Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Mircea Badea a ajuns fenomen de masă

Mircea Badea a ajuns fenomen de masă

Intr-o tara lipsita de repere, e o performanta sa ajungi sa se raporteze lumea la tine. Taranu’ de Badea polarizeaza. Oamenii il injura sau il apreciaza. Varianta de mijloc nu exista. Si este o mare performanta sa nu-ti lasi concetatenii indiferenti.

Hitler batut de Mircea Badea
Vezi mai multe video Haioase »

P.S. Nu mai incercati sa postati link-uri. Sterg tot!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

125 thoughts on “Mircea Badea a ajuns fenomen de masă

  1. si ce daca, in ardeal, unde se spune ca lumea e mai emancipata, a fost votat basescu? cat revolutia culturala din regat(fenomenul mircea badea&co”, are destui adepti, vom lupta pana la ultima picatura(mai putin conteaza de ce)
    si ce daca, multi dintre cei de afara sunt capacitati, traiesc in societati democratice, unde mass-media are coduri clare si decente de autovenzurare? ei nu sunt capabili sa perceapa realitatea din tara, adica sunt intangibili la influenta mediatica instapanita solid, aici, chiar in marginea europei, langa marile democratii estice.

  2. Lansez un “scenariu”, legat de viitorul lui Basescu…
    Eu spun ca Tariceanu ii va influenta pe liberali sa accepte guvernarea impreuna cu PDL-ul. Cand vor fi acolo, sus, incepe planul lui Tariceanu de razbunare impotriva lui Traian Basescu, iar PNL se va alia iarasi, formal, cu PSD-ul, in Parlament, ca sa forteze “debarcarea” lui Basescu peste un an, mai ales ca acum Traian Basescu nu se mai bucura de atata sustinere din partea Romanilor, ca in 2007.
    Cum se va realiza asta? Simplu… Liberalii vor cere de la PD-L, drept conditie de a accepta guvernarea, Ministerul de Finante si Ministerul de Interne. Odata luate aceste posturi, vor incepe sa “scormoneasca”, pentru a gasi dovezi care sa sustina eventuale acuzatii de fraude, inclusiv electorale, ale lui Traian Basescu. Apoi, dupa ce le vor descoperi, vor face campanii publice in care vor spune ce a facut Basescu cu banii publici si se vor demasca inclusiv cheltuieli ilegale pentru campaniile electorale din ultima vreme, care au saracit tara, ceea ce va produce nemultumirea populatiei. Acest lucru va face ca Basescu sa piarda mult din sprijinul populatiei.
    Apoi, se va discuta iar in Parlament suspendarea presedintelui, PSD va vota alaturi de PNL, astfel ca va urma un nou referendum pentru destituirea presedintelui Basescu. Insa, de aceasta data, referendumul va trece si vor urma alegeri prezidentiale anticipate, anul viitor, in toamna, iar Basescu va pica… Viitorul presedinte al Romaniei? Poate ca va fi Tariceanu…
    Daniel Negut

  3. Scenariul debarcării sună bine, dar parcă am atâtea îndoieli de politicienii ăştia care se gândesc la binele naţiunii

  4. cred ca ar face cariera frumoasa in film .asa ca, sa ne lase. nu credeti ca de ceva timp (3-4 ani)incearca sa puna in scena o noua ecranizare la vestitul film de desen animat “Ferma animalelor”?
    -porcul sef-conducatorul izbit
    -pitbulii-bleaga,urdea,viseanu,bercanu…

  5. draga victore, iti spun ce i-am spus si lui mircea badea: te rog nu ma lasa inca 5 ani de aici incolo pentru a-l convinge pe fiu-meu sa emigreze, ca e mult prea destept pentru aceasta tara si toti banutii mei de bugetar s-au dus pe educatia lui de inginer automatist in limbi straine si chiar nu mai suport.

  6. Buna seara,
    in sectorul 4, in cartierul Berceni ininte cu o saptamana de alegeri cei de la PD-L cumparau o copie de C.I./B.I. cu 20 lei /bucata.
    Concluzia:
    Este un trucaj cu si fara pixeli si nici nu s-a facut nicio frauda.
    In ce tara traim………
    Stiti am 27 de ani si ma gandeam ca daca s-ar mai face o revolutie as iesii prima in strada si mi-as da viata, ca alti tineri care peste 5 ani sa nu ajunga in situatia in care ne aflam noi acum!!!!!!!!!!
    Este INCREDIBIL!!!!!!!!!!
    Nu m-am asteptat o secunda ca acele doamne care s-au dus la cules de tot felul de legume-fructe sa decida soarta unui popor blestemat in 25.12.1989.

  7. domnu Ciutacu,ce e jalnic e ca asa cum se face politica asa se fac si alte lucruri in tara! Ca de pilda gazetarie….pai in actuala campanie nu mai zic ca au fost impertinente televiziunile sau alte mass medii -de au depasit cu vreun milion de ori fosta Scanteia-cu sprijinul lor pe fata pentru unul sau altul dar total lipsite de clasa.Pai sa vina vreunu cu niscai documente, luate tot de pe net, eventual din colectiile mai vechi, si sa combata, sa se fi dus unu din trusturile astea deontoloage si sa avem imagini din Paris sau pe unde or mai fi fost cozile alea sau unde n-or fi fost…Populatia e plina de capsunari si de oameni care au creierul spalat de comunism pina acu si de acu inainte de pauzele publicitare si publicitatea sau clovneriile dintre ele.Sa luati domle un om de pe strada si sa-i faceti radiografia,ce maninca,unde munceste,ce perspective are,casa, masa,si dupa aia politica bre ca la asta se pricep toti.De fapt se pricep toti dar cind sa voteze ia-i de unde nu-s,uita tot ce se intimpla in favoarea unei gogorite televizate…Deci rolul gazetarului cum zice musiu Badea e deontologic nu? pai sa dea frate exemplu sau ma rog de nu poate el ca e prea ocupat sa-si numere salariu sa il vedem pe alul.Pai tot asa cum astia la de la guvernare stau si se fac ca ploua tot asa si gazetarii o freaca la rece si fac clovnerii ,bloguri sau copy paste,in timp ce tata ileana de 80 de ani care munceste inca la tara furnizeaza lapte sau malai la oraseni. Pai asa cum sunt politicienii asa suntem si noi astialalti,demagogi,dornici de putere sau de compromisuri pentru un post bun,prieten cu dracu pina treci puntea, sa nu ajungem cumva la dramatismul personal.Pai Basescu simbolizeaza intreaga flora romaneasca…eu ma mir ca nu a iesit cu 70 de procente.Sigur ca tot asa de prost cum si-a facut el camapania si-a facut-o si Geoana dar pe noi,nu-i asa deontologii,ne intereseaza oleaca mai sus de genunchiul broastei ce se intimpla in realitate,dam vreun exemplu consistent de ancheta sau ceva,cu riscul chiar de a pierde serviciul…Pai de ce sa dam? Pai ce ? suntem la guvernare? Pai da nu suntem ca stam si dam copy paste de pe net si facem gazetarie,sau facem facultatii tot la fel, si masterate si doctorate…totul e un “copy paste” suntem o generatie intreaga…Pai eu cred ca trebuie sa vina vreo catastrofa naturala sa ne mai simtim oameni si sa avem un tel comun, ca nu vine la romani constiinta asa de autocritica de la sine.Pai ce, vrem s fim luati de fraieri, sa ajungem ca japonezii? Si ca sa inchei, oleaca de inteligenta constructiva ar fi mai buna decit Traim in Romania ca iti zic eu ca Badea nu traieste in Romania caci nu traieste nimeni aici,poate dor urmeaza s-o populeze FMI peste nu mult timp!Sa ne crestineze cu o datorie onorabila,un leasing de ultima ora a vietii de emigrant in propria tara!

  8. Badea e bun….si Boc e un mare cretin!daca-mi ia din alocatie cred k e cel mai retardat om de pe planeta.BANC:
    EU:Boc,ce faci?
    Boc:Admir natura!
    Eu:Ce ciudat…la cate ti-a facut..

  9. daca in romania ar mai exista inca 10 oameni de calitatea lui badea ,ciutacu, gadea si “atentie domnu gadea”, tara asta s-ar fi putut numi europeana.din pacate 5300000 de oameni l-au votat pe base.TRAIM IN TARA ORBILOR UNDE CHIORUL NE ESTE PRESEDINTE.

  10. daca tot a zis base ca 99% dintre romani sint manelisti si cred ca suferim de cancaniada…pag.5 pun si eu o intrebare:
    -CARE ESTE CEL MAI TARE PITIC PORNO?????

    -Raspuns: BOC pt. ca f..e (“face”) zilnic 22 de milioane de romani!!!! (cu o exceptie ca se supara Zeus si se transforma in dr. Ciomu si-l lasa si fara barbatie si fara guvern!!!!!)

  11. da-i mesaj…in scotia exista preveeri ale legii privind….violenta in trafic…condus periculos….ex..la atreia amenda..(orice amenda..min60 lire…3 puncte valabile 3 ..ani…la 12 puncte..papa permis 1 an..)…intr-o perioada de 6 luni …politia te poate trimite in judecata pentru condus periculos…insa decizia finala ..apartine judecatorului…cazul meu taximetrist…iertat prima data pentru ca imi castigam existenta din asta….toti sunteti un fenomen..ce valua amploare..bafta

  12. scuze ca nu am citit ce era scris mai sus
    eu vreau ca sa zic: ţiniti-o cât mai mult cu emisiunile , aveţi dreptate ; guvernl îşi bate joc de noi.
    scuze că nu sunt la subiect

  13. Buna seara
    As vrea sa va propun o tema de reportaj, dezbatere in legatura cu o lucrare ce se efectueaza in sect. 4 : pe str, Principatele-unite nr.2 , ne-am trezit cu o armata de oameni de la primarie, cred, nu ma pricep, care au venit cu utilaje , au scos si repus borduri, sa ma explic .: la aceasta adresa sint cam 8 vile cu etaj plus mansarda cu teren aferent in jur de -6000mp..domeniul privat public. Acum in curte este santier….s-au scos si pus borduri , s-au taiat copaci pt a se face o parcare pe terenul nostru .Aceasta lucrare se face din banii publici Nu mai spun ca mi s-a astupat cu beton un balcon englezesc , (in care da un geam , la demisol ),de catre aceasta echipa ,practic mi-au luat aerul si lumina .In tot cartierul, este singurul loc unde lucreaza o armata de oameni, sint excavatoare , v-a fi frumos….dar oare cu ce pret? Aceasta curte a fost subiect de ziar ,, a fost la un moment dat revendicata de o baba din Canada….subiect dezbatut de Mircea Badea la ”in gura presei”, nu mai stiu ziarul , cam acum 2 ani. Se va si asfalta, normal. Sa veniti sa vedeti cum arata str, Sf. Ecaterina pe care fostul primar a pus biscuiti de gradina, rosii, alta magarie, alt interes, care acum sint ZOB, e o strada plina de cratere. Asta nu a fost primordiala, desi este f. circulata, au venit in curte , n-am vazut asemenea desfasurare de forta de munca nici pe santier.
    Ce interese sint oare la mijloc?
    Aflati voi….eu ramin cu geamul betonat , beton pe care NOI IL PATITIM!!!

  14. ce va face sa-i credeti ca nu se vor mai plati pensile?puteti sa-i verificati?sunteti creduli rau.toti sunt tinuti la control numai cu adierea dosarelor,inclusiv seful bnr,veti vedea ce se intampla prin 2012,cand incep alegerile,vor incepe sa apara primele semne de iesire (or sa inceapa sa dea drumul la robinet) din criza creata artificial de manipulanii meseriasi ai prostimii,pana atunci o sa-si consolideze(betoneze) chiar toate structurile).TINETI MINTE

  15. Va rog sa urmariti conditiile de desfasurarea a examenului de Bacalaureat. Cine supravegheaza, cine corecteaza?
    Am primit indicatii de la ISJ ca:
    “Presa nu are acces in unitate la proba C!, Va rog comunicati presedintelui comisiei.”
    La probele orale, intotdeauna, presa a avut acces.
    D.p.d.v. al ministerului indiferent de conditiile de desfasurare, bacalaureatul de anul acesta va fi recunoscut. Normal stampila este la ei.

  16. Pe Badea il urmaresc in fiecare seara,cred ca-i fabulos,spune ceea ce gindim multi in tara asta.De fapt tot postul Antena 3 este foarte bun.Gidea ,Citacu,Stan,Tudor,Grecu,Maria,Ciuvica,Teodorescu,cu totii sunteti o adevarata echipa de profesionisti.Va urmaresc de ceva ani de zile si cred ca am devenit dependent de grila voastra de programe.Va multumesc pt ca existati.

  17. Astazi cica a ajuns Elena Udrea la Piatra Neamt si primarul nostru a invitat-o pe partie!!!Vaai,ce as fi aruncat-o cu gatul in jos pe partie,eu,cetatean al orasului ce sunt!!S-au mai organizat si artificii ca de revelion!!Din banii cui,ma intreb???

  18. Mircea,eu am o placere deosebita sa ti urmaresc emisiunile si multi ca mine.eu unul nu am fost la vot cind au fost alegerile acum 2 3 ani sincer nici nu vreau sa stiu,pentru ca nu am pe cine vota.se schimba intre iei din 4 in 4 ani.toti sunt la fel.oameni ca tine de ce nu incearca sa si faca un partid iar tu sa fi presedintele partidului respectiv.at as merge si eu la vot pentru ca as sti cu cine sa votez.poate tara asta nu i atat de saraca pe cit cred marea majoritate.astia fura de 22 ani,si nu vad ca au intentia de a se opri.eu cred ca nu ai avea contra candidat care sa ti creeze probleme chiar din primul tur.cred ca ar trebui multe penitenciare facute in timpul mandatului tau.te ai gindit la asa ceva in viata asta?multumesc si sper ca intr o emisiune sa aduci aminte ce ti am scris in aceasta seara.bafta si ai cele mai tari emisiuni.Costin din Targoviste

  19. Victor f buna premonitia ta de la Gadea cu Ponta si Securistu de la Guvern (unde o fi legea lustratiei ) ,o singura modificare ce explica roate semnele de intrebare puse…ordinea urmarita e Ponta presedinte si securistul premier…asta e tradarea fiindca prin Usl Antonescu va fi greu de schimbat apoi…Opinia mea Ponta se joava cu focul si poporul il va arde.Stima Victor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.