Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Jandarmii s-au angajat la Jack Daniel’s?

Jandarmii s-au angajat la Jack Daniel’s?

În România europeană a secolului XXI, cu ocazia concertului Alice Cooper, acolo unde (într-adevăr) accesul minorilor a fost interzis, trupele Jandarmeriei, care primeau ordine de la gealaţii firmei importatoare Jack Daniel’s, au dat buzna, fără mandat, în biroul privat ai Crinei Mardare, care nu este parte a Arenelor Romane, pentru a evacua perimetrul de minori. Aştept un răspuns oficial de la conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor în legătură cu responsabilii (şi sancţiunile) pentru abuzul tipic statelor totalitare şi pentru terfelirea uniformei Jandarmeriei Române. Când nişte poliţişti au dat cu caşchetele peste gardul Cotrocenilor, ministrul de Interne a fost forţat să-şi dea demisia. Ce-o să se întâmple după ce nişte oameni în uniformă s-au lăsat umiliţi şi conduşi, la ordin, de nişte cetăţeni corpolenţi care aveau pe tricourile negre însemnele uneia dintre cele mai celebre distilerii de pe Planeta Pământ? Apropo, jandarmii revoltaţi că le-a tăiat regimul un sfert din leafă şi toate sporurile să încerce să nu mă mai recunoască pe stradă.

P.S. Am fost printre cei mai statornici consumatori de Jack Daniel’s. Am fost…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

64 thoughts on “Jandarmii s-au angajat la Jack Daniel’s?

  1. Domnule Ciutacu! Dati-mi voie in numele bunei-cuviinte romanesti, a respectului minim si a inexistentei responsabilitatii birocratice romanesti sa va anunt sa…NU MAI ASTEPTATI!! Oficial!

  2. Probabil ca si poti demonstra chestiunea (ca au actionat la ordinu’ unchiului Jack).
    Da’ pentru noi, astia multi si neinformati, ai putea detalia motivele reale ale acestei salmavolnicii?
    Nu de alta, dar sa inteleaga tot romanul, inclusiv cei portocalii, despre ce a vorba in propozitie (fraza)…

  3. Ce să-i faci? Așa se manifestă profesionalismul mioritic. Dacă oamenii care poartă uniformă și se presupune că au o oarecare școlire în domeniu se comportă ca niște vite, ce pretenții să ai de la unii cu ceafa groasă care nu știu nici să citească ce scrie la ei pe tricouri? Ce vină are batrânul Jack că niște mioritici se comportă ca animalele?
    În ceea ce privește reacția autorităților… ce astepți de la Igaș și ai lui? Ăștia nu se „schimbă” nici dacă fac pe ei. Mă gândesc că oamenii buni pleacă și ei din sistem din cauza banilor. O să rămână în MAI doar cei pe care nu îi ia nimeni în privat și slugile băsesciene care țin caschetele pe cap doar ca să nu li se depresurizeze cutia craniană.
    Hai să mai bem un Jack sau ce o mai fi și să uităm pe moment că suntem în carul pe care îl conduc boii și la care tragem noi – oamenii de rând!

  4. @pretender: erau minimum 10 oameni martori. motivele reale tin de prostie si slugarnicie, nu au nici o legatura cu politica.
    @Cosmin Gatlan: domnii de la Jack au generat stupida isterie. beti voi, mie mi-a trecut.

  5. Cum era aia ? Din memorie : “curat constitutional, da’ umflatii ! ”

    Nu vreau sa divaghez pe o astfel de tema serioasa si nici sa mircuiesc, dar mai am o nelamurire : daca ai fost la concert, poti sa ne spui daca intradevar nenea Alice e o epava in concertele live (nu mai are cu ce – voce), asa cum se mai aude (adica in afara de spectacolul de toate celelalte cu care ne-a obisnuit), sau mai are ceva snaga mosul ? 🙂
    /OT.

  6. Eu sincer nu vad nici o diferență între cei de la Jack și cei de la jandarmerie (doar uniforma). Mă gândesc că cei din prima categorie nu au avut suficiente pile sa intre în a doua categorie. Nu de alta, dar la IQ sigur e egalitate perfectă!

  7. Mai una și tac să nu vă plictisesc! Dacă nu mă înșel, angajații MAI au voie să își ia al doilea job (parcă sunt ceva ordine ale ministrului în acest sens). În cazul ăsta poți să ștergi semnul întrebării din titlu 🙂 Mister elucidat!

  8. Nu imi dau seama unde incepe si unde se termina perimetrul Arenelor Romane, dar banuiesc ca acesta nu se limiteaza doar la acea “groapa” inconjurata de scaune ci include si perimetrul inconjurator.

    Mi se pare aiurea ca a fost interzis accesul celor sub 18 ani, dar daca s-a impus aceasta regula este normal ca ea sa se aplice pentru toti, nu doar pentru “fraieri”.

    Jack Daniels in calitate de organizator are tot dreptul sa isi selecteze publicul si este normal sa apeleze la politie/jandarmerie daca apar nereguli.

  9. @pretender: parea destul de viu de la (mare) distanta. cand a inceput tigania, pe la a doua melodie, am parasit incinta privata. stiu ce trofeu minunat ar fi fost un Ciutacu dezlantuit impotriva oamenilor legii si n-am simtit nevoia sa le dau satisfactie
    @Garm: e atat de greu de priceput ca au navalit, fara mandat, intr-o incinta privata, care nu avea nici o legatura (locuri, scaune, bilete vandute) cu spectacolul? daca tu stai langa stadion si din balconul tau se vede meciul (cum mi se intampla mie, spre exemplu, la Sinaia), are voie oricine sa dea buzna in balconul tau? uite-asa se legitimeaza, maine-poimaine, umflatul de pe strada. daca eu mi-as dori musai un statut privilegiat, castigurile mi-ar permite sa ma duc la un concert in orice alta tara unde institutiile statului nu sunt subordonate firmelor private si unde apa calda curge curent la robinet.

  10. Ca tot este vorba despre un concert organizat in Romania as dori sa va intreb despre o intamplare de la concertul Scorpions (ca tot v-am vazut acolo).
    Dumneavoastra aveti vreo idee cat de mica desdpre motivul pentru care organizatorii au interzis accesul cu handsfree la concert?

  11. am niste amintiri de la concertele din anii ’90;
    se pare ca naravurile nu s-au pierdut in “negura
    vremurilor”;

    @Victor, intrebare: minorilor insotiti (de adulti)
    li s-a refuzat “sederea” printr-o chestie ad-hoc
    “ia plecati ba, d-acilea !” in mijlocul concertului
    sau treaba a fost anuntata “by default” de cind
    s-a hotarit Alice sa vina in “tara minunilor” ?

  12. @ソリン: era specificat clar pe bilet (invitatie, ca sa fiu extrem de riguros), aici n-am ce spune. tocmai d-aia nici n-am incercat sa patrund in incinta. hartiile sunt intacte.

  13. Este similar cu incurcarea adresei de catre mascatii care intervin in forta spargand usa unor proprietati private in interiorul carora (surpriza) se afla chiar proprietarii. Eu daca m-as afla in cazuri de genul asta si as avea permis de prot arma, n-as fi casatorit, n-as avea parinti, adica pe sistemul “n-are mama, n-are tata”, as da vreo 2-3 headshot-uri, dupa care as intreba ce se intampla. Asta doar pentru ca dreptul la proprietate este prevazut in Constitutia Romaniei, iar incalcarea lui, respectiv violarea proprietatii imi da mie, proprietar, dreptul sa ma apar in orice fel pot. Stiu ca suna barbar si n-o s-o faca nimeni mult timp de-aci incolo, dar pana nu apare un exemplu de genul asta tot or sa navaleasca mascati la adrese gresite, tot or sa apara jandarmi cu agenti de paza sa evacueze birouri ce n-au legatura cu obiectivul lor etc. Tineti minte cand au intrat mascatii peste nush’ ce om de afaceri si se vede pe filmuletul surprins de pe camera de supraveghere ca aia cum au intrat i-au impuscat cainele? Atat tupeu au bulangii, pentru ca pana acum in Romania nimeni nu s-a simtit inca rege pe proprietatea sa, zburand vreo 2-3 rotule…asa la impresie…dupa care ne judecam (eu mergand, tu in scaun cu rotile), si atunci s-ar gandi de 2 ori gibonii pana s-o faca pe zmeii.
    Bine ai facut ca ai plecat. Bine din punct de vedere al complicatiilor…pacat ca ai pierdut concertul.

  14. @ソリン: aia incercam si eu sa sugerez, da’ vad, spre stupoarea mea, ca initiativele de tip militienesc au destui fani (pana si) pe blogul asta

  15. Este foarte interesant cum gloata media made by base nu scrie un post despre eventuala reimpartire teritoriala a Romaniei..daca te uiti la tv vezi aceleasi persoane care isi apara interesul..unii cea altii hoitz,dar raman de fiecare daca surprins cum pot acesti sarlatani care nu au batut doua cuie in viata lor sa fie pe placul multor romani votanti..parca e un blestem..dar propun o solutie,daca interesul nu sta inaintea pasilor,ca impreuna cu politicieni ai opozitie,politisti,jandarmi,medici si cine o mai fi sa-i lasam dracu pe astia sa plecam sa nu mai aiba pe cine pune vina,e foarte frustrant sa vezi o discutie intre unu de la putere si unu din opozitie si al de la putere sa nu raspunda la intrebare ci sa inceapa un taraboi cu eventuale fapte de acum 10,20 de ani..un exemplu:de ce ati taiat banii pensionarilor?..raspuns putere:pai domne,vedeti ca in 2007,2008 s-au marit pensiile si in loc sa le fi taiat ca acum noi sa le putem creste,Tariceanu a dat mita electorala..lasandu-ne fara nici un ban in punga..opozitia: dar totusi domne sunteti de 3 ani la putere va laudati ca pensia minima o sa fie 800 de euro..putere:domne nu ma lasati sa-mi duc ideea pana la capat,sunteti manipulati…si alte prostii..deja sunt previzibili…daca in timpul lui Nastase sau Tariceanu se intamplau astfel de lucruri cred ca sareau portocalii in camere sa arate cu degetu,dar au lucrat la ura impotriva psd si pnl si uite unii oameni inca mai musca…sunt multe lucruri de spus,m-am abatut de la subiect,dar uneori imi este rusine ca privesc asa ceva la tv sau si in realitate unde nu-ti poti inchipui ca exista oameni care le dau,inca le dau dreptate acestor mincinosi..nu vreau sa fiu partizanul nimanui nici sa intru in conflict cu alti portocalii infocati dar ca astia nu s-a mai pomenit…pana aici toate bune dar mai apare un partid cica la orizont..PP sau partidu prostilor…partidu poporului…astia sunt pe aceeasi idee cu base dar fluiera si dupa pdlisti..pe cuvantul meu ca nu am mai vazut asa gloata de prosti si organizati si foarte periculosi…daca postezi pe site-urile pro base,o sa fii repede apostrofat si injurat de cativa,daca postezi pe site-urile care lauda mogulii..repede vei fi considerat pupinmoguli…singura solutie este sa-i lasam sa se afunde pana peste cap si atunci poate si prostii isi vor da seama ca acesti mincinosi nu au nimic in comun cu viata si cu Romania..sunt multe de spus dar degiaba,cui?,e regretabil ca multi romani sau etnici care s-au nascut in Romania,parasesc tara..noi nu avem nevoie de valori..o sa ajungem mai rau ca dupa razboi

  16. @chm0d: poate nu-s eu suficient de profund, insa nu detectez nici o legatura intre textul meu si comentariul postat de tine

  17. Sunt convinsa ca cei de la jandarmerie isi vor cere scuze…au gresit adresa.Ce sa ii faci?Daca mirosea a “visichi” si au auzit un ordin,l-au executat.Abuz,slugarnicie,prostie,tupeu,si asta e doar inceputul.

  18. Tot nu m-am prins de ce daca ai 17 ani, 11 luni si 29 de zile nu ai avea dreptul sa intri la un astfel de concert.

  19. Deci tu ai vrut ca junioru’ sa vada concertul chiar daca pe invitatie scria ca nu e permis accesul minorilor?
    Asta cu intrarea jandarmilor intr-o incinta privata este alta poveste si aici ai perfecta dreptate.

  20. E tipic romanesc ce ti s-a intamplat, nu stau sa enumar incadrarile juridice aici. Din pacate, eu cred ca trebuia sa reactionezi altfel. Trebuia sa suni la 112 si sa chemi politia, ma rog, Crina Mardare trebuia s-o faca. Vorbesc serios!

  21. Exista o explicatie: alocatie de hrana taiata pe luna iunie, sponsorizare in produse distilate de la Jack Daniels. Aia de la celebra distilerie au preluat comanda obiectivului, deoarece aveau, evident, mai multe grade. Bonusurile pentru jandarmi se acordau in functie de criteriul unic: cap de minor evacuat dincolo de granitele (inca) Sectorului Agricol Ilfov. Chiar astepti pozitia oficiala a MAI?? Iti reamintesc, e unu’ Igas sef acolo.

  22. Ai făcut bine d.le Ciutacu că ai plecat. Nu c-aş fi eu Dumnezeu din ceruri să te judec, dar scârbele astea ar fi fost în stare să-ţi facă multe mizerii. În plus, astăzi pe televiziunile băsiste cred că i-am fi văzut pe Turcescu, Naşu şi Cristoiu cum mâncau rahat cu gura plină până la urechi, “analizând” cum “golanul de Ciutacu” a perturbat liniştea publică, etc. Şi probabil, era ceva veselie şi printre “prietenii lui Piticot”, ăla de se crede premier. Că au venit fără mandat în spaţiu privat şi că au dat buzna în spirit de turmă, în România nu cred că mai miră pe cineva. Este revoltător, dar mai ţin ăştia cont de legislaţie ? Şi la câtă nesimţire crasă am văzut eu în rândul portocaliilor, nu mă aştept ca “lăutaru” în calitate de conducător al MAI să dea vreo explicaţie.

  23. Ne facem iluzii daca banuim ca iti va da cineva vreo explicatie,ca isi va cere cineva scuze,ca va considera cineva ca in aceasta situatie s-a comis un abuz grav,si de ce nu ca va si plati cineva pentru excesul de zel.
    De fapt si acelora carora le-au spart usa cu noaptea-n cap si le-au facut casa varza”din greseala”,ai auzit tu ca s-a intamplat altceva decat o recunoastere trasa de par si fara despagubiri de vreun fel,si aia din cauza presei? Din pacate,marea majoritate se obisnuiesc cu abuzurile acestor institutii pe care noi le platim,iar lipsa de educatie si cultura a multora degenereaza in admiratie fata de cei care comit abuzul. Asa se explica tampitii din jur,care considera ca e normal asa ceva,sau ca aia si-au facut datoria,sau ca oricine poate sa-si croiasca reguli proprii si sa te calce in picioare.
    Intrebarea catre Igas este doar asa,in spatiul virtual,sau i-ai adresat cumva o plangere…ca la asta ar cam fi obligat sa raspunda.

  24. compania JDa auzit ca jandarmii au salriile taate. s-a oferit sa bage niste bani.
    dar pt asta, din cand in cand, jandarmii tre sa presteze.

    habar nu am de ce au intrat. cert este ca suntem un neam de idioti.

  25. Știre (adevărată!);
    “…un grup de hoți, mascați și cu însemnele Poliției Române, au jefuit o familie din București…”
    Situație care mă îndreptățește să-i ard două perechi de palme sănătoase primului polițist întâlnit. La tribunal le voi spune că sunt convins că-i polițist, altfel n-ajungeam la ei! Logic și practic!
    Dacă nu, am fost inspirat! (Oricum, acum cu disponibilizările din M.A.I., se găsesc costume. Slavă Domnului!)
    Frumoasă țară! Bravi conducători!

  26. Am fost si noi pe acelasi balcon privat al Arenelor Romane, tot prin bunavointa celor din balcon.Eram mama, tata si copilul, aveam bilete cumparate la Golden si nu am fost lasati sa intram pentru ca aveam copilul “la noi”.
    Cand am fost rugati insa de catre prietenii care ne primisera in balcon sa plecam pentru ca le facem probleme(cimpanzeii de la Jack Daniels, insotiti de Jandarmi, venisera sa ne evacueze si de acolo)si, mai ales pentru ca pustiul nostru s-a pus pe plins pentru ca il luam de la concert, am hotarat ca vom intra cu orice pret inapoi,pe la poarta de intrare, pe unde era si normal sa fi intrat din momemtul in care am prezentat biletele de intrare.
    Ce a urmat…a fost un circ fara seaman(pe care poate ca il voi descrie in amanunt in cadrul boicotului pe care il voi lansa pe Fb impotriva Jack Daniels).
    Oricum, aviz “juristilor” de la JD:minorii insotiti de parinti sint in paza juridica a parintilor/reprezentantului legal.Daca persoana care il insoteste pe minor prezinta biletul de intrare si are 18+, accesul la eveniment nu-i poate fi oprit.Cel putin nu pentru motivele care ne-au fost noua”scuipate” in fata, si anume ca in incinta se comercializeaza bauturi alcoolice!!Caci asa, inseamna ca nu mai pot intra cu copilul nici la Mc Donalds sau mai stiu eu la ce terasa unde se vind spirtoase si se vizioneaza “stirile de la ora 17,00″(care se stie ca sunt uneori mai singeroase decat teatrul lui Alice Cooper!!!)
    In final, am reusit sa-l vedem pe Alice de la Golden, dupa scene destul de urite petrecute la portile de intrare, scene din care copilul nostru a inteles ca uneori prostia si lipsa de viziune a “celor de la intrare” dauneaza la fel de grav sanatatii ca si consumul de bauturi alcoolice in exces.
    Si, apropos, noi am baut bere, iar cel mic a baut apa:)))))).
    Si noua(parintilor) ne-a trecut pentru vecie sa mai punem vreodata gura pe vreun strop de orice ar insemna Jack Daniel’s…blablabla!!!

  27. bai, chiar asa, daca ai fost in biroul privat al crinei mardare si daca tot veni vorba, cica sfinx experience administreaza arenele romane, nu? A administra inseamna sa iei banutu la intrare fara sa mai tencuiesti nimic pe ici pe colo? e rupta arena aia ca dracu… doar ca n-ai rotit nitel aparatu foto spre dreapta… toata investitia lor e cortul ala pe care il baga iarna la mijloc si cu care se lauda pe sait? asta puteau face si pe maidan… hai, ancheteaza ceva cu adevarat, ca daca zici ca e tara unde te-a abuzat garda ca l-ai bagat pe junior pe usa din dos la concert 18+, hai sa vedem cine pe cine a mai abuzat… pun pariu ca ar arata mai bine arena aia daca s-ar ocupa de ea direct grasone piedone sau fratili tau oprescu… m-au apucat toate spumele aseara cand am vazut cum a ajuns arena aia… sau sfinx experience isi vede arena doar pe poza din site?

    defapt nu e biroul privat al crinei mardare, e un birou din arenele romane, nu? si arenele alea “ale cui e”? tu chiar crezi ca te cred ca ii cred pe aia care zic ca un birou de la arenele romane nu e parte din arenele romane? avea cumva si vedere la scena? hai, fii deschis… cat despre discutabila decizie ca e concert 18+, pai daca s-a decis regula, atunci aia de la jack au incercat sa respecte o regula. ce zici de chestia asta? cica sa respecte o regula. o fi bine, o fi rau? si oricum nu beau jack, am preferat o vodca, e mai sanatoasa. pana la urma a vazut ala micu’ concertu’ sau l-ai dus acasa?

  28. @nenea cosmos: investiile Crinei Mardare ma lasa rece si verificarea lor nu intra-n sarcina mea, ci a celor care i-au inchiriat (nu ei, ci lu’ Misu Cernea, pe persoana juridica, da’ tu le vezi pe toate ca la CAP) obiectivul. eu am fost in biroul scolii ei de muzica, entitate care are statut juridic distinct, nu in incinta Arenelor Romane. iar violarea de proprietate e pedepsibila conform legii, indiferent daca proprietatea aia e orientata spre sala de concert sau nu. e fix acelasi lucru cu balcoanele Spitalului Universitar, care bat fix in stadionul Dinamo. si, pe final, mi se rupe de ceea ce bei tu. iar copilu’ n-a vazut concertul fiindca, in principal, s-a scarbit inaintea mea.

  29. Nu cred ca in Romania democratica membra a UE si NATO , Romania democratica a lui Base, Boc si a eminentului ministru de interne( numele n-are importanta), jandarmeria s-a “privatizat” ascultand comanda de la un SRL si incalcand drepturile constitutionale ale cetatenilor( nu mai vorbim de suspiciune de infractiuni). Eu nu cred… sau refuz sa cred.

  30. Nu imi place whisky-ul.
    @Sunt suparat pe antena 3.A prezentat o stire cu un interlop care a facut un accident rutier mortal.De doua ori nu mi-a placut postul antena3.
    1.Pentru ca pe omul ala antena 3 l-a facut interlop.
    2.Pentru ca jurnalistii pun presiune pe magistrati ca sa-l aresteze pe omul ala.Nu mi se pare normal.

  31. @balbeck: mie-mi place, da’ nu despre preferintele bahice e dezbaterea. si ce legatura are Antena 3 cu subiectul?

  32. Ce dracu era asa de socant, ca un “copil” de 16-17 ani sa fie marcat pe viata ? Doar traiesc in Romania si ca atare, nu-i mai poate soca nimic. Astia cu uischiu chiar nu stiu nimic de viata ” roman’lor” ?

  33. Din cate stiu eu atat de la jandarmi (mici in grad, e adevarat) cat si de la diversi de pe la firme de paza, la orice manifestare de acest gen jandarmii sunt cumva sub comanda organizatorului, adica a companiei private de securitate. Si acum intreb si eu, cand analfabetul ala de ministru anunta disponibilizari cu carul, le poti cere unor oameni cu un coeficient de inteligenta mediocru in cel mai bun caz sa nu respecte ordinul stiind ca asta poate insemna disponilizarea de maine? De ce s-ar comporta altfel ? Ne revoltam cand comit cate un abuz, ne revoltam cand interlopii se bat pe strada si ei sunt disparuti ca magarii in ceata, dar la sfarsitul lunii ne bulucim sa platim printre altele si salariile lor.

  34. Ce pretentii ai? Intr-o tara in care politistii sunt proxeneti e normal ca jandarmii angajatii statului sa o faca pe bodyguarzii lui Jack Daniels. Infractorii iti intra in casa imbracati in politisti,interlopul e mai tare decat primarul iar jandarmii dau buzna aiurea-n tramvai. In fiecare zi in tara asta parca te uiti la un film de Emir Kusturica.

  35. @ balbeck

    1) Omul ala ESTE interlop. Ai dreptate insa, nu merita arestat ci LINSAT. Ar merita tratamentul “Doja”…pus pe un scaun de fier incins si rupta carnea de pe el bucata cu bucata.
    2) Antena3 a facut bine ce a facut (de data asta). Daca nu exista presiunea mediatica, exista judecatori corupti care de frica sau din alte motive ii fac pe nemernicii astia scapati. Dupa cum ai vazut, cretinoidul va fi cercetat in stare de libertate…ceea ce deja imi ridica semne de intrebare.
    3). Daca ai tupeul sa iei apararea unui borfas nemernic care rupt de beat fiind a omorat o femeie nevinovata, inseamna ca si tu esti exact de teapa lui, cu 3 gusi si 2 cefe si cu 2 clase ca si trenul. Ti-as spune mai multe, dar nu imi permit, ca nu e blogul meu.

  36. @drujbaru, gresesti. eu zic sa ascundem
    tot gunoiul sub pres. si initiativele
    militienesti si interlopii si politicienii
    lacomi si odraslele lor care trag pe nas
    (pentru ca, nu-i asa, “toti tinerii in ziua de azi
    trag pe nas”, conform unei anumite doamne) 😀
    in felul acesta nu mai avem nici-o problema si
    traim fericiti pina la adinci batrineti :))

    “nu-mi pasa de nimic, sint fericit”

  37. Daca la concert a fost interzisa participarea minorilor,ce cautau acestia in birourile doamnei Crina? Puteau vedea de acolo spectacolul? In rest, exces de zel.

  38. @santinela: e interzisa prezenta minorilor in birouri? daca da, in baza carei legi? nu, abuz si incalcare de proprietate.

  39. Nu i-as condamna daca ar fi angajati acolo,probabil ar fi mai bine platiti.Ca si-au depasit rolul ,asta este un abuz.Nu stiu daca la toti bugetarii vin salariile taiate,dar se intampla deja.Din nou.Subiectul reorganizarii acopera acest fapt.Si probabil si altele.Intrebari pentru invitatul tau:este afectat Bucurestiul asa cum sunt afectate administratiile locale din tara in sensul ca nu mai au bani pentru cheltuieli curente?Se va descurca la iarna?

  40. Intrebare simpla : De ce toti tigani astia interlopi cu atitea dosare sint in libirtate in tara asta , deci psdisti corupti sint baroni locali in libertate , de ce PDL nu a facut dreptate si Adevar cum a promis si au devenit si ei baroni locali cu vile si milioane de euro , de ce jandarmi in 2011 inca mai agreseaza concetateni pe care ar trebui sa-i apere desi salarile lor is varza [ multi jandarmi provin din zona rurale si au intrat pe pile in jandarmerie unde au invatat sa dea cu bulanu in om ] , DC DC DC ? Mai are rost sa vorbim ? Intrebarea e ce e de facut sa se schimbe asta … Pt Drujbaru : bravo man bun comment esti “mondial” . Poate chiar interlopu o comentat …pe acilea :))) e suparat pe Antena 3 [ si Basescu e …deci e interlop ? :))) ] Pt chm0d ..corect o sa ajungem ca dupa razboi si poate o sa ajungem si la razboi …la ce cacealma e in tara asta .

  41. @Solomon King: e ultima postare pe langa subiect pe care ti-o mai ingadui. de-acum incolo, pentru intrebari retorice, ori iti faci un site, ori iti scrii singur mailuri

  42. Pai este simplu domnule Ciutacu,Jandarmeria este plina de bizoni,de oameni fara prea mult creier,care nu cunosc legea nici macar la modul general si care sunt foarte foarte nesiguri in ceea ce fac.Pe principiul “carte multa nu se cere sa fii prost sa ai putere”acesti oameni se vor arunca mereu cu capul inainte la ordinele sefilor sau la ordinele…….oricui,pentru ca nu stiu efectiv ce au de facut.Sa vedeti la cea mai banala constatare a unei infractiuni pe care o fac, de genul un muncitor dintr-o fabrica de mezeluri prins cu un salam in geanta,(exemplu cat se poate de real),cum 12 lucratori nu sunt in stare sa faca un proces verbal,si este nevoie de al 13-lea si al 14-lea,chemat de acasa sau de la unitate pentru a face acest lucru de altfel absolut simplu cum am spus.Sa vedeti cum cheama presa locala sa filmeze acel salam, ati ramane uimit de ceea ce se intampla in aceasta institutie.
    Pe de alta parte inevitabil suntem prea multi,nu mai avem bani de salarii,nu mai avem bani de expertize,zac dosarele cu anii prin fisete.La orice eveniment Politia si numai Politia este trasa de maneca,de parca acesti indivizi sunt platiti doar sa defileze cate 10 in duba imbracati ca robocop, fara sa raspunda reclamatiilor,doar sa indrume cetateanul cu probleme catre Sectii.Nu stiu daca ne putem permite acest lux in conditiile de fata,sa tinem o structura intreaga, cu sefi cu tot ce implica doar pentru cateva aparitii pe la meciurile de fotbal sau pe la vreun miting specific romanesc deci anemic.Lista poate continua…..
    O seara buna!

  43. Maiculita…
    Mai drajilor voi chiar nu puteti intelege ca organizatorii concertului nu pot controla (cu sau fara ajutorul jandarmilor) un spatiu pe care nu-l administreaza ?
    Interdictia nu poate fi valabila decat in spatiile gestionate de organizatori, in afara acestora face fix cat o ceapa degerata ca doar nu e text de lege.
    Nu cumva au venit fix pentru ca si-au dorit un autograf de la tata lu’ Vladut ?
    Zic si eu, nu dau cu paru’…

  44. Cunosc prea puţin Bucureştiul ca să ştiu topografia exactă a arenelor… Te-am auzit în intervenţia de la Sandra Stoicescu şi am priceput că ai fost la concert. Sînt sigur că n-ai fost singur. Un tip isteţ se descurcă… Dacă geamul Crinei Mardare dă spre scenă… Ghinion! Jendaru’ vigilent, lăsat fără papa de fix ministrul lui, “bea” şi el de unde poate, săracu…
    Trist!!! Bine că sînteţi teferi.
    Banzai!

  45. Astepti degeaba!Iar daca cetatenii corpolenti despre care vorbesti erau romani ,atunci nu ma mira nimic.Jack Daniel’s n-are nimic a face cu”prostu daca nu-i si fudul nu-i prost destul”.Sa-i fie batranului Jack invatatura de minte si alta data sa vina cu oameni de la el de acasa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.