Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Abonatul Orange nu poate fi contactat…

Abonatul Orange nu poate fi contactat…

Dacă o adunătură de laşi stă după perdea şi aşteaptă înfrigurată să-i facă bine cu forţa Badea şi Ciutacu, azi am luat strategica decizie de anunţa că nu mai e loc de contat pe mine. De mâine-s moderator, nu realizator-jucător. Cât o să mai fiu…

UPDATE: Se pare că nu-s singurul nebun. Uite că şi pe Badea l-a luat capu’. Da, ştiu, ne-a pus mogulu’, care s-a speriat de reforma statului, să ne dăm lebede rănite…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

164 thoughts on “Abonatul Orange nu poate fi contactat…

  1. Pt Ciutacu, pt Badea si pt toti cei care sunt ascultati de mii de romani. Nu uitati traim in sec XXI, sa trimiti un mass, un sms, un mesaj pe facebook e la indemna oricui, stabiliti doar o zi si o ora fixa la care sa ne adunam in toate orasele din tara. Voi doar fixati data si vom fi acolo, ne vom suna prietenii, vom trimite mesaje si vom iesi cu totii din vizuini. Tot ce trebuie sa faceti e sa spuneti cand. Asteptam, noi cei carora ne mai pasa de ROMANIA!

  2. Nicu!!!!! Iesim si ce rezolvam? Care va fi rezultatul pe care il prevezi? Propunerea mea e sa ii copiem!!!! Cum au “castigat” ei puterea …asa sa o castigam si noi. Facem partid nou, ca in Islanda, propunem pe Udrea pe post de Urs si o sa ne voteze lumea. si pac pac

  3. Nicu!!! Foamea este singurul lucru care a scos romanii in strada , la rascoala , nicidecum discutzille noastre de pe forum.O sa vezi romani iesiti in strada ca in Grecia cel mai devreme peste 2 ani.Pana atunci o sa avem parte numai de succesuri. putina paine cat sa nu mori si foarte mult circ!Hai sa facem Partidul Ciutacilor ( sa plesneasca si Raduleasca de ciuda) . Hai sa ne organizam! Ca in bancul ala cu sexul in grup

  4. O frecţie! Noi ştim să dansăm si să bem la suparare nu să iesim sa ne cerem drepturile. Merităm. Lasa-i sa moara, cand o sa le ghioraie matele vor iesi. Acuma ei cred ca e de joaca.

  5. Pt Gunoieru Fericit, in 2 ani cine va mai iesi? Cati dintre noi vor mai ramane in tara? Violenta inca nu este o solutie dar protestul pasnic realizat de zeci de mii de oameni atrage un semnal, devine vizibil ( aminteste-ti de protestele impotriva razboiului din Vietnam). Atitudinea face diferenta si daca doar ne lamentam nu vom sti niciodata cum ar fi fost daca…

  6. ori v-ati dat seama amandoi ca singurul lucru pe care l-ati realizat a fost emisiunea fiecaruia si trafic pe blog. bine, ca bani nu sunt de neglijat, deci oricum sunteti in castig

  7. stiti ce e mai dureros? toti spunem ca nu iese lumea in strada, ca suntem lasi….dar, oare noi nu facem parte din lumea asta????????
    E usor sa vorbim dar e mai greu sa trecem la fapte.

  8. “Sa ne faca Ciutacu si Badea bine cu forta” … va dati cam mare importanta. Nu credeti ca va faceti bine si voua? sau rudelor voastre mai sarace..

  9. Acum suntem la etapa vorbe(adica se stie ca se va face una,alta) dar cand atatia oameni isi vor numara pensiile si salariile ciuntite,nemaivorbind de cei care nu vor avea ce numara, eu zic ca vor iesi val-vartej in strada. Trebuie sa tinem cont ca inca nu s-a concretizat tot ce s-a hotarat iar asta face diferenta acum. Numai disperarea-i impinge pe oameni in strada si acum inca nu s-a ajuns la marea disperare.

  10. Pentru NICU !!! Nu ma lamentez .Am trecut la actiune acum trei ani cand am plecat din tara!!! Mai muncesc pe aici pe la gunoaie o perioada , pun ceva bani deoparte si apoi ma intorc si ma inscriu in Partidul Ciutacilor!Nu potzi lua atitudine cu burta goala! Nu potzi risca painea copiilor tai ,iesind in strada si mai apoi a doua zi sa pierzi serviciul de la stat!Eu nu as iesi. E in firea lucrurilor! Si nu mai pun la socoteala ca la noie traditia tradarii!!! Basescii asta speculeaza !!! Atunci cand nu mai au ce pierde , romanii vor iesi in strada!!! Pana atunci vor fi dezbinati si CONDUSI spre multe succesuri(ale lor).

  11. De ce totata lumea da vina pentru dezastru din tara pe ” guvernul boc”cand trebuie sa fii cel putin tampit [e la moda]sa crezi ca boc poate sa faca ceva inafara de a-l pupa in dos pe Base? Basescu e vinovat si el trebuie sa plateasca asa cum a platit si Ceausescu. Doar cand vom scapa de “chior” atunci vom putea spera la o viata mai buna deoarece odata cu el vor disparea si Udrea si Blaga si Videanu si Berceanu. Ati remarcat pe boc nu l-am pus el e o entitate neglijabila un pupincurist desavarsit un nimic. La fel ca boc sant si hoara si boureanu si toti ceilalti portocalii care odata cu Base vor disparea si ei dar pe la alte partide unde limba lor moale va fi apreciata. Toti cei enumerati si altii ca ei trebuie judecati iar atunci sigur vom iesi din aceasta criza artificial facuta in Romania, o tara unde toti pot avea de lucru, o tara fara sosele fara cai ferate fara sistem de irigatii o tara aflata din punct de vedere economic la inceput de secol 19 nici macar 20.

  12. Mari ne-au fost asteptarile in 1989, unii am crezut cu adevarat ca in sfarsit, am intrat si noi in lumea adevarata. Vom fi si noi tratati de alesii nostrii cu toata atentia si cu multa intelepciune,pentru ca dupa 89 la toate nivelurile au condus intelectualii. Ca o prima concluzie dupa 20 de ani de democratie pot spune ca intelectualii au batut clasa muncitoare la un singur capitol si anume “HOTIA”. Hotia a functionat la toate guvernele cu o nesimtire fara egal.Era normal sa se ajunga aici, la recomandarea marelui strateg Petre Roman (industria romaneasca e un morman de fiare vechi,pe care il consider principalul vinovat), 20 de ani s-au falimentat fabricile una dupa alta in mare veselie.Va dau un singur exemplu Uzina Mecanica Cugir,cu 20000 de salariati super calificati, era orasul fabrica,era mandria industriei constructoare de masini.
    D-le Ciutacu, intr-un fel ne meritam soarta,suntem un popor lasi,hoti si mincinosi.Spun ca ne meritam soarta, au murit tineri ca sa putem vota liberi,iar noi un popor fara demnitate, ne vindem votul pentru 50 ron, pentru un kg de zahar, faina sau ce o fi. Sigur ca de vina sunt politicienii ca nici atit n-au fost in stare sa le explice oamenilor, din ce patura sociala fac parte si cu cine trebuie sa voteze.Un om de dreapta nu va vota niciodata cu stanga, deci trebuie educati si pe cei din stanga, daca face parte din prostime sa nu voteze cu dreapta,chiar daca arunca bine sticla de sampanie.
    Sunt multe lucruri gresite in societatea romaneasca si culmea ca atunci cand li se aduce la cunostiinta alesilor nostrii,nu le corecteaza, ba din contra te sfideaza si se comporta ca si cand ei ar detine adevarul pur.Incerc sa va arat cateva din greselile guvernantilor:
    – Cu mana pe inima va pot spune ca 90 la suta din revolutionari sunt falsi si culmea un om care a muncit 40 de ani nu are nici jumatate din drepturile unui revolutionar.
    – In sanatate ar trebui delimitate cele doua entitati, medicul de spital si medicul particular.Deci medicul particular nu mai are ce cauta in spital si invers, ei trebuie sa fie concurenti,iar noi sa alegemi pe cei mai buni.Asa cum lucreaza acum nu-si fac treaba nici la spital si nici la clinica particulara din lipsa de timp. Taxele fixate de acesti medici particulari raportate la castigurile noastre sunt colosale. Ei dupa o zi de consultatie obtin castiguri pe care un inginer nu-l castiga nici intr-o luna.
    – In legatura cu motiunea de cenzura a-si vrea sa le reamintesc si celor de la UDMR, ca este momentul adevarului,(le reprosezi ca au intrat la guvernare totdeauna pe usa din dos)si ar fi cazul sa voteze dupa nevoile celor pe care ii reprezinta, ca la urma urmelor si ungurii platesc facturi si gaze si pensiile lor sunt la fel de mici ca si a romanilor.
    -Categoric nu sunt de acord cu taierea pensiilor care si asa sunt la nivelul unui ajutor social.In spatele fiecarui pensionar de fapt e o drama si nu am vrea sa popularizam, dar situatia ne obliga.Sunt pensionat pe caz de boala:neoplasm tiroidian papilar, adenocarcinom sigmoidian,metastaza hepatica operat.Unul din medicii mei a zis ca sunt o minune ca mai sunt in viata. Deci ii intreb si eu pe guvernantii nostrii: care este ajutorul lor pentru cetateanul Deak C. , ce speranta de viata mai imi da dupa 36 de ani de munca?
    Nici nu am curajul sa ma compar cu cei din armata care n-au nici o contributie pentru pensii dar d-l Oprea se bate tare in piept pentru pensiile lor umflate.
    – In concluzie a-si putea spune ca rezultatele sunt asa cum sunt din cauza politicienilor AMATORI. Ganditi-va cum ar canta o orchestra simfonica dirijata de un AFON.
    Va multumesc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.