Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mare-i rezervaţia cu imbecili portocalii

Mare-i rezervaţia cu imbecili portocalii

– Un nătărău care-l pupă-n cur programatic pe Băsescu şi se recomandă abuziv reporter de investigaţii primeşte un mail pe care i l-am forwardat eu acum vreun an lui Badea (pe adresa personală), în care unul dintre admiratorii lui Mircea-l vede preşedinte şi mă roagă pe mine să-l retransmit către destinatar. Neghiobul ajunge la concluzia ca eu îi cer lui Sorin Vântu să-l pună preşedintele României pe ţăranu’ de Badea. Nedumerirea lui e de ce nu m-am adresat lui Dan Voiculescu. Îi răspund eu pe această cale: fiindcă pe Voiculescu l-am rugat să discute cu Vântu ca, după ce-l face pe Badea preşedinte, să mă pună patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

– De când l-a lăsat plâns prima nevastă pentru naşu’ epicurean şi plezirist Vlădescu, tânărul şi neliniştitul Boureanu le suspectează-n gura mare pe toate femeile care-i ies în cale că-s amante. A început cu Alina Gorghiu şi s-a desăvârşit cu Gabi Firea. Eu l-aş întreba dacă s-a refăcut la elongaţie. Şi dacă ştie ce mai face Dan Fischer…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

186 thoughts on “Mare-i rezervaţia cu imbecili portocalii

  1. Ati vazut ce conferinta de presa a sustinut ministeriabilul Funeriu!Cu sufleur,ca la teatru;nu e in stare nici macar sa vorbeasca liber,doua fraze,vai de capul lui!!Unde naiba l-o fi gasit Boc si pe asta….?Mai mult ca sigur ca e si asta nepotul cuiva.La asa ministru…asa invatamant!

  2. In legatura cu doamna Firea. Nu sunt un fan al dansei. Dar nici nu pot sa o critic prea tare. Isi face meseria in mod onest si profesionist. Ii acord respectul pe care il merita.
    Ceea ce a facut ox-ureanu (ox in engleza inseamna “boou”) este o dovada clara de mitocanie, proasta crestere (sa le fie rusine si parintilor lui), misoginism fara scop precis, imbecilitate si, poate, chiar oligofrenie…

  3. @violet: vai violet iti mai trebuie o tona de finete, altoita cu niste detalii, pentru a intelege exact tinta comentariului meu. te-ai bagat in seama sa vada stapanul blogului cat de citit esti tu 🙂 hai c-am treaba, bag niste declinari sa nu mai deranjez retina unora ca tine. numai bine 😛

  4. Victore,sper ca nu vorbesti serios cand zici ca vrei sa te lasi.Mi-ar parea rau.Cat despre dl.Boureanu…OM DE MARE CA…racter,de o CA…liTate deosebita.Nu stiu ce tot aveti cu el.P.S. Nu stiu ce a avut tastatura de a accentuat anumite litere.Probabil e defecta

  5. @violet: hai c-am vazut si al doilea post. MERGE !! :))))

  6. hi,hi,hi,se anunta deja prima plecare din pdl a unui senator,incep sa cada portocalelele!

  7. Tampul asta de Boureanu, jigneste numele blandului animal pe care-l poarta! Un alt ledelacheu cu limba portocalie care stie cu prisosinta s-o puna la treaba in slujba marelui Carmaci! Pfui, imi vine sa vars!!!

  8. Ce nuanţă iese din portocaliu şi roşu? Probabil, în curând mă voi întreba ce iese din portocaliu, galben şi nişte albastru. 🙁
    Mie nu-mi place cum se aciuează ăştia la PSD şi PNL. Înseamnă că nu scăpăm, de fapt, de ei. E drept că de Bădescu ăsta n-am auzit nimic până acum, deci măcar poate fi un semn bun, că n-am auzit nimic rău. Fie.

  9. Nea Victore, ma intrebam privind prestatia BOUreanului la emisiunea Gabrielei Firea: ce s-ar fi intamplat daca in emisiune erai si domnia ta?
    Domnul Hoara, a scapat cum a scapat fara sa-l pocnesti dar BOUreanu, in mod cert, nu scapa!

    Trazneasca-i Dumnezeu de tampiti pupincuristi!

  10. Prostul daca nu-i fudul, nu e prost destul, acest baietas cu munci-n freza si cu casul la gura, cand se vede incoltit asta face isi ia mucii din par si da cu iei in fasole. Aviz amatorilor, nu-l mai invitati ca este stupid din toate punctele de vedere.

  11. Nu va bucurati ca pleaca portocalii la alte partide. O sa cada guvernul si domnu’ basel o va putea desemna premier pe doa’na nutzi. Sau ce, ati uitat cumva ca lu’ domnu’ basel i se rupe de orice majoritate parlamentara? El hotaraste cine e majoritar sau nu si tot el decide primul ministru precum si componenta guvernului. Eu cred ca pana nu moare carmaciul, n-avem nicio sansa sa traim (decent!, nu bine) in tara noastra.

  12. Basescu mai scufunda o flota: PDLul. Au inceput sa fuga sobolanii din PDL… e semn ca barca ia apa.
    Astept clipa judecatii clanului basescu!

  13. Victor,nu-mi sta in caracter sa vorbesc suburban,dar servilismul si pupincurismul e mult folosit si de voi!!parerea mea,e bine sa va delimitati de astfel de oameni!!te salut!!

  14. Nici eu nu am fost de acord cu d-na Firea ! Ori esti jurnalist adevarat si esti impartiala si echidistanta si dai dreptul la replica ori nu mai chema pe nimeni din PDL ca atunci nu are rost sa-i chemi daca nu vrei sa le asculti opinia. A inceput sa faca emisiuni de toata jena instigand si acuzand cu limbaj de mahalagioaica. O tin la antena 3 doar pentru ca-i frumoasa?

  15. PDL-eeii sunt terminati,au inceput sa ii paraseasca proprii senatori,membrii lor de partid isi dau foc la carnetele,,portocalii,,.A inceput numaratoarea inversa pentru pdl-ei,barca lor ia apa si incepe sa se scufunde,capitanul chior si beat face manevre disperate,incalca legile,constitutia,ameninta dar totul e in zadar. Rezultatul e previzibil daca guvernul BOndoC cade si fortele in parlament se inverseaza comandantul chior si beat va fi aruncat peste bord in aplauzele poporului. Fac un apel la parlamentarii ,,nemanjiti,,PDL,dati dovada de inteligenta si ,,evadati de sub fustele lui Udrea,,.

  16. Madame Firea si-a mai tras un stang in dreptul aseara…Dupa ce, elegant-colegial, domnul Gadea a sustinut-o s-a trezit brusc autointitulandu-se “o moderatoare profesionista cu un limbaj elevat”!!! Bleah! Pur si simplu a lasat-o pe Udrea in afara competitiei! N-am rezistat sa mai prind si reactia d-lui Gadea ca m-a luat brusc c-un soi de greata…
    @ Vaiolet
    nu-i vb de deontologie, cuvantul asta pretentios si destul de complex si-a cam ierdut din esenta. E pur si simplu vorba de bun simt. Nu poti intreba un invitat daca a mancat ceva stricat si replica la raspunsul lui sa mai fie si “la toleta”!!! Suna a dracului de…”elevat”, indiferent de context si provocare.

  17. @doar o vorba nu e vorba ca nu e o jurnalista buna,doar ca este o jurnalista care deserveste anumite persoane,un fel de nasu’ de la b1!!si in colectivul acela cu Ciutacu,Badea,Gadea nu-si prea are locul!!mai este o persoana o anume Pora care are aceeasi atitudine fata de mincinosul de basescu!!”prietenii”stiu de ce!!

  18. Preafericitului Ciutacu.
    Observ(nu ma mai mira deloc)ca cei cu craniul gol dau buzna pe blogul tau!Vezi ultimii!
    Dupa inscaunarea ta la Patriarhie,rogu-te frumos pune mana pe polidisc si sterge naibii numele ala de pe clopotul bisericii din Cotroceni.Salut!
    Nu negija normele de protectie impotriva muncii.Pune-ti ochelari de protectie.

  19. eeee uite asta nu-mi place!!!pai victor,daca scrii si accepti sa te citeasca lumea,lasa mesajele mai ales ca nu folosesc injurii,doar spun niste adevaruri pe care si tu le stii!!unde e coloana verticala,Victore??

  20. @mircea!
    Daca mamica ta ar fi avut alte preocupari cand a avut nefericita idee sa-ti dea glas,ne simteam mai bine,multi dintre noi.Asa ca incearca sa stai dracului ascuns.Cu respect,Ben.

  21. Am o rugaminte la astia cu ,,craniul plin,, comentati inteligentilor subiectele postate de Victor si atat. Nu va mai gudurati si lingusiti pe langa Victor criticand opiniile celorlalti. Lasati-l pe proprietarul blogului sa faca criticile. Imi vine sa borasc cand citesc…,,cei cu craniul gol,,…,,astia zic,astia fac,, Sluga umila iti faci intrarea in plecaciuni si lovind in ceilalti? Iti spun eu cu ce ai plin tu craniul……

  22. Nu-mi vine să cred ce am văzut mai devreme: boarfa de Udrea (ne)machiată şi îmbrăcată ca Maica Tereza, pentru a impresiona, probabil. Mi se pare o insultă gravă la inteligenţa noastră.

  23. nume necesar:
    🙂

    Indiferent de ce ar fi vorba, eu pe Boureanu vreau să-l văd bătut şi gata. Nu ne purtăm cu bun-simţ cu nesimţiţii care nu au nicio limită.
    Are prea multe păcate, culminând cu prestaţia din campania din nov-decembrie. Când vom scăpa de această ciumă portocalie, poate vom putea să judecăm, din nou, aşa cum ar trebui. Adică, să nu te cobori la nivelul unora. Până atunci, vremuri excepţionale cer “tratament” excepţional. Sau, vorba ceea: nu-i frumos să dăm din coate, dar dacă asta e lumea în care trăim, trebuie să dăm din coate. Pentru a supravieţui.

  24. Am citit multe comentarii impotriva doamnei Vrinceanu-Firea si remarc ca nimeni n-a inteles ca realizatoarea nu l-a invitat pe Boureanu in emisiune ci pe un reprezentant PD-L care poate da raspunsuri concrete legate de problemele actuale. Reprezentantii PD-L care se ocupa cu desemnarea au trimis specimenul cu pricina si de aici si problema. Cine este acest Boureanu? are vreo responsabilitate, vreun rol decizional in guvern? Nu! asa ca realizatoare pe linga faptul ca a trebuit sa accepte un neavenit, mai trebuia sa-i accepte si imbecilitatile si mitocaniile?
    Imbecilul nu-i la prima “fapta brava” de acest fel, insa doar atit il duce mintea si reprezinta in toata splendoarea doctrina, tupeul si aroganta PD-Lista, iar in plus ce a spus Vladescu in parlament nu face decit sa confirme argumentatia mea.

  25. nu-mi place sa spun ce nu au spus persoanele in cauza dar am certitudinea ca doamna firea dorea sa-l intrebe[la debitul verbal si atitudinea surda pe care o detinea]nu ce a mancat ci”ce si-a injectat?”dar s-a retras pentru c.n.a

  26. am citit tot ce ceea ati scris si ati exprimat si dvs si dnul Badea despre asa zisa ” greva generala ” desfasurata ieri sau luni si consider ca opiniile sunt corecte si de bun-simt , insa credeti-ma ca ” mintile luminate de la DIICOT ” sau Parchetul general se pot ” autosesiza ” cu privire la savarsirea infractiunii de instigare pentru subminarea puterii de stat ( ca motive de arest preventiv se pot inventa – fiti siguri ) si ma indoiesc ca ” in solidaritatea lui ” acest popor de Mitici ar lua vreo atitudine! ( apropo: de-a lungul istoriei milenare ce revolutie pe bune si proprie au facut romanii ? ).Nu cred ca in Romania cineva ar merita sa beneficieze de o atitudine civica din partea unora care mai au inca coloana vertebrala.

  27. PS scuze de cacofonia ” inca coloana ” , mi-am data seama dupa ce am expediat mesajul

  28. Haida de!!! Are cineva vaga impresie ca eu nu mi-as dori sa-l vad pe Bou_reanu cotonogit???!!! Nah! N-are nimeni imaginatia necesara. Numai cat ii vad ranjetul ala autosuficient si i-as croi una strasnica!!
    Cat priveste incidentul…raman la parera mea.

  29. Doar voi sinteti vinovati, ca bagati in seama pe toti oligofrenii si toate laturile. Chestia cu cenzura nu tine, va rog frumos. Tot ce tine este audienta cit mai mare. Nici nu-ti inchipui, cit va injuram noi, cind trebuie sa-i suportam pe limbricii pdl, hoara , boureanu, canacheu si in general slugoii bashescului public.

  30. Mare si puternica! Dar avem si noi “BOII” nostrii, altfel nu mai vedeam, auzeam, etc in fiecare zi PORTOCALIU!

  31. O doamna nu se coboara niciodata la nivelul unui mitocan, nu initiaza concursuri de flegme si nu isi “repereaza” onoarea la tribunal… Imi pare rau, femeia este evident cu nervii in pioneze si se pare ca nimeni nu are curajul sa’i spuna…

  32. Dialog în cancelarie

    Suflera de Stat
    – De ce doamnele de pe centură suflă aer cald pe sculă ?
    – Pentru că scula şi-a uitat rolul …
    – Acum pricep de ce D-l Ministru FUNEBRIU (mare sculă) este însoţit de sufleră (Secretara de Stat) la toate conferinţele de presă, şi nu numai !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.