Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Abonatul Orange nu poate fi contactat…

Abonatul Orange nu poate fi contactat…

Dacă o adunătură de laşi stă după perdea şi aşteaptă înfrigurată să-i facă bine cu forţa Badea şi Ciutacu, azi am luat strategica decizie de anunţa că nu mai e loc de contat pe mine. De mâine-s moderator, nu realizator-jucător. Cât o să mai fiu…

UPDATE: Se pare că nu-s singurul nebun. Uite că şi pe Badea l-a luat capu’. Da, ştiu, ne-a pus mogulu’, care s-a speriat de reforma statului, să ne dăm lebede rănite…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

164 thoughts on “Abonatul Orange nu poate fi contactat…

  1. Desi va inteleg pe amandoi , eu n-as proceda asa… De peste cinci ani , sunteti implicati intr-o confruntare cumplita (de partea buna a baricadei). Care e alternativa ? Tu sa judeci “la rece” (cum zice maestrul Coroiu) toate abuzurile comise de hoarda asta pustiitoare ? Badea sa-i ia locul lui Capatos ? Si portocaliii sa exulte ca in echipa adversa nu mai joaca “Hagi” si “Gica Popescu” ? Ciomageala asta nu mai are cum sa dureze mult . Ori ii punem pe fuga , ori ne incaleca ei pentru douazeci de ani. Ori castigi tu , ori Radu Moraru. Ori Badea , ori Mircea Marian. (Imi pare rau ca a trebuit sa vi-i opun p-astia , dar sunt cei mai ticalosi dintre ei.) La urma , cineva trebuie sa ramana in picioare. Si aia o sa fim noi , chiar daca nevolnicii astia tarselosi se vor urni mai greu. Altfel , vai de copiii nostri…

  2. Urmatorul prim ministru va fi UDREA , i se pregateste deja terenul …
    Lumea se bucura degeaba daca va cadea BOC … Schimbam pe ” Manda ” cu ” Tanda ”…
    TREBUIE SA CADA BASESCU !!!
    Atata timp cat e el acolo , nu va fi altcineva de la alt partid !… CLAR !!!

  3. Victore rămâi pe treaba ta. Dacă ai afla că Felix are afaceri necurate, impozit neplătit la stat, ai avea şi dovada , tu ai spune în direct la tv că ceri justiţiei să îl ancheteze ?

    Nu-mi spune că ţi-ai risca salariul, reputaţia printre jurnalişti ( doar de dragul poporului, a simpatinzanţilor ), ştiind că de mâine ţi-ai pierde locul de muncă. Ce ai da de haleală copilului tău şi familie tale ? Ai risca ? NU.

    Să preupunem doar.

    …..

  4. Pai, nu prea are rost agitatia pentru romani. E ca si cum te-ai pisa contra vantului si nu ai nimic de castigat, nici macar respect. Asa ceva doar la romani mai vezi, adica sa mori de foame cu un castig (pensii, salarii) de nimic, sa ti se ia si din nimicul ala, iar tu sa n-ai nimic impotriva. Este incredibila delasarea romanilor.
    P.S. Ati vazut reportajul ala in care un secretar de stat ii sufla lui Funeriu ce sa spuna la o conferinta de presa? Iar Funeriu si atunci o dadea in balba, pentru ca uita imediat ce-i soptea secretarul de stat, adica la doua secunde distanta. Oau, ce ministru al educatiei avem! LOL, bine ca am terminat scoala, si nu sunt nevoit ca un pulifric sa faca experienta pe pielea mea ca elev/student.

  5. Cred ca ati uitat de N Iorga ” fiecare popor are conducatorii pe care ii merita ” . Nu mai este nimic de comentat.
    PS din manualele de scoala nu s-a scos ” Miorita ” …oare de ce ?

  6. E a doua zi fără transport în comun, servicii poştale, trezorerie, primărie, ambulanţă şi spital.
    Nu am idee cât timp ar trebui să dureze această situaţie până când administraţia să simtă vreun disconfort.
    Într-un sistem prost nu are cum să funcţioneze ca lumea nici măcar un protest! Manualul grevistului român nu s-a scris încă…

  7. Victore, si eu sunt dejamagita de marea fasaiala de ieri si norvoasa din cauza marii batai de joc de azi. Nici sa manifestam nu suntem in stare. Deci nu suntem atat de nemultumiti pe cat parem, suntem chiar multumiti de actuala situatie si ne-am resemnat. Din pacate tot noi pierdem. Numai gura e de noi. Sa ne fie rusine. Dar as prefera sa faceti emisiuni in continuare pentru ca sunteti singura sursa de informatie corecta pentru noi, cei care inca mai gandim si nu ne razgandim de azi pe maine. Toate bune!

  8. @nekunoscut: Jurnalul National a fost singurul ziar care a publicat, pe prima pagina si alte doua la interior, sub semnaturile Oana Stancu si Victor Ciutacu, raportul complet al CNVM privind tranzactiile de la Petromidia. in urma caruia, pe langa Dinu Patriciu, inclusiv Camelia Voiculescu a fost la DNA. altfel, nu, n-as cere anchetarea lui Voiculescu, la fel cum nu cer anchetarea nimanui. nu e treaba mea. eu scriu si vorbesc, organele statului actioneaza sau nu.

  9. Funestul de la Educatie nu a fost luat in seama la Bacau si in alte cateva judete.Probabil ca vor urma procese si alte manipulari ordinare;dar unde a fost tzara,solidaritatea de breasla macar…?In momentele de cumpana ar trebui sa se vada unitatea unui popor…numai ca nu a existat niciodata un popor.
    Emil Cioran despre ,,poporul”roman:,,Natie de slugi,turma fara vertebre”….astia suntem dintotdeauna.Stare de necesitate ne mai trebuie si atunci o sa privim doar la ,,nasul” si la 0 tv.

  10. Intr-o frumoasa institutie de stat,in care este director cineva cu copilu parlamentar PDL,au fost convocati sefii cu o zi inainte de greva.Pusi la masuta si inceput un discurs a la Boureanu. Cand unul a indraznit si a ridicat mana,si a vrut sa ia cuvantul, a fost facut nesimtit,ai prea mult tupeu, cum de indraznesti,voi avea grija…iar zi de zi, la acel serviciu, domnu derector urla, tipa,injura, ameninta, terorizeaza. Nu mai are confidenti, vechii prieteni,carora le spunea, cand a intrat copilu in Parlament, cu ce se ocupa de fapt ministrii PDL la sedinte, comisii. Toti au devenit sclavi.Copilu un sclav al PArtidului,el, sclav al ordinelor primite si transmise de copil,si, restul, sclav al Directorului. Sunt nenumarate exemple de acest fel.Cam asta se intampla la locul de munca al multora din Romania. Acum e teroarea ca sistem MLM. Ce castigi in acest sistem? Iti pastrezi locul de munca. Simplu.

  11. Si tu si Badea sunteti ceea ce sunteti pentru atitudinea fata de putere!Si pentru stilul transant.sa va transformati amandoi in d-na Teo nu cred ca e ceea ce va doriti.

  12. Victor,

    la voi, la “fabrica”, cu cat au scazut salariile de la inceputul crizei ?

  13. iulian:autobuzele merg,posta merge,oamenii legii la datorie….cel putin in iasi…….as vrea k nik in tara asta sa nu mai functioneze,da nimica,stii ce inseamna sa fie inchise tot magazine,spitale,gari,aeroporturi…….

  14. Domnule Ciutacu, vreau sa va felicit pentru ca ati rezistat psihic pana acum la ce se intampla in tarisoara noastra. Ati avut dreptate in totalitate cu parerile dumneavoastra, ati deschis cativa ochi, dar spuneti ca nu aveti cu cine. Pai 5 milioane de cetateni romani l-au reales pe domnul basescu(scris intentionat cu litera mica). De la acesti basisti normal ca nu putem avea asteptari. Pe langa acestia mai sunt foarte multi prosti, limitati, “pinguini”, care nu inteleg nimic din ce se intampla in jurul lor. Restul populatiei ar vrea sa schimbe ceva, cativa dintre ei sunt lasi, morcovisti dar mai sunt persoane care strang pumnul si mai au ceva in cap, le mai trebuie sange. Pentru acesti putinii oameni trebuie sa continuati sa luptati.

  15. victore, atunci de ce bugetarii ar ieşi la rampă protestând ? de ce să îşi piardă şi nimicul pe care-l au.


    raportul ăla l-aţi prezentat acolo pt. că aveaţi nişte dovezi despre nişte chestii ilegale, dar fi antent, nu erau hotărâtoare, să fim serioşi dacă raportul ăla atenta la libertatea unora dintre şefii tăi…nu te băgai în treaba aia, o făceau alţii dar nu jurnalul. Nu mă poţi contrazice.

  16. Domnu’ Ciutacu Victor. S-ar putea ca tot raul sa fie spre bine, in sensul ca la barza chioara ii face Dumnezeu cuib.
    Oricat de ciudat vi s-ar parea, sa stiti ca s-ar putea sa fie cum zicem noi aici

    Poate ca ma insel, dar ar fi extrem de penibil si totodata amuzant guvernul sa nu poata aplica reducerile astea pe considerente de prostie pur si simplu.

  17. @nekunoskut: ma bucur ca stii in avans ce-as fi facut eu daca si dupa.

  18. @andra : există un popor, dar unul care are teama de a-şi pierde tot, tu dacă ai avea familie nu ţi-ai risca salariul şi aşa cârpit.

    ….

    Tu eşti grevistă ? Eşti la stat ? Sau doar încurajezi din umbră protestul ?
    …..

    şi în legătura cu Cioran, app. ai citit Pe culmile disperării ? s-a întrebat de ce omul scrie (inclusiv el) când este în faţa un ei greutăţi, când simte că totul îl copleşeşte…deci “” ,Natie de slugi,turma fara vertebre”….astia suntem dintotdeauna. “”, e doar o vorbă spusă pe culmile disperării, când presupun că şi tu ai fost vreodată şi ai spus lucruri nefireşti.

  19. Face ce face “abonatul orange” si evita in chip si fel sa fie contactat. Exceptiile sunt rare si poate D-l Ciutacu a avut cel mai mare succes cu ei. Dar se pare ca tandemul base+boc, chiar nu poate fi contactat nici de dumnealui. Duca-se odata cu ‘valul’ portocaliu. Ceea ce ma intristeaza este aceasta declaratie de ‘renuntare’, de ‘retragere’ a D-lui Ciutacu. Pai daca si Dvs. ne parasiti cine ne pune chiar si pe noi la punct prin vorbele transante, de trezire , de indemn la actiune!Sper din suflet sa va razganditi.

  20. apropo victore…mă macină o întrebare, iar dacă ai buna dispoziţie să îmi răspunzi mă liniştesc ;).

    Ce înseamnă pentru tine dreapta şi ce înseamnă stânga ? doctrina politică, eşti băiat deştept ştii la ce mă refer.

  21. @nekunoskut: incearca sa nu transformi blogul in chat si o sa-ti si raspund

  22. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Siti Dvs.ceea ce trebuie sa faceti.Adevarul este ca in tara asta nu mai avem nici-o speranta.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  23. Sunt niste circumstante psihologice care,altoite pe caracteristicile românului,conduc la acest tablou dezolant al (ne)participării la protest.Această inertie de moment va fi spulberată când vor fi urme,nu doar ipotetice,sau potentiale,ci reale,lăsate de măsurile aberante ale guvernului,atunci când acestea vor fi fost aplicate.

  24. A dracului economie nu vrea sa faca ce zice comandantu’ suprem. O fi economia “dusmanul poporului”?
    Sau e o stiinta care in afara de ‘cifre” opereaza si cu legi economice?
    Niste idiotenii contrare politicii partidului care se vara intre cifrele astea si le influenteaza. Astea-s legile economice.
    Da de ce nu abroga pedeleu’ legile astea economice ca tot are majoritate in parlament?
    De ce nu face pedeleu asa o lege ca daca micsorezi ca bou’ consumu’ populatiei in plina recesiune sa-ti creasca PIB-ul?
    Sau altfel, pe alt plan , daca-ti miscorezi cheltuielile bugetare sa sara de cur in sus veniturile si sa inceapa sa creasca din senin?
    Si de ce gatu’ masii de economie nu vrea sa treaca pe ‘crestere pozitiva”?
    Si de ce sa le apuce bazdacu’ pe banci si sa crape daca nu-si mai pot plati gigeii ratele la credit?
    Da’ ce-s de capu lor sa crape cand vor ele?
    Adica cum sa crape bancile fara aprobare de la Cotroceni?
    Si de ce nu se mai echilibreaza in gatu ma-si bugetu’ asta de pensii chiar daca 4 milioane de romani lucreaza in afara tarii si cotizeaza din parti la pensiile parintilor si bunicilor?
    Ba isi mai lasa de multe ori si boracii acasa sa-i scolarizeze moca statu’ roman?
    Economia ar trebui pusa in afara legii, pe chestie de siguranta nationala.

  25. Tzara nu e de cacat, este superba. Am venit sambata de la sibiu, prin rm valcea…ce sa spun, am vazut paradisul. Nenorocirea este ca o mana de tradatori in frunte cu nemernicul de bashescu, ne-au adus si ne aduc zilnic in situatia ,sa ne urim tzara, sa ne urim natia, sa ne dorim sa nu mai existam. Asta e unul din pasii spre demolarea noastra. De unde stiti ca nu asta va urma? Nu am mai observat, cel putin in jurul nostru, de la moscova la madrid, un popor cu niste conducatori atat de ticalosi, care lupta cu toate armele pentru a ne distruge.
    Cred ca asta ar trebui sa ne preocupe in primul rind , tara si poporul.
    Sa nu-i mai lasam pe ticalosi sa ne hotarasca destinul.

  26. Asta vrea si Basea, sa-i adoarma pe toti numa el si Nutzi sa traiasca ! Nineaca !

  27. Ciutacule tu nu esti prost! Am avut eu revelatia asta azi, citindu-ti articolele din ziar. Nu ti-am urmarit emisiunile la tv pana acu, tot timpul am crezut ca esti prea badaran si nu imi place mojicia la tv si in plus dai impresia ca ii ataci doar pe portocalii, as prefera sa ii injuri si pe rosii si pe galbeni, dar de azi o sa incerc sa te urmaresc – imi plac oameni inteligenti.

    PS Comentariul e pentru tine, nu neaparat pt a fi postat.
    Bafta!

    (postul e pentru tine nu neaparat pentru a fi postat).

    Bafta!

  28. Toata lumea e ‘perfect’ de acord ca ai ‘perfecta’ dreptate. E un consens cvasiunanim si o solutie general acceptata. Predati-va, dar nu uitati, ca frumos sa va incolonati. Nu va zbenguiti aiurea cand va vine randul, la TAIAT.

  29. În România opoziţia doarme. E ora somnului. Voi Liberali, voi Socialişti, voi Conservatori unde sunteţi ?!

    Opoziţia ar trebui să protesteze alături de zecile de mii în stradă, nu vedeţi că pe cale diplomatică nu reuşiţi nimic ? Guvernul nu o să cadă dacă continuăm aşa.

    Hai la fapte, lăsaţi vorbele, lăsaţi programele d-le Antonescu. Nu vedeţi că ăştia promulgă legi care ne strâng cureaua ? D-le Ponta lăsaţi moţiunile de cenzură, oraşele mai au puţin şi se golesc , elevii şi studenţii se întreabă de ce să mai înveţe dacă situaţia merge pe aceeaşi linie ? De ce să nu lăsăm şcoala să mergem la căpşuni în Anglia ? Niciun partid politic la ora actuală nu dă 2 lei noi pe ÎNVĂŢĂMÂNT. DE CE BAZA SOCIETĂŢII ESTE OCOLITĂ ASTĂZI ? de aici se pleacă…

    FMI-ul vrea cifre. Vreau să vă văd în stradă d-lor preşedinţi de partid, arătaţi că vă pasă şi aveţi simţul civic, dacă nu de la voi, atunci de la cine să luam exemplul de ” amplu protest ” ?

    Nu avem niciun model politic ( pentru că nu vă pasă de cetăţeni , nu daţi dovadă de solidaritate ), voi vreţi să râmenţi în istorie ca un foc de paie, sau ca lideri ai generaţiei noastre ?

    Sau trebuie să aşteptăm ca noi să ne înscriem în partid, să ne ” învechim” apoi să fim in locul d-voastră şi să fim noi modele pentru generaţiile viitoare ?

    Credeam că Victor Ponta sau Crin Antonescu va rămâne un model pentru noi tinerii studenţi. Azi nu mai cred.

  30. Ma nu e bine asa … continua sa dai in ei victore …. eu nu vreau sa raman doar cu radu moraru, pora, marian si toti pupinbasistii astia …. daca nu erati voi, romanii normali inebuneau de mult

  31. Nu te-a rugat nimeni sa te bati pentru noi
    Faci ceea ce faci din cauza ca esti ziarist (nu stiu cat de “deontolog”)

  32. Victore sa-ti spun sincer nu va cred,nici pe tine nici pe Badea. Si despre ce o sa vorbesti despre ceaiuri naturiste? Voi abandonati lupta si haimanalele astea aduc imbecili ,,noi,,pe campul de lupta de genul ala cu nume de Bou. Apropo stiti povestea cu Nasul smecher finul papagal si zdreanta….te cunoaste toata tara iar tu faci pe domnisoara,iar tu faci pe domnisoara mai mai.

  33. In continuare ne vom apara doar “saracia si nevoiele si neamul”.
    Vai de mama noastra si de viata copiilor nostri
    Ne face Basescu ca la alba-neagra pe cutie de banane in targ la Vitan
    Si aia din jurul lui ne indeamna sa ii dam, sa platim taxele si impozitele ca ne face si ne drege si o sa traim bine….
    Sa traiti bine toti aia care l-ati votat.
    Oare nu putem invoca si noi art.53( sau cat dracu este) pt a face cateva citizen’s arrest in randurile smecherilor ca blaga, videanu, berceanu, vladescu?Habar nu am daca este constitutional dar tre’ sa merga cum merg si altele.
    P.S. Pe Vladescu l-as baga in celula cu Boureanu.

  34. Pana acum nu s-a intamplat nimic in afara de vorbe.Sper ca, atunci cand isi va vedea romanu’ disponibilul din cont “talharit” si il va lovi foamea rau, protestul sa fie adevarat. Ideea e ca ne comparam cu ce fac aia in Grecia. Aia sunt popor de luptatori, de cuceritori, in timp ce noi am fost un popor de lasi (de multe ori), deci nu cred sa vedem lupte de strada in p-ta Victoriei.Doar Divinitatea ne mai poate salva. Si cand zic “Divinitate” nu ma refer la zeus.Prietenii stiu ce spun.:)

  35. Eu mi-am mai exprimat odata, in trecut , umila mea parere si am spus ca RESPECTUL SE CASTIGA NU SE CERSESTE.
    Imaginati-va cat dispret si scarba le-am provocat interlopilor din fruntea tarii, prin lipsa noastra de reactie dura si mai ales spontana, dealungul vremii. Cate hohote de ras dispretuitor au avut in intimitatea lor de clan, cand au vazut ca nu reactionam deloc la ” scaltoacele ” venite din partea lor. De multe ori stirile socante pentru noi, sunt aruncate pe piata la misto,ca sa poata vedea reactia noastra ( inexistenta )si care ii incurajeaza in continuare sa intinda coarda nesimtirii la maxim.
    Imi e foarte sila de toate si de toti.

  36. Aveti dreptate si tu si Mircea,este frustrant sa te lupti pentru o turma de plangaciosi, care nu stiu sa faca altceva decat sa-si planga in pumni, dpua care ori sa-si puna dosul mare pe o canapea sa vada vreo telenovela, ori sa mai ragaie dupa vreo bere( cat si-o mai permit).
    Iar restul stau si dau cate o limba directionata spre dosul chiorului cu speranta ca le pica si lor vreo firimitura.
    Nu iti mai fa sange rau pentru ei ca nu merita, lenea, lasitatea sunt mai mari decat foamea.

  37. Se pare ca mamaliga explodeaza numai daca are explozibil plantat in interior. Cum la noi exista controlul strict al munitiei si explozibilului (in sensul ca nu se mai produc, la fel ca multe alte articole), ramane sa mancam mamaliga la sarmale.

  38. O, bietii de voi, va spargeti plamanii urland, va expuneti, va faceti vietile cosmar si-n timpul asta 34 de catateni cu drept de vot dintr-o suta, ar vota duminica tot pdl?!? Va dati seama? Funeriu, blaga, flutur, videanu, udrea, marinaru’, boureanu, sulfina, roberta, si Doamne cati mai sunt inca!- astia toti sunt atat de buni la guvernare incat 34 de cetateni dintr-o suta din tara asta nenorocita si de cacat, i-ar vota iarasi sa ne calareasca asa ca azi, nu la anu’, nu-n 2012 ori 2015, ci fix duminica ce vine, peste 5 zile! Si nu mai e nimic de zis!…

  39. Aveţi dreptate amândoi, dar numai pt momentul actual. Eu va rog să vă … păstraţi până la toamnă-iarnă, când ne vor scoate din casă gigacaloriile nesubvenţionate, deşi, vegetali cum suntem, s’ar putea să tot răbdăm.In situaţia asta ar fi normal ca PDL să câştige alegerile şi in 2012. S’aud!

  40. Hai sa facem mai mult!Sa-i batem cu armele lor! Ne adunam vreo 10000 de oameni, facem Partidul Ciutacilor, mergem la alegeri, promitem bugetarilor bautura si femei, la curve haine subventionate, Rosia montana la tzigani, castigam si apoi ii … ciuruim noi pe ei! Pun la bataie 10000 euro la infiintare!

  41. Sa-nteleg ca ati vrut sa va solidarizati si sa faceti greva si Dv.?
    Ar fi interesant sa faca si cei din mass-media greva…sau mass-media nu e …parte din tzarishoara???

  42. O greva adevarata trebuie sa provoace miscari “tectonice” chilotilor de pe guvernanti nu sa le provoace amuzament.Constat revoltat ca,multi oameni din tara asta si-au pierdut si ultima farima de demnitate pe care o mai aveau.Atunci cind Iti pierzi demnitatea esti un nimeni pe lume.Pacat!

  43. Ştiţi care-i treaba ? Nu ştiu ce blestem e pe capul nostru, dar noi, românii, nu suntem în stare să facem o schimbare ca oamenii normali, nu, noi nu reacţionăm, înghiţim hârdaie întregi, vagoane de rahat şi suportăm, suportăm până când la un moment dat, mămăliga explodează şi atunci rade totul. Aşa a fost şi în `89, când , spre deosebire de alţii care au avut „revoluţii de catifea” şi au putut să-şi continue dezvoltarea de unde erau, noi am distrus tot-tot şi a trebuit s-o luăm de la zero. Nu m-ar mira să fie la fel şi acum până la urmă, fiindcă ăştia nu ştiu decât de frică…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.