Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > TVR, new balls for Mister President

TVR, new balls for Mister President

Dat fiind că nudul vorbitor Alina Stancu a simţit miros de sânge politic şi a început să pună întrebări sâcâitoare, eu zic că gaşca de la Iaşi care stăpâneşte TVR ar putea s-o înlocuiască de la onoarea de a-i sorbi cuvintele Jucătorului fără să crâcnească. Onomatopeicul de Turturică e orium bătut în cuie-n platou, că Luca Niculescu a plecat după bani la Digi 24 şi România liberă e adevăratul oficios al tiraniei. Culcer a fost trasă la depou şi era oricum decrepită. Jenna Jameson e ocupată să se certe cu Mircea Badea pe twitter şi nu-i ajunge tot bugetul TVR Cultural, după ce-o să-l desfiinţeze gaşca aia de aproximativi desantată din Ieşii cărturarului Ungurean, s-o plătească o lună. Viermele de Mircea Marian se plimbă prin America pe banii imperialiştilor şi e compromis până şi-n ochii propagandei. Lupea nici nu-i vreo jună şi nici măcar fizicul n-o ajută să fie vreo MILF, iar chipeşul de la Cotroceni promovează doar tinerele cu aptitidini. Plus că-i haladită-n trădări şi mangleli politice. Care mangleli sunt, după cum suav ne-a anunţat Cavalerul Obama de la 5, superlativele cardelilor. Ghiurco a apărut când era mică în stenogramele PSD şi poate-i vine vreo idee să-şi ia revanşa c-au dat-o portocaliii la ziar. Lăzăreasca, aia de-o lăsă Culceroasa moştenire, are ceva din graţia broaştei ţestoase şi din eleganţa hipopotamului. Lucaci, oricum fără ocupaţie concretă şi disperat să iasă pe sticlă în vremuri de foame, ar mai face încă o voltă de la PSD către PD-L. Că doar are experienţă probată în mandatul Ridzi. Dar e bărbat şi, în plus, istoria recentă a arătat că nici nu te poţi baza pe el. Deci rămâne naibii reformatorul statului fără ficus feminin şi în ultima vreme se cere tot mai des. Grijuliu şi generos cum mă ştiţi, am găsit o soluţie. S-o promoveze în prime time pe Aura Poteraşu. Că de promovat pe piaţă s-au ocupat intensiv, pe rând, proxenetul Tămârjan şi cu universitarul Lăzescu. Plus că-i deja verificată de DIICOT şi de PD-L. În definitiv, după ce ai stat cu peştele-n casă, n-o fi greu să-l suporţi pe Băsescu-n platou.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

34 thoughts on “TVR, new balls for Mister President

  1. Excelent articolul, deh dle Ciutacu imi aduc aminte cu nostalgie de singurul post de tv din copilaria mea si anume tvr de vedeam pe rumburak, aveau angajati oameni de valoare gen crainicele Sanda Taranu, Delia Budeanu, chiar daca citeau osanale lui ceausescu(ca doara asta le era serviciul)macar le ascultai cu placere , acum la tvr numai pupincuristi de-ai lui traianel( cu mici exceptii).Chiar mai faceti emisiunea cu Iuliana, sau nu ii dau voie mai marii tvr sa vina in emisiunea dvs?Excelent mottoul ANTENEI 3

  2. Ce scrii, tu ,straine, e absolut fabulos! Mai incerc si eu telecomanda, intalnesc tot felul de posturi Tv ciudate, cu fel de fel de moderatori , pe care nu stiu de pe unde sa-i mai iau.Sigur, fiind in bransa ii stii pe toti. Inteleg ca toti teleastii astia au la baza facultati serioase. Ma intreb, ce naiba vor face dupa basescu?

  3. Mai toate vedetele astea isi arata nuditatea, achizitiile prin reviste,pe ecrane sau facebuci….apoi au morga de virgine cand sunt luate la intrebari sau criticate. Multe/i isi arata si ciorba din farfurie pe pereti iar prostimea exaltata ureaza pofta buna.

  4. asta-i din noua generatie de cadre. toti unu si unu, parca-s
    masurati dinainte cu sublerul…

    unde-i facuta poza, la bilci (la calusei), ori in teritoriu,
    la umblatoare ?
    decorul e dezolant: coscoveala autentica, culoarea vopselei
    deprimante de pe pereti, canalul de cablu realizat din
    teava de cornet, intrerupatorul de pa vremea lu’ pazvante…
    desi toalele’s un pic neconforme, sa fie oare vorba de o boxa de cal ?

  5. Basescu ii spunea aseara Alinei Stancu: “Nu cred ca vi se pare deloc in gluma.”
    Nu e destul ca trebuie sa il credem pe cuvant ca sunt suficiente transcripturile si ca nu ne trebuie inregistrarile, acum stie si ce crede fiecare.

  6. “Dat fiind că nudul vorbitor Alina Stancu a simţit miros de sânge politic şi a început să pună întrebări sâcâitoare, eu zic că gaşca de la Iaşi care stăpâneşte TVR ar putea s-o înlocuiască de la onoarea de a-i sorbi cuvintele Jucătorului fără să crâcnească.”
    Unii dintre noi nu urmaresc TVR-ul. Ai cumva link catre sursa? De ex filmulete pe youtube ale TVR-ului pe care nu le-au cenzurat inca ? 🙂

  7. Au astia habar de interviurile lui Tudor Vornicu?!Ceata asta de turturici si pasarici,il excita pe basica,n-au treaba cum se face televiziunea,sunt pe post de presuri si mobilier.basica langa astfel de oameni se simte bine,no name,no face.Pentru mine tvr este deja falimentar,se simte un miros de puscarie pe acolo,gaura asta nu stiu cat o sa-i mai tina!Taxa pe care o platim este un abuz,gauroiul de euroi o sa-i inghita odata si-o data!.Bun articolul.

  8. off-topic:
    apropo de “scoala de bune maniere” si tragatorul
    de soson din postarea din articolul de ieri, napoleon si
    tricornul sau, paleologu si “semnatura grandioasa”
    a crucisatorului de care se tot vorbeste in spatiul
    public de ieri incoa, mi-am adus aminte de postarea
    cu expresia aia geniala. sa dam purcelixului ce-i al lui. 🙂

  9. @Daniel: sunt pline site-urile televiziunilor de filmulete de aseara
    @all: nu despuiatul e principala problema in TVR, ci curvasareala

  10. op elk moment, neef !

    am ris cu lacrimi si atunci si ieri cind mi-am amintit…

  11. Voi va dati seama ca sunt in total vreo 10 posturi romanesti (daca am numarat bine) care au ca obiect de activitate “Zeus si pulymea”… 😉

  12. TVR-ul a ajuns o mizerie, de aceea a si scazut in halul asta in audiente.Pe langa faptul ca este un post obedient lui Basescu, mai promoveaza si astfel de specimene.Eu nu mai urmaresc demult televiziunea publica, tocmai din acest motiv,datorita acestor personaje ce aspira la titluri de mari jurnalisti.Cred ca ar trebui sa aiba loc o reforma la TVR, daca vor sa mai existe, sa incerce sa scape de aceste nulitati si sa promoveze adevarati jurnalisti, sunt destui oameni inteligenti cu aptitudini profesionale care sunt dati la o parte din presa.

  13. Exceptionala analiza, asa cum sunt si vremurile! Gagici, chilotareala, manelism, cotarceala, politica, mangleala, cam astea ar fi cuvintele cheie.

  14. @Victor Ciutacu: multumesc pentru raspuns. Nu stiam ca site-urile televiziunilor contin astfel de inregistrari. Dar nici nu stiam momentul de referinta, doar banuiam ca e vb de emisiunea de aseara. Acum mi-ati confirmat. Ms.
    Offtopic (poate): Puteti sa cenzurati acest comment partial sau integral pt referiri la terte parti. Nu stiu care e politica dvs de moderator, in acest caz, cu privire la aceste lucruri.
    Nu am gasit inregistrari pe site-urilor altor televiuni dar in schimb, spre surprinderea mea, am gasit pe site-ul TVR-ului. Pe un site izvorat din “Povestiri din cripta” am gasit inregistrarea emisiunii de aseara. Intr-o “calitate de zile mari” pot totusi urmari inregistrarea. Prima data ma gandeam la un “blat” dar referirile dese ale Alinei la demisie si anticipate ma face sa cred ca: ori nu isi stie interesul ori spera saraca la un post la Antena (de ex) ca si juralist integru dupa ce e concediata de la TVR.
    Si mai offtopic (tot poate): Surprinderea mea de mai sus vine din fatpul ca It-istii platiti din banii nostri au urcat destul de prompt intregistrarea pe site. Pe de alta parte, stiind politica de cenzura a TVR-ului (apupra materialelor proprii), ma intreb cat o sa dureze pana cand, anume, acel fisier video intapina crancene dificultati tehnice 🙂

  15. Pe unde ii tot gasesc pe astia de la TVR? E vreo pepiniera pe undeva de astfel de specimene? Cand a mai aparut cate unul mai rasarit,a disparut foarte repede. Oricum,cine se aseamana se-aduna. Partea proasta e ca sunt platiti pe bani grei din buzunarele noastre. Pana acum am spus :”Sa traim cum am votat,adica prost!”. Acum va spun tuturor :”Vom trai cum vom vota!”

  16. La TVR s-au adunat toti “jurnalistii” favorabili lui Basescu. TVR a devenit o televiziune de propaganda a PDL pe banii contribuabililor.

  17. “…după ce ai stat cu peştele-n casă, n-o fi greu să-l suporţi pe Băsescu-n platou.”, sper ca te referi la pestele acela din sticla, de pe televizor 🙂
    Victore, eu cred ca TVR-ul v fi merea ca si acum,adica se va alatura celor care sunt la putere. Din toamna, dupa ce USL va castiga puterea, sa ii vezi pe godacii astia cum vor intoarce perna si vor dormi cu boticul pe funduletul USL-ilor, pt ca ei doar asta stiu sa faca, sa slugareasca.

  18. Ca sa-l citez pe Bibanu in B.D. : “numai mutre noi”. Pentru mine. Trebuie sa ma updatez, ca nici nu stiu cine-s jumatate din cei de care vorbesti.

  19. Nu m-am mai uitat la tvr de cand l-a mierlit Iliescu pe Ceausescu ca sa se inscauneze el. Tvr-ul daca nu ma insel este jegul ala care ne ia japca taxa pe factura de curent ca sa-l pupe-n…..pe dictator. Atata timp cat tvr-ul birul incaseaza este normal ca pentru ei fiecare zi sa fie o sarbatoare. Pentru angajatii tvr,cred ca stiti regula,cu cat pupi mai cu tinta cu atat ai sanse sa iesi la pensie din tvr……ca la noi dictatorii fac prin rotatie,moare unu vine altul.

  20. Un articol diferit ca scriitura fata de restul.Foarte bun,imi place ca puteti sa scrieti si altfel.Aveti o usurinta in scris…Articol savuros!

  21. @Crisy: sigur nu ai numarat bine. Doar televiziunea romana are 7(sapte) posturi TV!! Bine, TVRi si TVRHD sunt semi .. dar tot noi le platim.

  22. La cat de multi ramatori in curu’ Basului se afiseaza pe sticlele tv , atunci cand inevitabila ‘mea culpa ‘ se va produce , astia n-or sa aiba loc in cadru !

  23. @Razvly… eu ziceam de posturi specializate pe talk-show, analize politice, eveniment, flencanit degeaba, etc. 10 frate… intr-o tara muritoare de foame, de la periferia Europei…

    Cel mai penibil e Lazaroiu… el e si moderaror si invitat in acelasi timp… Daca cumva are un invitat, cand nu stie invitatul sa raspunda, raspunde el la intrebare… si il intreaba pe invitat “Nu-i asa ca spun bine ce zic…?” 🙂

  24. Dle Ciutacu,citind articolul dtra am ramas cu gustul amar al celui “pacalit” cu japca, in sensul ca noi platim taxa ce intretine aceasta “casa de curve”(politice). Din banii nostri sunt remunerati toti acesti paduchi propagandisti,toti ratatii oplositi precum cainii comunitari langa macelarie, toti cantaretii puterii( cuvantul ar fi fost unul golanesc dar va respect mult ca sa-l utilizez). Ca fata s-a dezbracat nu este nici o nenorocire ca arata binisor dar ce facem cu lingaii si pupincuristii care arata monstruos, dar la suflet sau morala. Astia se “dezbraca” de caracter pt. orice suma, numai sa fie dela stapanire. Acum cinstit face-ti ce face-ti si ii bagati in sedinta sau le dati “tema” pt. acasa tuturor postacilor sau pupinbasistilor. Asa le trebuie!

  25. Pe principiul “Te pui cu blondele”, conducerea TVR a angajat “blonda suprema” pentru placerea vizuala si (ne)linistea spirituala a presedintelui Basescu . Macar de-ar presta in costumul Evei. Ar creste ratingul televiziunii nationale 🙂

  26. Zau ca nici nu mai stiu de cand nu m-am uitat la tvr,astia sunt noii oameni platiti pe banii nostri?
    Iar NERO NEABDICATORUL aici si cu astia se autoflatariseste pe banii nostri!
    Cred ca TUDOR VORNICU se rasuceste in mormant!!

  27. Domnule Ciutacu, de cite ori il vad pe basescu la televizor, constat cu mare placere ca seamana foarte mult cu Golum! Il “recomanda” infatisarea, dar si “purtarile”! In rest, ce sa mai zic? Sa pregatim locuri in puscarie pentru el si pentru haita lui de hoti, curve si mincinosi! Dar mai intii, ar trebui sa iesim in strada, multi, foarte multi. Chiar si Vanghelie avea dreptate cind spunea ca ar trebui sa fie cel putin 100.000 de oameni pe strazi. Doar atunci bashina si ai lui se vor speria si vor pleca de la Cotroceni, Palatul Victoria sau Palatul Parlamentului! Chiar si dobitoaca de narcisa, sau oligofrenul de onisei, de la CNA, ar pune coada pe spinare si nu s-ar mai gindi la suspendarea Antenei 3! Doresc intregii echipe Antena 3, sanatate si sa vina mai repede ziua cind vor anunta” basescu nu mai este presedintele Romaniei!”

  28. Balls banuiesc ca in sensul de mingi. Sper ca nu te indoiesti de calitatile domnului pres.

  29. nu cred ca trebuie neaparat ca fiind antibasist sa adopti limbajul si metehnele marinarului atat de detestat ba din contra, poti fi anti in conditiile in care te diferentiezi net de basism, fara sa adopti un limbaj de care sa te jenezi… pentru el nu este nicio problema, ce a invatat in bordeluri sordide si in porturi aiurea in lumea larga… toate laturile, le varsa fara jena in capul nostru… si atunci ma intreb de ce sa fim ca el?

  30. (Off topic)
    Foarte buna caricatura de azi din JN.
    Poate ii sugerezi autorului o varianta pentru editia a doua (volum):
    SCOALA PENTRU NEISPRAVITI POLITICI
    TRAIAN BA

    Sincronizarea celor doua parti ale textului si concordanta cu personajul real (pe care eu chiar asa il consider – neispravit, maidanez politic) ar face ca poanta sa fie dementiala …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.