Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Noaptea minţii

Noaptea minţii

“În coordonarea activităţilor infracţionale ale grupului pe care l-a constituit,numitul Mihai de Hohenzolern, zis şi de România, l-a convocat pe complicele său Radu Duda, zis şi al României, la Castelul Peleş, proprietate legitimă a întregului popor, devenit reşedinţă oficială a grupării de criminalitate organizată în urma unei clasice operaţiuni de spălare de bani, mascată sub acoperirea economică a unei aşa-zise retrocedări. Manevra a fost operată, în dispreţul normelor legale şi în schimbul unor beneficii financiare, de învinuitul Popescu Tăriceanu Călin Anton, cu ultimul domiciliu cunoscut în Snagov…” În lumina ultimei ştiri de senzaţie (DNA cercetează, la sesizarea Corpului de Control al premierului, retrocedarea Castelului Peleş către Casa Regală), intuiesc că aşa va arăta comunicatul de presă aferent referatului de arestare a periculoasei bande de tâlhari.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Noaptea minţii

  1. Noi, maghiarii, cum stiti, nu suntem sfinti. Avem insa in Europa, ca de Asia sa nu vorbesc, un regat de 1100 de ani. De fapt aveam, ca l-am pierdut. L-am pierdut, pentru ca ni s-a extins linia de Regi. Noi, maghiarii, dac-am avea un Rege, atat de demn si-adevarat, cum aveti voi fratilor romani, eiiii prietene, eiiii…

  2. D-aia ma cred desteapta!!! Si pe mine m-au navalit uneori invectivele cand nu ma lovea in plex simpatia!! Da’ m-am abtinut, din motiv de aplecare…reverentioasa!!!

  3. Vezi draga, asta-i diferenta. Un maghiar, riscand sa calce gramatica, va scrie intotdeauna cu litera mare cuvantul sfant ‘Rege’.

  4. @geza, mi-esti mult mai frate decit unii romani-romani 🙂

    P.S.: N-am sa inteleg niciodata dorinta de a injura ori de-a
    defaima non-stop anumite personalitati emblematice precum
    Seniorul Corneliu Coposu ori pe Majestatea Sa Mihai; ce rau
    or fi facut sa merite “asa ceva” imi cam scapa…

  5. Io-s frate cu romanii, onorific. Si m-au primit drept frate, niste romani de pe munte, care-s un fel de bunicii lui Grigore Lese. Deci, din asta nu ma scoate nime’ !
    Iar cand ai Rege, esti condus direct de bunul Dumnezeu.
    Noi maghiarii, am avut intodeauna legatura dubla cu Creatorul. Una lumeasca- regele(capetenia), si una spirituala- marele preot. Mai putin acum :), dupa cum v-am spus, cand ne-am pierdut linia regala.

  6. @geza:
    Wow, sigur n-ai intilnit Creatorul (carunt, molcom etc) ? :))
    In ceea ce priveste pierderea liniei regale…
    “las’ ca ti-o repereaza dom Mitica” 😉

  7. @geza, cu asta inchei ca sa nu abuzez prea tare de rabdarea lui Victor:
    n-am zis ca nu l-oi fi intilnit; nu-ti pierde umorul, “frate onorific” 🙂

  8. In noaptea mintii/lor pierdute se va putea recurge si la o asemenea formulare !!!
    “DAR DE CE LE ESTE FRICA – NU VOR SCAPA!” acesti nemernici de portocalii…

  9. Propunerea mea ar fi sa se redeschida Sighetul, Ramnicul Sarat si “tabara” de la Rubla. Adica, ori se face reparatie istorica, in sensul ca Majestatea Sa este singura elita a Romaniei care nu a trecut pe acolo, ori nu.
    Lasand ironia, nu pot sa spun decat ca am o sila ciudata vis-a-vis de de tot ce inseamna natia asta, care accepta sa-i fie calcata in picioare demnitatea. Poate ca ultimul exponent de seama al acestei demnitati este tocmai regele, iar acum se loveste si in acest ultim bastion.
    Si o sa inchei cu un citat din Sienkiewicz “…acestia trebuie sa piara. Cel ce-ar vrea sa-i scape, si-ar pierde vremea de pomana, ei insisi nu doresc sa scape. Doar nebuni, rai si vanduti haladuiesc pe acest pamant.” Cam astia suntem.

  10. HAHAHA! D-ABIA ASTEPT! 😀 Sa-l vedem pe Duda in duba cu Bercea 🙂 ?! Asa merita toate basescozitatile 🙂 !

  11. Hai ca esti simpatic: “Corpul de control al Primului Ministru”….. BOOOAHAHAHA. zi frate pe scurt: BASESCU ! Probabil s-a ofticat chelul ca la recenta vizita in UK nu l-a primit Her Majesty The Queen, ci l-a trimis in schimb sa se faca de ras in fata scolarilor de la London School of Economics…. :)))

  12. Astept apogeul dementei si cretinitatii pdl-iste !
    REGELE MIHAI , IN CATUSE , DEFILAND PRIN FATA DNA – ului !
    AR FI BESTIAL !!!

  13. @Solomon King:
    Inteleg ca din cauza ta si a altora ca tine o ducem noi nemaipomenit acum. Puteai sa cantaresti optiunile pe care le-ai avut atunci cand era cazul, nu acum dupa ce ne-am nenorocit toti din cauza ta si a celor ca tine.
    Cum ti-a putut trece prin capsor ca un comunisto-securisto-marinaras si un UTC-ist indesat care au furat inca de pe vremea raposatului si-au schimbat naravul???
    Daca nu votati pentru o punga de malai si una de zahar, ganditi-va fratilor unde puneti stampila!!!

  14. Un singur lucru vreau sa subliniez: Stimabilul Print Paul isi tradeaza pretinsa obarsie prin asocierea cu un Presedinte securist.Regret ca suntem martori la atata decadere din partea unui om ce ar trebui sa fie discret si umil in fata unui popor pe care Regele Mihai il iubeste si il respoecta si pe care ar fi in stare sa-l serveasca din nou.Se subintelege deci ca eu interpretez actiunile DNA asa cum esteevident pentru multi din tara asta.

  15. Da ma geza baci dai cu craci , voi ungurii intotdeauna ati fost mai speciali decit noi . Diferenta se remarca prin cioc de la barba mustacioara de grofi unguri …si coarne uneori . Legatura speciala cu Creatorul lingailor si mincinosilor . cu Creatorul crimeleor fara egal si precedent …nici Hitler nu a facut ce ati facut voi . Ce sa zic si preoti vostri minunati catolici cu inchizitile lor speciale . Ce zice scriptura si Iisus , geza ? Ca ucigasi de oameni sint una cu diavolu , mai invata geza baci . Igen ?

  16. Il respect pe Gidea si-i urmaresc emisiunile cu interes dar sa-l vad atit de “hohentolerist” m-a intristat.Mai avea putin si-i “pupa talpile-ca la inalta poarta”.
    Ce a facut Mihai pentru Romania? Pina la 20 de ani a fost marioneta si dupa aia a plecat.Adica a fost trimis, fiindca el nu a inteles nimic din ce s-a intimplat in Romania.
    Este ceva ce-mi place grozav.Inaltimea sa “Duda”!

  17. @Solomon King: la urmatoarea postare legata de nationalitatea cuiva, adio!

  18. @santinela: ori n-ai prea dat pe la scoala,
    ori faci parte dintre propagandisti, ori ambele;
    btw: trebuia Mihai Gidea sa fie dupa pofta inimii
    tale si sa se distanteze de Majestatea Sa ?

  19. Eu cred ca daca avem punctual interese opuse, putem sa negociem sau chiar sa ne luam la bataie. Important e sa nu ne orbeasca ura. Ura e in fond un nonsens si cel mai adesea o consecinta a fricii.
    Privesc cu mare admiratie pe ‘discopery’ la intalniri intre fosti combatanti din WW2, la comemorarea vreunei mari batalii. Fosti adversari discuta nostalgic despre cum se casapeau pe vremuri. In timp, o sa fim si noi in stare.

  20. @geza, imi place retorica ta, dar mi se pare
    mult bla bla. Spune concret ce ai de spus.

    Apropo, negocierea nu se aplica pamintului Tarii,
    vinderii constiintei si nici a semenilor/fratilor,
    iar asta ti-o zic foarte calm, fara a ma inflama
    si cu toata raspunderea. Tara asta e a noastra, a
    tuturor si ne tine pe toti laolalta asa cum e ea in
    ciuda faptului ca e plina de manelisti, pitipoance,
    parveniti, oportunisti si dementi, inca e populata
    de valori si oameni decenti.

    Sa nu-mi vii cu faze de genul ca sintem intoleranti;
    avem unguri in familie (prin alianta) si niciodata
    nu i-am auzit sa cîrîie in maniera politicienilor
    precum tamas sandor sau a indivizilor gen tokes,
    ori csibi barna; doar oportunistii si dezaxatii
    urmaresc sa inflameze spiritele intru gloria marunta
    si trecatoare si realizarea scopurilor meschine ce
    n-au absolut nici-o legatura cu proprii conationali.

    Rog indivizi provocatori si imbecilii ce
    mai intra pe blog sa nu-mi rastalmaceasca
    vorbele si nici sa se repeada sa cotcodaceasca
    veseli ca ma apuc sa injur ungurii.

  21. Carol al II-lea obisnuia sa spuna: “nu am un c*r suficient de mare sa ma poata pupa toti in el”. Mihai I ar trebui sa spuna: “nu am un c*r suficient de jos sa ma poata pupa Boc in el”

  22. imi cer scuze daca din motive de quick fingers am mincat vreo 2 de “i”. mea culpa.

  23. Pai uite ca inflamarea e tintita gresit. Tara mare v-au dat marile puteri. Nu ati luat-o voi, nu v-am dat-o noi. Asa ca daca e cineva sa va destrame tara mare, sunt tot marile puteri. Putem noi maghiarii sa zicem cam orice, si voi romanii la fel, nu depinde de noi sau de voi niciun milimetru. Zic eu. De-aia subliniam ca parcelarea asta a tarii cu regiunile, in opinia mea, e la comanda marilor puteri, in vederea platii datoriilor. Romania e pe minus si se tot imprumuta. Io nu cred ca se vor opri din furat, mai degraba dau in comodat sau ceva cate-o bucata de tara la nemti, la austrieci, etc. Si mi se pare aiurea sa ne injuram. E suficient de limpede?

  24. Iti dai seama ca exista oameni care sustin in functia de pres-edinte al tarii un badaran betiv si mincinos? Ca exista jegosi care sa critice o personalitate cum este REGELE MIHAI?
    Si noi ar trebui sa vorbim politicos cu ei?i-as ignora daca as putea………

  25. @geza, ti se pare ca v-am injurat eu pe voi,
    ungurii ? parcelarea e o gugumanie. cel mai
    concis pe tema de mai sus in seara asta a
    fost Mircea Badea. tema falsa.

  26. @geza prietene, mai stii tu ceva despre anul 1919? Marile Puteri v-au salvat atunci de dictatura lui Kun, sau noi, aparandu-ne de armatele trimise de el?

  27. Daca noi cu ungurii care-s doar 2 milioane avem probleme, va dat seama ce probleme am fi avut cu un eventual “Tinutul Tiganesc” format din 10 milioane de etnici? 🙂 Asa ca sa fim naibii multumiti ca macar ungurii sunt in mijlocul tarii, judetele cu pricina fiind despartite de granite de catre alte judete ce nu sunt locuite preponderent de unguri, ca daca nu erau izolati intre Romani aveau de mult timp tupeul sa se ceara despartiti de Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.