Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Jandarmii s-au angajat la Jack Daniel’s?

Jandarmii s-au angajat la Jack Daniel’s?

În România europeană a secolului XXI, cu ocazia concertului Alice Cooper, acolo unde (într-adevăr) accesul minorilor a fost interzis, trupele Jandarmeriei, care primeau ordine de la gealaţii firmei importatoare Jack Daniel’s, au dat buzna, fără mandat, în biroul privat ai Crinei Mardare, care nu este parte a Arenelor Romane, pentru a evacua perimetrul de minori. Aştept un răspuns oficial de la conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor în legătură cu responsabilii (şi sancţiunile) pentru abuzul tipic statelor totalitare şi pentru terfelirea uniformei Jandarmeriei Române. Când nişte poliţişti au dat cu caşchetele peste gardul Cotrocenilor, ministrul de Interne a fost forţat să-şi dea demisia. Ce-o să se întâmple după ce nişte oameni în uniformă s-au lăsat umiliţi şi conduşi, la ordin, de nişte cetăţeni corpolenţi care aveau pe tricourile negre însemnele uneia dintre cele mai celebre distilerii de pe Planeta Pământ? Apropo, jandarmii revoltaţi că le-a tăiat regimul un sfert din leafă şi toate sporurile să încerce să nu mă mai recunoască pe stradă.

P.S. Am fost printre cei mai statornici consumatori de Jack Daniel’s. Am fost…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

64 thoughts on “Jandarmii s-au angajat la Jack Daniel’s?

  1. Lasa-i pe astia.
    Azi a fost in piata Universitatii o mica depunere de coroana pentru victimele violentelor de atunci din 15 iunie 90..
    AU fost si Pestilentialu’ si Emil Bobu. Da’ n-au stiut ora . N-au nimerit.
    Au venit pe la 7 dimineata, au stat vreo 10 minute si fiindca nu era nimeni au plecat.
    Pacat. In calitate de secretar de stat si membru de vaza FSN, Pestilentialu a participat in Iunie 90 la TOATE manifestarile din piata. Isi facuse chiar si un cort, nu stiam ce sa ne mai facem cu el. Unii il alungau, sa mai mearga si acasa sa manance si sa se spele, da’ el era ca raia.
    Cat desptre Emil Bobu, venea in fiecare zi cu avionul de la Cluj si nu se lasa pana nu canta cel putin jumatate de ora imnul golanilor, ca ragusise detot.
    Pacat ca azi n-au nimerit si ei depunerea de coroane. Probabil ca a fost o lipsa de comunicare altfel nu-mi explic.

  2. Domnule Ciutacu, la sfarsit, nu o sa fie nimeni vinovat … nici nenea Jack Daniel’s, nici organizatorii, poate sa zicem 1-2 de pe la paza, o sa le taie 15% din salariu si gata ! Parca ar fi prima data. Vad ca toata lumea da din gura, ca sa facem , ca sa dregem, ca sa suim sau coboram … VRAJEALA, doar gura este de ei … fratilor … vreti sa schimbam ceva ?? Hai in starada … cum au iesit grecii … nu cum am iesit noi in sir indian aliniati pe culori si cu stegulete in mana … vai de mama noastra, nu aia care ne conduc sunt de vina ! Aia de sus care ne conduc sunt destepti ca si`au gasit prostii care sa inghita !

  3. Si ce au spus jandarmii?De ce au actionat asa?La comanda cui au actionat?Cel ce a dat comanda a baut jack daniel`s?

  4. @ Catalin : alea 2-3 headshot-uri ar trebui date in alte parte,pentru puterea de exemplu,sau daca vrei ca prim avertisment.Asa,la agaricii aia obositi,vor genera ca efect doar aparitia ta,pentru foarte scurt timp la buletinele de stiri.

  5. oarecum off-topic: Totusi, asta nu mi se pare un motiv care sa te faca sa nu mai bei Jack Daniel’s… nu e vina distileriei ca niste “colaboratori” din RO inteleg sa se comporte astfel.

  6. @Kla: nu-s colaboratori, ci reprezentanti. iar eu mi-am ales acest mod nezgomotos de protest. si cred ca eram un client bunicel…

  7. Toate bune si frumoase, dar m-ati dezamagit la paragraful cu “astept un raspuns oficial”! Da’ de ce va obositi?! Adica stiti un precedent? Ca sa inteleg eu bine, sperati ca igas sa-si intoarca privirea inteligenta si sincera spre caz si sa aplice sanctiuni?!? Hai ca sunteti simpatic!

  8. Domnu’ Ciutacu, stiti despre porcaria spusa de turcescu despre Mircea Badea? Sper ca nu este decat o dezinformare.

  9. despre ce vorbim ?! jandarmii sunt niste ha ha cum ar zice Badea, adusi de la tara, care in loc de cap au o cutie de carton menita sa ii ajute sa auda ordinele, indiferent de catre cine sunt date acestea…ha ha

    Sper sa auzim ceva vesti, ceva jandarmi anchetati, ceva demisii…hehe…nu cred 🙂

    Succes Victor Ciutacu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.