Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Noaptea minţii

Noaptea minţii

“În coordonarea activităţilor infracţionale ale grupului pe care l-a constituit,numitul Mihai de Hohenzolern, zis şi de România, l-a convocat pe complicele său Radu Duda, zis şi al României, la Castelul Peleş, proprietate legitimă a întregului popor, devenit reşedinţă oficială a grupării de criminalitate organizată în urma unei clasice operaţiuni de spălare de bani, mascată sub acoperirea economică a unei aşa-zise retrocedări. Manevra a fost operată, în dispreţul normelor legale şi în schimbul unor beneficii financiare, de învinuitul Popescu Tăriceanu Călin Anton, cu ultimul domiciliu cunoscut în Snagov…” În lumina ultimei ştiri de senzaţie (DNA cercetează, la sesizarea Corpului de Control al premierului, retrocedarea Castelului Peleş către Casa Regală), intuiesc că aşa va arăta comunicatul de presă aferent referatului de arestare a periculoasei bande de tâlhari.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Noaptea minţii

  1. Se face justitie in Romania! De ce te impotrivesti mister Victor? Ce ti’e frica?(ironic evident)

  2. Poate că regele va şti să gestioneze aşa cum trebuie situaţia, de la nivel extern. Sper să vrea.
    Înţeleg că cimpanzeul beţiv crapă de ciudă că el e ultimul om comparativ cu oricare membru al Casei Regale, fie el şi Duda. Degeaba s-a înrudit cu bastardul căsătorit cu hoaţa de bijuterii britanice, că tot nu-l bagă nicio casă regală din Europa în seamă! Lucru care mi se pare normal.
    Dacă îşi imaginează că va trezi sentimente naţionaliste în “români”, s-ar putea să aibă o surpriză. Pentru că Peleşul e la fel de vizitabil ca şi înainte, la fel şi domeniile din jur.
    Pe de altă parte, s-ar putea ca “românii” să facă o comparaţie între ce înseamnă eleganţa lui Mihai, apreciat pe plan extern şi ambasador al nostru în Europa, şi ghiorlănia şi tupeul de borfaş care te face la portofel ale lui Băsescu şi clicii sale de curve.

  3. De unde o fi citatul acesta elucubrant? Chiar exista, astazi in Romania, cineva cu mintea atat de incetosata si cu sufletul atat de mic incat sa poata produce asa ceva? Iata care sunt banditii si dusmanii tarii… Bata-va sa va bata de patrioti.

  4. Desigur, in afara reorganizarii teritoriale, asta cu pelesul era extrema urgenta! Bine ca au fost prinsi, judecati si condamnati, toti hotii si profitorii, bravo pt corpul de control si pt dna! In rest, nu ne ramane decat sa traim bine, ca alta treaba n-avem!

  5. @ardelean: e atat de greu sa citesti tot textul inainte sa te repezi?

  6. Lasa Victore ca se poate si mult mai rau. Mai putin si o sa ancheteze astia “retrocedarea” Ardealului. O sa il acuze pe Mihai Viteazu de imperialism. Pe Stefan cel Mare o sa il condamne pentru subminarea puterii otomane si ctitorirea de manastiri fara autorizatie de constructie. Voi, jurnalistii, o sa fiti marii teroristi ai revolutiei – ca deh, singurul terorist oficial al tarii a fugit cu oile din tara! Noi, populatia neportocalizata, o sa fim interzisi la vot ca pedeapsa complementara la infractiunea de a nu-i simpatiza. Si toate rechizitoriile o sa fie intocmite de DNA care o sa aibe (daca nu le are deja)atributiuni asemanatoare cu NKVD-ul si GESTAPO.

  7. asta este o mare durere pentru base: faptul ca regele Mihai are portile deschise atat la Moscova, la Putin cat si la Buckingham. El, ca un presedinte de-a dreptul jenant cand e vorba sa ne reprezinte, n-ar fi primit in respectivele resedinte nici macar in cusca cainelui de la poarta. Asa ca incearca sa se razbune in stil propriu stilul mafioso si ghiorlanesc. Asta cu Pelesul e una iar cea cu bastardul Paul e a doua – cand s-a suparat ca rusii nu l-au invitat la Moscova anul trecut dar l-au invitat pe regele Mihai, s-a apucat de nasit urmasii bastarzilor lui Carol.

  8. Ne meritam soarta. Degeaba am iesit in decembrie , au venit marlani astia si au stricat tot.

  9. Sa inteleg ca incepe sa le fie frica si de casa regala…hm,ai naibii romanii astia,nici pierderea pelesului nu ii misca?Cu ce sa mai incerec?Eu zic sa isi aduca aminte si de vilele de la snagov,unde au loc intalniri de partid-pdl si de vilele de protocol de la mare si munte.Dar daca a pus ochii cineva pe palat?Poate vor sa il faca azil,ca spitalele sunt naspa..

  10. Oamenii de nimic se conving ei însisi la un moment dat asupra a ceea ce reprezintă si atunci încep să hulească si să lovească în stânga si în dreapta,si cât si-ar dori să-i aducă si pe ceilalti la nivelul lor…

  11. Comandă băsistă executată întocmai şi necondiţionat de slugile de serviciu, instituţiile statului şi maimuţele portocalii. Nu-s în măsură să mă pronunţ eu cu privire la drepturile câştigate legal sau “ilegal” de Regele Mihai, dar cu siguranţă că se vor găsi mulţi proşti care îl vor aplauda pe Băsescu cum “luptă vitejeşte” şi cu Regele Mihai, ptr. patrimoniul naţional. Daca mai “condimentează” cercetările, şi cu numele lui Iliescu “comunistu” pe lângă cel al lui Tăriceanu, s-a făcut de-o “mămăligă ptr. proşti”.

  12. Drrragi tovahrasi si pretini acest dusman al poporrului Regele Mihai va primi ce a mai primit din partea noastra a bolsevicilor adica un sut in fund asta ca sa nu uite ca tot noi bolsevicii conducem Romania la ora actuala. Bai papagalilor PDL-isti nu a pledat Basescu in doua mandate cauza Romaniei in exterior cat a pledat Regele Mihai desi nu detine o functie care sa il oblige asa cum functia pe Basescu il obliga dar nu a avut timp ca avea treaba la carciuma.PDL-ule de-aia nu mai poate poporul de castelul Peles in schimb asteapta papica, salariul si traiul bun pe care l-ati mintit voi in campania electorala.

  13. De la Stalin pana acum nu am mai pomenit um conducator de tara sa-si urasca cu atata putere poporul si ce a mai ramas demn din el.Regele Mihai mai aduce un pic de demnitate si respect pentru poporul asta. Era evident ca deranjeaza.
    Pacat de copii care au murit in Decembrie sau poate e mai bine ca nu au apucat sa vada timpurile astea si au murit cu gandul ca au facut ceva pentru tara. Care TARA?
    Mai exista ea?
    Care popor?
    Mai exista el?

  14. Pai, cred ca le e ciuda ca faptuitorul Tariceanu Popescu nu le-a dat si lor nimic din “comision”. Si nici nu au facut tranzactia la cabinetul notarial din vanzari anterioare.
    Da’ cum va suna rechizitoriul impotriva acelor care pe tacute, au aprobat in Senat distrugerea momoriei nationale, prin desfiintarea arhivelor nationale si intoarcerea documantelor la emitent, de ex. imperiul austro-ungar sau urmasii lui Stefan cel Mare…

  15. Dimnule Ciutacu, stiu ca n-are legatura cu subiectul dar, vreau sa va dau o solutie pentru a rezolva problema cu TVA-ul jurnalistilor, artistilor…: de comun acord cu beneficiarul serviciului facturat faceti o factura in rosu cu totalitatea sumelor incasate in ultimii ani pentru care n-ati facturat TVA; si in paralel faceti o factura cu aceeasi suma la care adaugati TVA. Beneficiarul nu are de ce sa nu fie de acord pentru ca deduce suma iar jurnalistul o incaseaza si o plateste la fisc. Singura problema care mai ramane o constituie penalitatile de intarziere…la asta nu am solutie. PS acu’ scuzati dar la un venit de peste 35000 euro pe an ar fi putut sa-si permita sa plateasca un expert contabil cu 100 de euro pe an sa-i faca niste socoteli…

  16. @vlad: trebuie sa vrea si toti cei care ne-au platit drepturile de autor de-a lungul anilor. si multi n-au cash, si multi considera ca nu-i problema lor, si multi de multi…in fine, om muri si om vedea.
    p.s. chiar credeti ca toti cei peste 400 care suntem in situatia asta ne-am zgarcit la contabili?

  17. Draga domnule Ciutacu despre Peles, pana Base nu lasa justitia sa o condamne pe hoata dovedita Anastase orice ideea care o slobozeste pe gura nu e decat un latrat care ma zgarie pe ureche si atat, ca doar numai prostii se mai uita in gura lui. Cat despre contabili ce sa spun nu le stiu pe toate dar un Cod fiscal la impozitare pot citi mai ales daca ai spete in aceste sens. Ca pe eticheta citesti si ce scrie mai mic asa iar daca nu te lamuresti le scrii sa-ti explice.

  18. @all: nu-mi amintesc sa fi solicitat de la cineva sfaturi de natura fiscala.

  19. Mihai…fost de Hohenzolern, actualmente de Romania, pe sistem Dinel Staicu “Nutu”. :))

  20. Nea Victore…numai azi nu-i maine si se ” face “…15 iunie. Chiar nimeni nu-si mai aminteste de ” ziua “cind au fost plantate flori in Piata Universitatii ?Macar de asta ca de …alelalte…

  21. Ar fi o idee sa se intample si asta. Oricum, nu cred ca ar mira pe nimeni.
    Retrocedarea a fost oarecum dubioasa, dar cred ca trebuia anchetata atunci; acum este doar razbunare.
    Intrebare: “banda de talhari” este condusa de regele Mihai? Cred ca Base vrea sa-l razbune pe Ion Antonescu…:)))
    Nu este altceva decat o piatra aruncata in ocean pentru a mai face niste valuri. Pai ne-am plictisi altfel…
    Daca nu ne-ar afecta pe noi, romanii, activitatea portocaliilor ar putea deveni un film premiat pe la toate festivalurile internationale. O si vad pe Nuti primind trofeul “Zmeura de aur” pentru “tocurile-s old!”
    Problema este ca-si bat joc de noi asa cum doresc, iar noi nu mai avem dreptul nici macar la greva.

  22. nici chiar Kovesi&Morar nu sunt atat de imbecili sa se exprime astfel. ce naiba nu ii chiama Elena Basescu!

  23. niste tampiti nu stiu de ce sa se mai lege, am vazut aseara la sinteza ca si ei dezbateau acelasi lucru, si chiar spunea Mihai de interviul pe care il luase acum vreo luna familiei regale(de fapt Principelui Duda si sotiei)tara arde si baba se piaptana, astia de la DNA nu or avea si ei treburi mai importante de facut? vad ca se cearta si cu cei de la UDMR ca nici aia nu sunt de acord cu impartirea judetelor.

  24. La prima postare: “şi ALE clicii”.

    Stăteam şi mă gândeam: cred că lui Băsescu i s-a pus pata şi mai rău odată cu invitarea DIN NOU, la câteva săptămâni după nunta lui William, a Regelui Mihai, la festivităţile legate de ziua reginei şi a prinţului consort.
    Iar el, GHIORLANUL, nici măcar n-a pupat vecinătatea Reginei cât era acolo, în Marea Britanie!

  25. @Cosmin Gatlan
    Brava, bre! Cînd am auzitt alaltăieri (sau ieri dimineaţă) ştirea am înjurat ca un birjar. Aş fi înjurat şi aici cu tot riscul să măbaneze nenea Victor, da ţi-am citit comentariul şi m-o umflat rîsul! Mi-or trecut dracii.
    Să ştii că aşa urmează! Cu un mic amendament. De Mihai se pot tot lega spre satisfacţia ungurilor, da’ de se iau şi de Ştefan îşi pun BOR-ul în cap, că numa’ ce l-or canonizat.
    Banzai!

  26. am vazut cum a reactionat Ponta la emisiunea cu Crisstoiu si Tuciurescu. nu prea e bine,cam toti uslasii s-au obisnuit sa primeasca tratament bland,intrebari comode cu raspunsuri sugerate mingi la fileu si cand ies “afara” la primele intrebari incomode se enerveaza,gresesc flagrant. pedelicii au dezvoltat o grupa de televizabili pe care si daca sar toti din studio cu bocancii pe el tot nu se pierd cu firea

  27. Hai, măi, adică cum să se răzbune băsă pe rege ?! Adică n-a evoluat deloc de la stadiul ăla cînd a sechestrat pe pilotul ăla african pe navă şi l-a adus forţat pîn’la Constanţa ? 😉

  28. Asistam la o aplicatie militara a unor servicii precum in filmele americane bunicele.Loviturile si perdelele de fum sant date in stil militar.Atata vreme cat cine vrea sa plece ,pleaca,cine vrea sa fluiere fluiera etc. nu inteleg risipa vizibila de energie
    si fonduri.Oare mai vine gornistul sa sune incetarea ?

  29. Off topic:
    Mi-ar placea sa il aveti ca invitat pe domnul Cornel Dinu, deoarece nu stiu cat timp o sa-l mai vedem pe la televizor si cred ca mai are lucruri importante de spus.
    Numai bine!

  30. @mihai: dincolo de off-topismul grandios al postarii, Ponta se enerveaza si la intrebarile oamenilor care nu-i sunt ostili by default.
    @marius: incerc sa rezolv si asta, da’ Cornel e dificil si ciufut

  31. Traim intr-o tara kafkiana (sau in anumite momente) in tara pe care Eugen Ionesco a descris-o in piesa “Scaunele”. Dupa ce ca sunt tampiti, au si tupeu….
    DESTEPTAREA FRATI ROMANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!, TRAIM INTR-UN OSPICIU DE BOLI MINTALE…. Cine urmeaza sa ia pastila de fenobarbital?
    P.S. Comentariul lui Victor este – de data asta monumental… exact anii ’50.

  32. Lasind la o parte aversiunea absolut normala fata de mafia portocalie, de unde atita efuziune monarhista la Antena 3 in ultima vreme ?

  33. motto
    ‘opriti nebunul’!
    d.patriciu

    hmmm, pe mine a ajuns sa ma distreze, sunt curios cine nu va scapa de furia tiranului:

    acum se razbuna si pe istorie si geogafie, pe trecut si, cine stie, pe viitor…ce-i mai ramane?

  34. Cind se ridica imunitatea parla-trantorilor ? Cind se aplica legea pe ei ? Punem pariu ca Romania va iesi toata in strada cind vor fi arestati Basescu , Videanu , Udrea , Boc , Iliescu si alti care au furat si au znopit tara ? Eu pun pariu ca o sa iesim toti ca si cum Romania ar castiga cupa mondiala . Cum ar fi sa intram toti in greva sa nu mai platim nimik ? Nici impozite ,nici taxa de drumuri , nici taxe de inmatriculari , nici taxe de asigurarea locuintei personale [ lol unde se duc toti bani astia ? asa si-au facut vile si elicoptere ? ] nici CAS sa nu mai platim ca oricum nu ne dau nimik gratis , cum ar fi ? Sa intram toata tara in greva ? Sa ne infuriem putin si sa devenim nitel duri pe banii nostri ? Cum ar fi sa-i fugarim putin pe nemernici ? Strica putin sport la grasimile lor ? Capu sus Romani nu va lasati calcati in picioare . Nu platiti ce considerati ca nu merita platit . Refuzati toti si ce or sa faca ? Or sa va aresteze pe toti ? Noi ne chinuim sa traim de pe o zi pe alta si ei fac ce vor cu viata noastra ? Ciudat …Dc nu i-au arestat pe baroni locali pina acuma ? Eu pot veni in emisiune oricind cu un subiect clar de genu . Si il mentionez si aici : I-am facut o sesizare d-nului Boc in legatura cu un baron local ….a zis ca va studia cazul…Stiti ce a facut ? S-a aliat cu acest baron local e clar ca din interes financiar desi acest baron era PSD ist . ASTA A FOST DREPTATEA SI ADEVAR PENTRU CARE AM VOTAT . RUSINE TIE BOC , AM AVUT INCREDRE IN TINE SI TE-AM VOTAT .Basescu in atitia ani abia acuma sa trezit sa lupte impotriva coruptiei ? El care are dosar pe rol ? Oooo da si acum ce ? Vor sa puna DNPDL pe Regele Mihai ? Ati vazut cum sta omul ala cu capul sus ? Demn ca un rege de parca nu ar avea nici o pata pe constinta ? Cu permisiunea lui Victor as vrea sa trazmit acestui om adevarat Regele : Daca se leaga de proprietatea dumneavoastra o sa iesim toti in strada si o sa avem grija sa va aducem definitiv in tara . Poporul va iubeste ! Va respecta ! Nu neaparat monarhia , dar in mod sigur un lider integru e solutia pe Romania . Romani : avem de ales : luptam sau plecam : ALEGETI SINGURI ! I Gotta Feeling…

  35. Cand eram copil tata a adus intr-o zi un catel . Era frumos , rasa caine lup si toata familia l-a indragit . A crescut , a prins curaj si tupeu si era din ce in ce mai razvratit . Apoi s-a inrait si a muscat-o pe mama chiar atunci cand ii aducea mancare . Nu s-a mai putut apropia nimeni de el. Medicul veterinar ne-a spus scurt : a turbat . Atunci tata l-a chemat pe unul cu pusca de vanatoare si de la distanta asta l-a impuscat . Nimanui din familie nu i-a parut rau .

  36. E interesant sa vezi cum toti imbecilii cum
    se iau de Majestatea Sa. Si online si offline.
    Daca monarhia nu mai e un pericol pentru onor
    republica semi-prezidentiala si poporul suveran
    proletar, atunci de ce oare sare lumea “de cur
    in sus” ?! Inseamna ca elitele, traditia, valorile
    si elementele de identitate nationala sint inca o
    amenintare pentru creierele netede si “yes-men-ii”.

  37. `fara mila sau indurare pentru dusmanii poporului, care in fratie cu uniunea socialista, ante factum dar cu premeditare, au supt si vlaguit prin aceasta nerusinata absorbtie, sangele poporului. Stimati concetateni semidocti si anencefali, ramaneti vigilenti si ,in ciuda etanolului,votati in consecinta`

    (doar din rea vointa nu s-a publicat si partea finala a comunicatului)

  38. somnul ratiunii naste monstri, din ce hauri si bezne au iesit jivinele care vremelnic conduc natia. au dus tara in prapastie, au distrus si furat tot ce au putut, acum incearca sa se agate si de simboluri iar maine eventual sa dezmembreze teritoriul national. cam ce ar trebui sa mai faca ca pulimea sa se revolte si sa-i azvarle la lada de gunoi a istoriei?

  39. Maica, sunteti carcotasi, si tu, Victore, si ceilalti colegi de la Antena 3. Pe mine m-a linistit dl. presedinte Basescu : a zis ca nu trebuie sa schimb buletinul decat atunci cand ii e sorocul. Pai atunci, chiar ca nu ma mai intereseaza de reorganizarea asta administrativ-teritoriala, sau cum i-o zice. Eu sunt femeie in varsta, da’ mi-am pus ochelarii si am vazut ca imi expira buletinul in 2068. De ce ma speriati degeaba ? Ca doar pana atunci s-o rezolva de-un fel.

  40. Dap! Si io ma angajez sa nu mai glumesc defel de…ieri!! Chestia e ca avem nevoie si de maine. Pana atunci po’ sa mai rad vreo…cca 10 minute si sa multumesc, politicos??!!:D

  41. @Invectiva: unii au simpatii monarhiste, altii au aversiune fata de regalitate, mie mi-e indiferent, da’ nici unul nu-i tinut de cineva sa taca intelept.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.