Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Olimpicul naţiunii strânge toată recolta

Olimpicul naţiunii strânge toată recolta

Am urmarit cu nespus interes interventia inainte de plecarea la cumparaturi de Mao-Tai a omului care taie apele-n doua. Pe scurt, cam asta am inteles:

– Imbecilu’ si-a facut treaba bine la inundatii, soarta-i de vina. Gata cu mancarea, e vremea electrocasnicelor.

– S-a dat liber la facut dosare politicienilor in campania electorala; UE ne cere sange, noi donam cu voiosie.

– Niste baieti destepti au multe grane nevandabile. Sa le cumpere statul si sa ieftineasca odata bautura motorina.

– Olimpicu’ se suie-n pasarea maiastra si da o tura la chitai. Ramane la mishteaux domnu’ nea Nicu de veghe la pestera cu spirtoase.

Vorbe grele cu Oana Dobre si Marius Pieleanu. Pe Gadea il las sa respire si sa-si umileasca asa-zisa concurenta impreuna cu alte tonomate. Eu bag furtunu-n cazan. Iar maine dimineata verific bulbucii si daca nu cumva s-a afumat mitilicu’.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

31 thoughts on “Olimpicul naţiunii strânge toată recolta

  1. Aia e. Da’ liber nu doar la electrocasnice. Şi dihănii de pluş.
    Noi îi urăm drum bun şi să se întoarcă şi el cu o medalie. Că medaliat de regiune superior sigur o să consume.

  2. Ce-i misto e ca inainte de plecare:”Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat miercuri, 06 august a.c., decretul de conferire post-mortem a Ordinului Naţional „Steaua României” în grad de Mare Cruce, scriitorului Aleksandr Soljeniţîn, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură.”
    Pentru mine mai bine ii decora, tot post mortem pe astia, care la ocupatie, aveau scris in acte :”bandit”
    http://www.youtube.com/watch?v=VAzlCuuAYAE
    sau, ca sa il copii pe nea Vali Stan:
    http://www.youtube.com/watch?v=QzCbXaege8Y
    Seara placuta si emisiune faina.
    Salutare taica si noroc

  3. De ce sa nu credem in “mina destinului”? De curind am savurat piesa “Titanic vals”, cu nenea Iorgu(de la Sadagura?), Dumnezeu sa-l odihneasca!. Anul trecut am vizionat filmul “Titanic”. In ambele era vorba tot de-o apa… si-un pamint!

  4. victor, n-am inteles mare lucru din articolul tau. probabil pentru ca nu sunt genial. sau, chiar mai probabil, pentru ca nu ma uit la stiri. ce inseamna ‘chitai’?

  5. desi din punct de vedere literar iti apreciez stilul, acuzatiile pe care le aduci catre Basescu sunt absolut lipsite de fond. nu sunt sustinatoarea lui, cum nu vreau sa fiu nici aparatoarea lui. insa ma scoate din sarite atunci cand, pentru a ridica in slavi alte personaje politice, singura metoda folosita este blamarea celei ce joaca acum pe postul mult-visat… penibil….

  6. Ce m-as mai distra daca Parlamentul ar aamna pana dupa alegerile parlamentare decizia in cazul lui Nastase, pe motiv ca intentia DNA de a incepe urmarirea penala ( aia terminata odata, dar respinsa de judecatori ) inainte de alegerile parlamentare este clara. Sesiune extraordinara, 3 dosare, altele in asteptare, etc. Sub nici un motiv Nastase nu trebuie sa candideze, nici la parlamentare, nici la prezidentiale. Asa macar ar apuca sa candideze la parlamentare. In definitiv, vox populi, vox dei. Si daca electoratul il va vota, sa vedem ce mai zic unii, nu spun care.

  7. Buna sera d-le Ciutacu,
    Are dreptate Alexandru Dumitrascu-Basescu face deja campanie electorala si pentru prosti(a,da,imbecili) e un geniu.
    Si Elena ,vai de ea.
    Sincer imi place cum v-am mai spus,Ioana Basescu si d-na Basescu-alte aluaturi…
    Cu tot respectul,
    IoanaP

  8. Da, mancare au pe saturatelea, electrocasnice le trebuie, sa si le puna in cutiile acelea de aluminiu date de guvern pentru a locui in ele. S-a dat liber la dosare? Nici o problema, vor aparea o sumedenie de dosare pentru toti oponentii politici ai PD-L-ului, in schimb ce multi pedei isi fac mendrele, protejati fiind de tatuc.
    Oare prin primaria generala s-au gasit ceva contracte incheiate de predecesorii doctorului, cu retrocedari si puneri in posesii de case si domenii publice, sau acestea s-au evaporat inaintea inscaunarii noului primar general? Ramane de vazut! Tara arde si plezneste si… chelul se piaptana! Nu putea sa urmareasca intrecerile olimpice ca tot romanul de rand, la televizor? Trebuia sa mai cheltuie ceva maruntis de la contribulbili(ca-s si multi al dracu’). Ce daca amaratii aia n-au unde sta, le-a dat mancare, electrocasnice le da norodul, toate merg ata in tara, se poate da si-o tura pana aci-n China, doar si-a facut datoria, a laudat(?) guvernul, a promis case (tot guvernul le-o face), a strans maini, ba s-a otarat si la o baba care-i “facea circ”. Vai de curu’ nostru, ne meritam soarta cu-asa conducator!

  9. Ce mama dracu’ cauta puiutzu de anticomunist la Chitai????? Asta de cate ori s-a dus undeva , ne-am facut de cacat!!!! poate avem surpriza sa nu luam nici o medalie la olimpiada[ de aur , ca de-alealalte poate , dintr-o intamplare, sa se lipeasca si de noi vr’una!!!Da poate si-a luat bilet numai de dus[ duca-se pe pustii !!!!!].

  10. Domnule Ciutacu, sa stiti ca nu am de gand sa fac trafic (nici) maine la anumite ziare, nici macar pentru a afla efectele anunturilor pe care le-ati facut in aceasta seara. 🙂
    In ceea ce-l priveste pe Doc, as vrea sa stie ca m-as simti onorata, daca, fata in fata fiind, mi s-ar adresa cu “tu”.

  11. Poate le spune gluma cu invazia si la chinezi,tot sub conducerea lui Traian.Da ce te faci daca nu gusta Chinezii glumele facute de Baselu.Din pacate unii plang si altii fac circ pe unde umbla.

  12. @lupi

    aoleo, nuj dak avem noi norocul sa fie biletul doar ‘dus’…tare mi-e ca inainte de a-l lua pe ‘dus’, l-a luat pe acela de ‘intors’, sa fie sigur ca se intoarce sigur in romanica…:-((

  13. Domnul Bäsescu a declarat cä îi lasä putin “tara” domnului Väcäroiu, sä se joace si dânsul de-a presedintele – amical nu oficial, pe o perioadä limitatä, cât trage dânsul o fugä pânä în China. Oare se doreste discreditarea acestuia ?!… sau ” dom’profesor ” îsi doreste un sejur lipsit de griji ?!…

  14. Eu cred ca dl Basescu a innebunit definitiv… L-o fi turmentat asa de rau etilicu’ (nu metilicu’, Doamne fereste)…!? Iese la tv si ne spune ca a vorbit el cu domnu’ Vacaroiu si e de bine… Ii tine locu’ cald… Nu i-a delegat nici o atributie din cele ale presedintelui Romaniei (sic!?)… insa poate sa vina si dumnealui pe la Cotroceni sa bea o bere in gradina, printre magnolii, sa viziteze “biroul oral” al audientelor cu blonde la miezul noptii, sa depene amintiri cu “baietii” de la protectie ramasi din vremurile celelalte sau sa asculte viersul cucuvelei atat de dragi prietenului sau, I. Iliescu… Si ne mai miram ca face Berlusconi & Co. misteaux de noi… Ne meritam soarta…
    Domnu’ Presedinte, fi-v-ar cercurile ale dreaku’…! Toate cinci…

  15. Ia auzi aici stire: cica Florin Iepan vrea sa faca un film despre “masacrul facut de romani asupra evreilor de la Odessa in 1941” si ca acest film e destinat generatiei tinere “care trebuie sa afle si sa-si asume trecutul fascist al Romaniei” Ia sa vedem de e vreun ziarist cu boase (adio burse Soros pentru el) care sa documenteze bine subiectul – din toate unghiurile – si sa faca o emisiune cu mai multe puncte de vedere pe chestia asta (apropos de jucatul in desuuri pe langa plantatia de castraveti)

  16. Eu nu prea inteleg ce cauta domnul presedinte in China,cred ca a auzit ca se duce si Bush si vrea sa se intalneasca cu el(stim cat de disperat este Basescu dupa atentia “mai marilor”).
    Cel mai tare este ca l-a pus pe Vacaroiu sa vegheze asupra Cotrocenilor,dar nu i-a dat nici un prerogativ.
    In seara asta e ultima emisiune.Ce pacat!O sa-mi fie dor de tine,Badea,Stan si ceilalti.

  17. Las’ ca e bun nea Nicu Vacaroiu p-acolo, pe canicula asta tre’ sa scoata careva consilierii la udat flori , castraveti ( !daca scapi de CNA esti mare ! ) sau ce-or mai avea ei prin deal 🙂

  18. „Cenzura exista. Multa si diversa. Romania este, probabil, tara cu cei mai multi cenzori(deontologi de casa, ONG-uri, servicii secrete, etc). Internetul este controlat, accesul la site-uri si blog-uri este considerat nesanatos si este restrictionat sau banat. Cautarile(sau postarile) cuvintelor-cheie precum Zeus, blonda de la Integrare, blonda de la Strazi, blonda de la Golden Blitz, etc, sunt limitate. Ziarele sint si ele cenzurate(prin blamare sau cumparare de moguli indatorati Corocenilor). Exista tabloide care au toate reportajele necenzurate, dar exista inca si citeva ziare care s-ar dori interzise. Majoritatea transmisiunile TV se fac prin operatori credinciosi sau prin satelit, ceea ce da posibilitatea intreruperii emisiunii la cererea „Celui de Sus”, in caz de nevoie. Exista stiri care nu trebuie sa ajunga in unele ziare, exista stiri care insa este musai sa apara in fituicile prezidentiale. Si multe altele. Acum, cit de mult ii afecteaza cenzura pe romanii de rind… aici este discutabil. Atita timp cit nu este constient ca exista deontologi destul de cunoscuti in ONG-urile care „dau cu busuiocul” inspre Cotroceni, nea Vasile din Cuca Macaii este intrigat sa vada „pe sticla” ziaristi care aduc critici iubitului conducator. Exceptind „Antenele”, societatile de televiziune prin cablu nu au in oferta lor posturi de televiziune anti PD-L, si, oricum, ar fi inutil, pentru ca o fanatica masa de manevra nu vorbeste decit „limba portocalie”. Chiar si cei care vorbesc o „limba occidentala” acceseaza destul de rar „Antena 3”, preferind „Realitatea” alimentata prompt cu stiri hot-press-news, direct pe surse. Exista filme la Tv, Romania fiind patria filmelor din anii ’60-70, necenzurate, ieftine, hranitoare… Cit despre ceea ce se intimpla in Romania subterana si nu apare in ziar… stirile mai circula si apar imediat pe Internet, sau in „Jurnalul National”. Si chiar daca sint sterse destul de repede, nu este niciodata indeajuns de repede”.
    („Plagiat” dupa Mugur Zlotea – interviu aparut in „Academia Catavencu”)

  19. domnule ciutacu va salut si va urez o viata lunga.
    urmaream dimineata asta editia speciala la antena 3 si ascultandul pe mircea badea si discutia in ansamblu cat si pe dl.patapievici si invitatii sai mi-a trasnit prin urma asta vaga de creier, ca asistam doar la o cacealma menita sa abureasca o data in plus o modalitate standard de risipire a unor surse ce vin de la buget .
    mai suparator este ca se urmareste politizarea unei gainarii si spun asta ca venind dinspre zona deciziei politice(guvern,presidentie)incercandu-se a trage folos chiar dintr-o bresa (fie ea si culturala)ce tinde sa sparga buboiul.
    cate alte modalitati similare de recompensare a unor servicii numai de ei stiute vor fi fiind in uzul celor ce ar trebui sa promoveze interesele romaniei dar urmaresc doar asigurarea de resurse pentru bunastarea sau huzurul personal?
    tind sa cred ca introducerea intre exponatele acestei ,,expozitii culturale”a calutului rozaliu svasticat a fost tocmai cu scopul de a atrage atentia asupra unor astfel de intreprinderi(a la grec).
    s-auzim numai de bine .

  20. …eu cred ca la lasat pe dom’ Vacaroiu sa-i pazeasca sticlele(pline)de uischi.I-o fi zis ca poate sa “guste” si el ceva-ceva,dar sa fim intelesi..nu pe toate !

  21. @fuckyoutovarasi:nu stiu cine mai pune botu(ma exprim “artistic”)la incercarile lui Basescu de a-si reface imaginea de aparator al natiei.

  22. @ andra—– dvs nu stitzi cat de mare-i gradina Domnului[ si n-are nici gard]!! Se gasesc multe mangafale ce s-or inchina in continuare in icoana beshescului[ care n-are egal pentru ei- in ea se regasesc, ca-ntr-o oglinda]!!!si nenorocirea e ca numarul lor e tot mai mare, tot mai multzi oameni in varsta se duc si tot mai multzi madar fackari implinesc 18 ani si capata drept de vot, iar astia nu au alt tzel in viatza decat bani, bani, bani!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.