nu ne pune-ti norma
    Noi nu vrem neocomunism,nici neolibertate
    Democratii originale,si nici minciuni sfruntate.

    V-ati intrebat ce vrem aici dar stie toata tara
    Noi sustinem punctul 8 de la Timisoara
    A cazut 473 ce tinea TVR
    Legat in lanturi ei dar tot degeaba e.

    Alegeri fara comunisti fara nomenclatura
    Si nu va temeti de golani fara coloratura
    Din cei care-am murit aici,ne-am reintors naluci
    Sa nu mai fie cum a fost macelul de atunci.

    MAI BINE HAIMANA DECIT TRADATOR MAI BINE HULIGAN DECIT DICTATOR MAI BINE GOLAN DECIT ACTIVIST MAI BINE MORT DECIT COMUNIST.

    Imnul golanilor:muzica CRISTIAN PATURCA
    versuri:LAURA BOTOLAN

    DUMNEZEU SA-L IERTE…

  7. Salut cu admiraţie şi mulţumire gestul de-a ridica piatra primul (sau măcar ferm) şi de-a ochi fix la ţintă.
    Mi-e scârbă de toate delicatele şi toţi deontologii care-şi măsoară cuvintele când semnalează, timid, că aceşti “adevăraţi intelectuali” pupă mai corect gramatical dosul Băsesc, dar nu-s capabili să-i facă, metaforic, vreun anus contra-naturii şi să-i mute orificiul excretoriu mai către diafragmă, pe unde sălăşluieşte sufletul omului în principiu, ca să nu se asemuiască şi ei cu toţi pupincuriştii băsişti, disperaţi că ar putea scăpa vreo ocazie.

  8. @ionut: “el doar incearca sa isi legitimeaze pozitia si aura”. Probabil ca asta incearca, in mintea mea asta insemnand pe romaneste spus ca el si sleahta lui de maidanezi incearca sa devina si ei frecventabili, ca au realizat cat de incredibil de penibili sunt. Dar problema e ca incearca asta pe banii mei. Sa-si faca frate cultura pe banii lu’ fie-sa din notariatul de la Cucuietii din deal!

    Iar la treaba cu autoritarismul subscriu si fac chiar mai mult de-atat, daca pot si mi se arata calea. Dar nu pot cu securisti, pitipoance si alte nonvalori pretentioase.

  9. pentru ionut, al carui echer de admiratie pentru cartea “despre limita” ma lasa in compas.
    scriu un citat din cartea banalitatii absolute, o cascada a scarpinatului in fund cu voluptatea ca lucrul acesta putea fi facut de un vibrator japonez:
    “Aşa cum zborul nu e cu putinţă în afara gravitaţiei, libertatea nu are sens decît în
    condiţiile existenţei limitei. Libertatea reală este libertate gravitaţională şi ea trebuie distinsă de libertatea idealizată şi „pură“. Într-un spaţiu al libertăţii nongravitaţionale se poate întîmpla orice. Dar tocmai pentru că se poate întîmpla orice, într-un asemenea spaţiu nu se întîmplă nimic. Nimicul este spaţiul libertăţii nongravitationale este „spaţiul“ în care totul e cu putinţă şi în care nu se întîmplă de fapt nimic. Spaţiul libertăţii nongravitaţionale
    este spaţiul pre-fiinţei.”

    un cerc de evidente trase de semnificatie: si daca lumea e lume, limita e posibila, caci limita e limita cit lumea are limite si tot asa. cine se mai baga la astfel de prostii?

  10. Inca nu m-am lamurit cu ce se ocupa Plesu si Liiceanu.Presupun ca ,dupa ce vor fi dus pe culmi de inalt progres tvr-ul,se vor indrepta spre realitatea.A se vedea miscarea lui Base,care vrea sa-si expuna prostiile la o ora de mare audienta.Chestia cu finantarea campaniilor electorale de la buget e penala si ,in proportie de 95%, e menita sa acopere niste magarii facute in campania de la prezidentiale.Altfel nu mi-o explic.Ba da ,pdl-ul vrea resurse legal de la buget pentru campanii viitoare,pe langa banii sifonati in sistem.Eu zic sa nu mai dam pensii si salarii si sa fim intr-o continua campanie electorala,sa ne reformam pana murim de foame.Oricum ,in februarie, vor veni pensii recalculate,scazute si salarii micsorate,in conditiile in care cresc preturile ,datorita scumpirii carburantilor.Atunci vreau sa-i vad pe Plesu si Liiceanu cum canta ei reforma statului,parca mai era unul Hitler care propovaduia reforma pornind de la rasa si religie.

  11. Saptamana trecuta am auzit din intamplare o emisiune “Revista presei” pe Radio Romania Actualitati. Mi s-au incretit urechile dupa jumatate de ora in care au citat intreaga gama de frustrari ale lui Plesu si Tismaneanu de prin cotidienele pupinbasiste. As fi fost trista ca radioul national a ajuns intr-o asemenea stare de degradare, dar mi-am amintit ca si eu il platesc, luna de luna. Din pacate intreaga populatie a Romaniei plateste, din putinul pe care il are, propaganda nesimtita a portocaliilor.

  12. Mi-e scarba de jigodiile astea penale.Ar trebui arsi la talpi sa-i ia dracu.Ce facem oameni buni? Cat mai stam ca oile si rabdam sa ne scuipe in cap marsavii astia?

  13. DOMNULE VICTOR CIUTACU-“JURNALIST” asa zisa-procedura de atribuire a, unui astfel “CONTRACT DE PRESTATARI SERVICII”, nu se poate incheia sub nici o forma in urma unui”soi de balotaj”. Ne bat ei cu “JUSTITIA LOR CU TOT”(OG.34/2006 -actualizata si mai ales modificata privind asa zisele achizitii publice numai de ei stiuta si mai ales legiuita). Chiar, ne ducem dracului?…Toti…De ce chiar toti? Eu nu vreau cu ei!

  14. “Sa mananca”si sa stea in ei, cat trenu-n gara!Oricum, la ora aia, nici sugarii nu-s acasa.

  15. Domnule Ciutacu,

    Acum treizeci de minute, pe TVR1 in emisiunea “CEL CARE GANDESTE ALTFEL”, s-a tras urmatoarea concluzie:
    “ PROBLEMA ACTUALA A ROMANIEI NU ESTE TRAIAN BASESCU, CI INSUSI POPORUL ROMAN”
    Urmeaza intrebarea:
    CUM VA FI “REZOLVAT” POPORUL ROMAN SI DE CATRE CINE?
    In momentul in care pe postul national de televiziune se aduce in discutie in mod destul de direct ideea exterminarii poporul roman, intrucat celula lui de baza este “omul real” care nu mai poate fi corectat, el formand impreuna cu celelalte celule o tumora canceroasa cu care de multe ori presedintele a asemuit diverse categorii socio-profesinale, este clar ca nimic nu ne mai desparte de lagarele de exterminare, camerele de gazare si crematorii, cu exceptia timpului.
    Asadar, cat timp credeti ca mai avem, domnule Ciutacu?

  16. Vad ca argumentul autorului si a unora dintre comentariile negative referitoare la emisiune este cheltuirea nejustificata a banului public de catre TVR. Plesu si Liiceanu sunt perceputi ca niste propagandisti ai lui Basescu iar autorii comentariilor si domnul Ciutacu sunt anti-Basescu.
    Acum vreo doua seri la TVR era invitat Tariceanu si poate sustinatorii PDL au avut aceeasi obiectie. Si poate sustinatorilor PDL le place sa-i auda pe Plesu si Liiceanu.
    Inseamna ca TVR ar trebui sa faca referendumuri pentru orice emisiune?

  17. @razvan gospodaru: Tariceanu a fost invitat la o emisiunea. Plesu & Liiceanu vor avea o emisiune saptamanala. am impresia ca pierd vremea…

  18. un intelectual candva zise :

    Citez pe Alexandru Macedonski : si asta pt. guvernul Boc/Basescu :
    Dacă-aş fi trăsnet v-aş trăsni,
    V-aş îneca dacă-aş fi apă,
    Şi v-aş săpa mormântu-adânc
    Dac-aş fi sapă.
    Dacă-aş fi ştreang v-aş spânzura,
    Dacă-aş fi spadă v-aş străpunge,
    V-aş urmări dac-aş fi glonţ,
    Şi v-aş ajunge.
    Dar eu, deşi rămân ce sunt,
    O voce-adâncă îmi murmură
    Că sunt mai mult decât orice,
    Căci eu, sunt ură.

    si cred ca asa gandeste 80% din norod ….

  19. Nu stiu daca va pierdeti vremea, asta decideti dumneavoastra.
    Nici nu stiti despre ce vor vorbi Plesu si Liiceanu si aruncati piatra doar pentru ca-i asociati cu Basescu.
    Plesu si Liiceanu sunt oameni de cultura, poate vor vorbi despre carti, despre istorie.
    De ce asocierea cu Basescu neaga din start utilitatea ca cei doi sa exprime puncte de vedere asupra altor lucruri decat politica? Fie si intr-o emisiune saptamanala.

  20. @ Muad’dib : Exceptionale versurile, geniala alegerea si postarea lor, numai ca ma tem ca Bene Gesserit-ul are (inca) parte de linsite din partea Fremenilor…mai e cale lunga pana cand emanatia unor sentimente atat de perfect si decisiv descrise in versurile alese de tine sa-si faca simtite efectele fiind puse in practica.

    Revenind la topic nu inteleg de ce incerci sa iei atitudine Victore.
    Cei care urmaresc deontologicul TVR si care pot pune botu’ la manipularea TVR-ului sunt intr-o covarsitoare majoritate cei care l-au votat pe Basescu. Pai de ce incerci tu sa le semnalezi lor evidentul si iminentul pericol in care se afla lobotomizandu-se (pardon, uitandu-se) la orice tip de emisiune in care se afla sarutatori in poponetz ai puterii? Nu asta au votat? Nu ei i-au instalat generic pe toti cei de-acum la putere? Pai…sa urmareasca ce li se da. E ca la curve: te-am platit? Presteaza!! Adica daca au votat, sa-si ia ce merita, nu?
    Da, stiu, din intamplare si in acelasi timp din nefericire, TVR e platit din banii tuturor Romanilor, nu dpar din cei ai “celorlalti Romani”(ca nu stiu cum sa le mai zic cetatenilor cu care impart aceeasi nationalitate si acelasi areal de raspandire geografica dar care se comporta precum oile). Dar chiar si asa, eu il platesc, pentru ca ma obliga statul, pentru ca am multisori ani de cand nu mai simt moral si necesar sa dau cu acceptul meu din banii mei, pentru TVR.
    Pai…eu oricum nu ma uit si nu pun botu’, asa ca de ce m-ar interesa daca basistii se adreseaza in continuare oilor lor?
    Lasa-i sa vedem de cate ori ii pacaleste…ca la un moment dat oile pacalite incep sa fie mancate de lupi, sa nu mai aibe iarba sa pape, oile din stanele vecine nu vor mai vrea sa fie prietene cu ele, nu vor mai avea acces la facilitatile oilor din stanele vecine, si incet-incet din 5 milioane de oi cand or sa vada ca mor pe capete de foame si ajung 4 mil. apoi 3, si alea pricajite, poate or sa inceapa sa-l ia de guler putin pe cioban….in cazu in care nu-si termina la termen transhumanta si pleaca linistit pe la alte stani dupa ce-a distrus-o pe a noastra.

  21. Victore! Alegerile in Romania vor fi trucate cu siguranta. Deja actiunea a inceput in comuna Hunedoreana Balu. Constitutia Romaniei, alegerile si parlamentarismul bicameral se vor schimba in favoarea DICTATORULUI DE LA COTROCENI. Daca iti place sa traiesti in Democratie atunci trebuie sa lupti pentru ea. Cred ca prin facilitatile pe care le ai ca ziarist ai putea sa incepi sa scrii la Parlamentul European si ai putea sa te faci cunoscut in mass media de afara ca un luptator pentru apararea democratiei in Romania. Este o sansa unica pe care o poti avea daca nu va fi prea tirziu. Eu cred ca a devenit imperios necesar sa ne organizem si sa ne auzim glasul in Lume. Sa explicam ce se intimpla in Romania.

  22. In tara minunata, multi vor alege sa se uite mai degraba la domniile voastre decat la niste filosofi, ca la Manelica este mai greu cu si anume cultura. Cat despre masurarea audientelor, imi este foarte clar: cineva trebuia sa raporteze “corect” si sa controleze tot. Poate vom avea o surpriza pentru ei! 🙂

  23. Pai nu trebuie ca basescu sa-si recompenseze slugile pe banii nostrii ?

    O sa-i umple de bani pe slugoii aia , in timp ce noi suntem obligati sa platim abonament la tv !

  24. Sa ma scuzati, domnule Ciutacu, dar n-am avut rabdarea si puterea de a citi toate comentariile, orele fiind inaintate!
    Cu siguranta, am pierdut idei esentiale despre lume si viata! Promit sa recuperez maine. Adica azi.
    Ceea ce vreau eu sa mentionez, strict, este ca, din pacate sau din fericire, (cred ca fericire e cuvantul oportun!), comentarii/articole platite ale domnilor Plesu, Liiceanu, sau, chiar, ma scuzati!, Patapievici, ma lasa, absolut, rece!
    Cum, si ale altor domni. Cum, si ale altor doamne!
    Greata mea, infinita, sper ca le va deschide perspective catre noi orizonturi!
    Filosofice, desigur!

  25. Nu e mai bine, decit sa ii ascultam pe niste tipi de la care putem invata ceva, sa scuipam pe ei pentru optiunile politice – exprimate si acelea foarte urban, si sa ne uitam la Bianca lui Bote, Sinzi sau la diversi apucati de streche care racnesc pe la diverse televiziuni etc., etc., etc.?
    Victor, reactia ta mi se pare disproportionata si are pacatul tipic romanesc: nu ne spui, daca astia doi nu merita ascultati, cine ar trebui sa isi spuna parerea? Si nu, orice ai crede, nu il sustin pe Base, mi se pare ca atit de mult rau cit a facut el Romaniei, cu familia si gasca lui, putini au facut. Prefer totusi stilul emisiunii “vorbe grele” talkshow-rilor autohtone.
    Un cuvint in plus: oamenii au optiuni, le pastreaza sau le schimba si nu prin bascalie sau agresivitate care ajunge la mitocanie, ii putem convinge pe altii de justetea optiunilor noastre. Felul in care reactionezi, si tu si unii dintre cei care scriu aici, seamana ca o picatura de apa cu felul in care reactioneaza Base si gasca lui de derbedei.

  26. E ,de acum incolo sa vezi chelalaiala si plinsete de jale .A3 ,dusmanul poporului,ei sin cei care duc tara de ripa si care propavaduiesc anticultura ,de acum o sa vede-ti cu adevarat rating-urile .Mie scirba .Si mai ales ma enerveaza faptul ca prin abonamentul pe care il platesc volens-nolens voi sponsoriza o propaganda desantata probasescu.Vor incerca sa legitimeze toate magariile facute sau sa gaseasca justificari unor magarii dovedite cu acte .Planul este diabolic .

  27. Pentru ca pentru mine, adica “EU” reprezinti in afara de “JURNALIST” un punct de reper MAJOR cu sau fara ghilimele, dar neaparat cu majuscule!
    PS: si sa se duca aia doi undeva cu emisiunea lor culturala saptamanala cu tot!

  28. Domnule Ciutacu, draga Victore,please, nu ma pot abtine sa nu-ti prezint marele BUF(o fi bufonul de lazaroiu ,neeee)cu ingaduinta de la stapanire, ia cititi voi aici

  29. Tre’ sa recunoastem ca-i buna manevra Marinerului. Intr-un moment in care audientele va sunt in crestere, tot mai multi orbeti dandu-si seama ca si-au si ne-au taiat craca de sub picioare votandu-l pe nebun + gasca lui , va “rezolva” rating-ul, deci va taie la reclama, deci va taie la buzunare. Najpa rau, ce-o fi de facut?

  30. Dom’le e pentru prima data cind regret ca nu am si eu vreun decodor de acasa ca sa prind si eu TVR. O asemenea emisiune de cultura si bune maniere, cu invitati de calibrul lui Presu si Liceianu nu prea pupam noi in tara lu Beatrix nici in noaptea de revelion. Ma voi simti sarac, chiar mai sarac decit atunci cind nu am mai apucat nici macar o copie a indrumarului practic de pupat seful intre bucepsi, lucrare ce a fost redactata de cei doi intelectuali voiosi mai sus pomeniti si aparuta in American Journal of Urology and Sexology (editie speciala cu coperti portocali).

  31. Victore,
    Care e problema ca Liiceanu si Plesu apar intr-o emisiune la TVR?
    Dinescu si Tanase au si ei o emisiune la Realitatea. Toti 4 sunt oameni de cultura. Au opinii politice diferite, dar traiesc intr-o tara care, declarativ, este libera (iar, din cate stiu, Plesu si Dinescu sunt prieteni).
    Au pareri contrare cu ale tale. Ei si? Cred ca nu ti-ai dori ca toti sa aiba aceleasi pareri cu ale tale.
    Apar la un post public care traieste din contributiile noastre. Ei si? Sunt o gramada de nulitati care apar la postul public si nu se ia nimeni de ei.
    Ar putea sa-l laude pe Base. Ei si? Nu sunt nici primii si nici ultimii. Sunt convins ca daca il vor lauda vor incerca sa foloseasca argumente rezonabile; asa cum tu folosesti argumente pentru a-l critica pe Base.

  32. OFFTOPIC
    Frate Victor,
    am o rugaminte.
    Pentru ca esti omul care se ocupa de blogul sau si care stie multe, te rog sa ne spui celor care suntem interesati de un protest REAL fata de pretul carburantilor, cum sa facem sa tragem la sorti o companie care sa fie boicotata. Acest mod de boicot mi se pare cel mai “penetrant” si cu alonja. Am mai vazut pe site-uri poll-uri sau moduri de tragere la sorti, dar mama m-a invatat sa nu am incredere in fitecine! 🙂
    Pentru ca tu si Mircea Badea mi-ati castigat si-mi mentineti increderea as vrea sa aud de la voi modul. Mircea o fii avand multe probleme si nu se mai ocupa de noi cei e postam acolo (poate decat sa ridiculizeze pe imbecili) asa ca ramai tu care mai raspunyi oamenilor ce te viziteaza pe blog!
    Multumesc.

  33. @bigradu: nu te face ca nu intelegi, ca nu esti omul care pe care sa-l suspectez de prostie. problema nu e ca Plesu & Liiceanu au unde vorbi, ci modul, profund netransparent, de recompensare a activistilor civici pro-Basescu. televiziunea de stat e publica, finantata de la stat (deci si de cei carora Basescu le e antipatic) si, de la reinstalarea lu’ Culcer la butoane, s-a umplut de emisiuni realizate de (sau care au invitati permanenti) exclusiv membri ai GDS si/sau de intelectuali care i-au fost militanti activi presedintelui Romaniei. deci opiniile lor pro-Basescu nu sunt atat de dezinteresate cum striga ei. cand o sa vad la TVR si realizatori de emisiuni favorabili opozitiei, atunci n-o sa mai am nimic impotriva. acum tocmai a fost un asa-zis concurs de proiecte, in urma caruia, teoretic, a aparut show-ul cuplului Plesu-Liiceanu. astept si eu sa vad proiectul lor castigator si detaliile financiare ale contractului semnat pe bani publici.
    @XLNC: principalul vinovat pentru pret e statul. carburantul pleaca la 1,6 lei/litru de la poarta rafinariei. restu-s taxe, impozite si accize. puteti incerca un boicot in fata Ministerului Finantelor sau la circa financiara.

  34. @ Problema Romaniei

    Daca te referi la ce a spus CTP-ul, am impresia ca ai interpretat gresit. Nu era vorba de Basescu, era trasata o paralela intre problemele comunismului si problemele de astazi, si spunea CTP-ul, daca pe vremea comunismului era un rau extern, organic, acum de vina este chiar poporul, in intregimea sa. Si se referea la sistemul de valori romanesc, la putregaiul care a invadat societatea romaneasca de la baza la varf, si intamplator avea 100% dreptate.

  35. @Drujbaru
    Am vz si eu emisiunea cu CTP. Si eu cred ca are dreptate. Sunt convins ,insa, ca plasata in contextul respectiv, in care CTP mai critica si o emisiune facuta de Bendeac in care se facea misto de Base, totul era menit sa-i fie de folos dictatorului. Ma mira totusi pozitia jurnalistului, care spune ca Basescu nu are nici o vina. Da , sunt cu totul de acord ca Basescu este fix reflexia intregii societati… il injuri te ia la bataie, ii dai una iti da 3 inapoi… dar daca vbim de vina… daca l-am impuscat pe Ceausescu pe basescu macar merita sa-l batem cu biciul(50 de lovituri). Oricum eu l-as invita sa-l urmareasca pe Lewis Black, ce spunea el despre Bush, si cum spunea (foarte multe din ele pot fi adaptate cu succes la noi). Referitor la aceeasi emisiune, am urmarit cu interes discursurile in paralel tinute de Ceausescu si Horia Sima. Cine si de ce i-au aclamat pe cei doi… niste extraterestrii, nu tot poporul roman, adica noi…

  36. O-ho-ho, ies ‘telectualii la inaintare, misto! Sa inregistram pupincurismele si sa le servim acelorasi cand marinaru’ o esua, nu de alta, da se intampla o data la o mie de ani ca creierele (i)luminate sa-si faca mea culpa in direct si sa linga cu ravna unde-au scuipat! Pai nu?!

  37. “Mă-sa […] e curvă. Şi tac-su-i beţiv!”
    Nu-mi mai aduce aminte de Base… 🙁

  38. Don ciutacu, scuze pt off, dar oprea tocmai ne-a oferit o mostra de nerusinare si ma gandeam ca si el azi dar si marinaru’, ieri, vorbesc exact ca ceausescu, impotriva cursului evident al lucrurilor, sustin in mod repetat neadevaruri, bat campii aberand la nesfarsit, fac promisiuni, condamna si critica in aceeasi maniera nerusinata, de parca ar fi picati din luna si nimic din ceea ce se petrece cu adevarat in tara asta cu poporul ei, nu le-ar fi cunoscut! Astia sunt nebuni? Sunt ticalosi? Unde naiba o sa ajungem?

  39. Nici nu mai ştiu ce să cred, vorbele scrise, ori nu, deseori pline de esenţă, ale acestor oameni, sau ştirile astea(adevărate ori nu), menite să-mi agite mentalul…!
    Toate acestea mă fac să îmi pierd încrederea, şi aşa tot mai puţină, în oamenii pe care odată îi consideram fără defecte, vizibile cel puţin.

  40. de cand a intrat in concediu de maternitate Iuliana, postul tvr nici ca nu m-ai exista pentru mine desi e adevarat ca pe banii nostrii aduc la tv pupincuristi sa ii ridice osanale dlui marinar, eu astept totusi sa iesim in strada de asemenea ii doresc sanatate mamei din Aiud, care a castigat procesul cu statul pt. alocatia tripletilor asa cum ne-a spus la sinteza acu 2 zile, ce dracu facem ROMANI CE MAI ASTEPTAM,cat mai induram de la nenorocitii astia, stau si ma uit cu ochii lipiti de ecran de doua zile si vad ce le fac pensionarilor ce au activat in armata, desi si pe site uri ma uit ci comunicat de la MAPN pensiile sub 3000 ron nu se v-or diminua, sa ii spuna lui mutu chestia asta, citesc iarasi pe site ul q de madam udrea ca il pune la zid pe Oprescu, cine vorbeste s-au umplut de bani pe care uita sa ii declare din afaceri cu statul si cate si mai cate.Pe cat de fanatica am fost cu emisiunea DR OZ(povesteam a doua zi la birou ce sfaturi ne dadea in emisiune) l-am lasat pe planul 2 si urmaresc seara de seara emisiunile ANTENEI 3, a-ti demonstrat ca desi va blameaza puterea si acolitii lor RAMANETI CEI MAI BUNI! dana

  41. poate sa apara la tvr si maica tereza ca eu tot cu antena 3 ma culc si tot cu ea incep ziua crezi ca cei care atribuie publicitatea nu o sa ceara si adudientele corecte?doar fac pe banii nu pe boabe de porumb,inteleg ca doare sau mai corect deranjeaza dar telespectatori tot veti avea

  42. Tot mai multa amaraciune simt.Regret ca nu mai sunt un cetatean activ,ca sunt de o anumita varsta,caci in mod sigur as fi unul dintre initiatorii unui demers total impotriva hotilor de guvernanti.Oare nu toti simt pericolul iminent ce ne paste din cauza astora de la Putere?Din pacare Opozitia nu este destul de rapida si eficienta.

  43. Ati citit articolul lui Grid Modorcea de pe site-ul ziare.ro? I-a caracterizat pe masura pe “telectualii” fara opera ai lui Basescu.

  44. cred ca asta este un exemplu de manipulare crasa si dezinformare, din ciclul “cum sa prostim poporul” … din postul lui Tolo, reiese ca licitatia a fost castigata de KANTAR MEDIA … ori, din cate stiu eu, Kantar este unul dintre cei mai mari jucatori la nivel mondial in acest domeniu … puteti verifica la http://www.kantarmedia.com/ sau http://www.kantar.com/

  45. Am impresia că despre asta chiar și „ultrainformatul” Tolontan a zis ceva. La fraierul ăla de Moraru pe 10 TV. Dar deontologul de Cristoiu, prezent in emisiune, zicea că asta nu e stire.
    Adică să-și vadă toți de treba lor, să nu bage in seamă și să-i lase pe cei de la putere să-și vadă și ei nestingheriți de mânăreli.
    Chiar mi se face dor de 22 decmbrie 1989!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.