Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Să mănâncă şi gura la intelectuali ceva

Să mănâncă şi gura la intelectuali ceva

CSOP a lucrat pentru Băsescu în campania electorală şi nu numai atunci. CSOP este parte a consorţiului care a primit de la megaministerul lui Udrea mormanul ăla de cash la purtător pentru realizarea şi popularizarea faimoasei frunze pe roţi. CSOP, cu nume schimbat, a câştigat recent, cu cea mai scumpă ofertă şi prin voturile CNA şi TVR, licitaţia pentru măsurarea audienţelor TV în regim de frunizor unic (exact cum a fost şi Gfk, pe care nu-l plâng), unde tot ce mişti după virgulă (nu mai vorbesc de înainte de ea…) se cuantifică în munţi de bani şi toptane de influenţă. Ştiu, sunt nişte întâmplătoare coincidenţe, bazate exclusiv pe extrem de performanta activitate a sociologului de partid şi de stat Andrei Muşetescu. Puterea nu vrea să controleze audio-vizualul şi fluxurile financiare. Ni se pare nouă.

P.S. TVR 1 va difuza, cel mai probabil de la sfârşitul acestei săptămâni, tot pe banii noştri, un talk-show cu Pleşu şi Liiceanu. Nu la TVR Cultural, că le puţea intelectualilor de casă ai tiranului. Nici asta nu-i recompensă, e pe bază de proiecte şi de mare audienţă ce fac filosofii glossy. Rămâne cum am stabilit. Mă-sa ăluia care preia informaţia fără să mă citeze e curvă. Şi tac-su-i beţiv!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

103 thoughts on “Să mănâncă şi gura la intelectuali ceva

  1. Referitor la P.S. mi se pare ca ce scrii e o forma de “dam noi in noi”. Orice ar spune sau face cei doi, in emisiune, va fi peste cine stie ce alt program TVR. Bine ca nu va face Musetescu talk-show. Macar sa ii lasam sa se desfasoare, sa vedem ce iese.

  2. @Ionut: ce-i aia sa-i lasam? avem si niste criterii de performanta, exista vreun trecut ilustru sau vreun proiect nou miraculos unde scrie ca astora trebuie sa li se puna totul pe masa? rasplatirea pupatului Basescului in cur nu e prevazuta in istoria succesului de televiziune si nici nu figuteaza printre obligatiile constitutionale.

  3. Victore, chiar si cu audientele care cel mai probabil vor fi masluite in stil STS, noi tot la voi ne uitam. Ati ramas singurii care mai au coloana vertebrala si nu spinare elastica in tot ceea ce inseamna audio-vizual. Bravo !

  4. Cei doi au mai avut un talkshow (pe care am incercat sa il urmaresc, pe atunci crezand inca in calitatea moralintelectuala a lui Plesu, ca fata de Liiceanu m-a ferit propria-mi inteligenta sa nutresc vreo iluzie)esuat in fraze rostite din varful buzelor intr-o prestatie jenant de pretioasa (niciunul nefiind dotat cu calitati de om de televiziune). Re-vitalizarea acestui duo este (asa cum a si fost pe cand prestau la Realitatea)) incercarea de atragere a intelectualilor cu minte subtire si bani putini spre puterea actuala si impotriva opozitiei.
    Doamne , daca as avea timp sa scriu o istorie a drumului parcurs de cei doi (si alti patapievici) din 1990 pana azi – un drum de la care s-a mai abatut Dinescu din cand in cand (mai ales atunci cand i-au fost afectate propriile interese) – as avea o perspectiva mai corecta a rolului pe care “dizidentii de ultima ora 1989” l-au jucat in intamplarile de dup 990. Dar nu am timp, si nici nu cred ca mai are vreo importanta.

  5. Criterii de performanta? Proiecte?
    Hahahahaha!
    Cand dracu’, in tara asta, institutiile controlate politic prin tot felul de pupincuristi sau de limbisti au avut nevoie de asa ceva? In cazul TVR, Everac, Theodorescu, Nicolau(asta macar a facut profit), Sassu, Lazescu? Limbi si iar limbi. Am scapat vreunul? Inseamna ca era pupincurist…

  6. Odata,demult ne tinea lectii Paul Everac la TVR,tot pe banii nostri.Acum s-a gasit alt tip de intelectuali,ce tine cu tot dinadinsul sa ne faca binele cu forta,noi suntem prosti si nu intelegem cum trebuie construita o societate, care va sa zica,bazata pe principii.Problema cea mare e ca ne si obliga sa platim pt. binele asta,pe care nu ni-l dorim. Care o fi diferenta dintre locuitorii din Ocna Mures, cei care pescuiau parizer din groapa cu saramura si acesti ginditori cu condicuta la perversu’ de la Cotroceni? Saracii aceia povestesc cum scot bere din groapa, astialalti ne povestesc cum se dau cu crema pe corp.

  7. Informatia si mai completa despre emisiunea amintita este ca se cheama “50 de minute cu Plesu si Liiceanu” si se difuzeaza duminica de la ora 18.00. Domnule Ciutacu, informatia a fost preluata fara sa fiti citat de… TVR. Se cheama “program”!

  8. In sfarsit, o sa figureze si Moraru in topul audientelor, ca nu degeaba se plangea el aproape in fiecare seara ca audientele nu sunt masurate corect. Si Turcescu, si cuplul de cosmar Lupea-Marian…
    @Victor: Nu ma pricep, dar cumparatorii de spatiu publicitar trebuie neaparat sa tina seama de masuratorile CSOP ? Eu nu mi-as directiona publicitatea in functie de niste masuratori despre care stiu/banuiesc ca-s manarite. Si, apropo de “tot ce mişti după virgulă (nu mai vorbesc de înainte de ea…)”, Cristian Diaconescu a miscat ceva vineri seara ?

  9. Io cred c-au dat concurs si l-au castigat. Ma rog ceva gen cum era la Militie pe vremuri (cred ca si azi), asa ca asta a iesit… No si asa nu ma uit (nu asta-i tema), da tinand cont la cate milioane zboara din buzunarul nostru in buzunarelor lor si nu facem nimic, ce m-ai conteaza…?! Sa ne ia pana ne taram si poate atunci o sa invatam ceva (nici atunci nu-i sigur)…

  10. @Televizor: emotionant. asa se introduc noile emisiuni de succes, fara comunicate de presa, in liniste, sa nu se prinda dusmanu’ de clasa 🙂

  11. Victore adevarul este ca ati c am pus o si voi si pro tv, este ?:))
    sa vezi ce audiente face mai ceva ca pe animal planet:))decat sa i vad pe pupinfesierii astia mai bine ma uit la Diaconescu :)))
    mai vad o crima ,un criminal ,vreo doua opacvazatoare ce mai , divertisment…
    mai nasol e ca pe ” banii mei”vorba europarlamentarului,se fac tot felul de experimente propagandistice ,dar un meci cu Bute cand vedem la tvr?sau el e bun numai la facut poze pentru promovarea turismului?
    daca tot platim macar da ne frate ce vrem noi sa vedem nu sa i faci campanie lui Popey si termitelor portocalii…

  12. iar o sa inceapa aia cu transcendenta, cu metafizica, cu imanenta, bolnavul ala de liiceanu iar o sa vorbeasca despre “fiinta”, sa tineti minte cuvintul asta, o sa-l repete de 1 milion de ori, in fine, baiatul asta a reusit sa caricaturizeze citeva teorii filosofice (ne tot toaca, riciie cu heidegger, dar cu iz de pastisa), titluri de carti (“invataturile lui neagoe basarab catre fiul sau teodosie” versus “scrisori catre fiul meu”), povesti (“elogiul mamei vitrege” versus povestea aia sinistra cu mingiieri, creme, ablutiuni).
    aa, neaparat o intepatura catre adrian paunescu, cit ghinion sa moara chiar in momentul cind la putere sint ciobanii astia agresivi!
    ma mir de nu s-a mai lipit de vreo emisiune si ala mic cu capul cit delta dunarii de-si zice guvernatorul, sau de nea cartarescu, cel mai banal poetas (comparativ cu dimov, cu paunescu, cu doinas, cu jebeleanu, insiruitorul asta de cuvinte nu stiu cum a acces la statutul de poet).
    bani sint, dar si pupatori destui!

  13. Uite Victore !am intalnit si romani fericiti …de exemplu televizor e bucuros ca o sa vada “duminica in familie cu Plesu si Iliceeanu:)))ce distractie ,ce misto…:)))

  14. macar astia nu-s isterici si nici nu induc cataclisme pe ecran ca sa se mai arunce oamenii de pe blocuri, sunt oameni civilizati care iti fac placere sa privesti ecranul

  15. sincer.. daca Antena 1 o sa continue cu show-uri ca ala de ieri de la Acces Direct (cu Mariana Moculescu si fostul sot) sau cu interviuri Crudu / Leo de la Strehaia, daca asta e “in tendinte”.. nici nu mai conteaza cine mai masoara audienta.
    eu o sa-mi vand TV..

  16. Eu ii apreciez pe Plesu si pe Liiceanu.

    Ce e drept au sarit calul cand il sustineau pe fata pe basescu. Dar la fel sariti si voi calul(ba chiar mai rau) atunci cand va luati toata ziua de Basescu…iar la PSD-isti si PNL-isti nu vedeti nici o buba. Ca sa nu mai zic de taica Voiculescu.

  17. Personal, ma bucur ca Plesu va avea un talk-show (Liiceanu mi-e indiferent spre nesuferit) pentru ca este una dintre ultimele personalitati publice pe care le mai respect. (intelectual, nu neaparat moral). Va fi o alternativa pentru cei care nu halesc manele, tabloide si balci ieftin, adica 90% din oferta actuala de pe piata.
    Parerea mea personala (invit pe toti sa fie in dezacord cu mine) este ca TVR-ul nu ar trebui sa fie preocupat de rating si audienta in primul rand. Meseria asta o au televiziunile private, care traiesc din rating, si care de cele mai multe ori depasesc limita suportabilului (pentru un om normal), pentru a mai scoate un punct de audienta (vezi emisiuni gen OTV, Acces Direct, sau revelionul Protv). TVR-ul, fiind platit din bani publici, isi poate permite luxul sa educe, sa sa concentreze pe emisiuni educationale si culturale fara sa fie fortat sa bage cate o manea la interval pentru a-si scoate banu’. Multi ar putea spune, ca nu cu televizorul te educi, dar din pacate tinerii de azi petrec mult mai mult timp pe internet sau in fata televizorului, decat citind o carte si daca singura alternativa ramane generatia Pro cu tigani si fufe ieftine, atunci ne-am dus dracului ca popor.
    De aceea ma bucur ca exista si emisiuni care ridica un pic stacheta produselor media, chiar daca vor fi platite din bani publici. Hai sa nu fim ipocriti…la cati bani arunca cretinii de la guvernare pe sali de sport si alte idiotenii, sigur nu ne vom imbogati cu cat vor primi Plesu si Liiceanu pentru o emisiune TV.
    Am scris despre un subiect asemanator in ultimul meu post de pe blog, si doream sa subliniez ca ratingul nu este acelasi lucru cu calitatea. Un rating mare nu inseamna neaparat o emisiune de succes. De cele mai multe ori, dimpotriva. Un Garantat 100% are un sfert din audienta unui Acces Direct, dar calitativ este cer si pamant. Sunt convins ca nu toti vor fi de acord cu mine, dar la urma urmei, exista judecatorul suprem care iti da puteri absolute ca telespectator si iti da voie sa alegi: telecomanda.

  18. o sa ajunga si punctele de audinta la negru…ca oficial o sa fie altceva

  19. victore, ma insel io sau e inca un argument in favoarea ipotezei ca traim o lovitura de stat in desfaurare? 🙁
    nu pare o piesa dintr’un puzzle bine elaborat?

    io cred ca e un remake aclimatizat si upgradat al scenariului leton. valdis dombrovskis a cistigat in conditii similare, al treilea mandat, cu 57.7% in toamna anului trecut.

    io cred ca la noi se vor alege apele pina in vara….

  20. Tot Tolo, saracul, vedeti? Si faceati misto cu mogulul de el!

    Pedeleii astia or s-o sfarseasca rau daca se mai tin de solticarii din astea, pana la urma tot se naste unul sa-i traga macar pe cativa dintre ei in teapa. Povestea asta nu ar fi de trimis pe la OSCE, Comisie samd? Daca chiar nu face nimeni nimic nici macar acum nu vor mai avea nevoie de o lege ca a ungurilor, fiindca cei care nu se conformeaza vor fi eliminati de piata, sau ca sa citez un clasic: vor fi eliminati din sistem pe cale naturala. Pacat si de protestul din noiembrie.

    A, si referitor la frunza: lansarea de branding pe care au facut-o ei cu o gramada de bani e asa o porcarie, e de neimaginat cata lipsa de profesionalism. Vorba fostei directoare a scolii noastre: “das ist eine Miserie”.

  21. @Drujbaru: de ce nu renunta la publicitate daca-s independenti de rating? de ce trebuie ca intelectualii lui Basescu sa invadeze toate institutiile statului intru rasplatirea vanitatii lor si multumirea pentru serviciile aduse? cam despre asta e vorba. cat despre telecomanda, perfect de acord, cu un singur amendament: discutam despre posturi private, care traiesc exclusiv din publicitate, nu din taxe obligatorii si subventii bugetare
    @octaaa: ce guverneaza/conduce Voiculescu pe bani publici si mi-a scapat mie?
    @Horatiu C: cica asa a decis, acum niste ani, piata. cu justificarea ca e necesar un frunizor unic, astfel incat criteriile de raportare sa fie identice

  22. Foarte grav mi se pare subiectul legat de măsurarea audienţelor. Se atentează la banii voştri şi, evident, ai mogulului. E o altă formă de cenzură, pe care cretinii n-o s-o priceapă.

    Pleşu şi Liiceanu mă interesează doar că se produc pe banii mei, că la TVR nu mă uit decât foarte rar, şi nu la emisiunile de spălare a creierului. De fapt, s-ar putea să nu se mai producă pe banii mei. N-am TV şi nici în casă nu-mi intră nimeni neinvitat! Dar abonament la cablu am că mă uit pe net. Na, luaţi-o p-asta!

    Acum Băsescu dă dovada maximei ticăloşii şi prostii la televizor. Cineva TREBUIE SĂ-L OPREASCĂ! Cât nu e prea târziu!

  23. @ Victor

    Stii bine ca te respect ca jurnalist si te admir ca om, insa aici imi permit sa nu fiu 100% de acord cu tine. Imi place sa cred ca Plesu are si alte merite in afara de a fi un sustinator basescian, defapt unul dintre motivele pentru care am mari dubii asupra moralitatii sale. La fel, imi place sa cred ca emisiunea lui nu va fi despre politica, sau daca va atinge tangential subiecte politice nu va face propaganda portocalie. Sper din tot sufletul ca va fi o emisiune culturala, sau cel putin educativa. Daca va deraia in propaganda cotrocenista, voi fi primul care isi va trage palme in fata oglinzii 🙂 si imi voi pune pene undeva ca Mircea Badea in semn de penitenta :d
    Referitor la publicitate, este evident ca au nevoie de ea, dar nu este sursa de venituri din care traiesc. De aceea isi permit de exemplu, sa dea filme fara reclama, etc. Probabil (nu sunt economist si nici nu lucrez in domeniu) sursa majora de venit sunt banii de la buget, si de aceea ziceam ca au o mai mare libertate de a-si alege topicul programelor si nu sunt fortati sa faca compromisuri. Nu este nicidecum un merit, doar o stare de fapt.

    PS> Daca Plesu o da pe propaganda, vin la Bucuresti si dau o lada de bere 🙂

  24. Da Victor, a guvernat Voiculescu! Pana acum 1 an, PSD-ul(impreuna cu PC-ul) erau la guvernare.
    Dar nu doar despre asta e vorba. Doar nu om fi cu totii prosti… In Romania poti sa fi in opozitie si sa faci la greu afaceri cu statul. Cum face de altfel Dan Voiculescu(care conduce topul senatorilor care are afaceri cu statul).

    De ce Victor pana in 2008 nu prea vedeati la PNL-isti nici o problema? Ce guverna Basescu? Nu cumva guvernul era PNL+UDMR? Sustinut din spate de PSD+PC? Atunci nu vedeati risipa facut a de PNL, nu vedeati politicile prociclice ale lui Vosganian, nu vedeati promisiunile fara acoperire care si azi ne costa. Ca sa nu mai zic de coruptie(la fel de ridicata ca si azi).

    Nu mai continui ca pierd vremea de pomana. Iar la alte comentarii, spuse mai pe direct ma abtin ca apoi sar sacalii pe mine ca sunt postat. Si plus de asta nu e frumos ca pe blogul cuiva sa ii aduci critici personale.

  25. Domnule Ciutacu, Victor Ciutacu,

    Blondă, apetisantă, dimensiuni 90 – 60 – 90, buze senzuale, posesoare maşină decapotabilă, vilă la mare şi ahtiată după nopţi prelungi de sex frumos : VÂND DRUJBĂ.

    Că cam aşa şi cu puterea care vrea şi ea ceva şi o(.)poziţia care vrea din contră …

  26. Si Victor, de unde anume o avea Dan Voiculescu aceasta avere colosala?

    Eu stiu un lucru : e imposibil sa faci 100 de milioane de euro in 20 de ani. Doar in cazuri extreme : castiguri la loto in SUA, mari descoperiri medicale, etc. De care nu a avut parte Voiculescu.

    Si la fel ca el sunt multi altii. Unii dintre ei pro Basescu, altii anti Basescu.

  27. @octaaa: mai multe decat a inghitit Tariceanu de la mine doar Basescu a reusit. hai sa nu transformam acest post intr-o dezbatere despre Voiculescu. ti-am acceptat postarile off-topic doar fiindca era vorba despre el si sa n-ai impresia ca te cenzurez de spaima patronului, dar n-am de gand sa transform blogul asta in chat si nici sa deraiem de la subiecte.

  28. Daca tot a fost organizata licitatie si desemnata castigatoare a fost oferta cu pretul cel mai mare inseamna ca atribuirea s-a facut pe baza criteriului”oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v tehnico-economic”.
    Bun!
    Dar,te intreb eu de ce “si prin voturile CNA si TVR”?
    Si te mai intreb ceva.
    Caietul de sarcini a fost facut cumva pe “scheletul” ofertei firmei castigatoare, si de ce criteriile de raportare nu ar fi identice in cazul in care ar exista mai multi furnizori daca tot tu autoritate contractanta impui lucrul acesta prin acelasi “blestemat”CAIET DE SARCINI?
    PS: O coc demult baietii, si subscriu la parerea si intuitia ta, masa v-o aduc eu!
    Traiasca telecomanda!

  29. Apropo de domnii Plesu si Liiceanu,ganditorii nostri contemporani,ca de foarte multe ori natura a risipit talentul cu neatentie,neinsotindu-l si cu alte drepte insusiri.

  30. Duminica? La ora 18? oaaaa!!!! Va fi o audienta extra-ordinara: unii se intorc din weekend, altii se intorc de la o berica, un mic, acolo… altii se intorc pe partea cealalta… sau se grabesc cu pregatirile pt. ziua de luni, ca de la 8 incep programele de seara pe Antena3 sau filmele “tari” pe HBO. Sa vezi ce audienta o sa aiba!!! (aia corecta, adica). O sa imi stea mitza-n coada si isi va pierde maul de uimire… Plesu…Liicheanu…oaaaaaaaaaaa era exact de imi doream (ca sa citez din ilustrul dvs. coleg 🙂 )

  31. @Elena
    Problema nu se pune daca v-or face sau nu audienta, problema e ca indiferent de ce gandesc o sa incaseze bani frumosi din austeritatea noastra. V-a fi fix un kkt daca v-or avea audienta zero, chenzina-ti merge, are grija asociatia de asta. M-ai exista un impediment, faptul ca tvr1 este prins in toate cotloanele si pe asta se mizeaza cand isi vor deserta subtilele filozofii probasiste. Nu uitati ca o mare parte din voturi au fost aduse de mortii, handicapatii, imultirea populatiei unor comune peste noapte… Miza-i pentru anul viitor, se strang randurile deja…

  32. Chiar au crescut audientele Nasului!!! Gesticulatie, texte,mai bine ar spune idem, idem, se vede ca a invatat ceva scoala de la tine si Badea! Dar e cabotin, nu-i prea iese.

  33. Am lucrat la CSOP cativa ani de zile! Platile celor care lucrau pe teren se faceau si dupa 6 luni de zile! Nu as contracta CSOP nici pentru un studiu intr-o scara de bloc cu 20 de interviuri!

  34. Pina la urma le-am facut reclama cu totii pe blogul dvs. si culmea e ca sigur cei mai multi dintre noi ne vom uita la ei, asa ca oltenii lui Marin Preda la girafa.

  35. @bond-escu: daca a ajuns TVR sa stea in nadejdea reclamei mele, poate sa se-nchida

  36. stiu ca voi fi offtopic dar tin s-o spun:
    copii, e timpul fie sa ne miscam mai natural fie sa ne miscam catre alte zari. azi am remarcat in discursul lui TB intentiile de viitor: “e nevoide de o guvernare stabila pentru 10 ani…”. miros ca urmeaza o perioada de 8-10 ani crunti pentru Romania! vad o similitudine intre perioada 75-80 si cea de acum si o posibila, chiar probabila similitudine intre 81-89 si ce va sa vina in urmatoarea perioada – se pregatasec legile securitatii nationale (care practic reinfiinteaza Secu), se pregateste un paragraf in Constitutie cf caruia presedintele va fi SEF DE STAT si in anumite situatii exceptionale (criya economico-financiara ar fi una din situatii) isi poate prelungi mandatul pe termen nedeterminat. multi vor spune ca-s alarmist sau paranoic dar viata m-a invatat ca mai bine paranoic decat ignorant! asa ca luati aminte!

  37. Probabil vor incepe sa vorbeasca si ei despre reforma statului, despre restructurare si bugetarii lenesi. Aproape pot paria ca vor avea o agenda pe care noi deja o stim. SI ca emisiunea aceasta nu este programata in mod intamplator. Fiindca TVR1 era in cadere libera, se incearca acum scoaterea la interval a artileriei grea. Probabil se va alatura si CArtarescu si va fi un trio perfect…de dizidenti!

  38. Nu stiu ce o sa spuna “luminatii”, dar, atentie, avem primul semnal ca avem obligatia sa gandim la unison cu Presedintele.

    Mentalitatea totalitara, de Suveran, reiese astazi din nou dintr-un discurs al lui Basescu la Fundaţia Konrad Adenauer. Redau paragraful complet:

    “Apare câte un îndurerat de patrie şi se plânge cum nu avem noi o strategie pentru ce avem de făcut şi nu ştie el în ce parte să o apuce, pentru că nu e o strategie naţională cu ce să facem în perioada următoare. Trebuie să spunem că România are o singură strategie, şi aceea finanţată. Deci dacă ideea este «hai să mai facem un colectiv, o adunare de minţi luminate, să ne dăm ifose publice cât de preocupaţi suntem, dăm României soluţii», eu le spun că nu voi cădea în această capcană”, a declarat Traian Băsescu

    Ce ma ingrijoreaza nu este insinuarea la limita cu mitocania sau patologia medicala (vorbeste cu un imaginar “indurerat de patrie”) ci faptul ca, inainte sa o ia pe aratura complet, Basescu pune mina pe ciomagul din dotarea Suveranului, si il arunca prin toate colturile tarii, sa se auda bine ca nu exista alta alternativa decit cea stiuta de el. Sa nu ne dam ifose si sa credem ca minti luminate pot face ceva de care nici macar Presedintele nu este in stare. Sa nu cutezam sa gindim mai mult decit ne permite Primul Ganditor al Tarii!

    Nu stiu voi cum considerati “mesajul”, dar mi se pare infiorator ca Presedintele unui stat presupus democratic sa vina cu un asemenea discurs totalitar. Este semnalul politic ca dreptul la discurs liber este monopol de stat. Iar daca Presedintele statului nu permite alternative, nici macar in discutie, cum ar permite asa ceva institutiile statului care se ocupa cu fericirea Presedintelui si asezarii lucrurilor asa cum vrea El?

  39. Mda!
    Dupa mintea mea e o incercare de a inchide televiziunile private, care nu ii canta osanale lu’ Basescu.
    Cu o companie de masurare a audientelor aservita lor, la TVR, labeunu si, mai nou la “10” (am fost azi prin Bucuresti si am vazut reclame pe toti peretii), “se va uita intreg poporul, pentru a se informa cu privire la maretele realizari ale partidului, in lumina calauzitoare a indicatiilor pretioase trasate de cel mai iubit fiu al tarii”.
    Falsificand audientele, televiziunile comerciale PE BUNE vor suferi pierderi importante, putandu-se ajunge pana la inchidere sau la vanzarea catre portocalii.
    Doamne fereste de acest scenariu, dar, pentru mine, asta e urmatorul pas care se incearca.

  40. Si patapievici pe post de colaborator extern,de la galeria cu poneiul nazist…
    Poate ca nu vor lua bani,fac munca patriotica,sunt solidari cu intelectualii romani,morti de foame.
    Oricum,ala care are mama curva si tatal betiv e de-al nostru,roman sotto.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.