Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Să se dea câte un singur drob de sare, să se ajungă la toată lumea. File de revanșă

Să se dea câte un singur drob de sare, să se ajungă la toată lumea. File de revanșă

S-au scos din bască numele noilor miniștri ai noului cabinet Boc. Evident, aproape nimic nu e nou. Votanții anti-Băsescu își râd în barbă acru a obidă, votanții necondiționați ai lui Băsescu se fac că plouă, iar cei care au înclinat balanța (snobii și proștii care, împreună, au halit vrăjeala cu anticomunismul și salvarea cotei unice din ghearele hapsânului Vanghelie) sunt stupefiați. Da, tot Udrea, Videanu, Berceanu și Blaga vor juca geamparale pe bani publici. Lor li se vor adăuga vasalul lui Flutur, pre numele său mirenesc Onofrei (care n-a fost condamnat decât la un an cu suspendare), în chip de lacăt al retrocedărilor de păduri via Pimen, sindicalistul de particulară Croitoru (care i-a tras scaunul de sub cur lui Funeriu, rămas în tranșeele OTV ca să calculeze viteza legală a pumnului) și inevitabilul fost șef al mafiei personale a lui Năstase, generalul imobiliar Oprea. Ca notă personală, lipsește Ridzi.

În 2010 vor începe, mai mult ca sigur, concedierile în masă și/sau nesfărșitele concedii fără plată, precum și întârzierile la plata salariilor bugetare și a pensiilor. Porcii din congelatoare nu se regenerează, iar gestionarii monopolurilor naturale nu prea obișnuiesc să livreze pe datorie. Există, însă, o soluție. Pentru că președintele n-a condus neînfricat de pomană lupta la baionetă cu mogulii. Sarea și Poșta au fost salvate. Rămân întru folosința democratică a poporului suveran. Întâi, regimul oranj își va instala lăutarii în fruntea radioului și televiziunii publice, iar oficiosul va deveni (și cu acte) proprietate a grupului legitim de interese. Apoi, grupurile nelegitime de interese vor fi detașate, cu ocazia luptei contra crizei și a reformei statului, în salinele salvate. Iar într-un final apoteotic, transmis live în eter și online, președintele poporului va împărți, personal, românilor, pe bază de tabel, sarea. Câte un drob de votant, să se ajungă la toată lumea. Cei nedeplasabili își vor primi și ei, prin poștă, după ce-și vor denunța vecinii care s-au uitat colaboraționist la fostele televiziuni ale mogulilor și au votat strâmb, drobul sărat de lins.

P.S. Dacă mai avea cineva vreo îndoială privind furăciunea electorală de la Paris, voila transparență. Omul din jacuzzi i-a suflat friptura din farfurie lui Aurescu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

263 thoughts on “Să se dea câte un singur drob de sare, să se ajungă la toată lumea. File de revanșă

  1. Romania mai e stat laic? Sau continuam prostirea prostilor?Adica e vointa divina ca mai la cativa metri colea de Patriarh sa-si poarte fesele si nurii in echipament de traseista madam din Plescoi??? Ma apuca asa o greataaaaa.

  2. domnu Ciutacu,nu aveti pile pela Ministerul de Externe? ma gandesc serios sa emigrez in Congo

  3. Este foarte posibil sa fi fost o securista. Odioasa. Mi-e groaza de cum ar fi aratat sufletul meu. Ce catharsis ati provocat, familia Ciutacu!

  4. Mi-au atras atentia epitetele “snobi si prosti” pe care le adresati celor ce l-au votat pe Basescu.Este impardonabil ca un jurnalist sa insulte doar pentru ca altcineva a avut o alta optiune electorala decat a lui.
    Da, l-am votat pe Basescu! Doar pentru ca nu mi s-a parut asa de slab ca Geoana. Cum si dumneavoastra l-ati votat(cel putin asa sustineti) pe Geoana pentru ca vi se parea putin mai bun decat Basescu.De subliniat ca dupa alegeri afirmati ca
    nu-l apreciati…
    Sper ca spiritul Craciunului sa va aduca ganduri, si cuvinte, mai bune!

    Cu stima,
    Andrada Cozac

  5. 50,33% pot ”conduce” 100%,e Romania-deci se poate,e baselu-deci trebuie!Dar poate ca e mai bine asa!Noi,poporu’ sub 50,33%,am avut ghinion:EI si-au dorit mai mult victoria,au fost mai buni decit noi&nu-i asa?,mingea e rotunda!Totusi,cred ca arbitru’ a ‘tras’ cu ei!Duhoarea fraudei a trecut,imputiciunea ramine-dar suntem obisnuiti de vreo 20 de ani cu asta & nimic NU se va schimba vreodata in timpul vietii noastre,tre’ sa fi printre cei 50,33% de dobitoci ”portocalii”,sa ai 1/2 de neuron sau de-a dreptul mai prost decit speri c-ai putea fi vreodata in viata asta pt.a crede altceva!Ramin in minoritate,e mai bine sub 50%!

  6. la mine in gospodarie am ales:eu presedinte,sotia premier,copiii parlamentari,ginerele si nurorile secretari de stat.in rest ,ce bine e ca ai luat ,iar,tepa destept popor roman

  7. Ciutacule,

    Sfintia Sa cica i-a pus pile Barcagiului la Sarkozy si l-a bagat si la Papa, deci e potent. Aurescu a luat teapa vietii lui crezand ca daca se baga cu Croitorul castiga. Da’ uite ca lui Funeriu i-a mers…

    Fiara.

  8. A castigat Basescu, mogulii nu mai iau sarea si posta, dar cum se numesc cei care or sa ia aurul de la Rosia Montana?

  9. DOMNULE CIUTACU,
    Va urez MULTA SANATATE SI PUTERE DE MUNCA in anul care vine si cei care urmeaza pentru c aaveti multa treaba in lupta cu Basesc u si oligarhia lui.Singura satisfactie ce ne mai ramine e sa-i tavalim pe jos ca de schimbat nu mai reusim.Acest presedinte si partidul sau au
    infipt dintii in ciolan incit cu greu il mai scapa.Dar au cazut imperii si mai mari asa ca va veni o nota de plata si pentru cei care fraudulos au cistigat.Daca vor fi monitorizati si amendati de cite pri gresesc, va venii si ziua rasturnarii acestei puteri nelegitime.

  10. Niste romani,copii,adolescenti,oameni in toata firea,pensionari au fost CIURUITI acum 20 ani…pt.ca o fufa revarsata in roz/mov/rosu,care la 36ani arata de 45,sa se craceasca pe 2ministere,cu sanse mari-aproximativ 50,33%!!- s-ajunga peste vreo 4 ani primul pres.-femeie din Romanica!
    Gaozarul-Sef de la Cotroceni ne CIURUIE in continuare & s-ar putea sa nu fie un ‘trucaj ordinar’!

  11. ‘La Multi Ani!’,sa fiti sanatosi & iubiti!…Mai putin cei 50,33% de ‘portocalii’,care sper sa se tavaleasca’n chinuri in 2010,prafu’ sa se-aleaga de ei ! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.