Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Mircea Badea a ajuns fenomen de masă

Mircea Badea a ajuns fenomen de masă

Intr-o tara lipsita de repere, e o performanta sa ajungi sa se raporteze lumea la tine. Taranu’ de Badea polarizeaza. Oamenii il injura sau il apreciaza. Varianta de mijloc nu exista. Si este o mare performanta sa nu-ti lasi concetatenii indiferenti.

Hitler batut de Mircea Badea
Vezi mai multe video Haioase »

P.S. Nu mai incercati sa postati link-uri. Sterg tot!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

125 thoughts on “Mircea Badea a ajuns fenomen de masă

  1. mare talk-show-man, Badea.Mircea badea, caruia i se blocase calculatorul si mai sa-l arunce pe geam ca cica nu e bun calculatorul, si primeste mesaj pe mobil in emisiune de la un binevoitor care ii zice sa apese o tasta si constata ca ii merge! verze de bruxelles!
    cata penibilitate…din cauza cunostintelor sale despre PC limitate sau care tind catre 0 absolut….zicea ca isi da chiar demisia…..
    RUSINE cu astfel de formatori de opinie..bleah

  2. Am vazut ca ieri se gandea sa renunte la emisiune?
    Ma intreb: oare nu mai baga Felix bani in tonomat? O fii inchis robinetul!
    Oare Badea si Ciutacu stiu că se spune “pe” nu “pă” si “de” nu “dă” .
    E cam aiurea sa vorbesti la televizor cu limbaj de Balta Alba.

  3. Mircea Badea,Nicolae Guta,Mutu,Chivu,Florin Salam,telenovelele au ajuns fenomene de masă…
    Cica “Intr-o tara lipsita de repere, e o performanta sa ajungi sa se raporteze lumea la tine”
    Fals, intr-o tara lipsita de repere si valori e usor sa ajungi sa se raporteze lumea la tine.. Toti baietii vor sa fie ca Mutu,Guta sau Badea.. Toate fetele vor sa fie cantarete, ori ca Andreea Marin sau si mai rau ca Laura Andresan sau Alina Plugaru.

  4. :)ma faci sa rad ‘jiji’..gandeste-te putin..oare de am dorii sa fim ca Badea?am inteles asocierea cu Mutu si Guta(bani multi castigati usor din fotbal respectiv muzica..si nu orice muzica..) dar sa fiu Badea de ce as dorii??nu vezi ca esti “prost..prostule care esti tu..”e cumva Badea in top 10000 de bogati ai romaniei??ai asociat numele Badea cu Mutu,Guta,Andresau sau Plugaru..pt ca oamenii astia fac banii usor..f usor..si atunci…crede-ma ca nu as dorii sa fiu Badea..ci sa existe mai multi indivizi ca Badea..!in felul asta poate ne-am indrepta dracul si noi spre normalitate..!

  5. Salut Mircea, urmaresc emisiunea ta de 2-3 ori pe saptamana. Sa sti ca personal te admir.
    As avea si eu o rugaminte. Ai putea te rog sa comentezi “fenomenul” Zeitgeist? Ai vazut partea a doua (Addendum)?

    Iti multumesc, si iti urez putere de munca si nervi tari!

    P.S. Ti-am scris acelasi mesaj si pe badea.wordpress pt. ca m-am gandit ca il preferi pe acesta totusi.

  6. Si fenomenul ia amploare. Cu riscul de a deveni tinta nenumaratelor injurii ale taranilor si agramatilor cu internet, declar ca urmaresc seara de seara emisiunea lui Badea. NU mi-am facut un tel in viata din asta si NU idolatrizez personajul, insa Badea spune lucrurilor pe nume atat de bine, incat unii, carora materia cenusie le lipseste cu desavarsire, considera acest lucru o zeflemea. In mare parte au dreptate, zeflemeaua este ambalajul unor adevaruri prea evidente. Felicitarile mele ca macar el are curajul sa atraga atentia fatis asupra acestor realitati.

  7. Buna seara domnul Ciutacu … Nu am stiut cum sa ii scriu lui Mircea Badea. Ii transmiteti dumneavoastra va rog … Ce i s-a intamplat dansului cu parcarea de la Mall Vitan, noua celor care locuim la Confort Parc si in special mie ni se intampla in fiecare zi … Numai ca noi nu ne ducem la film, ne ducem acasa la noi. Negoita de la Rin Grand Hotel a pus bariere si la fel ne cere bani sa iesim de la noi de-acasa 🙂 … La fel ca domnul Badea am reactionat si eu de vreo cateva ori … Poate faceti ceva dumneavoastra in privinta aceasta fiindca mie OPC-ul si Primaria Bucurestiului mi-a zis ca e fix problema mea … 🙂

    Sarumana mult si o seara frumoasa in continuare.

  8. scriu aici,ca la badea nu merge blogu’…este super-bun!cand o fi ziua lui?…sa-i facem cadou niste pantofi si sa-i platim amenzile de la CNA!

  9. Repere? nu cred ca intr-o lume plina de frustrari este foarte greu sa gasesti o ideie de care sa te agati, sa sustii o persoana care traiestii aceelas cotidian cu tine, sa te lasi usor pacalit de cei care fara sa vrea sau cu vointa creaza aceste frustrari. Chiar Mircea Badea a afirmat ca noi suntem de vina pentru majoritatea frustrarilor noastre si ca ar trebui sa privim la noi si acolo unde suntem sa incercam sa nu le dam nastere. Mircea Badea nu este un reper de moralitate nu exista asa ceva, vorbim de utopie.
    Faptul ca este in stare sa perceapa lucrurile asa cum sunt si sa le redea in stilul lui caracteristic este un lucru de apreciat.

  10. Felicitari Mircea …de cate ori ma uit la eimisiunea ta ma bine dispun ….cred ca a devenit pt mine un fel de “terapie” , unori rad de nu ma mai pot opri …ai un unor genial…ai putea sa fi un mare actor oricind …iar pe langa toate astea…ai mare dreptate cu tot ceea ce spui in emisiune…comentariile tale parca izvorasc din nemultumirea noatra a celor multi care privesc ce se intampla in Romania la modul general…o batjocura care persista de multa vreme si chiar face progrese intr-un mod paradoxal…spui lucrurilor pe nume la modul cel mai realist posibil…desigur ca asta ai deranjaza pe domnii cu burta de acolo de sus si “de pe unde or mai fi” insa le face bine acesta indigestie pe care tu le-o provoci …e in interesul lor ..ei de schimbat nu vor schimba nimic in tara asta ..vor face ce au facut si pana acuma “nimic” (decit in interesul lor) insa macar poate reusesti sa le strici putin pofta de mancare …poate mai slabesc si ei putin ..sa fie macar aratosi cind isi arata bornaureile pe la tv….

  11. profit de ocazie sa spun si eu in lumea larga faptul ca Mircea Badea mi-a cenzurat un comentariu pe blogul lui, un comentariu care suna cam asa:

    `Mircea, tu ai putea spune linistit: “traiesc in Mircea Badea si asta imi ocupa tot timpul”`

    🙂

  12. Inteligenţi relizatorii filmuleţului… cum îl disociează ei pe badea Mircea de Felix.
    Antagonsim între Badea şi Gâdea nu există, motorul de funcţionare al celor doi “principiali” este paraua lui Felix.
    Desigur, ar putea fi doar paranoia care mă caracterizează

  13. frate am senzatia ca Mircea Badea este singurul om din tara asta care mai are ochii deschisi,nu stiu de ce sunt unii care il critica dupa ce ca le face un serviciu ca vorbeste in numele tuturor si sa nu credeti ca nu e luat in seama de nimeni caci sunt aproape sigur ca domnii aia cu cururile mari cum le zice mircica in frunte cu domnul BASE nu pierd nici o emisiune de a lui.Bravo Mircea si eu unul iti multumesc ca existi ;TRAITI_AR!;

  14. Buna ziua domnule Ciutacu,
    Va scriu din Sighisoara unde ne-am mutat acum noua ani din Bucuresti. Sotul meu, colonel de aviatie, a folosit ordonanta pentru a evada in acest colt de rai.
    Motivul pentru care va scriu este urmatorul; In pelegrinarile noastre spre a ne cunoaste aceste noi meleaguri, am avut surpriza sa intalnim la Aiud un monah, fost legionar, om ajuns la venerabila varsta de 86 de ani, care ne-a impresionat profund. La sugestia dumnealui ca iubitori de aceasta tara ce suntem, ne-am cumparat cartea lui SERBAN MILCOVICI, doctor ce sub titlul de “MEMORII” ne infatiseaza istoria adevarata. O apreciez ca fiind adevarata dupa monahul de la Aiud, caci un om mai adevarat si asemenea dumnealui, mai rar. Rugamintea mea este de a-i transmite lui MIRCEA BADEA ( nu am stiut cum sa intru in legatura cu dumnealui) sugestia de a cumpara aceasta carte. Eu am achizitionata-o de pe Internet. Mi se pare absolut necesar ca oamnei ca d-voasra si dumenalui, care comentati evenimentele politice ale zileleor noastre sa aveti cunostinta de evenimentele de atunci si asta pentru ca, ce citesc ca s-a intmplat atunci, seamana grotesc de mult cu ce se intmpla acum. Va multumesc si sa ma iertati de apelare.

  15. In legatura cu veniturile realizate de catre o persoana (fizica autorizata ),e foarte simplu : “Declaratia estimativa fiscala “si DECIZIA DE IMPUNERE .Iar la 5 ani :”CONTROLUL FISCAL “.UN simplu calcul :la 1 milion de “euroi”,’tatucul stat’ ar fi luat frumoasa suma de aprox :320000 de euro.A luat ? Sau doar fraierii platesc ?

  16. Salutare!

    Ma mira faptul ca Badea nu a comentat nimic la aceasta postare :))
    Ma asteptam sa aia macar un mic impuls :))
    Oare chiar se regaseste in acel video?

  17. Adamismul lui Mircea este aproape pasionant si in acelasi timp strain. Divagaţiile rostite cu pasiune şi orgoliu, atrag atenţia prin virulenţă şi prin atitudine, mai mult decât prin rigoarea argumentării. “Nu există om politic în lumea de astăzi care să-mi inspire o antimpatie mai mare ca pana acum”. Badea e un fenomen, oamenii vor sa se se raporteze la ceva… dar eu am devenit imun la orice, la fostele credinţe şi la orice credinţă viitoare….
    Ne raportam la orice este mai aproape de convingerile noastre, suntem fara de glas, nu avem nici o putere, suntem o „ţară fără profeţi” (Cioran).
    Cu stima,
    Florin

  18. Mai Victore sa dai din gura nu e asa greu, sa faci ceva concret, da. Asa ca nu-l mai ridica asa sus pe Mirciulica, el face ce face si Base: da din gura si atat. Si eu pot. Dar am citit niste proverbe la viata mea despre a tace si a face sau ala cu tacerea si aurul. La voi, oameni de televiziune, asta e… meseria vi-o cere, e explicabil, dar sa te ridici in slavi gonind dupa propria-ti vanitate e un pic cam mult. Se aplica si la tine si la Badea. Fenomenul de masa numit Badea, Gadea, Huidu, Ciutacu, CTP, etc. nu are forta pe care pretinde ca o are, e doar un alt miraj in care multi cred si se lasa furati, crezand ca daca altii gandesc si spun in locul lor, implicit le va fi mai bine. Fals. Pe undeva ar trebui sa multumiti “ilustrilor” nostri conducatori, caci ei v-au facut “mari” prin lipsa de reala autoritate si eficienta lasandu-va un spatiu de manevra vast si prolific. Mai “consum” si eu din cand in cand din voi just for fun and entretaiment, dar, doar atat. Oricum e dreptul vostru sa “cresteti” ca painea in covata, dar nu defilati in fata “pulimii” ca neprihaniti si imaculati rabini ai natiei. Uite: vezi, cad si eu in patima ziselor si risc sa-mi creasca gusa…

  19. sunte-ti pe naspa toti laba.i is spun parearea si nu au curaj sa faca nimic. ascultati criticile altora ca de altceva nu va intereseza.
    va zic mai multe alta ocazie.
    (wasted)
    multi sunt critici si nu schimba nimic(luati o bmb in spate). :))
    asa ca …..

    (now i am wasted):))))))))))))))))

  20. Ciutacu, tine minte (sau macar incearca sa te concentrezi, daca nu iti cer prea mult): suntem robii cuvintelor pe care le-am rostit si stapanii cuvintelor pe care nu le-am rostit. Poate ii spui asta si “fenomenului de masa (de biliard sau poker)” proslavit aici fara jena.

  21. Este Mircea, un om foarte inteligent si spiritual!
    Dar prea multa tristete si dezamagire poarta in suflet. Isi face viata amara. Nu-l invidiez pentru ce cruce poarta.
    Felicitari pentru forta care o pune in orice idee!

  22. Domnule Ciutacu, cat isi mai bate Boc joc de noi, oamenii de rand? Pai el ne vorbeste despre salariile din sectorul de stat, ca vor ramane la fel, cand de fapt criza economica se rasfrange in cea mai mare parte in cel privat, unde somajul este in floare, sector care alimenteaza bugetul de stat si din care Boc isi permite sa-si ridice salariul de la casierie. Companiile straine mari, care nu pana demult faceau angajari pe banda rulanta si ofereau salarii multumitoare acum sunt in impas financiar (ma refer la domeniul constructiilor) si nu sunt ajutate de stat (treaba cu bancile nu o sa tina pentru ca nu stiu cine o sa indeplineasca conditiile pentru acordarea creditului pentru prima casa si in plus cumparatorul trebuie sa faca un precontract cu beneficiarul prin care acesta ii plateste ca garantie o suma de…, suma pe care o va pierde in cazul in care banaca nu-i acorda creditul), facand concedieri in masa in momentul de fata si vine acest Boc sa ne spuna ce? Ca cei care-si prajescu fundul de atata stat degeaba prin primarii si alte institutii de stat nu vor fi afectati? Va rog frumos sa deschideti acest subiect! Cu stima pt. dvs. si emisiunea dvs.

  23. De’ ma Mircica.Tot romanu are treaba cu tine.Asta te tine treaz si te hraneste.Spunele tu lucrurilor pe nume si nu cred ca ai sa pierzi nimic.Asta pentru ca ” traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul “.D’aia n-o sa patesti nimic.Baga….

  24. de ce se dau stimulente angajatilor caselor de asigurari daca sanatatea nu are bani si in spitale mor oameni? (stimulente de la buget de ce?) ce merite au acesti salariati care primesc astfel de la buget inca un salariu, lunar-nu mai vorbim pe ce criterii se impart.

  25. da,mircea badea e una din cele mai sincere persoane din tara asta,un om deschis,nebun,in sensul bun al cuvantului,destept,de stai zambind,cateodata trist ,sa-l asculti vorbind cu duritate despre prabusirea zilnica a acestei tari sugrumate de dobitoci ordinari cu nici 2 clase ca trenu care ne conduc de secole parca.da,mircea badea e un exemplu si din pacate o raritate.

  26. La emisiunea lui Marutza de la Protv basescu a facut o prostie.Pentru a fi simpatic a zis ca-l cheama Basescu.Adica are un nume cu miros rau.Asta legat de numele Hrebengiuc si SIDA.
    Daca ne uitam pe blogul lui vedem ca sub sloganul lui legat de bun simt apare semnatura “miros rau” egal basescu.E o mare dilema daca “miros rau” poate avea bun simt.
    N-as fi facut observatia asta fara ajutorul marelui scamator basescu.

  27. Domnule Ciutacu,
    Ma numesc Elena,sunt un profesor de limba franceza la o Scoala generala din Olt.Imi place meseria pe care o fac,o fac din suflet.N-am facut politica niciodata si nu voi face-fac educatie.In 2002 am fost numita director la aceasta scoala-nu pe criterii politice,ci pentru seriozitate.Tot timpul m-am ghidat dupa zicala-omul sfiinteste locul.Din vara acestui an am inceput sa fiu stresata de acei colegi-care nu stiu sa-si faca meseria de dascali-au invatat sa lipeasca afise electorale.Au venit cei portocalii sa-mi impuna in septembrie sa strang semnaturi pro Base.La facultate n-am invatat asa ceva,am refuzat si ieri in modul cel mai grotesc mi s-au luat actele la verificat. Negasind au inventat niste motive-la care sigur am ripostat cu fermitate.Stiti ce mi-au raspuns-incredibil-e politic-n-am culoarea optima.Am uitat-sunt la al IIlea mandat.Sigur mi-am dat demisia-iar elevii azi la ora in loc de Buna ziua-mi-au zis: Doamna,uram PDL-istii.Nu v-as fi scris dar sunt scarbita de modul cum sunt inlaturati oamenii care realizeaza ceva.Am fost inlocuita de unul care nu-si facea nici macar orele-dar sprijin politic.

  28. Din pacate, atat dvs cat si dl Badea sunteti subiectivi. Pentru 2 tineri, e pacat ca au ajuns doar sa apere interesele unor oameni, fara sa le pese de reguli si principii! Va vad pe amandoi cum tipati pt. democratie, dreptate, etc. Insa, atunci cand trebuie sa vad atitudinea “de mijloc”, sa sustineti actiunile si pe aceea care vor sa schimbe ceva, va laudati ca sunteti cel care are curajul sa-l injure pe Basescu sau Boc! NU! Curaj e atunci cand iei o actiune sau o idee si, cu intelepciune, moderatie si verticalitate o sustii si te lupti pt. ea. Cum la emisiunea Dvs nu vad decat MINCIUNI, vreau sa va spun ca nu reusiti sa polarizati! E doar un scandal ieftin si dar atat! Din pacate nu sunteti un jurnalist! Faceti doar ce vi se spune! Dar nici macar asta! Ati ajuns sa faceti din convingere lucruri pe care le blamati. Daca, e dupa mine, va mai dau si a doua sansa!

  29. din pacate,asa cum a tot zis si mircea badea,nu prea ai cu cine sa votezi.sunt doar ei intre ei.toti la fel.da parca sa ramana acelasi dictator cu femeile lui corupte si hoate,cu bogatii lui care parca fura fara sa se mai sature de-a ramas tara asta in fundu gol…e prea de tot.eu nu mai inteleg cine-l mai voteaza pe asta,in afara de cei ce s-au imbogatit datorita lui.in lume plânge foamea,el vrea referendum,tot pe banii nostri,ai fraierilor ce platesc impozite si taxe ce nu se mai termina.sunt profesoara de limba engleza,cu cativa ani experienta.mi-e groaza sa ma gandesc cat mai e pana la pensie,nu ca as mai apuca-o,cu atata stres si mizerie in tara asta.cica sa votam.hai!da,cu cine?pe cine sa mai imbogatim?pe oricine,da sa plece asta cu ai lui.neaparat!lumii chiar i-o fi bine de asta e tot in topul preferintelor?ca nu inteleg.cat sa mai acceptam sindrofiile si baile de multime prefacandu-se ca-i pasa?nu v-ati saturat?si cum zicea doamna de franceza de mai inainte,chiar toti incompetentii care sunt in partide sa ajunga sa conduca scoli,spitale si orice in tara asta?nu am intalnin nici un director de scoala sau inspector sa nu fie pus politic.iar oamenii competenti stau in spate.pentru ei nu e loc.si ne mai miram de ne pleaca oamenii buni oriunde vad cu ochii.bine fac!asta nu e tara civilizata,e o mizerie cu copii bolnavi,flamanzi,fara perspective,care nu mai au nici o speranta,nici un tel,nici o placere.sunt zilnic in mijlocul lor.copiii nostri sunt pierduti intr-un sistem educationalk mort demult.se merita?nu.totusi,hai la vot!sa incercam si altceva.

  30. Bine ai spus, “taranu'”! Il apreciez foarte mult d.p.d.v. profesional dar la capitolul maniere, nu stiu ce sa spun. Uite, aici, unul dintre comentariile sale de pe twitter: “tot eu am cei mai multi sectanti pe twitter si mai multi cititori…” Ii gust glumele dar … cateodata, e prea mult! Nu e idol pt. mine, daca pentru altii este… atunci, da, “aia” (ca sa folosesc unul dintre cuvintele favorite ale lui M.B.) sunt sectanti. Imi place emisiunea pe care o face dar nu ma trezesc, dimineata, cu M.Badea in gand. Ocazional, ii citesc postarile de pe blog si “l-am urmat” pe twitter. Dupa…, nu am mai intrat pe twitter, cu lunile. Cand am reintrat, am vazut ca sunt considerata sectant, pentru ca ma aflu in lista lui de followers. Asa ca… m-am restras de la followers. Voi, persoanele publice, va faceti conturi pe twitter sau pe alte site-uri de socializare ca sa ce? … Stiti voi de ce. Si noi. Tocmai de aceea, eu zic sa lasam bariera in jos… intre noi si voi sau, cum iti convine, intre voi si noi.

  31. buna ziua domnule ciutacu
    as incepe prin a va lauda activitatea profesionala,insa cuvintele mele nu ar reflecta indeajuns eforturile depuse de catre dumneavostra si echipa antenei 3.
    este prima oara cand scriu pe blogul cuiva,nu sunt adeptul identitatii false din spatele tastaturii,ce ma determinat sa fac asta este situatia campaniei electorale si modul de desfasurare!sunt din provincie si in municipiul meu ,se fac oferte a cate 10 kg de faina si ulei ,zahar si alte produse,in schimbul unei copi de buletin pe care persoana detinatoare,trebuie doar sa scrie “in conformitate cu originalul”!acest fapt se desfasoara la usile pensionarilor(probabil celor pe caz de boala),acestia fiind apti sa se deplaseseze.este o actiune sprijinita de catre politia comunitara.iar in cazul in care la persoana la care sa facut “vizita”,nu detine copie dupa buletn,stimatii domni generosi se vor intoarce peste cateva zile,dupa cum promit!CAZ CONCRET!in schimb persoana in cauza despre care relatez luniile trecute o fost vizitata de mai multe ori de catre hoti,furanduise mai multe obiecte din curte,a semnalat la politie furturile si a chemat sa se constate,raspunsul a fost:”nu avem echipaje”;”va rog sa-i imobilizati”;”face-ti ce credeti ca este de cuvinta,ca noi o sa inchidem ochii”.dar petru o copie de buletin isi fac simtita prezenta fara a fi nevoie!!!
    eu am 21 de ani,si sincer,astept varsta pensionarii sa vad cine si pt cat va negocia cu mine in schimbul buletinului meu ORIGINAL!
    va multumesc

  32. Stiti de unde stie Dl.Basescu ca “ploua” ? De la papagalul sau, Coco… Nu e
    o gluma -> http://www.youtube.com/watch?v=C3c8iGKtB8k

    Am incercat sa trimit acest comentariu si la sinteza zilei si pe adresa publica de email a Dl. Badea… “Cineva” sau “ceva” face ca totul sa fie fie “permanent fatal errors”…
    Clipul se numeste “Traian Basescu si papagalii sai” si chiar daca stiu cat de multa
    greata provoaca vizionarea acelei sinistre emisiuni a lui Nasul… va rog aveti rezistenta de a asculta primele 20 de secunde… Numai faptul ca veti afla cat de mare e universul din care Dl.Basescu se inspira si merita , va asigur… Ca sa numai zic ca avem un presedinte inspirat de papagali…

  33. am fost la vot,ce tare am dorit schimbarea nasol.
    prima data dupa multi ani cand ies la vot dupa foarte multi ani in care nu am exercitat acest drept.NASOL
    NASOL nu pentru ca nu l-am exercitat pana acum ci pentru ca am fost dezamagit de ceea ce am votat
    se pare ca din cele spuse de alesul meu(Crin Antonescu) am fost intoxicat de antena 3 sa votez pe alt cineva(Train Basescu)ciudat ca stampila am pus-o in alta parte
    pacat ca am pus botul de aceasta data dar in turul 2 nu am sa mai fac asa ceva
    dar am sa urmaresc in continuare postul blamat de catre domnul Crin sa fiu intoxicat in continuare
    speranta moare ultima DAR INTR-UN FINAL MOARE SI EA
    asta ne asteapta fratilor
    hai sa emigram nu mai exista speranta

  34. comentariul pe care l-am trimis am incercat sa il trimit si pe blogul lui Mircea Badea dar nu stiu din ce motiv la el nu merge

  35. Filmu’ “Der Untergang” face parte din istorie (asa cum o sa faca si Basescu) dar hai sa nu il mai profanam si sa-l traducem cum vrem noi…..ca o sa ne bata tata Hitler de o sa ne sune apa in cap.

  36. Pentru dl.Badea….meciul lui Bute a fost excelent.Merita sa te simti roman!D-le Ciutacu va rog sa nu mai intarziati la emisiuni pt.ca va urmaresc cu mare placere .

  37. Va rog insistent ca Traian Basescu, in eventualitatea in care va veni la antena 3, singurele explicatii pe care le asteptam de la el si care nu am primit raspuns in cei 5 ani de dominatie, sunt intrebarile puse de Mircea Badea.
    Aceste lucruri intereseaza poporul roman, nu proiectiile viitoare pe care le face un om bolnav de frica pierderii imunitatii.
    Va multumesc ptr spatiul acordat.
    Cu stima!

  38. Decat porcariile pe care le vad la ,,diverse ”….prefer sa vad GLADIATORUL cu Russell Crowe, un personaj de la care oricine poate invata ce inseamna loialitate,dreptate si onoare ,dragoste pt.orice il reprezinta ,in rest D-zeu cu mila.

  39. V-am urmarit la ,,Sinteza zilei ”si chiar l-ati incoltit pe Boureanu.Cine se crede asta?Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul?!Ca el pe toate drumurile…..de la un partid la altul.Are dreptate dl.Badea;votez cu oricine numai cu,,base” nu!Nici de capul lui Geoana nu e cine stie ce dar macar nu e o piticanie care sufera de strabism,lipsita de caracter.Este poate cam naiv ce cred eu dar m-am saturat in cei 58 de ani pe care ii am sa fim marginalizati ,reprezentati de oricine .Nu mi-as da tara pt.nimic in lume chiar daca traiesc modest.

  40. Ce ne facem, domnule Ciutacu?….
    Se pare ca Chucky ne-a furat din nou.. 🙁
    Trebuie sa facem ceva, nebunul de basescu a dus tara asta in pragul colapsului economic… suntem inglodati in datorii pana in gat…

  41. Va admir domnule Ciutacu pentru faptul ca aveti spirit de observatie.Ati sesizat ieri seara mesajele disperate ale lui Videanu catre diaspora.Era de fapt mesajul…,,furati acum, suntem disperati,,
    Reprezentantele diplomatice sunt incadrate cu politruci PD-L, iar votul s-a incheiat la ore diferite fata de Romania din cauza fusului orar, dar asta nu a insemnat faptu ca nu se putea cunoaste situatia din tara de pe internet.Si semnalul lui Videanu a fost,,cu totii la furt!,,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.