Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Nea Anton de la pedeu. El şi nea Mitică

Nea Anton de la pedeu. El şi nea Mitică

Bre, nea Antoane, inteleg ca-ti place portocaliul (pe cravata) de mic, da’ sa aflam noi abia azi, de pe site-ul Camerei Deputatilor, ca talica fusasi baritai vicelideru’ de grup parlamentar la pedeu? Stiu ca te inoportunez in vacanta si ca pana si tie ti-i greu sa cheltui pe Coasta de Azur atata pogon de bani cat a incasat doamna notar public Ioana la autentificarea vanzarii Satului Francez, insa cred ca poti sa te concentrezi un pic si sa faci o magie. Nu stiu daca finu’ Bogdan are – de-acolosa, din China olimpica de care se apropie inaripatul Zeus – acces la toate site-urile aproximativ obscene, ca sa schimbe urgent modificarea. Stiam amandoi ca aia-s niste comunisti cam cenzori. Da’, sincer si fara nici un resentiment, cred ca poa’ sa-i dea pe sms parola de admin lu’ domnu’ presedinte aproape interimar nea Nicu Vacaroiu. Nu cred ca trece la pesedeu in lipsa…

UPDATE: Cum ratasi matale oportunitatea sa fii coleg cu sociologu’ nea Mitica…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

18 thoughts on “Nea Anton de la pedeu. El şi nea Mitică

  1. Cu ocazia asta am aflat şi pe unde umblă Nea Anton. Eu una îl dădusem dispărut şi am început să-l caut prin Honolulu. Deci e mai aproape, nu cheltuie tot comisionul Ioanei din prima.
    Nea Nicu o şti ce-i aia parolă? Nu cumva să creadă că e un cod secret de lovitură de stat … sau de cramă 😀

  2. Sa-l treaca Bogdanel si pe Mitica Corleone la pedelici fiindca spre marea bucurie a tuturor ( minus Vadim ) s-a transferat acolo liber de contract

  3. dupa onaca, udrea, prigoana si ceilalti iaca si pe mitica dragomir la pdl. nu ma mira. probabil ca ii vor coopta si pe zavoranca si pe gigi pana in septembrie.

  4. @fuckyou (scuze inceputul aparent injurios dar asta iti iei nick-ul cu el defilam). Anton e Traienel…pe unele holuri.
    @ciutacu – notaru ioana e aceeasi persoana cu stimabila care si-a facut buletin la domiciliu langa oala cu sarmale din bucatarie? Hi hi…

  5. fucking funny … asta ca sa am o replica agreata de patapievici si ‘cultii’ din romania.
    propun si o zvastica pe site-ul presedintiei, iar ‘extraterestrul cu putza’ – citez din badea – sa fie noua stema tarii. in momentul ala ne-am fi integrat nu doar in lumea occidentala, ci si in absolut – ca bautori de urina (mancatori de rahat avem destui deja).

  6. @Emil-Studentu-Minune: da, tanjeam la o nominalizare portocalie si mi-a luat-o Anton inainte. ce naiba ma fac?

  7. Fratilor, cumnatilor, va rog, nu ma bla-bla-blamati! Am dosar la DNA, ce sa fac? Pai nu stiti p’aia cu “fa-te frate cu dracu”? Puteam sa ramin far’de coledzi? Tocmai eu, Mitica a’l mai mare la Liga? Cum? Nu intru in Parlament? Haida-de! Pai “Pinalti” nu are grija sa ii intre Ceahlaul in Liga I? Pac, imi face rost de “coledzi la Pietricica” si io, Mitica-voievod, a’l mai mare bla=bla-blatuitor il bag urgent in aia a… fotbalului, ptiua intii! Pe aceasta cale fac apel la toti “colegii” care au dosare la Morar sa faca pasul decisiv sub “umbrela miraculoasa” si sa ne intilnim, acolo(sub “umbrela”, nu la DNA – puschea pe limba!) pentru a forma un grup parlamentar solid! Cum unde? In PD(unii ii spun Partidul Dalmatienilor, dar eu il consider Partidul Domnului).

  8. Este mult prea extraordinar de tare…! N-o stiam p-asta… :)) Felicitari dle Ciutacu…! NU-mi vine sa cred…! :)) Bravo… !
    Acum se pune intrebarea de ce razboiul asta fraticid…? Ce tot mai vrea dl Basescu…!? Doar are prim-ministru PD… :))

  9. Bai da cate nume are Tariceanu asta,pe bune parca e vreun spaniol.Ar trebui sa joace in telenovelele lui Sarbu

  10. Schimbă nea Mitică echipa?! O mişcare greşită pentru imaginea lui (imaculată, n-am zis altceva!) Ştim ce-i poate banul (da, da, şi capul!) de ce era nevoie să ne arate că-i şi (doar!) un amărât de oportunist? La cât este de cunoscut, nu trebuia să se teamă de votul care va să vină. Îi mai plătea norodu’ salariul de parlamentar sub sigla PRM (pe viaţă!) chiar de s-ar fi desfiinţat partidul. Mă gândesc şi că s-a orientat greşit.(Viziunile nu le are decât la goluri?!) Cam cât crede că va mai fiinţa organizaţia asta a “sugătorilor”, la care s-a aciuat!?

  11. Anton a incercat o diversiune si l-a rugat pe finutzu sa-l “treaca” la dalmatieni… sa nu-l ajunga la rand pixul lu’ Tulus, care a fost “instruit” sa nu se ia de demnitarii PD. Bravo Victor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.