Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Apocalipsă fix prin ţeava caloriferului

Apocalipsă fix prin ţeava caloriferului

Clasa politica fierbe intr-o noua dezbatere. Emil Boc sustine ca Apocalipsa vine prin teava caloriferului. Marius Marinescu si Codrin Stefanescu, dimpotriva, ca gaura mica face explozia mare. Cert e ca Zeus nu participa la inceputul sfarsitului lumii. O fi stiut Olimpianu’ ca Bing Bangu’ se amana pana-n octombrie, asa ca trage o tura pana-n Coreea de Sud (nea Traiane, daca te pun aia de la Daewoo sa scrii in cartea de onoare, vezi ca io-s dupa Clinton si sa nu pleci cu Mont Blancu’ ala negru si lucios fara capac, da, Comandante?).

Dat fiind ca n-am nici o garantie ca lumea va mai exista de maine incolo, m-am gandit sa fac zaiafet deseara. Asa ca, de la ora (ceva peste, habar n-am cat) 21, combat la Vorbe grele cu Crin Antonescu si Victor Ponta. Dat fiind ca liderul liberal a facut parte din distributia primei emisiuni pe care am realizat-o, iar companionul sau de atunci (Sorin Oprescu) e ocupat cu bagatu’ de termopane-n scoli si gresie-n pasaje, m-am gandit ca s-ar inchide frumos cercu’ de sfarsitu’ lumii. Iar pe tanarul si furiosul pesedist l-am luat ca avocat, ca nu se stie niciodata cand ajungi sa te judeci cu lumea rea.

P.S. Multumesc pentru ingrijorarile voastre extrem de publice si vizibile, fratii mei albi Chinezu, Comanescu, Arhi si Mordechai, dar, cand voi avea ceva de anuntat, o voi face eu, ca-ntotdeauna, apasat, cu subiect si predicat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

3 thoughts on “Apocalipsă fix prin ţeava caloriferului

  1. Mutumesc pentru emisiunile realizate de la 21-22-23(cu Gidea).Iti multumesc pentru curajul si onestitatea cuvintelor tale.O data cu tine si eu ma simt mai puternic.
    Te rog,faptul ca amandoi suntem parinti,sa faci o emisiune sau un articol despre orele pe care copiii nostri le petrec la scoala.Copilul meu este in clasa 10 si are 7 ore pe zi.Incepe programul la 7.20 si termina la 15.Este practic un salariat.Trebuie sa se odihneasca ,trebuie sa invete trebuie sa doarma-CAND SA LE FACA PE TOATE?!!!!Cum poate sa exceleze in conditiile in care fiecare profesor are pretentia lui.Cum poate sa mearga inainte ,cand copilul nu se vaita,invata multe lucruri inutile iar profesori stau 5 ,6 ore la scoala si sunt indignati de munca prestata si salarilul primit(trebuie sa recunoastem ca sporurile de la STAT sunt super- nu la particular)si mai sunt si obositi.Dar copii?!!
    Nu exista o lege de protectie a lor,daca nu sa-i renumeram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.